Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Nα ρωτήσω και κάτι βρε κορίτσια. Εγώ ιδρώνω πάρα πολύ και κάνω διαρκώς ντους. Όταν έβαζα συμβατικό αποσμητικό ήμουν ήσυχη. Τώρα πάω γυμναστήριο και αγχώνομαι. Δοκίμασα το crystal που έχουμε στη λίστα αλλά πέραν του ότι δεν είναι απόλυτα ασφαλές δε με καλύπτει κιόλας. Έφτιαξα και ένα δικό μου αλλά μου έκανε σπυράκια και κοκκινίλες.

Lilly τι εννοείς όταν λες δεν είναι απόλυτα ασφαλές?

Εγώ πήρα δύο αποσμητικά από το http://www.theallnaturalface.com

αλλά μου προκαλούν φαγούρα!!:roll::confused:

Για την κάλυψη δεν ξέρω να σας πω γιατί τώρα το χειμώνα δεν ιδρώνω πολύ,

πρέπει να τα δοκιμάσω το καλοκαίρι!

Βρε lilly μήπως να ακούσουμε τι λέει η Morchelina πριν να τρελαθούμε πάλι??

δεν ξέρω έχω μπερδευτεί με το συνολικό σκορ και με τα επιμέρους.. να τα κοιτάζουμε συνολικά ή κάθε συστατικό ξεχωριστά.. προφανώς τα "ψειρίζουμε" πολύ αλλά από τη στιγμή που έχουμε μπει στη διαδικασία να τσεκάρουμε κατά πόσον είναι ασφαλή τα προϊόντα κάνουμε ενδελεχή ανάλυση.. ίσως πέραν του δέοντος.. τι να πω..και φυσικά δεν είμαστε χημικοί.. αν και νομίζω ότι η Morchelina είναι πολύ πιο σχετική από μας αν θυμάμαι καλά

Lilly τι εννοείς όταν λες δεν είναι απόλυτα ασφαλές?

Εγώ πήρα δύο αποσμητικά από το www.theallnaturalface.com

αλλά μου προκαλούν φαγούρα!!:roll::confused:

όταν λέω δεν είναι απόλυτα ασφαλές αναφέρομαι στα όσα διάβασα στο διαδίκτυο για τον κρύσταλλο. Ούτε λίγο ούτε πολύ αναφέρουν ότι είναι μια μορφή αλουμινίου (potassium alum και ammonium alum) οπότε ενέχεται και αυτό για καρκίνο και αλτσχαϊμερ όπως και το αλουμίνιο που περιέχεται στα συμβατικά αποσμητικά.

Εγώ χειμώνα καλοκαίρι ιδρώνω πολύ και φαντάσου ότι τώρα το χειμώνα ο κρύσταλλος δε με καλύπτει! Θα συνεχίσω το ψάξιμο και θα δοκιμάσω και άλλες σπιτικές συνταγές μπας και βρω κάτι που να μου ταιριάζει..

Διαφημίσεις

Θα συνεχίσω το ψάξιμο και θα δοκιμάσω και άλλες σπιτικές συνταγές μπας και βρω κάτι που να μου ταιριάζει..

Κορίτσια η μητέρα μου μου είχε πει ότι η σόδα κάνει θαύματα σαν αποσμητικό στις μασχάλες.Αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ. Πάντα ήμουν της εύκολης λύσης :oops:

Kt0tp2.png NaAfp3.png

:(

όντως τρομερή ανακάλυψη! Ο Κολόμβος την Αμερική και εμείς τα sites της!!:lol::lol::lol::lol::lol: Πέρα από την πλάκα τώρα έχω σωθεί με το iherb!

Nα ρωτήσω και κάτι βρε κορίτσια. Εγώ ιδρώνω πάρα πολύ και κάνω διαρκώς ντους. Όταν έβαζα συμβατικό αποσμητικό ήμουν ήσυχη. Τώρα πάω γυμναστήριο και αγχώνομαι. Δοκίμασα το crystal που έχουμε στη λίστα αλλά πέραν του ότι δεν είναι απόλυτα ασφαλές δε με καλύπτει κιόλας. Έφτιαξα και ένα δικό μου αλλά μου έκανε σπυράκια και κοκκινίλες. Έχετε να προτείνεται κάποιο αγνό αλλά που να την κάνει τη δουλειά του;

εννοεις το -Crystal-Body-Deodorant-Spray ή καποιο κρυσταλο? γιατι εχω χρησιμοποιω το πρωtο και δεν ειδα καπου να λεει οτι τα συστατικα δεν ειναι ασφαλη.... μη μου λετε τετοιααααααααααααααα

WLFfp2.png XI11p2.png

Κοριτσια εχετε να προτείνετε απο iherb καθαριστικό προσώπου σε μορφή gel (που να ξεπλενεται με νερό)? Για να βγάζει το makeup...

Και ακομα συμπληρώματα διατροφής ποια έχετε πάρει (και για παιδάκια)?

Το Doctor's Best, Best Camu Camu 4:1 Extract, 400 mg ειναι καλό για βιταμινη C? Οποια πληροφορία ευσπροσδεκτη! Ευχαριστώ

Κορίτσια η μητέρα μου μου είχε πει ότι η σόδα κάνει θαύματα σαν αποσμητικό στις μασχάλες.Αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ. Πάντα ήμουν της εύκολης λύσης :oops:

σόδα έβαζα το καλοκαίρι, όταν ήμου ακόμη έγκυος, βέβαια τότε οι ορμόνες έκαναν παρτυ....προσωρινά είχε αποτέλεσμα αλλά μετά πάλι τα ίδια, έπρεπε καθε τρεις και λίγο να βάζω....τώρα δεν έχω δοκιμάσει, μπορεί και να εχει καλύτερο αποτέλεσμα

gNrhp2.png

Διαφημίσεις

βρηκα αυτο:

http://www.winefest-dafnes.gr/botana.htm

για ριξτε μια ματια

(αν κ εγω ειμαι λιγο επιφυλακτικη για την χρηση βοτανων στα παιδακια-ειμαι λιγο φοβιτσιαρα οσον αφορα το συκωτι και το στομαχακι τους)

Καλημέρα, θυμήθηκα χτες μια συζήτηση εδώ μέσα σχετικά με εστιατόρια που μαγειρεύουν με βιολογικές πρώτες ύλες και είχα πει ότι είχα φάει στο Γιάντες.

Λοιπόν, εκτός από αυτό, έχω φάει πολλάκις κι από το Lena's Bio που είναι στη Νίκης - δεν είναι ακριβώς εστιατόριο, λειτουργεί ως delivery και take away, αν και έχω φάει και επί τόπου, έχει΄λίγα τραπεζάκια.

Έχει τρομερό φαγητό, πίτες, σαλάτες αν και ακριβό κατά τη γνώμη μου ( οι σαλάτες από 8 ευρώ και πάνω). Εγώ το προτιμούσα για delivery όταν δούλευα στο κέντρο και μετά τα ψώνια σε Ερμού και τη γύρω περιοχή.

εγώ όταν έβαλα σκέτη σόδα μετά από λίγες μέρες είχα γεμίσει με μικρές κυστούλες κάτω από τη μασχάλη και τρομερό τσούξιμο. Μάλλον δεν την αντέχουν όλα τα δέρματα.

εννοεις το -Crystal-Body-Deodorant-Spray ή καποιο κρυσταλο? γιατι εχω χρησιμοποιω το πρωtο και δεν ειδα καπου να λεει οτι τα συστατικα δεν ειναι ασφαλη.... μη μου λετε τετοιααααααααααααααα

και το crystal και οι υπόλοιπες μάρκες χρησιμοποιούν τα ίδια συστατικά potassium alum και ammomium alum τα οποία όπως ανέφερα και σε προηγούμενο post είναι μορφές αλουμινίου συνεπώς δεν είναι αθώα. Σου παραθέτω ένα άρθρο που βρήκα:

The Safety of Ammonium Alum

Often the solid crystal "natural" deodorants are made from ammonium alum. This is still a form of aluminium though some claim the molecule is too large to be absorbed by the skin. Research has suggested the use of aluminium-based antiperspirants is linked with the accumulation of aluminum in the body' date=' which increases the risk of Alzheimerʼs disease and breast cancer. Green People claim ammonium alum is safe as it is an earth mineral and is found in food and even used in the water supply in some countries for personal care and other external uses. They claim the aluminum molecule in alum is too large to penetrate the skin. The ammonium alum sold is often man-made rather than being a "natural" product. In the article Aluminum Lurks in Crystal Deodorants, Dr. Mercola argues that even alum-based crystal deodorant options are not totally safe or aluminum free, and advocates avoiding all products that contain any type of alum or aluminum.

και τώρα να αναφερθώ σε κάτι που διαπίστωσα και ανησύχησα λίγο. Εδώ και περίπου ενάμισυ μήνα παίρνω της πολυβιταμίνες του Μercola. Τελείως τυχαία έψαξα λίγο τα συστατικά και διαπίστωσα ότι έχουν ιώδιο. Επειδή έχω πρόβλημα με το θυρεοειδή μου και μάλιστα παίρνω και χάπι Τ4 απαγορεύεται να παίρνω ιώδιο οπότε σήμερα σταμάτησα τις βιταμίνες αυτές και θα ψάξω για άλλες που να μην περιέχουν ιώδιο. Αυτό το αναφέρω μήπως κάποια από σας που παίρνετε τις εν λόγω βιταμίνες έχετε αντίστοιχο πρόβλημα. Κατά τη γνώμη μου αν και φταίω που δεν το είδα εξαρχής, θα έπρεπε να επισημαίνεται ότι αντενδείκνυται για άτομα με προβλήματα θυρεοειδούς, όπως το έχω δει να αναγράφεται σε άλλα σκευάσματα.

εγώ όταν έβαλα σκέτη σόδα μετά από λίγες μέρες είχα γεμίσει με μικρές κυστούλες κάτω από τη μασχάλη και τρομερό τσούξιμο. Μάλλον δεν την αντέχουν όλα τα δέρματα.

Είχα δοκιμάσει κι εγώ μια εποχή να βάλω σόδα

(όχι αμέσως μετά το ξύρισμα βέβαια)

αλλά δεν είδα και θεαματικά αποτελέσματα.

Οταν δοκίμασε να βάλει και ο άντρας μου

την επόμενη ημέρα είχε γεμίσει κοκκινίλες!! :shock:

Για ένα διάστημα είχα βολευτεί πολύ με το....οινόπνευμα!

Είχε καλά αποτελέσματα.

Αλλά επειδή είδα οτι δεν είναι και ό' date='τι καλύτερο...

http://www.cosmeticdatabase.com/ingredient/702285/ETHANOL/

...είπα να το καταργήσω!

Έχω ακούσει για τον χυμό λεμονιού!...

Το έχει δοκιμάσει καμία σας?

(φυσικά όχι αμέσως μετά το ξύρισμα και πεταχτείτε ως το ταβάνι!!!! :mrgreen:)

Kαλησπερα κοριτσια!Μπορω να κανω μια ερωτησουλα??Ισως να ειναι ψιλοχαζη αλλα μολις πηρα στα χερια μου την πρωτη μου παραγγελια προιοντων weleda για τη ζουζουνα μου!Αυτη η κρεμα κανει και για το ποπουδακι στην αλλαγη της πανας ή ειναι αποκλειστικα για το σωμα???Ευχαριστω!http://www.ecobaby.gr/product_info.php?products_id=151

Διαφημίσεις

Kαλησπερα κοριτσια!Μπορω να κανω μια ερωτησουλα??Ισως να ειναι ψιλοχαζη αλλα μολις πηρα στα χερια μου την πρωτη μου παραγγελια προιοντων weleda για τη ζουζουνα μου!Αυτη η κρεμα κανει και για το ποπουδακι στην αλλαγη της πανας ή ειναι αποκλειστικα για το σωμα???Ευχαριστω!http://www.ecobaby.gr/product_info.php?products_id=151

αποκλειστικα για συγκαμα ειναι αυτη

http://www.ecobaby.gr/product_info.php?products_id=26

αυτη που πηρες δεν ξερω εαν κανει ΚΑΙ για συγκαμα γιατι συνηθως αυτες που ειναι για το συγκαμα εχουν και zinc oxide στα συστατικα τους για να θεραπευσει την κοκκινιλα.και αυτη δεν ξερω εαν εχει.μπορει να τα λεω και λαθος,εαν ξερει καποια κοπελα περισσοτερα.....

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Κορίτσια εγώ πήρα αυτό για το μπάνιο και δεν κάνει καθόλου αφρό:http://www.apo-rot.de/indexinternationalinfo.html?language=uk&_random=-866046844

Άσε που όταν λούζω το κεφαλάκι του μωρού είναι σα στάχυα. Δε μου άρεσε καθόλου.

Ενώ τα burity baby μου είχαν αρέσει από το body shop. Θα δοκιμάσω κι άλλα;)

Djccp2.png

67KIp2.png

αποκλειστικα για συγκαμα ειναι αυτη

http://www.ecobaby.gr/product_info.php?products_id=26

αυτη που πηρες δεν ξερω εαν κανει ΚΑΙ για συγκαμα γιατι συνηθως αυτες που ειναι για το συγκαμα εχουν και zinc oxide στα συστατικα τους για να θεραπευσει την κοκκινιλα.και αυτη δεν ξερω εαν εχει.μπορει να τα λεω και λαθος,εαν ξερει καποια κοπελα περισσοτερα.....

Ζinkoxid βλεπω εχει!Αρα κανει,ε??Το σαμπουαν-αφρολουτρο ειναι σουπερ αλλα να πω την αληθεια η κρεμα δεν μου αρεσει καθολου!Η μυρωδια της ειναι πολυ εντονη!Θα συνεχισω με το hydra milk της frezyderm...εκτος και αν εχεις να προτεινεις καποια αλλη....:):):)

Ζinkoxid βλεπω εχει!Αρα κανει,ε??Το σαμπουαν-αφρολουτρο ειναι σουπερ αλλα να πω την αληθεια η κρεμα δεν μου αρεσει καθολου!Η μυρωδια της ειναι πολυ εντονη!Θα συνεχισω με το hydra milk της frezyderm...εκτος και αν εχεις να προτεινεις καποια αλλη....:):):)

:mrgreen: φυσικα και εχω!!!!!

http://www.iherb.com/Earth-Mama-Angel-Baby-Bottom-Balm-2-fl-oz-60-ml/21245?at=0

αν διαβασεις τις κριτικες θα δεις και μια κριτικη απο greece.ε εγω ειμαι :P!ειναι παρα πολυ καλη!ειχα weleda και ειχα και αυτη και ελεγα εαν ποτε τελειωσει η weleda θα την ξεκινησω (δεν βαζω σε καθε αλλαγη πανας,μονο αν κοκκινησει).και μια μερα που κοκκινησε και δεν της περναγε με weleda την χρησιμοποιησα και την αλλη μερα το πρωι......εξαφανιστηκε!ουτε μια κοκκινιλα!!!!

υ.γ η μυρωδια παντως της κρεμας weleda μου αρεσει πολυ!!!

Kht7p2.png

3iVPp3.png

για το μωρο fouli?γιατι για μωρα δεν κατεχω :roll::roll:,δεν εχω βαλει ποτε στην κορη μου.αλλα αυτη η μαρκα (την οποια μου συστησε η soevan,εγω απλα βρηκα ποιος την πουλαει:-P) εχει και γαλακτωμα σωματος.ολα τα προιοντα τους στο cosmeticdatabase βγαινουν με σκορ 0.αυτα ειναι

http://www.iherb.com/Earth-Mama-Angel-Baby-Lotion-8-fl-oz-240-ml/23867?at=0

http://www.iherb.com/Earth-Mama-Angel-Baby-Lotion-Vanilla-Orange-4-fl-oz-120-ml/28289?at=0

και γραφουν αυτο

Heavenly scented Angel Baby Lotion was formulated with extra care, because what goes on your baby goes in your baby. No artificial preservatives, fragrances or dyes, just pure ingredients to moisturize and protect sensitive, delicate skin, for babies of all ages-top to bottom, cheeks to cheeks.

αλλα δεν ειναι σε στοκ:?,περιμενε λιγο να τα ξαναφερει!

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...