Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τι μας ηρεμει..

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 63
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μάλλον πρέπει να ανοίξουμε ενα θέμα για τα ζώδια!:mrgreen:

nasia84 αυτά που ξέρω για το Λέων (απο φίλη, από πεθερά αλλά και κάποια πράγματα που'χα διαβάσει) είναι ότι είναι γενναιόδωροι ανθρώποι, ανοιχτόκαρδοι, της παρέας, αλλά και εγωιστές και θέλουν να τραβάνε την προσοχή των άλλων πολύ έντονα!!! Ζητάει την επιβεβαίωση του συντρόφου του συνεχώς και θέλει να είναι ο βασιλιάς (φυσικά)!

leol δεν είναι κακό αν έχει από παρθένο! Θα σε βοηθάει στο συμμάζεμα!:lol:

Πάντως, νομίζω ότι αν και πρόωρος σημασία έχει ότι γεννήθηκε Ιούλιο, άρα και καρκίνος...ευαίσθητος, κρυψίνους, τρυφερός....:roll: τι άλλο;;;

Αν το καλο σκεφτείς τα πιο πολλά μωρά γεννιούνται πριν από την ώρα που κανονικά πρέπει (είτε γιατι γίνεται καισαρική, είτε γιατί γίνεται πρόκληση, είτε γιατί είναι προωρα). Οπότε λέω εγώ τώρα, δε μπορούμε ν ξέρουμε πότε πραγματικά θα ερχόταν...:roll: έτσι σημασία έχει ποια μέρα βγαίνουν στον κόσμο μας (με όποιο τρόπο).

efitsa...:oops: χιχιχιχιχι!!!!Μιας και μιλούσαμε για ηρεμία, ήταν το πρώτο που μου'ρθε το μυαλό! ΚΑι τι μυαλό.........:mrgreen: (μάλλον βλέπω πολύ τηλεόραση!:lol:)

4BMSp3.pngzHf1p3.png

ultraviolet σου χάλασα το θέμα....:oops: Συγνώμη!

Παιδιά συγκεντρωθείτε! Γράφουμε τι μας ηρεμεί!!!

Παρεπιπτόντως, σκέφτηκα κάτι ακόμη... ειναι το παγωτό!:mrgreen: (τώρα ειδικά που έφτιαξα ένα τεράστιο κουβά θα είμαι πολυυυυυυυυυ χαλαρή!:lol:)

4BMSp3.pngzHf1p3.png

Ηρεμώ πολύ όταν θηλάζω την μικρούλα μου και ειδικά όταν σταματάει στη μέση το γεύμα της με κοιτάζει και μου δίνει το πιο γλυκό χαμόγελο!!!!!!!! Κρίμα που μειώνεται το γάλα μου και σε λίγες μέρες θα χάσω αυτήν την επαφή.

aYVcp2.png

Κρίμα που μειώνεται το γάλα μου και σε λίγες μέρες θα χάσω αυτήν την επαφή.

:shock::roll:

Νατασούλα πως ακριβώς κατάλαβες ότι μειώνεται το γάλα σου;;; Μήπως να μπεις στην ενότητα ''θηλασμός'' να συζητήσεις με κοπέλες, όπως η Αγλαία π.χ. που είναι πιστοποιημένη σύμβουλος θηλασμού; Μάλλον θα σε βοηθήσει.

Εφόσον θες να συνεχίσεις μπορείς.

Σου είπε κάποιος ότι στον 6ο μήνα κόβεται;;; Γιατί υπάρχουν πολλοί ''καλοθελητές''... κρίμα είναι να σταματήσεις αν δε θες.:rolleyes:

Ψάξτο λίγο

Φιλικά :D

4BMSp3.pngzHf1p3.png

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Βράδυ, στα βότσαλα, να χάνεται το βλέμμα μου στο βαθύ μπλε της θάλασσας. Μόνη ή με τον άντρα μου, με τσιγάρο, coca cola ή ποτακι, αγαπημένες μελωδίες ίσα να ακούγονται ώστε να μην καλύπτουν τον παφλασμό των μικρών, αναιπαίσθητων κυμμάτων κι ένα μικρό αεράκι να χαϊδεύει το πρόσωπο.

Γίνεται 3-4 φορές το καλοκαίρι αλλά μου δίνει δύναμη η σκέψη αυτής της εικόνας, 365 μέρες το χρόνο!

an1cA57oSf-0010MjA2ZG98ODM3MTcxNzFqYXx0byB6b3V6b3VuaSBtb3UgbyBraXJpYWtvcyBlaW5h.gif

Διαφημίσεις

ο καφες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αν και τωρα με το παιδι δεν τον απολαμβανω πια οπως θα ηθελα...... αλλα δε παυει να αποτελει ιεροτελεστια στη ζωη μου!!!!!!!!!!!!

πωπω μπουνιτσα ποοσο δικιο εχεις!! βλεπω ανθρωπους τωρα το καλοκαιρι στα μπαλκονια,απλα να πινουν ενα καφεδακι μονοι τους... ποσο ζηλευω.. εγω τον εχω διπλα μου αλλα καθομαι στα πατωματα του μπαλκονιου με τον τσιλιμπιθρα και τσουλαω.. ντιντιτα.. ποτε θα ξαναπιω ενα καφεδακι ετσι ησυχα... μαλλον την 1η μερα που θα παει σχολειο.....

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

με ηρεμεί το βλέμμα του άντρα μου και της κόρης μου, γι' αυτό τους έχω φωτογραφία πάντα μαζί μου. κυρίως στη δουλειά, που τσιτώνω εύκολα.

με ηρεμεί η αγκαλιά τους, της μάνας μου, της αδερφής μου και της ανηψιάς μου!γυναικοκρατία!

με ηρεμεί το φόρουμ, το μπάνιο, η καροτσάδα, το γάλα με μέλι ή σκέτο, καλό κρασί με αγαπούλη ή παρέα(κάποτε),

με ηρεμεί το φαγητό!αλλά και όταν είμαι ήρεμη πάλι με εξιτάρει το φαγητό. περίεργο πράγμα. όπως και να είμαι τρώω.

με ηρεμεί η επίσκεψη στο πατρικό μου, κάθετί που ανάγεται στην παιδική μου ηλικία, λατρεμένο.

με ηρεμεί η Εκκλησία, η προσευχή.

θα ήμουν βέβαια πιο ήρεμη, αν πήγαινα διακοπές επιτέλους μετά από πολλά χρόνια. θέλω θάλασσα!!!!!!!!!!εφημερίδα στην ξαπλώστρα με καφέ και τσιγάρο και να την πέφτω στον γατούλη μου! την μικρή μου όμως δεν την αφήνω.

τέλειο το θέμα ultraviolet!!!!!!!!!!!!!!!μάκια!μας έστειλες στις επιθυμίες μας!

Με ηρεμεί ότι έχει σχέση με το νερό.. Να το κοιτώ, να κολυμπώ, να το νοιώθω ακόμα και να το ακούω.. βέβαια και η μουσική ανάλογα με τη διάθεση αλλά σαν το νερό δεν υπάρχει.. όνειρο ζωής δικό μου και του άνδρα μου είναι η αγορά μικρού σκάφους και τα ταξίδια στο Αιγαίο.. αααχχχ πάω παραλία φούντωσα πάλι...

EwCip3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...