Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ασφάλεια από ατυχήματα στο σπίτι

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες τις μαμάδες.

Επειδή ο γιός μου είναι αρκετα ζωηρός γέμισα το σπίτι με κάποια απαραίτητα πράγματα που βρήκα σε ένα κατάστημα σχετικά με την ασφάλεια, για την κουζίνα και πρίζες.

http://www.letsbuy.gr/index.php?cPath=58_98

Από εμπειρία σας τί άλλο να προσέξω?

Ευχαριστώ. :roll: [/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 81
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτο που τρέμω (εκτος απο τα παραπανω)

ειναι το καλοκαιρι στο μπαλκονι

δεν τα αφηνω απο τα ματια μου ουτε δευτερολεπτο, αν θελω να παω εστω τουαλετα ή για ενα ποτηρι νερο, τα βαζω μεσα και κλεινω την πορτα.

Φοβαμαι, τρεμω με την σκεψη να ανεβουν σε καμια καρεκλα για να κοιταξουν απο κατω.

(δεν ειναι καθολου δυσκολο, το εχουν κανει)

και ιδιως με τις βλακειες που κυκλοφορουν , τύπου superman κλπ, εχω τρελαθει, με ρωτησε τις προαλες αν πεταξει απο το μπαλκονι σαν το σουπερμαν, τι θα γινει ? @@@###@@#$$%^%^ :shock::shock::shock:

.png.png

Κοριτσια και εγω τρεμω σε αυτη την σκεψη για το μπαλκονι.

Εχω δει κατι προσθετα καγκελακια μαλλον πλαστικα τα οποια μπαινουν απο πανω απο τα καγκελα. Εχω ρωτησει χρωματοπωλεια και δεν ξερουν. Καποιος μου ειπε οτι τα εχει ενα συγκεκριμενο μαγαζι που τα τοποθετουν κιολας.

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΓΚΕΛΑΚΙΑ Η ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ κ.λ.π ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Διαφημίσεις

μυρσινη μου , εμεις τα βαλαμε το προηγουμενο σαββατο!!τελεια!!βαλαμε και απο πανω το πλεγμα και ειμαστε ετοιμοι για το καλοκαιρι....

λοιπον, το τηλ ειναι 210-2462204 και η εταιρεια λεγεται προτεξ.

παιρνεις τηλ , τους λες τα μετρα (ξεχωριστα το καγκελο και το μπετον)και ερχονται περιπου σε μια εβδομαδα.

στοιχιζουν 25 ευρω το μετρο , ειναι σε ασπρο χρωμα και μονο και ειναι 40 εκατοστα υψος...

υπολογισε οτι εμενα για 11.50 περιπου μετρα, ηρθε ο τεχνικος 11.10 και εφυγε 1.40..........

αυτα.....

για ο,τιδηποτε αλλο θελησεις πες μου!!!

:lol::lol::lol::lol::lol:

ΕLENA73

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΙΟΛΑΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΠΑΛΚΟΝΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΑΠΛΩΝΩ?

ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ. ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ?

μυρσινη,στο πισω μπαλκονι, της κρεβατοκαμαρας επισης , δεν εβαλα....

δεν βολευει αν απλωνεις!!σιγουρα στο λεω...το εχω μετρησει...

βαλαμε μονο πλεγμα......

ουτως η αλλως εμεις βγαινουμε στο μπαλκονι της σαλοτραπεζαριας μονιμα.

σκεψου το και αποφασισε... :wink:

α!!ξεχασα να σου πω ...

να παρεις τηλεφωνο πρωινες ωρες..

και ερχονται πρωινα μονο-για τωρα τον χειμωνα μου ειπαν.

αν δουλευεις κανονισε το για σαββατο πρωι. :wink:

κι επισης να σου πω, οσο το συντομοτερο τοσο καλυτερα , γιατι σε κανεναν μηνα απο τωρα , που ανοιγουν οι δουλειες τους , η αναμονη ειναι περιπου στο μηνα........... :roll::roll::roll:

μας το ειπε ο τεχνικος.

αυτα!!

ελπιζω να βοηθησα. :wink:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια και εύχομαι να μην συμβεί τίποτα τέτοιο..Στα μπαλκόνια έβαλα και γω διάφανη σίτα.

Οι πρίζες θέλουν ασφάλιση είναι πολύ σημαντικό.... :!:

Διαφημίσεις

Αggelika, θα σου΄λεγα να παρεις και κατι ακόμα: προστατευτικό για τα ματια της κουζίνας (όχι τους διακόπτες) - δες εδω http://www.mothercare.com/gp/product/B000M4ZJRI/ref=pd_accessories/203-6173149-5863903?ie=UTF8&mcb=core - αν και κατι αντιστοιχο ανοξειδωτο που εχω παρει απο το ΙΚΕΑ ειναι καλύτερο.

Οτιδήποτε καυτο - κατσαρόλες, φλυτζανια με καυτο καφε- ειναι πιο ασφαλές να βρισκεται στο βάθος του παγκου της κουζινας, και οι κατσαρόλες στην κουζινα να είναι πάντα με το χερούλι προς τα μέσα.

Και επισης: καλό είναι να έχεις μεγάλα χρωματιστα αυτοκόλλητα πάνω στις μπαλκονόπορτες, αλλιως ειναι επικίνδυνο να πεσει το παιδι πανω στο τζάμι νομιζοντας ότι η πόρτα ειναι ανοιχτη.

• 1 χρόνο μετά...
  • 2 εβδομάδες μετά...

για και το δωμάτιο της μικρής μου έχει βάλαμε σήτα για να μην μπορεί να βγαίνει άλλα την ανοίγω όταν ληπουμε αποτο δωματιο ηναειμαικαι εγω μαζι της για σιγουρια.

• 3 months later...

Σημερα κοριτσακια μου παραλιγο να κοιμηθω στο ξενοδοχειο το ξεσβουρο με θεα τα αστερια!!!!!!! silly.png Φωνωξα τη μανα μου το μεσημερι να μου κρατησει λιγο την μικρη να παω τουαλετα

εμεινα 10 λεπτα???? ποσο να μεινεις μεσα στην τουαλετα?????βγαινω και μυριζω καπνους και τι βλεπω?????

το εξω δωματιο να εχει αρπαξει φωτια shocked.png

και ετρεχε ο αντρας μου να σβησει τη φωτια και εμας μας εβγαλε εξω με το μωρο

ευτηχως ειχε πυροσβεστηρα στο αμαξι

τι ειχε γινει??

ειχε βαλει η κυρα βαγγελιτσα λαδι να καψει να τηγανησει πατατες στον γιο της και το ειχε ξεχασει!!!!!!!!!

Η μανα μου μενει απο κατω και με τον αντρα μου συμφωνησαμε να της δωσω κλειδι να μαγειρευει μια που εξω εχουμε πετρογκαζ και να μου κραταει και τη μικρη οποτε χρειαζεται

πριν λιγο γιορτασαμε με κρασακι και πιτσα το γεγονος οτι δεν καηκαμε αν ελειπα 2 λεπτα παραπανω θα ειχαμε μεινει χωρις σπιτι αν δεν ειχαμε και χειροτερα!!!!!αγιο ειχαμε δοξα το θεο!!!!!!:shock:

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

• 2 months later...

Υπάρχουν κάποιες συμβουλές και οδηγίες από την εμπειρία σας για να είναι ασφαλή τα παιδιά μέσα στο σπίτι? Όσο μεγαλώνει ο μικρός μου και εξερευνά τα πάντα, βλέπω ότι δε γίνεται στιγμή να πάρω τα μάτια μου από πάνω του. Ανησυχώ μάλιστα, όταν τον κρατάει η μητέρα μου, αφού ανοίγει πλέον μονος του την πόρτα της εισόδου και μπορεί να πέσει στη σκάλα. Επίσης, φτάνει τα πάντα, μέχρι και το μαχαίρι κατάφερε να πιάσει από τη θήκη των πλυμμένων. Πραγματικά, ανησυχώ και θέλω τις συμβουλές σας.

Διαφημίσεις

Αχ κι εμένα τα ίδια κάνει. Κάθε μέρα μας εκπλήσσει το ότι αρχίζει και φτάνει πράγματα που δεν έφτανε πριν. Μια μέρα είχε στα χέρια του τα κατσαβίδια του πατέρα του που βρίσκονται στα επάνω ντουλάπια της κουζίνας.

Κοιτάω και είχε τραβήξει μαι καρέκλα και προφανώς ανέβηκε και στο πάγκο για να τα φτάσει.

Για την εξώπορτα ή κλειδω΄σε την ή τράβα το σύρτη που δεν τον φτάνουν.

Η κόρη μου είναι 11 μηνών σχεδόν, μπουσουλάει, σηκώνεται μόνη της, στέκεται και προσπαθεί να πιάσει ότι βλέπει μπροστά της για να το βάλει στο στόμα της. Αναγκαστικά είμαι συνέχεια από πίσω της. Φοβάμαι να μην χτυπήσει σε γωνίες ή στα πλακάκια. Φυσικά δεν θέλω να κάνω και το σπίτι φρούριο. Έχω βγάλει βέβαια τα περισσότερα αντικείμενα που είχα στολισμένα στο έπιπλο της τηλεόρασης. Αλλά κάποια π.χ. dvd, ηχεία κτλ. τα φτάνει. Ωστόσο είμαι συνεχώς δίπλα της, κι όταν είναι περίεργη για κάποιο αντικείμενο την αφήνω να το αγγίξει (πάντα με την επιτήρησή μου) και μόλις δώ ότι πάει να κάνει ζημιά την παίρνω από κει με ήρεμο τρόπο δείχνοντας της κάτι άλλο. Έτσι ικανοποιείται η περιέργειά της και μετά από λίγο διάστημα παύει να ασχολείται.

Προσπαθώ πάντως να μην αδειάσω το σπίτι λόγω του παιδιού. Έτσι ώστε να μάθει να βρίσκεται υπό κανονικές συνθήκες στο σπίτι και να μην "ξεσπάει" σε άλλα τυχόν σπίτια που θα πηγαίνουμε επίσκεψη. Έτσι το έχω σκεφτεί. Μπορεί και να αποδειχτώ λάθος. Ως τώρα δεν έχω κάποιο πρόβλημα.

Αναγκαστικά, όταν ειναι ξύπνια, δεν έχω το περιθώριο να κάνω και πολλά πράγματα, γιατί πρέπει να την προσέχω συνέχεια. Και πού να μεγαλώσει κι άλλο!!!!!

Προσωπικά στα ντουλάπια που δε θέλω να ανοίξει, έχω βάλει ασφάλειες...Στα αυτά που δε με ενοχλεί να ανοίξει, έχω προσέξει τι υπάρχει μέσα και δε με νοιάζει αν τα ανοίξει και τα αδειάσει...Γενικώς την αφήνω να ικανοποιεί την περιέργεια της και πολλά ντουλάπια και συρτάρια τα έχω "ελεύθερα".

Κατά τα άλλα, δεν έχω σηκώσει τίποτα, ούτε κορνίζες ή βάζα ή τραπεζομάντηλα κτλ..Απλά περάσαμε ένα μικρό διάστημα που όποτε πήγαινε να πειράξει εύθραυστα, την άφηνα την πρώτη φορά να το εξερευνήσει και μετά της εξηγούσα με ήρεμο τρόπο να φύγει από εκεί και αυτό έκανε και δεν ξαναπάει ΠΟΤΕ.Ίσως να είναι και στο χαρακτήρα της, αλλά μια φορά να της πω όχι για κάτι, δεν το ξαναπειράζει. Ίσως να είναι ακριβώς επειδή της τα έχω όλα ελεύθερα και τα βλέπει και δεν έχει ενδιαφέρον. Δεν ξέρω, απλά σε μας έχει πιάσει και δεν κάνει καμία ζημιά. Τώρα μπορεί να είναι ελέυθερη στο σπίτι, εγώ να κάνω δουλειές και να ξέρω πως δε θα κάνει ζημιά. Βέβαια, πάντα κάνω έναν έλεγχο, αλλά μέχρι στιγμής δεν πειράζει τίποτα.

Επίσης, έχω βάλει γύρω γύρω στο τραπέζι σφουγγάρι, γιατί φοβάμαι μην πέσει όπως τρέχει και χτυπήσει. Πέρα από αυτά και την πόρτα στο μπάνιο που κλείνει πάντα, δεν έχω κάνει τίποτα άλλο.

Και μέχρι στιγμής όλα καλά. Α, όχι πολλά και πάντα "όχι", άστο παιδί να εξερευνήσει και καλύτερα να λες "καλύτερα να αφήσεις αυτό "το αντικείμενο" παρά να λες "όχι/μη, φύγε από εκεί". Θετική ομιλία δηλ, παρά αρνητική.

Προσωπικά στα ντουλάπια που δε θέλω να ανοίξει, έχω βάλει ασφάλειες...Στα αυτά που δε με ενοχλεί να ανοίξει, έχω προσέξει τι υπάρχει μέσα και δε με νοιάζει αν τα ανοίξει και τα αδειάσει...Γενικώς την αφήνω να ικανοποιεί την περιέργεια της και πολλά ντουλάπια και συρτάρια τα έχω "ελεύθερα".

Κατά τα άλλα, δεν έχω σηκώσει τίποτα, ούτε κορνίζες ή βάζα ή τραπεζομάντηλα κτλ..Απλά περάσαμε ένα μικρό διάστημα που όποτε πήγαινε να πειράξει εύθραυστα, την άφηνα την πρώτη φορά να το εξερευνήσει και μετά της εξηγούσα με ήρεμο τρόπο να φύγει από εκεί και αυτό έκανε και δεν ξαναπάει ΠΟΤΕ.Ίσως να είναι και στο χαρακτήρα της, αλλά μια φορά να της πω όχι για κάτι, δεν το ξαναπειράζει. Ίσως να είναι ακριβώς επειδή της τα έχω όλα ελεύθερα και τα βλέπει και δεν έχει ενδιαφέρον. Δεν ξέρω, απλά σε μας έχει πιάσει και δεν κάνει καμία ζημιά. Τώρα μπορεί να είναι ελέυθερη στο σπίτι, εγώ να κάνω δουλειές και να ξέρω πως δε θα κάνει ζημιά. Βέβαια, πάντα κάνω έναν έλεγχο, αλλά μέχρι στιγμής δεν πειράζει τίποτα.

Επίσης, έχω βάλει γύρω γύρω στο τραπέζι σφουγγάρι, γιατί φοβάμαι μην πέσει όπως τρέχει και χτυπήσει. Πέρα από αυτά και την πόρτα στο μπάνιο που κλείνει πάντα, δεν έχω κάνει τίποτα άλλο.

Και μέχρι στιγμής όλα καλά. Α, όχι πολλά και πάντα "όχι", άστο παιδί να εξερευνήσει και καλύτερα να λες "καλύτερα να αφήσεις αυτό "το αντικείμενο" παρά να λες "όχι/μη, φύγε από εκεί". Θετική ομιλία δηλ, παρά αρνητική.

Συμφωνω απόλυτα με όσα λες και έτσι έπραξα αρχικά. Να σημειωθεί οτι η μικρη μου σηκώθηκε απο τους 8 μήνες και στους 10 περπάτησε χωρίς να κρατιέται! Αρχικά δεν μάζεψα τίποτα και απλά την άφηνα να εξερευνά όμως απο τη μια έβαζε και συνεχίζει να βάζει τα πάντα στο σ΄τομα οπότε πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί ως προς το τι αφήνουμε εκτεθιμενο και επιπλέον αφού εξερευνούσε κατι μια και δυο φορές συνέχιζε να το θέλει χωρίς να ικανοποιείται η περιέργειά της. Οπότε αναγκάστικα να σηκώσω αρκετά πράγματα! Όσο για τα ντουλάπια άφησα χωρίς ασφάλειες αυτά που έχω τάπερ αλλά δεν την ενδιαφέρουν καθόλου. Αυτή θέλει να ανοίγει και να κλείνει τα βαγονέτα με αποτέλεσμα να πιάνει τα χέρια της αλλά παρόλο που κλαίει ξαναπηγαίνει μετά απο λίγο!

Γενικά νιώθω οτι της λέω πολλά "μη" ενώ δεν είναι καθόλου μέσα στον τρόπο που σκεφτόμουν να διαπαιδαγωγήσω το παιδί μου :(

έβαζε και συνεχίζει να βάζει τα πάντα στο σ΄τομα οπότε πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί ως προς το τι αφήνουμε εκτεθιμενο

Εννοείται ότι πρέπει να είμαστε πολλοί προσεκτικοί, αλλά όσο απίστευτο και αν φαίνεται, η μικρή μου δε βάζει ΤΙΠΟΤΑ στο στόμα...Να φανταστείς, μπορεί να παίζει με χάντρες ώρα πολύ, αλλά δεν τα βάζει στο στόμα. Ούτε χέρια βάζει, ούτε τίποτα, Μόνο τη μύτη από τη Μίνι της, με την οποία κοιμάται, για να τη δαγκώσει!Όχι ότι αυτό με αφήνει ήσυχη, πάντα την προσέχω, αλλά είμαι πολύ πιο ήσυχη από μια μαμά που όλα καταλήγουν στο στόμα...

συνέχιζε να το θέλει χωρίς να ικανοποιείται η περιέργειά της.

και εδώ διαφέρουν οι μικρές μας, γιατί αφού την άφηνα να εξερευνήσει, της εξηγούσα και την έπαιρνα από εκεί και...τέλος.

Αυτή θέλει να ανοίγει και να κλείνει τα βαγονέτα με αποτέλεσμα να πιάνει τα χέρια της αλλά παρόλο που κλαίει ξαναπηγαίνει μετά απο λίγο!

Χμ...και εδώ διαφέρουν. Τα συρτάρια την ξετρελλαίνουν, οι πόρτες τη συναρπάζουν, τα ντουλάπια την ενθουσιάζουν!Τα ανοίγει και κλείνει με τις ώρες, είναι ένα παιχνίδι της. Τον πρώτο καιρό πιάστηκε το χέρι της μια δυο φορές, έκλαψε, μόνη της το ξεπέρασε, εγώ απλά της φίλησα το χέρι και πλέον μόνη της απομακρύνει το χέρι μόλις πάει να κλείσει κάτι. Μάλιστα,αν είμαι μπροστά, της λέω..."χεράκια!" και βλέπω ότι πλέον ούτε αυτό χρειάζεται...

Προφανώς και κάθε παιδί είναι διαφορετικό και κάθε γονιός πρέπει να βρει τον τρόπο να ασφαλίσει το σπίτι του. Προσωπικά ότι δε σπάει, δεν της το έχω στα "απαγορευμένα" πχ. τα κεριά, με τα οποία παίζει, αλλά τις κορνίζες ας πούμε, ξέρει και δεν τις σηκώνει...

Γενικά νιώθω οτι της λέω πολλά "μη" ενώ δεν είναι καθόλου μέσα στον τρόπο που σκεφτόμουν να διαπαιδαγωγήσω το παιδί μου

Κι εγώ αποφεύγω τα "μη" και "δεν", δε μου αρέσει να μεγαλώνει σε ένα περιβάλλον όπου δε νιώθει ελεύθερη...Ακόμα και τα "όχι" που της λέω όμως, τα λέω πάντα ήρεμα και τα συνοδεύω από μια "εξήγηση".

Αναγκαστικά όμως θα ακουστεί και το όχι με ένα πιο έντονο ύφος, όταν κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα του παιδιού ή όταν πρέπει γενικότερα να μπουν όρια στην συμπεριφορά του ή κάνω λάθος?

Αναγκαστικά όμως θα ακουστεί και το όχι με ένα πιο έντονο ύφος, όταν κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα του παιδιού ή όταν πρέπει γενικότερα να μπουν όρια στην συμπεριφορά του ή κάνω λάθος?

Πιστεύω πως ναι. Στο μωρό πρέπει να μιλάμε με γλυκό τόνο και να μην είμαστε συνέχεια μη σε όλα. Αλλά όταν χρειαστεί και υπάρχει κίνδυνος να χτυπήσει ή να κάνει γερή ζημιά, τότε πρέπει να αλλάζουμε τον τόνο μας και να τον κάνουμε λίγο πιο έντονο, για να αρχίζει σιγά σιγά να ξεχωρίζει το τι πρέπει να κάνει και τι όχι. Έτσι τουλάχιστον κάνω εγώ....

• 5 months later...

Τρωει τα πάντα.....χαρτια ,χνουδια,τριχες...τις γωνιες απο τις καρεκλες...ξυνει με τα δοντακια του τα παιχνιδια....ψαχνει και κατω απο τα χαλάκια:confused:.....

Μιλαω για το 11 μηνων μωρακι μου που χθες παραλιγο να πνιγει με ενα κομματι πλαστικοποιημενο χαρτι που του εκατσε στο λαιμο.....

Τον ακουσα που εβηξε και κοιταζω και τον βλεπω με ανοιχτο το στομα να προσπαθει να βηξει και τα σαλια να τρεχουν ποτάμι....επαθα σοκ...τον βουταω απο και παω να κοιταξω αλλα δεν με αφνε ,ετσι και εγω τον γυρισα αναποδα και τον χτυπησα πανω απο την κοιλια αφου τον ταρακουνισα κιολας.....εβαλε τα κλαματα και ανοιξε το στομα και το ειδα ....στο κεντρο του λαιμου ηταν ενα χαρτι....εβαλα το δαχτυλο μου και το τραβηξα εξω....το μωρο συνεχισε να βηχει και να καλιει και εκανε προσπαθεια για εμετο....εκανε δυο γουλίτσες και μαλιστα εβγαλε και λιγο αιμα προφανως θα τον τραυματισα με το νυχι μου.

Φοβαμαι πολυ με αυτο το παιδι τρωει τα πάντα.....ο Θεος βοηθησε !!!!

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009

δεν ήξερα που να γράψω το πρόβλημα που έχουμε.

σήμερα το απόγευμα και μέχρι να πέσει για ύπνο η μικρή απέκτησε νέο χόμπυ, να πέφτει με το κεφάλι προς τα πίσω, με φόρα και απλώνεται στο πάτωμα. πρώτα ακούγεται το γκτουπ, κεφάλι και μετα απλώνεται. κάνει και βαρελάκια. ξανακάθεται στον κώλο της, παίρνει φόρα και ξαναχτυπάει κεφάλι, απλώνεται κάτω. δείχνει ότι το ευχαριστιέται. παίζει. γελάει. το κάνει συνέχεια. εγώ από εκεί που είχα χαμηλή πίεση, τώρα στάνιαρα.

τί κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις; την αφήνουμε να βρει τα όρια του πόνου μόνη της ή να σκεφτώ ότι παίζει κάτι άλλο;

σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...