Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

10ωρο ταξιδι με αυτοκινητο με 10 μηνων μωρο!

Recommended Posts

Εγώ πέρυσι που ο γιός μου ήταν όσο είναι ο δικός σου τώρα έκανα ταξίδι με το αυτοκίνητο που κανονικά διαρκεί 5 ώρες 8!!!Έκλαιγε ασταμάτητα! Αφού κάποια στιγμή συζητήσαμε το ενδεχόμενο να γυρίσουμε πίσω! Κ ο γιός μου στο αμάξι κοιμόταν συνήθως και δεν γκρίνιαζε ποτέ! Εκείνο το ταξίδι ομως θα μου μείνει αξέχαστο.

Εγώ θα σου έλεγα αν μπορείς αυτό το ταξίδι να το κάνεις με αεροπλάνο να το προτιμήσεις, ακόμα και βράδυ αν ταξιδέψεις το παιδί στο καρεκλάκι τόσες ώρεςθα πιάνεται, δεν θα πρέπει κάθε 1,5 - 2 ώρες να τον σηκώνεις να ξεπιάνεται?Εσύ είσαι έγκυος, θα αντέξεις τόσες ώρες μέσα σε αυτοκίνητο?Δεν θα σε κουράσει και εσένα?

Επεξεργάστηκαν by kotsifikos

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 68
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στη θέση σου με μωρό κι εμένα σε ενδιαφέρουσα (εφόσον το επέτρεπε ο γυναικολόγος μου) θα πήγαινα με αεροπλάνο κι ας έφερνε το αυτοκίνητο ο σύζυγος. Αν δεν υπήρχε πρόσβαση με αεροπλάνο θα επέλεγα να ταξιδεύαμε βράδυ για να κοιμόταν το μωρό και να ταλαιπωρούταν λιγότερο. Είναι πολλές οι ώρες! Οπωσδήποτε μόνο όπως ειπώθηκε να είναι ξεκούραστος ο σύζυγος.

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Δεν θα το έκανα. Εμείς απόσταση 6 ωρών με το αυτοκίνητο, την κάνουμε από 35ημερών με αεροπλάνο και μόνο, μέχρι και σήμερα.

Νομίζω ότι δεν επιτρέπεται καν να κοιμηθεί το παιδί τόσες ώρες σε παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου (ακόμα και αν έχει ανάκλιση). Οπότε θα πρέπει να κάνετε το ταξίδι ημέρα και με στάσεις ανά δύο ώρες το πολύ, να σηκώνεται το μωρό να περπατάει. Που πάει να πει ότι το 10ωρο ταξίδι θα γίνει ακόμα μεγαλύτερο. Και αυτό στην καλή περίπτωση που δε θα κλαίει.

Προτίμησε αεροπλάνο ή αν είσαι Ευρώπη γρήγορο τρένο.

Επεξεργάστηκαν by vtgian

Καλημερα κοριτσια ......δυστηχως αμα υπηρχε η δυνατοτη αεροπλανουν δεν θα το σκεφτωμασταν καν με αμαξι να παμε ...οσο για την οδηγηση απο ενα σημειο και μετα θα βρεθουμε με εναν οικογενιακο φιλο που αμα χρειαστει θα οδηγηση αυτος ...οσο για το μωρο θα συμφωνησω οτι δεν κανει να κοιμηθει τοσες ωρες ...αλλα απο την αλλη ειναι ρισκο ...αμα γινει μερα ενοειτε οτι θα κανουμε σταση που θα κρατουν πιο πολυ σε σχεση αμα γινει το βραδυ...που αναγκαστηκα θα σταματαμε λογου εγκυμοσυνης.....δεν ξερω προβλιματιστικα χαχαχαχαχ...το αλλο ...που αμα τον πειραξει η αλλαγη κλιματος .. ειπαμε να παω τωρα γτ μετα ετοιμογενη που να τρεχεις μετα θα ειναι το μωρο μικρο θα πεσει να ερθει η ευκαιρια του 2019 καλοκαιρι που θα εχει χρονισι κιολας ...αλλα εχω να παω 3 χρονια συν αλλα 2 αμα δεν παω τωρα εε νομιζω θα παει πολυς καιρος ...δεν ξερω βλεποντας και κανοντας...

5 ώρες πρίν, inakiagapi είπε:

Καλημέρα 

Έχω κάνει 14ωρα ταξίδια με το μωρό μ όταν ήταν 1 έτους κ 2 ετών. Ταξιδέψαμε νύχτα κ κοιμήθηκε όλη νύχτα χωρίς προβλήματα. Κ εμείς θα πάμε ξανά ταξίδι σε λίγες μέρες. Πλέον η κόρη μ είναι 2.5 κ εγώ 7 μηνών έγκυος κ ευελπιστώ πως όλα καλά θα πάνε... 

Αληθεια 7 μηνων ???? Εγω 4 και υο σκεφτωμαι οχι 7 ....πωωω μπραβο στο κουραγιο σ ..αντε με το καλο το καινουργιο μελος .χιχιχι....

Διαφημίσεις

Κ μεις κανουμε ταξιδια.κ στα δυο απο 2μηνων 2-3ωρες

Πλεον που δ μενουμε στον τοπο καταγωγης το 1ωρα για να παμε στους δικους μας δ μου φαινεται ταξιδι

Εχουμε κανει κ ταξιδια 3-5ωρων με τα μικρα 5μηνων

Κανενα δ μας φανηκε τοσο μεγαλο για να ταξιδεψουμε νυχτα,συν οτι καναμε σταση καθε δυο ωρες να ξεπιαστουμε

Το καλοκαιρι η κορη μου ηταν λιγο πριν τα 3κ ειχαμε 2μηνες χωρις πανα.ο μικρος 7,5μηνων.αντι να κανουμε οδικως ενα ταξιδι 8ωρων για αθηνα,πηγαμε θεσσαλονικη για ενα βραδυ,την αλλη μερα κατεβηκαμε αθηνα,μειναμε ενα βραδυ κ πηγαμε σε νησι

Βεβαια στα ταξιδια δ ημουν εγκυος,μεχρι τριωρα πηγαινα

πρίν από 1 λεπτό , vicky86 είπε:

Πλεον που δ μενουμε στον τοπο καταγωγης το 1ωρα για να παμε στους δικους μας δ μου φαινεται ταξιδι

Κανενα δ μας φανηκε τοσο μεγαλο για να ταξιδεψουμε νυχτα,συν οτι καναμε σταση καθε δυο ωρες να ξεπιαστουμε

Το καλοκαιρι η κορη μου ηταν λιγο πριν τα 3κ ειχαμε 2μηνες χωρις πανα.ο μικρος 7,5μηνων.αντι να κανουμε οδικως ενα ταξιδι 8ωρων για αθηνα,πηγαμε θεσσαλονικη για ενα βραδυ,την αλλη μερα κατεβηκαμε αθηνα,μειναμε ενα βραδυ κ πηγαμε σε νησι

Και εμας τα ταξιδια ηταν απο 1 με 2 ωρες απο μικρος αλλα τοσο οχι 8 ωρες...ειλικρινα απο τοτε που το ειπαμε το σκεφτωμαι συνεχεια ...ασε που σκεφτωμαι και ολα αυτα που θα χρειαστω και με πιανει πονοκεφαλος .....

Μετα τον χρονο δ ειναι τοσα πολλα,εξαρταται ομως κ που πας.που θα κοιμαται,το μπανιο,αν χρειαζεσαι κτ ιδιαιτερο για το φαγητο,αν εχεις πλυντηριο εκει δ θες κ τοσα ρουχα

Με ενα παιδι σιγουρα θα πηγαινα,με δυο ειναι πιο δυσκολο

Εγω θα το εκανα το ταξιδι,εφοσον μπορουσα να ταξιδεψω εγω τοσες ωρες ουσα εγκυος.

Αλλα θα προτιμουσα μερα,με τουλ 3-4στασεις

Κ εγω πιστευω πως βραδυ θα ειναι καλυτερα.ειναι πολλες οι ωρες για ρην ηλικια του παιδιου σου.

Ενταξη μπορει να μην ειναι και καλυτερο να κοιμηθει ενα βραδυ στο καθισμα ρου αυτοκινητου ομως το ξαπλωνεις οσο παει κοιμαται και κανετε το ταξιδι σας ησυχα.

Εμενα εχει τυχει να παμε στους γονεις μου(2 ωρες με το αυτοκινητο)και να κλαιει συνεχεια.Αλλες φορες παλι καθεται ησυχος.Δεν ξερεις πως θα ειναι το παιδι.Κακα τα ψεματα ειναι μεγαλο ταξιδι και κουραστικο ακομα και για ενηλικες.

Εγω η θα πηγαινα βραδυ η δε θα πηγαινα καθολου στην παρουσα φαση.(εφοσον εισαι εγκυος και θα ειναι λιγο δυσκολο και για σενα φανταζομαι)

Παντως σιγουρα θα επελεγα βραδυ.

1 hour ago, vicky86 είπε:

Ολα αυτα για να πας διακοπες??? Ωραια ακουγετε ολα αυτα σαν να κανεις διακοπες λιγο παραπανω ...χιχι..ε.σε σπιτι θα μεινω ..στα πεθερικα οχι καν βραδυ στης κουνιαδες μ δλδ δεν εχω θεμα με αυτο ...εννωουσα αμα ταξιδεψω μερα που θα υπαρξουν στασεις με το φαει τι να κανω γτ εχουμε και την αλλεργια και δν μπορω τον ξεγελασω με κανα γιαουρτακι μονο φρουτα γαλα η κανενα χαμολι..δν ξερω τι φαει να κανω και πως μπωρο να το παρω ....και το αλλο αμα τυχον μου αρρωστηση επειδη θα αλλαξουμε κλιμα ...μαλλον πιστευω μια επισκεψη στον γιατρο πριν φυγουμε θα ηταν οτι καλυτερο ...το λεω γτ μας ειναι πολυ ευσθητος με την υγεια τ 

1 hour ago, Eleni-thess είπε:

Κ εγω πιστευω πως βραδυ θα ειναι καλυτερα.ειναι πολλες οι ωρες για ρην ηλικια του παιδιου σου.

Ενταξη μπορει να μην ειναι και καλυτερο να κοιμηθει ενα βραδυ στο καθισμα ρου αυτοκινητου ομως το ξαπλωνεις οσο παει κοιμαται και κανετε το ταξιδι σας ησυχα.

Εμενα εχει τυχει να παμε στους γονεις μου(2 ωρες με το αυτοκινητο)και να κλαιει συνεχεια.Αλλες φορες παλι καθεται ησυχος.Δεν ξερεις πως θα ειναι το παιδι.Κακα τα ψεματα ειναι μεγαλο ταξιδι και κουραστικο ακομα και για ενηλικες.

Εγω η θα πηγαινα βραδυ η δε θα πηγαινα καθολου στην παρουσα φαση.(εφοσον εισαι εγκυος και θα ειναι λιγο δυσκολο και για σενα φανταζομαι)

Παντως σιγουρα θα επελεγα βραδυ.

Αδιεξοδος ....δεν ξερω πιστευω οτι ειναι κριμα τοσες ωρες ...για σιγουρια θα ρωτησω την παιδιατρο αμα κανει η οχι ....

Διαφημίσεις

πρίν από 39 λεπτά , Aggeliki21 είπε:

Ολα αυτα για να πας διακοπες??? Ωραια ακουγετε ολα αυτα σαν να κανεις διακοπες λιγο παραπανω ...χιχι..ε.σε σπιτι θα μεινω ..στα πεθερικα οχι καν βραδυ στης κουνιαδες μ δλδ δεν εχω θεμα με αυτο ...εννωουσα αμα ταξιδεψω μερα που θα υπαρξουν στασεις με το φαει τι να κανω γτ εχουμε και την αλλεργια και δν μπορω τον ξεγελασω με κανα γιαουρτακι μονο φρουτα γαλα η κανενα χαμολι..δν ξερω τι φαει να κανω και πως μπωρο να το παρω ....και το αλλο αμα τυχον μου αρρωστηση επειδη θα αλλαξουμε κλιμα ...μαλλον πιστευω μια επισκεψη στον γιατρο πριν φυγουμε θα ηταν οτι καλυτερο ...το λεω γτ μας ειναι πολυ ευσθητος με την υγεια τ 

Αδιεξοδος ....δεν ξερω πιστευω οτι ειναι κριμα τοσες ωρες ...για σιγουρια θα ρωτησω την παιδιατρο αμα κανει 

Γιατι δεν το αφηνεις βρε κοριτσι μου για αργοτερα;Αν ειναι να σου δημιουργει τοσο αγχος.....(οχι αδικα βεβαια).

Μεγαλη ταλαιπωρια..

πρίν από 14 λεπτά , Eleni-thess είπε:

Γιατι δεν το αφηνεις βρε κοριτσι μου για αργοτερα;Αν ειναι να σου δημιουργει τοσο αγχος.....(οχι αδικα βεβαια).

Μεγαλη ταλαιπωρια..

Να πω την αληθεια...επειδη δεν εχω παει ποτε και ολο κατι τυχενει θα νομιζουν οι ανθρωποι οτι δεν θελω εγω και το αποφευγω ...αλλα και καθε χρονο τις γιορτες τα περασαμε με τους δικους μ και επισης πιστευω μια αλλαγη να ξεφυγουμε μπορει να μας κανει καλο ..να φυγουμε λιγο απο την ρουτινα της πολης και της ελλαδος ..  ..καλα δεν το κλησαμε και συγουρα 100% αλλα θα δω τι θα μ πει η παιδιατρος και βλεπουμε .. 

1 hour ago, Aggeliki21 είπε:

Αδιεξοδος ....δεν ξερω πιστευω οτι ειναι κριμα τοσες ωρες ...για σιγουρια θα ρωτησω την παιδιατρο αμα κανει η οχι ....

Δ ειχα κ πολυ ορεξη πρωτες διακοπες του μικρου να παω τοσο μακρια αλλα παντρευτηκε η νονα του κ πηγαμε

Μολις ειχε ξεκινησει στερεες κ ηταν λιγο ζορι αυτο

Γενικα δ μπορω να πω οτι αγχωνομαι για το τι θα κουβαλησω,βεβαια το αυτοκινητο ηταν ως πανω γεματο

Λογω καλοκαιριου δ ειχα αγχος για ιωσεις κ δ αρρωσταινουμε κ πολυ,απλα ειχα ρωτησει την παιδιατρο τι να εχω μαζι σαν φαρμακειο διακοπων

Επειδη το εχουμε συζητησει με τον αντρα μου για εξωτερικο ισως απλα να εκανα μια ασφαλεια υγειας στα μικρα να ειμαι καλυμμενη απο αυτο

Το φαγητο για μια μερα ειναι το πιο απλο,εκει φανταζομαι θα του μαγειρευεται

17 ώρες πρίν, Aggeliki21 είπε:

Αληθεια 7 μηνων ???? Εγω 4 και υο σκεφτωμαι οχι 7 ....πωωω μπραβο στο κουραγιο σ ..αντε με το καλο το καινουργιο μελος .χιχιχι....

Καλημέρα 

Προχτές γυρίσαμε από Αθήνα... 7ωρο ταξίδι κ όλα πήγαν καλά. Δε ζορίστηκα καθόλου μα καθόλου. Η αδερφή μου  7 μηνών έκανε το γύρο της Ευρώπης με αυτοκίνητο κ δεν έπαθε τίποτα. Μη το σκέφτεσαι κ πολύ. Όσο για το παιδί μια χαρά θα είναι. Δεν είναι πλέον μωρό κ μπορεί να κοιμηθεί με τις ώρες στο κάθισμα αυτοκινήτου χωρίς αυτό να έχει επιπτώσεις στην υγεία του. Εξάλλου δε το κάνεις κ συνέχεια. Μια φορά δε βλάπτει. Καλό ταξίδι κ σκέψου απλά πως θα περάσεις τέλεια. 

Έχουμε κάνει πολλά ταξίδια με το μωρό τόσο με αεροπλάνο όσο κ με αυτοκίνητο. 7 ώρα ταξίδια συνέχεια. Ο άντρας μου ταξίδεψε μόνος του με το αυτοκίνητο με το μωρό από Αθήνα για βόρεια Ελλάδα όταν η μικρή ήταν 10 μηνών. Εγώ τους συνάντησα στη Θεσσαλονίκη καθώς είχα πάει αεροπορικώς στην Ελβετία με τη δουλειά κ από Θεσσαλονίκη πήγαμε όλοι μαζί στη Γερμανία. Δεν παραπονέθηκε καθόλου. 

Μίλησε και με παιδίατρο και με γυναικολόγο πριν κάνεις αυτό το ταξίδι. Εμένα πχ ο παιδίατρος μου έχει πει όχι πάνω απο 2 ώρες (το πάρα πολύ μάλιστα) το παιδί στο κάθισμα, στο διάστημα αυτό πρέπει να το κατεβάσεις να ξεπιαστεί.Όσο για το φαί μπορείς να του έχεις φτιάξει κανένα μπιφτεκάκι από το σπίτι, κανένα κουλουράκι να μπορεί να φάει.

(Εγώ αυτό έκανα πέρυσι στο ταξίδι).

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, inakiagapi είπε:

Καλημέρα 

Προχτές γυρίσαμε από Αθήνα... 7ωρο ταξίδι κ όλα πήγαν καλά. Δε ζορίστηκα καθόλου μα καθόλου. Η αδερφή μου  7 μηνών έκανε το γύρο της Ευρώπης με αυτοκίνητο κ δεν έπαθε τίποτα. Μη το σκέφτεσαι κ πολύ. Όσο για το παιδί μια χαρά θα είναι. Δεν είναι πλέον μωρό κ μπορεί να κοιμηθεί με τις ώρες στο κάθισμα αυτοκινήτου χωρίς αυτό να έχει επιπτώσεις στην υγεία του. Εξάλλου δε το κάνεις κ συνέχεια. Μια φορά δε βλάπτει. Καλό ταξίδι κ σκέψου απλά πως θα περάσεις τέλεια. 

Έχουμε κάνει πολλά ταξίδια με το μωρό τόσο με αεροπλάνο όσο κ με αυτοκίνητο. 7 ώρα ταξίδια συνέχεια. Ο άντρας μου ταξίδεψε μόνος του με το αυτοκίνητο με το μωρό από Αθήνα για βόρεια Ελλάδα όταν η μικρή ήταν 10 μηνών. Εγώ τους συνάντησα στη Θεσσαλονίκη καθώς είχα πάει αεροπορικώς στην Ελβετία με τη δουλειά κ από Θεσσαλονίκη πήγαμε όλοι μαζί στη Γερμανία. Δεν παραπονέθηκε καθόλου. 

Μονος του με την μικρη ??? Μπραβο τ..μαλλον το γονιδιο θα ειναι ...χαχχαχα...τι να πω με εχεις αφησει αφωνη ...

1 ώρα πρίν, kotsifikos είπε:

Μίλησε και με παιδίατρο και με γυναικολόγο πριν κάνεις αυτό το ταξίδι. Εμένα πχ ο παιδίατρος μου έχει πει όχι πάνω απο 2 ώρες (το πάρα πολύ μάλιστα) το παιδί στο κάθισμα, στο διάστημα αυτό πρέπει να το κατεβάσεις να ξεπιαστεί.Όσο για το φαί μπορείς να του έχεις φτιάξει κανένα μπιφτεκάκι από το σπίτι, κανένα κουλουράκι να μπορεί να φάει.

(Εγώ αυτό έκανα πέρυσι στο ταξίδι).

Ναι αυτο θα κανω 

Κοριτσια ευχαριστω για τις απαντησεις ..το σκεφτικα απο εδω απο εκει και μια λυση που βρηκα ειναι ...ο μπεμπης κοιματε μετα τα μεσανυχτα ..αρα να ξεκινησουμε 8 η 9 το βραδυ ετσι οστε να κανουμε και στασεις πιο χαλαρες να παιξουμε να μην τον εχω στο καθισματακι 8 ωρες συνεχομενα γτ και τιποτα να μην παθει το λυπαμαι 

.οπως εγω δεν μπορω να κατσω ετσι και αυτο ..να εχει φαει καλα στο σπιτι δλδ να ειναι το τελευτεο πραγμα που θα κανω πριν φυγουμε οκ θα εχω σιγουρα και στο αμαξι γτ εγω ταξιδι χωρις να τσιμπολαγαω δν μπωρο ..και υστερα λογικα μετα τις 12 θα κοιμηθη πινοντας γαλα ..με αποτελεσμα να κοιμηθη μονο 3 με 4 ωρες και ετσι οστε τον υπολειπο υπνο να το  κανει στο σπιτι ..δλδ μεν να κοιμηθη αλλα οχι και συνεχεια στο καθισματακι ..και αμα δω οτι ηταν καλα και στο γυρισμο το ιδιο ...σιγουρα πριν ξεκινησω θα μηλησω και μρ τους δυο ετσι και αλλιως εχουμε ραντεβου ..εγω για να δω πως ειναι το μικρο ...και το αλλο για επισκεψη ρουτινας και ισως για εμβολιο και μετα απο καμια 7 με 10 μερες φευγουμε ..τι λετε συμφωνητε με την σκεψη μ ??? Δν ξερω αμα ξεχασα κατι αλλο να γραψω ...:)

Μια χαρά τα ακούω κ να είσαι σίγουρη πως ο μικρός αν κάτι τον ενοχλήσει θα σε ειδοποιήσει. Ο μεγάλος κίνδυνος υφίσταται για  τα νεογέννητα που έχει τύχει να έχουν πάθει ασφυξία λόγω πολύωρης παραμονής στο κάθισμα αυτοκινήτου και με τα πιο μικρά μωρά που ακόμα η σπονδυλική τους στήλη δεν έχει δυναμώσει. Εσείς θα κάνετε στάσεις κ ο μικρός θα έχει την ευκαιρία να ξεπιαστει. Κάθε δύο ώρες συνιστούν οι ειδικοί αλλά κ να σταματήσετε κάθε 3 ώρες δε χάθηκε κ ο κόσμος. Πάρε κ ένα κινητό μαζί σ με παιδικά έργα κ τραγούδια. Βοηθάει πολύ. Εγώ προσωπικά στο ταξίδι δεν μπορώ να τρώω πολύ διότι νιώθω άβολα πλέον. Είναι αρκετά μεγάλη η κοιλιά μ. Όσο για το γάλα, για τα ταξίδια κ μόνο, παίρνω αυτό που είναι σε κουτί κ το αραιωνω με νεράκι σε θερμοκρασία περιβάλλοντος. Διατηρείται  εκτός ψυγείου οπότε δεν έχεις θέμα. Μπανάνες, μήλα, λαχανικά βραστά  κ τοστ για όλους μας.  κ φυσικούς χυμούς. Άνετα ρουχαλάκια για το παιδί κ για σένα. Πολύ σημαντικό. Όχι τζιν ή στενά ρούχα. 

Εσύ μάλλον θα είσαι πίσω με το μωρό οπότε πάρε κ δύο μαξιλάρια να κοιμηθείς κ λίγο. 

Κ αν δείτε κ πουθενά παιδική χαρά βουρ. Εμείς βρήκαμε μια κάπου κ σταματήσαμε να παίξει η μικρή. 2 η ώρα τη νύχτα. Αλλά φάγαμε καθυστέρηση εκεί. Μια ώρα ολόκληρη. Ε και;;;; Στο κάτω κάτω διακοπές κάνετε κ εσείς κ το μωρό. 

1 ώρα πρίν, inakiagapi είπε:

Μια χαρά τα ακούω κ να είσαι σίγουρη πως ο μικρός αν κάτι τον ενοχλήσει θα σε ειδοποιήσει. Ο μεγάλος κίνδυνος υφίσταται για  τα νεογέννητα που έχει τύχει να έχουν πάθει ασφυξία λόγω πολύωρης παραμονής στο κάθισμα αυτοκινήτου και με τα πιο μικρά μωρά που ακόμα η σπονδυλική τους στήλη δεν έχει δυναμώσει. Εσείς θα κάνετε στάσεις κ ο μικρός θα έχει την ευκαιρία να ξεπιαστει. Κάθε δύο ώρες συνιστούν οι ειδικοί αλλά κ να σταματήσετε κάθε 3 ώρες δε χάθηκε κ ο κόσμος. Πάρε κ ένα κινητό μαζί σ με παιδικά έργα κ τραγούδια. Βοηθάει πολύ. Εγώ προσωπικά στο ταξίδι δεν μπορώ να τρώω πολύ διότι νιώθω άβολα πλέον. Είναι αρκετά μεγάλη η κοιλιά μ. Όσο για το γάλα, για τα ταξίδια κ μόνο, παίρνω αυτό που είναι σε κουτί κ το αραιωνω με νεράκι σε θερμοκρασία περιβάλλοντος. Διατηρείται  εκτός ψυγείου οπότε δεν έχεις θέμα. Μπανάνες, μήλα, λαχανικά βραστά  κ τοστ για όλους μας.  κ φυσικούς χυμούς. Άνετα ρουχαλάκια για το παιδί κ για σένα. Πολύ σημαντικό. Όχι τζιν ή στενά ρούχα. 

Εσύ μάλλον θα είσαι πίσω με το μωρό οπότε πάρε κ δύο μαξιλάρια να κοιμηθείς κ λίγο. 

Κ αν δείτε κ πουθενά παιδική χαρά βουρ. Εμείς βρήκαμε μια κάπου κ σταματήσαμε να παίξει η μικρή. 2 η ώρα τη νύχτα. Αλλά φάγαμε καθυστέρηση εκεί. Μια ώρα ολόκληρη. Ε και;;;; Στο κάτω κάτω διακοπές κάνετε κ εσείς κ το μωρό. 

Ακριβως ετσι τα σκεφτωμαι και εγω ..

Θα συμφωνησω σε ολα και για το κινιτο για τα ρουχα ..για τα ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ...απλα.και στο υπνο ειναι πολυ ατακτος στριφογυρνα παρα πολυ ...οσο για το φαει εννω να τσιμπολογισο πατατακια κρουασανακια γαριδακια γιαουρτακια..για εμενα ...γτ ο μπεμπης φρουτα ..γαλα ..καν τοστ..ασε που δεν θελω να τον ταισω και πολυ μην τυχον και τον πιασει καμια ναυτια ...οσο για το πισω καθησμα δεν μπορο να κατσω μπροστα ακομα και αν κοιματε δν θα μπορεσω να κατσω με την ησυχια μ γτ το μυαλο μ θα ειναι πισω ...αλλα οκ εχουμε ενα πολυ καλο αμαξι και βαρυ και ειναι οτι πρεπει για ταξιδια και πολυ ανετο ...γτ παιζει και αυτο το ρολο του ...και οσο σκεφτωμαι οτι καποτε μπαιναμε στα αμαξι και απλα φευγαμε  χωρις καν να σκεφτουμε αν θα παμε καπου η ακομα αν θα παρουμε βαλιτσα μαζι μας και πηγεναμε οπου θελαμε .ενω τωρα.....χαχχαχαχ μεγαλη διαφορα καμια σχεση ....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...