Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

go thin lecithin.έχει αποτάλεσμα?

vasiliki40

Recommended Posts

για οσες ενδιαφεροντε εδω εχουμε μια ομαδα για οσες παλευουν με τα κιλα τους...υπαρχουν πολυ καλες συμβουλες και πολυυυυυυυυυ συμπαρασταση η μια με την αλλη...

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=1481&page=46

Ελιζακι, μπαινω κι εγω σε παρομοια θεματα, θελοντας να .... βοηθησω καποιες κοπελες, που ψαχνουν τροπους για να χασουν τα μισητα κιλακια τους, οπως ξεκινησα κι εγω πριν μερικους μηνες.

Κοριτσια, που διαβαζετε, σας εχω ενα μηνυμα. Καταρχην συμφωνω με το site που σας προτεινε η Ελιζα. Το μυστικο για την απωλεια κιλων, οσων κι αν ειναι αυτα που πρεπει να διωξουμε απο πανω μας, ειναι συνδυασμος σωστης διατροφης και ασκησης. Μη φανταστειτε τρελα προγραμματα με γλωσσες απο εξω, εξαντλητικες διαιτες και πεινες. Σημαντικο ειναι να μαθουμε να τρωμε σωστα, γυμναζοντας τακτικα το σωμα μας.

Για οσες θα μας επισκεφθουν στο cafe, θα ενημερωθουν σχετικα. Οσες δε θελουν να μας τιμησουν με τη παρουσια τους, θα τις συμβουλεψω να τρωνε οποσδηποτε τα 5 γευματα της ημερας.

Πληρες πρωινο, δεκατιανο, μεσημεριανο, απογευματινο και βραδυνο.

Πολλα φρουτα και πολλες σαλατες. Υπαρχουν τοσα ευκολα πραγματα που μπορουμε να αλλαξουμε στην καθημερινοτητα μας και να αποκαταστησουμε τα οποια προβληματα δημιουργηθηκαν απο εγκυμοσυνες κλπ.

Ειμαστε ζωντανα παραδειγματα απωλειας κιλων χωρις αρνητικες επιπτωσεις. Η καθεμια με το δικο της τροπο και χρονο.

Εχετε να μαθετε πολλα..... και να χαρειτε ακομα περισσοτερο.

Φτανει μονο να το ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ.

Με εκτιμηση

Μια συμπασχουσα αλλα αισιοδοξη mami.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 75
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σου δώσανε μαζί και ένα βιβλίο με διατροφές?Από ότι θυμάμαι , μου είχανε δώσει ένα και επίσης μπορούσες να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά μαζί τους και να ζητήσεις να μιλήσεις με διαιτολόγο.Ρώτα το φαρμακοποιό σου ή πάρε τους η ίδια τηλέφωνο!!

Σε ευχαριστω για την ενημερωση δεν μου εχει δωσει τιποτα ο φαρμακοποιος μου

Οταν ημουν στο εξωτερικο εβλεπα ενα ριαλιτι, The biggest loser. Δεν ξερω αν το εδειξε και εδω καποια στιγμη. Λαμβαναν μερος υπερβαροι ανθρωποι και κερδιζε αυτος που εχανε τα περισσοτερα.

Καποια στιγμη κυκλοφορησε ενας θερμιδομετρητης απο αυτη την εκπομπη. Προσφατα το θυμηθηκα, εψαξα τα συρταρια μου και τον βρηκα. Δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσες θερμιδες εχουν καποια ροφηματα και τροφιμα που δεν τα πιανει το ματι σου!!!

Οταν ημουν στο εξωτερικο εβλεπα ενα ριαλιτι, The biggest loser. Δεν ξερω αν το εδειξε και εδω καποια στιγμη. Λαμβαναν μερος υπερβαροι ανθρωποι και κερδιζε αυτος που εχανε τα περισσοτερα.

Καποια στιγμη κυκλοφορησε ενας θερμιδομετρητης απο αυτη την εκπομπη. Προσφατα το θυμηθηκα, εψαξα τα συρταρια μου και τον βρηκα. Δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσες θερμιδες εχουν καποια ροφηματα και τροφιμα που δεν τα πιανει το ματι σου!!!

Θα συμφωνησω και θα προτεινω: Διδαχθειτε να τρωτε σωστα. Οχι στις διαιτες. Ναι στη σωστη διατροφη.

Αυτο σας ειπαμε η Ελιζα κιι εγω νωριτερα.

Αν η Ελλαδα ηξερε τι να δινει στα παιδια της, δεν ειχαμε τετοιο ποσοστο υπερβαρων παιδιων. Ποτε δεν ειναι αργα. Μαθετε, εσεις οι νεες μανουλες, και δωστε στα παιδια σας υγιεινες τροφες με σωστους συνδυασμους καιι στις σωστες ωρες, ωστε να εχουν καλη υγεια (τουλαχιστο οσο εξαρταται απο τις τροφες).

Θεωρω τον εαυτο μου πολυ τυχερο που βρηκα συμπτωματικα μεσα στο φορουμ την χρονικη περιοδο που αποφασισα να χασω τα παραπανισια κιλα μου, μια ωραια παρεα που μου προεφερει γνωσεις, συμπαρασταση, χιουμορ και πολλα αλλα. Το αποτελεσμα : Σταθερη μειωση λιπους και κιλων. Ευχαριστω τις "γοργονες". (ξερουν αυτες);):lol::-P

• 3 months later...

αχ,εμεις οι Ελληνες ειμαστε παντα της ευκολης κ μαγικης λυσης...βρε κοριτσια,εχετε διαβασει για τις παρενεργειες στα ξενικαλ??το εχετε ψαξει για τις λεκιθινες??απο που να ξεκινησω...κατ'αρχας λογω της δουλειας μου(ειμαι διατροφολογος -δε κανω διαφημιση) ξερω αρκετα πραγματα κ ενας λογος παραπανω που δουλεψα κ σε φαρμακεια...τα ξενικαλ εχουν κατηγορηθει για εντερικες αιμορραγιες, αβιταμινωσεις (κυριως των λιποδιαλυτων βιταμινων A D E K , οι οποιες βρισκονται στο λιπος κ αρα οταν παιρνεις ενα τετοιου ειδους φαρμακο κ δεν προσεχεις τη διατροφη σου να ειναι πληρης ,υπαρχει αυτος ο κινδυνος:?) μεχρι κ θανατους...οι γιατροι το προμοταρουν γιατι παιρνουν μεγαλα μπονους (ξερω, δεν αρεσει αυτο να λεγεται αλλα ετσι ειναι...), ειναι ελαχιστες οι περιπτωσεις που χρειαζεται καποιος ενα τετοιο φαρμακο κ ειναι κυριως σε παθολογικες παχυσαρκιες που κινδυνευει ουτως η αλλως η ζωη..θυμαμαι δουλευα σε ενα ινστιτουτο κ η γιατρος που συνεργαζοταν μαζι μας καθε 2 μηνες πηγαινε ταξιδια που της τα δωριζανε οι φαρμακευτικες...καταλαβαινετε..μια σωστη διατροφη δεν σε κανει να πεινας ουτε να στερεισαι..απλα πρεπει να βρεις κ τον καταλληλο ανθρωπο να σε συμβουλεψει γιατι εχει παραγινει το χαλι με μας τους διαιτολογους..

οσο για τη λεκιθινη δεν υπαρχει καμμια ερευνα που να υποστηριζει οτι διαλυει το λιπος..ειναι κατι σαν το μηλοξυδο, τα γκρειπ φρουτ και ολα αυτα τα...που κατα καιρους ακουω..

και για να κανω κ λιγο χουμορ...πριν κανα χρονο με ρωτησαν αν παχαινει το τσιγαρο γιατι ακουσαν ,λεει,πως εχει 200 θερμιδες το ενα!!!!!!!!!!000205AF.gif

bV6Dp3.png

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

ξερω οτι πολλες απο εσας θα ειναι αρνητικες ,αλλα μονο με τους λιποδιαλυτες ειδα διαφορα οταν κολλησα στα κιλα για 6 μηνες....δεν εχανα με τπτ,ουτε με διατροφη,ουτε με παραπανω γυμναστικη....και ετσι πηρα ενα κουτι και μεσα σε 3 εβδομαδες εγινα αλλος ανθρωπος....ασε που απο υποτονικη σαν χαρακτηρας εγινα turbo power εκεινο το διαστημα....

• 3 εβδομάδες μετά...

και για να κανω κ λιγο χουμορ...πριν κανα χρονο με ρωτησαν αν παχαινει το τσιγαρο γιατι ακουσαν ,λεει,πως εχει 200 θερμιδες το ενα!!!!!!!!!!000205AF.gif

LOLOLOL!!!

Έτσι εξηγείται το χάλι μου!

Το παιδί μπαίνει στη ζωή σου & κάνει τόση φασαρία, που δεν αντέχεις.

Το παιδί φεύγει και αφήνει τόση ησυχία, που νομίζεις θα τρελαθείς.

• 5 months later...
ξερω οτι πολλες απο εσας θα ειναι αρνητικες ,αλλα μονο με τους λιποδιαλυτες ειδα διαφορα οταν κολλησα στα κιλα για 6 μηνες....δεν εχανα με τπτ,ουτε με διατροφη,ουτε με παραπανω γυμναστικη....και ετσι πηρα ενα κουτι και μεσα σε 3 εβδομαδες εγινα αλλος ανθρωπος....ασε που απο υποτονικη σαν χαρακτηρας εγινα turbo power εκεινο το διαστημα....

tha mporouses na mou peis, poious lipodialites epernes ? exw akousei gia tous phen375 oti einai kaloi...alla den xerw....exw dokimasei ta panta persi exasa 20 kila...alla logo provlimatos stin epigonatida mou prepei na xasw ki alla kai malista amesa gia na min exw megalutero provlima..prosexw poly sti diatrofi mou...alla den einai arketo....k gymnastirio tha xanarxisw apla thelw kati pio drastiko...

Καλησπέρα σας και απο εμένα πρην 11 μήνες γέννησα και απο τοτε είμαι με το μωρό μου σπίτι όμως μου έχουν μίνει ακόμα 5-6 κιλάκια και προσπαθώ να κάνω διατροφή θα ήθελα όμως και κάποιο συμπλήρωμα που να κάνει δουλειά καθώς χρόνο για γυμναστική που να βρω όλη μέρα μόνη με το μωρό η γυμναστική μου είναι όταν έχει καλό καιρό καμιά βόλτα με το καρότσι.Ξέρω πως οι περισσότερες είσαστε αρνιτικές στα συμπληρώματα αλλά εάν κάποια έχει δοκιμάσει κάτι που την βοήθησε ασ μου στείλει πμ μην πάω στο φαρμακείο αδιάβαστη και μου πλασάρει ότι θέλει ο φαρμακοπειός:P

RUx9p2.png

Διαφημίσεις

Εμένα μου έχουν μείνει παραπάνω από 5-6 κιλά (μεταξύ μας δενμ τολμάω να ανέβω στη ζυγαριά). Πήγα διερευνητικά στο φαρμακείο αλλά επειδή θηλάζω ακόμα η φαρμακοποιός μου είπε προς το παρόν ούτε να τα κοιτάω. Πάντως εκείνη για αργότερα μου πρότεινε ένα (συγνώμη αλλά δεν θυμάμαι το όνομά του) που είναι σε κόκκινο κουτί και το διαφημίζουν και στην τηλεόραση και στα δύο πακέτα δίνει το τρίτο δωρεάν. Καλό μου είπε και αυτό το Size One (αν το λέω καλά) αλλά μάλλον το πρώτο πρέπει να έρχεται οικονομικότερο λόγω της προσφοράς.

1ciWp3.pngnEMKp3.png

και εγώ θελω να χασω 5 κιλα, και άρχισα να σκεφτομαι τα χαπάκια αν και τα φοβάμαι...

πάντως όσες γνωστες μου προτιναν διαφορα είδη (xenical, lipotox, size one ktl) ειναι όλες παχυσαρκες:confused: τυχαίο? δε νομίζω

Νομίζω οτι ειναι ιδιαιτερα επικινδυνο σε κάποιον με μικρο προβλημα να πάρει χαπια λιποδιαλυτικα γιατί πολύ ευκολα θα ξεφυγει στην ποσοστητα-ποιοτητα του φαγητου που τρώει συνηθως και θα καταλήξει παχύσαρκος με δεδομένο οτι κάποια χαπια ειναι μουφα.

κατι σαν αυτο που συμβαινει με τα Light προιόντα-τρώνε περισσσότερο αρα οι θερμιδες ειναι οι ιδιες.

Συμπέρασμα: αν δεν το ράψεις δε θα χάσεις:cool:

Για να επιστρέψω στο αρχικό θέμα : Πήρα το go thin lecithin και έκανα και "λίγο" προσεκτική διατροφή για 15 μέρες (για τόσο είναι η συσκευασία) και δεν είδα κανένα αποτέλεσμα. Τσάμπα τα λεφτά που έδωσα και γι'αυτό δεν αγόρασα άλλο!!! Βέβαια έχω λίγα παραπάνω κιλά (5) και δεν ξέρω αν λειτουργεί σε όλους το ίδιο ....

και εγώ θελω να χασω 5 κιλα, και άρχισα να σκεφτομαι τα χαπάκια αν και τα φοβάμαι...

πάντως όσες γνωστες μου προτιναν διαφορα είδη (xenical, lipotox, size one ktl) ειναι όλες παχυσαρκες:confused: τυχαίο? δε νομίζω

Νομίζω οτι ειναι ιδιαιτερα επικινδυνο σε κάποιον με μικρο προβλημα να πάρει χαπια λιποδιαλυτικα γιατί πολύ ευκολα θα ξεφυγει στην ποσοστητα-ποιοτητα του φαγητου που τρώει συνηθως και θα καταλήξει παχύσαρκος με δεδομένο οτι κάποια χαπια ειναι μουφα.

κατι σαν αυτο που συμβαινει με τα Light προιόντα-τρώνε περισσσότερο αρα οι θερμιδες ειναι οι ιδιες.

Συμπέρασμα: αν δεν το ράψεις δε θα χάσεις:cool:

Μα το xenical είναι για πολλά κιλά ,για αυτό το ξέρουνε παχύσαρκα άτομα!!Όταν έχεις να χάσεις 5-6 κιλά δεν παίρνεις τόσο ισχυρά χάπια.

Για λίγα κιλάκια βοηθάνε πάντα με διατροφή όμως και οι απλές λεκιίνες.ΚΑι είναι και πιο οικονομικές.

egw dld pou prepei na xasw gurw sta 17 kila lete na me boh8hsoun ka8olou????????????fusika kanw kai mia para polu swsth diatrofh apla 8elw na me boh8hsei to xapi na blepw ton euato m grogorotera pio polu sta panw t gt exw perasei duskoles katastaseis me auto to 8ema kai exw kourastei polu kai as eimai molis 18......:(

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
τα χαπια αυτα δε λειτουργουν...ειμαι του επαγγελματος κ ξερω...

υπάρχει δηλ. κάποιο συμπλήρωμα να ξυπνάς το πρωί και να είσαι Τουίγκι;;;;;:-P:razz::-P:razz::-P:razz:

πλάκα-πλάκα μιας και είσαι του επαγγέλματος πέρα πο τη διατροφή κάποιο συμπλήρωμα για το τοπικό πάχος/κυταρίτιδα/ραγάδες με πραγματικά αποτελέσματα υπάρχει;εννοείται να μαζεύεις το στόμα σου οχι να κατεβάζεις καρμπονάρες και μετά να περιμένεις ως δια μαγείας να μαζέψεις....

io6Qp3.png

g3BCp2.png

εγω επειδή φοβάμαι τα σκευάσματα πήρα το απόσταγμα πράσινο τσάι. Νομίζω σου κόβει την όρεξη αρκετά....όμως παρόλο που έχει κοπεί η μάσα η ζυγαριά και το τζίν απτόητοι :(

Ενώ έπρεπε να είμαι γύρω στα 57 κιλά έχω πάει 62 και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.

Την άλλη Τρίτη θα πάω να κανω το smartest που είναι ενα τεστ δυσανεξίας τροφών αλλά δεν πολυβασίζομαι και σ'αυτό.

Βασικά πρέπει να κάνω μάλλον και έναν υπέρηχο θυροειδούς να δω μήπως υπάρχει καμία ανισσοροπία.

yogini, το μόνο που μπορεί να σε βοηθήσει, είτε έχεις θυρεοειδή είτε δυσανεξία (καινούριο trend αυτό ;)), είναι η γυμναστική. όταν ο μεταβολισμός κολλάει, σημαίνει ότι η ενέργεια που σπαταλάς είναι λιγότερη από αυτή που παίρνεις. Βρες κάτι σε άσκηση που να σου αρέσει και να έχει και μια μέτρια ένταση, κάντο 3-4 φορές την εβδομάδα τουλάχιστον, και θα δεις ότι θα πάρεις μπρος (σου μιλάω εκ πείρας ;)).

Τα σκευάσματα είναι σαν να έχεις αιμορραγία και να προσπαθείς να τη σταματήσεις με το τσιρότο...

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

εγω επειδή φοβάμαι τα σκευάσματα πήρα το απόσταγμα πράσινο τσάι. Νομίζω σου κόβει την όρεξη αρκετά....όμως παρόλο που έχει κοπεί η μάσα η ζυγαριά και το τζίν απτόητοι :(

Ενώ έπρεπε να είμαι γύρω στα 57 κιλά έχω πάει 62 και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.

Την άλλη Τρίτη θα πάω να κανω το smartest που είναι ενα τεστ δυσανεξίας τροφών αλλά δεν πολυβασίζομαι και σ'αυτό.

Βασικά πρέπει να κάνω μάλλον και έναν υπέρηχο θυροειδούς να δω μήπως υπάρχει καμία ανισσοροπία.

Έκανα πριν κάποια χρόνια το τεστ δυσανεξίας σε μια από τις καλύτερες διαιτολόγους, στην οποία έπρεπε αν κλέισω ραντεβού πολύ καιρό πιο μπροστά για να δεχτεί.

Το αποτέλεσμα; Είχα, λέει, δυσανεξία στα πάντα εκτός από το μαρούλι! Όταν λέω στα πάντα το εννοώ! Η διαιτολόγος μου είπε να τρώω αν μπορώ αποκλειστικά μαρούλι! Όταν ρώτησα και τι θα γίνει με βιταμίνες και τα άλλα συστατικά, η απάντηση ήταν αν θες να μείνεις όπως είσαι (να μην αδυνατήσω αλλά και να μην παχύνω άλλο) μπορώ να τρώω όλα από λίγο. Αν θέλω να αδυνατίσω, πρέπει να τρώω μαρούλια!

Η δε μέτρηση μεταβολισμού, μου έβγαλε πολύ κάτω από το φυσιολογικό... Αυτό σημαίνει ότι έβγαλε ότι δεν καίω καθόλου...

Έφυγα προβληματισμένη. Άρχισα πολύ χαλαρά γυμναστήριο (3 φορε΄ς την εβδομάδα από 1 ώρα, γιατί δεν έχω άλλο χρόνο) και μια διατροφή όπως ακριβώς έκανα (ήταν πολύ ισορροπημένη).

Από τότε έχω χάσει 10 κιλά και συνεχίζω....

Όταν είπα στον ενδοκρινολόγο μου για τις μετρήσεις αυτές, έσκασε στα γέλια. Απλά! Η συμβουλή του ήταν: ΚΙΝΗΣΗ!

Έκανα πριν κάποια χρόνια το τεστ δυσανεξίας σε μια από τις καλύτερες διαιτολόγους, στην οποία έπρεπε αν κλέισω ραντεβού πολύ καιρό πιο μπροστά για να δεχτεί.

Το αποτέλεσμα; Είχα, λέει, δυσανεξία στα πάντα εκτός από το μαρούλι! Όταν λέω στα πάντα το εννοώ! Η διαιτολόγος μου είπε να τρώω αν μπορώ αποκλειστικά μαρούλι! Όταν ρώτησα και τι θα γίνει με βιταμίνες και τα άλλα συστατικά, η απάντηση ήταν αν θες να μείνεις όπως είσαι (να μην αδυνατήσω αλλά και να μην παχύνω άλλο) μπορώ να τρώω όλα από λίγο. Αν θέλω να αδυνατίσω, πρέπει να τρώω μαρούλια!

Η δε μέτρηση μεταβολισμού, μου έβγαλε πολύ κάτω από το φυσιολογικό... Αυτό σημαίνει ότι έβγαλε ότι δεν καίω καθόλου...

Έφυγα προβληματισμένη. Άρχισα πολύ χαλαρά γυμναστήριο (3 φορε΄ς την εβδομάδα από 1 ώρα, γιατί δεν έχω άλλο χρόνο) και μια διατροφή όπως ακριβώς έκανα (ήταν πολύ ισορροπημένη).

Όταν είπα στον ενδοκρινολόγο μου για τις μετρήσεις αυτές, έσκασε στα γέλια. Απλά! Η συμβουλή του ήταν: ΚΙΝΗΣΗ!

Αν τρως μονο μαρουλι σιγουρα θα αδυνατισεςι!!!!

Mην πας να κάνεις το τεστ δυσανεξίας. Πεταμένα λεφτά (το έκανα κι εγώ πριν κάποια χρόνια). Αντιθέτως, κοίτα τον θυροειδή σου αν, όπως λες προσέχεις αλλά δεν χάνεις. Μια εποχή έκανα κι εγώ όλο δίαιτα και δεν αδυνάτιζα. Έφταιγε τελικά ο υποθυρεοειδισμός.

it's never too late to start all over again

υπάρχει δηλ. κάποιο συμπλήρωμα να ξυπνάς το πρωί και να είσαι Τουίγκι;;;;;:-P:razz::-P:razz::-P:razz:

πλάκα-πλάκα μιας και είσαι του επαγγέλματος πέρα πο τη διατροφή κάποιο συμπλήρωμα για το τοπικό πάχος/κυταρίτιδα/ραγάδες με πραγματικά αποτελέσματα υπάρχει;εννοείται να μαζεύεις το στόμα σου οχι να κατεβάζεις καρμπονάρες και μετά να περιμένεις ως δια μαγείας να μαζέψεις....

χαχαχαχα,καλο θα ηταν αλλα δε γινονται μαγικα!!!!!μπορεις να παρεις ιπποφαες,κ φυσικο κ πληρες σε συστατικα που εχει αναγκη ο οργανισμος!!

το τσαι ειναι διουρητικο,νερακι χανεις κυριως!

ΑΠΑΤΗ αυτα τα τεστ,δε θυμαστε στον Ευαγγελατο?παλια που τα τρωγανε ολα γιατι δεν υπηρχαν τοσοι παχυσαρκοι???τωρα παρουσιαστηκαν δυσανεξιες??(δεν ευδοκιμει κ ως ορος,δυσανεξιες ειναι στη γλουτενη,ή στη λακτοζη κ η κοιλιοκακη -κυριως..πουθενα στα επιστημονικα δεν υπαρχει σε ολα τα τροφιμα!! )

bV6Dp3.png

H κολλητή μου το έκανε το smartest και έχει αρχίσει να χάνει....να μου πεις αμα κόψεις τη ζάχαρη και το αλεύρι, μαγιά κτλ....με βάλατε σε σκέψεις τώρα και μάλλον θα ακυρώσω το ραντεβού.

Κορίτσια εγω οταν νομίζω οτι η ζυγαρία έχει κολλήσει ή εχω τρελλό φούσκωμα παίρνω της λεκιθίνες της απλές οι 30έχουν 10? προσέχω λίγο την διατροφή μου χτυπιέμαι λίγο παραπάνω στο gym η προσπαθώ να προχωράω λίγο παραπάνω και για καποιο περίεργο λόγο με βοηθούν στην δυσκοιλιότητα που έχω οποτε ξεφουσκώνω,πάντως κανένα σκευασμα δεν πρόκειτε να σας κάνει πιο αδύνατες αν δεν προσέξετε διατροφή και δεν κινηθείτε λιγάκι τι πιο απλό βάλτε μουσική και χορέψτε τρελλά για 10-15λεπτά την ημέρα με το παιδάκι σας :wink:Οσο για τα light εγω τα προτιμώ δηλ.πιο καλά μου έρχεται να φάω βραστή γαλοπούλα και light τυράκι με μαυρο ψωμι για τοστακι στο πρωίνο μου παρά να φάω μια τυρόπιτα .

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...