Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αντικουνουπικά για εσωτερικό χώρο (ταμπλέτες-κ.α)

Recommended Posts

για έξω αλλά και μέσα στο σπίτι παλιότερα χρησιμοποιούσα αυτά τα τσερότο νομίζω λέγονται είναι αυτοκόλλητα τα πατάς και περιέχουν σιτρονέλα στο σπίτι τα έβαζα δίπλα στην κούνια της

Ώσπου κάποια στιγμή μου έκοψε (το παθαίνω καμιά φορά):roll::roll: και πέρσι άρχισα να βάζω στο δωμάτιο που κοιμόταν το παιδί (και στο δικό μας μετά):D αυτές τις λάμπες με το φώς που έλκουν τα κουνούπια κανά μισάωρο μία ώρα πριν βάλω την μικρή για ύπνο με τα παντζούρια κλειστά ώστε να έχει πλήρως σκοτάδι……….δουλεύει και στην βεράντα φυσικά (γι αυτό τα είχα αγοράσει) με την προϋπόθεση ότι υπάρχει αρκετό σκοτάδι έτσι ώστε να τραβάει εκεί τα κουνούπια……….. :-D:-D

Για πες για αυτή τη λάμπα ? Που τη βρίσκεις και πως είναι ?

JJBjp3.png

Διαφημίσεις

Μπήπως ξέρεις κάποια κρέμα του Κορέ που επιτρέπεται να αλοίφεις προληπτικά τα μωρά ή κάποιο stick χώρου που επιτρέπεται να το βάλω στο δωμάτιο της? Μου είπαν ότι υπάρχει κάποιο stick που μπορεις να το βάλεις κατώ από την κούνια. Κάνω έκκληση σε όλες τις μανούλες, ξέρετε κάτι...........?

evangelie roz!:confused:

η κρεμα του Κορε ειναι η μυρτιλο και ειναι σαν γαλακτωμα σε spray για το στικ χωρου δεν ξερω. πολυ καλη ειναι και η CRILEN που στην αρχη μυριζει εντονα αλλα μετα απο μιση ωριτσα ειναι μια χαρα, ειναι φυτικη σιτρονελα και διαρκει ολο το βραδυ.

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Διαφημίσεις

soevean07,

αυτο που βρηκες,ειναι καλο εργαλειο.Παλαιοτερα τα εκανα εισαγωγη στην Βουλγαρια απο την Κινα.

Οποιος το παρει,να σιγουρευτει οτι υπαρχει λαμπα σαν ανταλλακτικο!

Αν δεν βρειτε λαμπα,θα αναγκαστειτε να αγορασετε αλλη συσκευη !

κάτι τέτοιο εννοώ

http://www.clevermarket.gr/displayITM2.asp?ITMID=1821

τη βρίσκεις φθηνότερα νομίζω σε praktiker και alex pak κάποια στιγμή είχε βγάλει και το lidl νομίζω

ξερουμε αν αυτες οι λαμπες ειναι ακινδυνες?ειναι για εσωτερικους χωρους?

εγω εχω προβλημα με τα κουνουπια γιατι κοβουν βολτες απο το πρωι!:evil:

υπαρχουν και συσκευες με υπερηχους,ξερουμε κατι και για αυτες?

εγω εχω αυτο

http://www.pharmshop.gr/gr/ProductView.aspx?Prod_Id=2085&cat=61

και δεν κανει απολυτως τιποτα,το εχω ανοιχτο διπλα μου και το κουνουπι γυριζει γυρω απο το βαζακι ανενοχλητο:rolleyes:

''...for those about to rock we salute you...''

εγω εχω αυτο

http://www.pharmshop.gr/gr/ProductView.aspx?Prod_Id=2085&cat=61

και δεν κανει απολυτως τιποτα,το εχω ανοιχτο διπλα μου και το κουνουπι γυριζει γυρω απο το βαζακι ανενοχλητο:rolleyes:

:evil: :evil: :evil:

Μωρέ καλά λέω εγώ

σαν την κουνουπιέρα άλλο τίποτα!!

Δίνει και ρομαντικό στύλ στην κρεβατοκάμαρα!....

....παραμυθένιο!!:cool:

Μόνο ο άντρας μου λέει οτι νιώθει σαν χταπόδι στα δύχτια!!!!:rolleyes:

Μονο τα ελαια δεν δοκιμασα, τα υπόλοιπα όλα τα καναμε, και λαμπα βαλαμε μεσα στο δωματιο (δεν ειδα κανενα κουνουπι να πηγαινει προς τα κει!) και καταληγουμε να πασαλειβομαστε όλοι οικογενειακως και να χωνομαστε κατω απο τις κουνουπιέρες. Στο εξοχικο εχει πλακα γιατι σε ενα δωματιο εχουμε δυο κρεμασμενες απο το ταβανι(μια για το παρκοκρεβατο και μια για τον μεγαλο) και θελει ο αντρα μου να κρεμασουμε και για μας!

Αν μπουν μεσα στο σπίτι πως φευγουν τα ατιμα, ξερει κανεις? Μονο αεροζολ τα σκοτωνει?

Δε μπορουμε να χρησιμοποιησουμε κουνουπιερα με τοση ζεστη. Εγω πηρα αιθεριο ελαιο σιτρονελλας αλλα το εχω στο σαλονι γιατι μυριζει πολυ. Το μειγμα των ελαιων που ειχε προαναφερθει δεν το εκανα, γιατι ειναι πανακριβα. Χθες παντως που ειχαμε το παρτυ γενεθλιων της κορης μου και ηταν ολο το σπιτι ανοιχτο και φυσικα γεμισαμε κουνουπια, εβαλα στην πριζα τα αοσμα υγρα, και ευτυχως δεν ειχαμε τσιμπηματα.

Διαφημίσεις

για σκνιπες ξερετε κατι???

ειναι πολυ πιο μικρες απ τα κουνουπια,δ κανουν θορυβο!!!τσιμπηματα φριχτα!!

και δ τα πιανει τιποτα απ αυτα που βαζουμε για τα κουνουπια...

xthLp3.png?N3RWspeV

LBhKp2.png?23AKgaR7

Τη συσκευη με τους υπερηχους δεν την εχετε???? Την πουλανε σε ολα τα μαγαζια με βρεφικα, το βαζεις στην πριζα και εξαφανιζονται. Ουτε χημικα, ουτε μαντζουνια που βρωμανε, ουτε κουνουπιερες ουτε τπτ.

Συσκευη με υπεριχους πηρα απο το JUMBO εχει δυο διαφορετικες γμια για την πριζα που μας εσωσε κανει περιπου 5 ευρω και μια για το καροτσι που κανει 1,5 ευρω . Επισης ειχε και συσκευ για τα εντομα αλλα δεν την πηρα να την δοκιμασω βλακεια μου:(

Τη συσκευη με τους υπερηχους δεν την εχετε???? Την πουλανε σε ολα τα μαγαζια με βρεφικα, το βαζεις στην πριζα και εξαφανιζονται. Ουτε χημικα, ουτε μαντζουνια που βρωμανε, ουτε κουνουπιερες ουτε τπτ.

Συσκευη με υπεριχους πηρα απο το JUMBO εχει δυο διαφορετικες γμια για την πριζα που μας εσωσε κανει περιπου 5 ευρω και μια για το καροτσι που κανει 1,5 ευρω . Επισης ειχε και συσκευ για τα εντομα αλλα δεν την πηρα να την δοκιμασω βλακεια μου:(

Eμάς φαίνεται τα κουνούπια εδώ στον Κηφισσό είναι κουφά...

γιατί δεν χαμπαριάζουν ούτε απο υπερήχους ούτε απο τίποτα!!....:roll:

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Ελπίζω να γράφω στο σωστό θέμα. Ετοιμαζόμαστε για διακοπές με το 3 μηνών μωράκι μας. Θα μείνουμε στο εξοχικό των πεθερικών μου, όπου κάθε καλοκαίρι μας θερίζουν τα κουνούπια. Κάθε χρόνο ως τώρα χρησιμοποιούσαμε αντικουνουπικά (φιδάκια, ταμπλέτες). Δεν ξέρω όμως αν επιτρέπεται με τόσο μικρό μωρό. Στην κούνια του θα βάλω κουνουπιέρα, στην αυλή όμως; Εσείς τι κάνετε με το θέμα αυτό;

Υπάρχουν κρέμες που μπορείς να βάλεις στο μωρό όπως πχ η Crilen που μας έδωσε η παιδίατρος μας (την οποία χρησιμοποιώ και εγώ για μένα :) ). Όσο για ταμπλέτες εγώ χρησιμοποιώ κάποιες φυτικές (υποτίθεται) αλλά με ανοιχτά πάντα παράθυρα στο σπίτι και ποτέ στο δωμάτιο του παιδιού. Τα φιδάκια τα αποφεύγω, με ενοχλεί πολύ η μυρωδιά τους.

νομιζω οτι μεχρι τα 2 χρονια απαγορευονται τα αντικουνουπικα. οπως ειπε η christine06 μπορεις να χρησιμοποιησεις κρεμουλα CRILEN FREZYDERM η οποια ειναι πολυ καλή, επισης υπαρχουν και του κορε τα αυτοκολητακια σιτρονελας.

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Εγω γεννησα πριν λιγες μερες κ θα παω με τα παιδια στο εξοχικο οπου εχει αρκετα κουνουπια.Ο παιδιατρος συνεστησε απαραιτητα κουνουπιερα κ ταμπλετες αρκει να ειναι λιγο ανοιχτο ενα παραθυρο.Οπως εγραψε και η christine06.Περισυ που ειχα παει με τον μεγαλο κ ηταν 6 μηνων του ειχα βαλει αυτοκολλητα αλλα δεν κανουν δουλεια!!!!Ρωτησε ομως και τον παιδιατρο σου.

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

crilen σε φλέβες και κλειδώσεις και σίτες, μονόδρομος για τόσο μικρό μωρό... την πρώτη φορά βάλε κάπου δοκιμαστικά (π.χ. φτέρνα) μη τυχόν και αντιδράσει το δερματάκι του μωρού.

οι ταμπλέτες στην ουσία κανουν τα κουνούπια αδρανή - αρα δεν έχει νόημα το "με ανοικτο παράθυρο" ή "πριν κοιμηθούμε", γιατί πρέπει να δουλέψει κατά τηδιάρκεια του ύπνου η ταμπλέτα

Γειά σας,

για τα κουνούπια μπορείτε να δείτε επίσης κι εδώ

κουνούπια

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

εγω περνω τα αυτοκολλητα του κορρε το βαζω στα παιδια μου απο 3μηνων πανω στα ρουχα τους,πανω στο καροτσι,τα κολλαω στν κουνια στο κρεββατι κ δεν εχουμε κανενα προβλημα,δοκιμαστε το πιστευω οτι ειναι πολυ καλο κ κανει δουλεια

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΑΙΑ?ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΣ!

σιτες και το κεφαλι σου ησυχο.......

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...