Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ 2010

Recommended Posts

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 262
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

FANI είπε:
σε ευχαριστω που μου απάντησες αλλά έχει πρόβλημα ο υπολογιστής μου και δεν μου τα ανοιγει

Τότε γράψε τη διεύθυνση www.oaed.gr με το χέρι στον IE, μετά πατάς επάνω στο Επιδόματα-Προγράμματα, μετά Επιδόματα - Παροχές αριστερά και τέλος επιλέγεις Οικογενειακό επίδομα 2010.

Εχει και τις αιτήσεις κλπ που χρειάζονται, μπορείς να τις εκτυπώσεις.

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Διαφημίσεις

xanthi9 είπε:
καλημέρα

Μηπως καποια μανούλα γνωρίζει ποτε αρχιζει η πληρωμη για δυο παιδιά?

Θες και πληρωμή! Θα τα κόψουν όλα τα επιδόματα τώρα.. Πλάκα κάνω, δεν έχει ακουστεί τίποτα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Μα αν δεν κάνω λάθος, με το νέο έτος πληρώνουν.

TbSdp2.png

xanthi9 είπε:
καλημέρα

Μηπως καποια μανούλα γνωρίζει ποτε αρχιζει η πληρωμη για δυο παιδιά?

:confused::confused::confused:μισο.....απο απριλιο η μαιο γινονται αιτησεις για δυο παιδιά...εγω τα χρηματα μου τα πηρα 1 μηνα (παρα 3 μερες)μετα την αιτηση. αρα εχω ηδη πληρωθει!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

v & a είπε:
:confused::confused::confused:μισο.....απο απριλιο η μαιο γινονται αιτησεις για δυο παιδιά...εγω τα χρηματα μου τα πηρα 1 μηνα (παρα 3 μερες)μετα την αιτηση. αρα εχω ηδη πληρωθει!

Μα πως γινεται? στο site του ΟΑΕΔ αναφερει οτι αρχιζει την πρωτη Ιουλιου για δυο παιδια? .....δεν βρισκεις ακρη μαζι τους και στο τηλεφωνο δεν εξυπηρετουν ποτε:twisted:

vXPNp3.png

QcHZp3.png

απο 1/9 ξεκινησε η πληρωμη για ενα παιδι

απλα υπαρχει καθυστερηση πληρωμων λογω ελλειψη χρηματων.

τα δικαιολογητικα τα εχω γραψει σε προηγουμενη σελιδα.

Διαφημίσεις

Εμείς πάντως , με ένα παιδί , καταθέσαμε τα χαρτιά 6/9 κι ακόμη περιμένω τα δω τα χρήματα στο λογαριασμό...:(

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

εμεις δωσαμε τα χαρτια ιουλιο και πηραμε τα χρηματα σεπτεμβριο αρχες αν θυμαμαι καλα....

οσο για το επιδομα παιδιου νεογεννητου θυμαμαι που πηγαμε να καταθεσουμε τα χαρτια γεννησα δεκεμβριο και καναμε τα χρτια ιανουαριο και μας ειπαν οτι θα παρουμε 6.7 ευρω για το μικρουλη επειδη τωρα γεννηθικε,,,και φυσικα δεν μπηκαμε στο κοπο για 6.7 ευρω.....

Διαφημίσεις

xuito είπε:
Εμείς πάντως , με ένα παιδί , καταθέσαμε τα χαρτιά 6/9 κι ακόμη περιμένω τα δω τα χρήματα στο λογαριασμό...:(

τον αυγουστο παγωσανε ολες οι πληρωμες οποτε ολα πηγαν πισω. υπομονη! τι αλλο να πεις. παντως μη κανεις λαθος κ τα υπολογισεις αυτα τα χρηματα για να κλεισεις καμια "τρυπα"...την πατησες!:confused:

v & a είπε:
τον αυγουστο παγωσανε ολες οι πληρωμες οποτε ολα πηγαν πισω. υπομονη! τι αλλο να πεις. παντως μη κανεις λαθος κ τα υπολογισεις αυτα τα χρηματα για να κλεισεις καμια "τρυπα"...την πατησες!:confused:

Φτου! Να μην κρατήσω την αναπνοή μου δηλαδή!!!

Καλά θα κάνω να τα υπολογίσω προς τα Χριστούγεννα ! :twisted:

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

• 2 εβδομάδες μετά...

Συγνωμη να ρωτησω κοριτσια γιατι δεν διαβασα απο την αρχη, το οικογενειακο επιδομα του οαεδ για να το παρεις πρεπει να εχεις καρτα ανεργιας? Τι αλλη προυποθεση χρειαζεται?

sandy8 είπε:
Συγνωμη να ρωτησω κοριτσια γιατι δεν διαβασα απο την αρχη, το οικογενειακο επιδομα του οαεδ για να το παρεις πρεπει να εχεις καρτα ανεργιας? Τι αλλη προυποθεση χρειαζεται?

δε χρειαζεται να χεις καρτα ανεργιας!!! παιδια να εχεις!!!:P

τωρα δε ξερω αν ειναι μονο αν εισαι στο ικα....(εγω παντως ειμαι ικα κ το πηρα)

edit***

ααα το βρηκα

Παράθεση
πρεπει να ειναι στο ικα ο ενας γονιος και να μην πληρωνει το επιδομα ο εργοδοτης.

• 1 month later...

βρε κοριτσακια να ρωτησω κατι και γω η ασχετη?

Εμενα η κορη μου ειναι γεννημενη το 2007.Δεν εχω παρει ποτε το επιδομα αυτο.

Αν παω τωρα να κανω αιτηση θα μου δωσουν τα χρηματα που αναλογουν απο τυο 2007 εως τωρα η απλα θα μου δωσουν τα φετινα χρηματα?

Η μηπως εχουν τελειωσει οι αιτησεις?

γινονται σε καποια συγκεκριμενη χρονικη περιοδο?

[/url]

foxfoxabu20101022_-8_My+son+is.png

Ntanty είπε:
βρε κοριτσακια να ρωτησω κατι και γω η ασχετη?

Εμενα η κορη μου ειναι γεννημενη το 2007.Δεν εχω παρει ποτε το επιδομα αυτο.

Αν παω τωρα να κανω αιτηση θα μου δωσουν τα χρηματα που αναλογουν απο τυο 2007 εως τωρα η απλα θα μου δωσουν τα φετινα χρηματα?

Η μηπως εχουν τελειωσει οι αιτησεις?

γινονται σε καποια συγκεκριμενη χρονικη περιοδο?

Μέχρι τέλος Ιανουαρίου έχεις χρόνο. Αλλά θα πάρεις μόνο για φέτος, δε νομίζω να τα δίνουν αναδρομικά!

Σιγουρέψου ότι το δικαιούσαι και δεν παίρνεις επίδομα παιδιών μέσα στο μισθό σου.

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

Τσουκου δεν τα δινουν αναδρομικα....σιγα μη τα εδιναν βλακες ειναι?χααχα

Το εχω ρωτήσει και εγω γιατι δεν εχω παρει/καταθεση χαρτια εν γνωση μου δυο χρονια τωρα.....

kalamaraki είπε:
Τσουκου δεν τα δινουν αναδρομικα....σιγα μη τα εδιναν βλακες ειναι?χααχα

Το εχω ρωτήσει και εγω γιατι δεν εχω παρει/καταθεση χαρτια εν γνωση μου δυο χρονια τωρα.....

Α καλα κρασια τοτε !! σιγα μην τρεχω για 20,30 ευρω??

Πλακα κανουν?Θα μου πεις γιατι να τα χαρισεις ,αλλα δεν αξιζει τον κοπο!

[/url]

να σας ρωτησω και κατι αλλο βρε κοριτσια..

Ο αντρας μου εχει ασφαλισει στο βιβλιαριο του την κορη μας .Τςρα που γεννηθηκε ο μπεμπης είναι καλυτερο να τον ασφαλισει και αυτον εκεινος η ειναι το ιδιο να τον ασφαλισω και γω?

Εννοω δηλαδη του χρονου για το οικογενειακο επιδομα ειναι καλυτερο να τα εχει και τα 2 ο αντρας μου ωστε να παρει μεγαλυτερο επιδομα για 2 παιδια,η μπορει να καταθεσει ο καθενας απο τους δυο μας ξεχωριστη αιτηση για το καθε παιδι που εχει ασφαλισμενο?

[/url]

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...