Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Σύσφιξη κοιλιάς μετα τη γέννα - Thermage

yogini

Recommended Posts

joe ειναι πολυ νωρις ακομα για να σκεφτεσαι το οτιδηποτε,κατσε να περασει τουλαχιστον ενας χρονος κ μετα να αρχισεις να ξαχνεις το θεμα,ακομα δεν εχουν επανελθει τα οργανα στην θεση του.Εγω παντως κοριτσια δεν ειμαι της γυμναστικης καθολουυυυυυυυυυ,ειμαι τυχερη που ειμαι αδυνατη,διαφορετικα θα ειχα καταφυγει δεν ξερω κ εγω που

yogini αν σκεφτεσαι δευτερη εγκυμοσυνη δεν ξερεις ποτε πως θα γεννησεις εγω σου ευχομαι φυσιολογικα κ να μην χρειαστεις καισσαρικη,παντως εγω στην δευτερη γεννα μου την γλυτωσα στα παρα πεντε την καισσαρικη(ειχε κανει κακα του ο μικρος,ηταν δεμενος με τον λωρο,πεφταν οι παλμοι του)απλα η μαια μου ειχε σκασει που θα γενναγα με καισσαρικη κ το παλεψαν πολυ κ τελικα γεννησα φυσιολογικα.Παντως με μια πλαστικουλα επανερχεσαι σε λιγες μερες δεν ειναι κακο ε??????????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 105
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι αυτό λεω κι εγω ενω ειμαι κατά της καισαρικής μέχρι εκει που δεν πάει αν ειναι να το συνδυάσεις με κοιλιοπλαστική τότε αλλάζει το πράμα :)

τρως τους πονους της τομής μια φοράς, το κόστος, τη νάρκωση κτλ

βεβαια το σωστό ειναι να μην γινεται εως να επανέλθει η μήτρα απο μόνη της που μπορει να παρει και ενα χρόνο αλλα.....αλλά... :)

koριτσακια δεν το επιτρεπουν πια αυτο...την κοιλιοπλαστικη αμεσως μετα απο καισαρικη....το εχω ψαξει μια που ειμαι παθουσα χαχα...Καποτε το εκαναν αλλα χαρακτηριστικε σαν ιατρικο λαθος και τωρα δεν αναλαμβανουν γιατι σου λεει αν γινει κατι, παω φυλακη....Πρεπει τουλαχιστον ναπερασουν τρεις μηνες και καλυτερα να περασουν εξι....

Ο μικρος μου ειναι οχτω μηνων σχεδον και πηγα να ρωτησω....μου ειπε κοιλια και στηθος εφτα χιλιαρικα...με την τιμη ειμαι ΟΚ αλλα δεν ειμαι ΟΚ με το να μεινω στην παρουσα φαση σε νοσοκομειο για δυο ημερες....Ο μικρος συνεχεις με ζηταει, δε μπορω να τον αφησω...και εχω και το μεγαλο που θα του λειψω...Απο την εγκυμοσυνη μου εχουν μεινει 4 κιλα, θα τα χασω και αυτα και κατα τα χριστουγεννα θα παω,,,να μην εχει και ζεστη γιατι θελει κορσεδες να φορας μετα για κανα μηνα....

Η Μενεγακη οχι Yogini γιατι απ΄ο,τι γνωριζω και τις τρεις φορες γεννησε με φυσιολογικο τοκετο.Εχω ακουσει ομως οτι κανει πολυ κολυμπι και γι΄αυτο επανερχεται τοσο γρηγορα.

Ναι και με το Φουστάνο κουμπάρο....¨η κάνω λάθος??

Ναι δεν κανεις λαθος!!!Πολυ πιθανον να την εχει κανει την πλαστικουλα της!!!Τι αναγκη εχουν αυτες!!!Βρε κοριτσια αυτο το φουσκωμα ποτε φευγει?Στην πρωτη μου γεννα,μετα απο 5 μηνες ειχα μπει κανονικα στα παλια μου τζιν και ναι μεν ειχα ζαρες και τρελλη χαλαρωση,αλλα δεν πεταγε η κοιλια μου.Τωρα πεταει απιστευτα πολυ και για τα παλια μου τζιν ουτε λογος.Στην πρωτη ειχα παρει 20 κιλα και τωρα 24 κι εχω χασει τα 10.Φανταζομαι αμα χασω και τα υπολοιπα μπορει να χωρεσω σε κανα ρουχο.

Παντως με τον αντρα μου εχω ενα θεματακι,τον πειραζει που ειναι ετσι η κοιλια μου και δεν τον αδικω βρε κοριτσια,με ειχε γνωρισει με πολυ καλο σωμα και τον ξενερωνει λιγο που ειμαι ετσι.Αντρας ειναι,οσο και να σε αγαπαει και να σε εχει κορωνα στο κεφαλι του (λεμε τωρα χεχεχε) οσο να ΄ναι για να του τη δωσει (καταλαβαινετε τι εννοω!!!) ειδικα αμα σε ειχε συνηθισει αλλιως,πρεπει να τον ελκυει και αυτο που βλεπει.Εμενα προσωπικα σας ειπα,δεν ειναι οτι με αφηνει και αδιαφορη που ειναι ετσι η κοιλια μου,αλλα δεν καθομαι να σκαω κιολας,λεω "ενταξει,αμα εχω καποια στιγμη τα χρηματα βλεπουμε." Τον αντρα ομως???

Διαφημίσεις

Yogini μου,ξεχασα να σε ρωτησω,στις ζαρες εχεις δει διαφορα καιστη χαλαρωση?Λες να το δοκιμασω κι εγω το thermage?Για να καταλαβεις πώς περιπου ειναι η κοιλια μου,φαντασου αυτη της φωτογραφιας σε πολυ πιο πεταχτο και κρεμασμενο και με εναν αφαλο που κανει κατι σαν σκεπουλα!!!

τι να σου πω βρε joe μου....κάνει δουλειά αλλα οχι να στο τσιτώνει. Εγω πχ στην παρούσα φάση δεν ντρεπομαι τουλάχιστον τον άντρα μου :(

Η παραμόρφωση στον αφαλό καλυτέρεψε ευτυχώς με τη θεραπεία.

Περιμενετε κανα μηνα ακόμα να δουμε κι αλλα αποτελέσματα :)

Ok ενημερωσε μας για νεοτερα!!!Εγω τον ντρεπομαι τον αντρα μου πολυ,αφου οταν γδυνομαι,πριν βαλω αλλη μπλουζα του απαγορευω να μπει στο δωματιο!!!Ντρεπομαι τρελλα να δει την κοιλια μου!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Κοριτσια καλημερα,μου ηρθε χθες η Renuee αυτη απο το Τελεμαρκετινγκ και σημερα,αφου εκανα την πρωτη εφαρμογη,κοιταξα τα συστατικα και τι να δω?Τιγκα στα Parabens!!! Κριμα τα 80 Ευρω που εσκασα!!!Απλα το λεω και σε σας πρωτον για να μην το παρετε και δευτερον οσες το πηρατε ξεφορτωθειτε το!!!Επρεπε να το φανταστω οτι καποιο λακκο ειχε η φαβα!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα,μου ηρθε χθες η Renuee αυτη απο το Τελεμαρκετινγκ και σημερα,αφου εκανα την πρωτη εφαρμογη,κοιταξα τα συστατικα και τι να δω?Τιγκα στα Parabens!!! Κριμα τα 80 Ευρω που εσκασα!!!Απλα το λεω και σε σας πρωτον για να μην το παρετε και δευτερον οσες το πηρατε ξεφορτωθειτε το!!!Επρεπε να το φανταστω οτι καποιο λακκο ειχε η φαβα!!!

Δεν μπορώ να καταλάβω ΠΩΣ αγοράζεται πράγματα από τελεμάρκετινγκ!!Υπάρχει περίπτωση κάτι από αυτά τα προιόντα να κάνει δουλειά??Απάτη είναι!!

εγω την βάζω συνέχεια παρόλο που εχει ολα τα συντηρητικά του κόσμου....φανταστείτε απελπισια!!! Πάντως εμένα μου έκανε δουλίτσα...οχι κάτι το τραγικό αλλα μια βελτιοσούλα υπήρχε. Την αγόρασα απο ξένο τελεμάρκετινγκ και μου πήγε λίγο φτηνότερα. Αλλα γενικά εχω αγοράσει διάφορα πράγματα και δεν μου εχουν βγει φόλες

• 2 months later...

Να ρωτήσω κάτι κι εγώ που, επίσης, με απασχολεί το θέμα "σύσφιξη κοιλιάς" μετά από δυο καισαρικές ????

ΟΚ είμαι -ακόμη- σε φάση δίαιτας... ευελπιστώ έως τον Δεκέμβριο-Ιανουάριο maximum να έχω πέσει στα 58-60 κιλά που είναι και το επιθυμητό βάρος μου... αλλά βρε κορίτσια βλέπω πως, ενώ χάνω πόντους σε ικανοποιητικό βαθμό από μηρούς-γοφούς-περιφέρεια-μπράτσα... στην κοιλιά μόνο -2εκ... Να μην μιλήσω για τις ραγάδες που τις απέκτησα στην 1η μου εγκυμοσύνη !!! Αλλά και πάλι οι ραγάδες δεν με στεναχωρούν τόσο όσο η χαλάρωση... αυτή είναι που με τρελαίνει...

Είχα ρωτήσει τον γυναικολόγο μου μεταξύ σοβαρού και αστείου να μου συστήσει έναν καλό πλαστικό για κοιλιοπλαστική κι εκείνος μου είχε πει 1ον) να μην τρελαίνομαι πως θα φύγει η κοιλιά και 2ον) να αγοράσω μια συσκευή μασάζ της Bosch από κατάστημα με είδη ηλεκτρικών που δεν κοστίζει ακριβά γύρω στα 45 ευρώ και να κάνω με αυτή τοπικό μασάζ 10-20 λεπτά κάθε βράδυ...

Και το σκέφτομαι. Να την αγοράσω τελικά την συσκευούλα μπας και δω κι εγώ μια "άσπρη" μέρα λίγο να χαρώ να πάρω τα επάνω μου που λένε ? Ίσως σε συνδυασμό με μια κρεμούλα σύσφιξης κοιλιάς -ίσως αυτή της Elancyl που λένε πως είναι καλή- και με σωστή διατροφή -που ούτως ή άλλως την κάνω- να έβλεπα λίιιιιιγο φως στην άκρη του τούνελ....

Το έχει δοκιμάσει καμία από εσάς αυτό ? Και εάν ναι, είδε αποτέλεσμα ? Ξαναλέω: δεν ψάχνω για θαύματα αλλά για κάποια βελτίωση μήπως και αποφύγω το νυστέρι (είναι πολλά τα λεφτά μάνα μου και πολύ μεγάλη η ταλαιπωρία... το βρίσκω την έσχατη λύση να μπω να με πετσοκόψουν άλλη μια φορά)...

Όποια ξέρει ας δώσει τα φώτα της !!!:?

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Λοιπόν με το thermage είδα μια βελτίωση της τάξης του 50%...δηλαδή αν η κοιλιά σου ειναι ΠΟΛΥ χάλια καλύτερα νυστέρι μια και έξω. Τώρα τουλάχιστον δεν ντρέπομαι τόσο τον άντρα μου αλλά και πάλι εφαρμοστή ή κοντή μπλούζα δεν βάζω σε καμία περίπτωση γιατι ενώ οι μυς ειναι πολύ σφιχτοί το δέρμα απο πάνω πιέζεται με το τζίν και διπλώνει...αχχχχχχ

Διαφημίσεις

λοιπόν πήρα πολλά κιλά στην εγκυμοσύνη και μετά τα έχασα όλα !!!!!

(οκ ήταν πρίξιμο όχι κιλά ) αλλα η κοιλίτσα άνοιξε και έκανα ραγάδες ,

το πρώτο χρόνο μετα την γέννα επεσα με τα μουτρα στην γυμναστική και έκανα

ΤΟ ΣΩΜΑ !!!

οι ραγάδες δεν φαινοταν σχεδον καθόλου ....

είχα χασει ολα τα κιλά και ακομα παραπάνω και πήγαινα για τρέξιμο συνέχεια και κολυμβητήριο ....

τώρα όμως δεν προλαβαίνω να κάνω κατι .... και ρωτώ

το laser στις ραγάδες (που επανεμφανίστηκαν επειδή πήρα 5 κιλά )

ΕΑΝ μετα θελήσω παιδάκι 2ο θα έχω πρόβλημα ???

ξέρει κάνεις να μου απαντήσει ???????? :confused::confused:

• 2 months later...

melina-m νομίζω κανείς δεν μπορεί να σου απαντήσει με σιγουριά

Πάντως το εξάμηνο από το thermage πέρασε και μετά λύπης μου σας λέω να μην το κάνετε :(

Η διαφορά είναι μικρή όπως προείπα για να δικαιολογεί το κόστος του :( :( :(

Κανέναν καλό πλαστικό να έχουμε στα υπόψη μας γνωρίζετε;;;;;;

• 1 χρόνο μετά...

Επαναφέρω το θέμα του thermage.... yogini, εσύ που το έχεις κάνει και εφόσον έχουν περάσει τα 2 χρόνια πώς είναι?

την ψάχνω για να το κάνω. εγώ έχω καθαρά τοπικό πάχος και "ψήνομαι" απλά επειδή έχω αυτοάνοσο hasimoto φοβάμαι μήπως επηρεαστεί.

είναι πάντως τσουχτερή η τιμή....

• 4 εβδομάδες μετά...
  • 1 month later...

Yogini, ευχαριστώ...

Υ.Σ. Μου αρέσει που απαντάει η μία στην άλλη με "διαφορά" ενός μηνός....χιχι....

(τυχαία το είδα ' 6 - ' 7 - ' 8 )

Φιλικά.....

Επεξεργάστηκαν by barbie2000

• 1 χρόνο μετά...

Τι 1-2 μήνες καθυστέρηση στην απάντηση τι 2 χρόνια;;;:D:D:D

yogini τι νέα από το thermage;;; Μήπως υπάρχει και καμιά άλλη επιλογή κορίτσια τώρα;;; Κι εγώ ραγαδες και χαλάρωση τίγκα...:(

ειμαι στον 7ο και απο τωρα σκεφτομαι την αδεια κοιλια γεματη χαλαρωση κ ραγαδες που θα εχω σε 2,5 μηνες.... φφφφφ πειτε ρε κοριτσια τι κανουμεεεεε (μηπως υπαρχει καμια μεθοδος μαζι με τη καισαρικη να ξεμπερδευω?)

pszKp2.png

JHmvp2.png

Τι 1-2 μήνες καθυστέρηση στην απάντηση τι 2 χρόνια;;;:D:D:D

yogini τι νέα από το thermage;;; Μήπως υπάρχει και καμιά άλλη επιλογή κορίτσια τώρα;;; Κι εγώ ραγαδες και χαλάρωση τίγκα...:(

Βικυ μου, για το thermage αποτι διαβασα η yogini δε το συνιστα... λογικα κανει δουλεια αλλα οχι θαυματα! φφφφ

pszKp2.png

JHmvp2.png

ειμαι στον 7ο και απο τωρα σκεφτομαι την αδεια κοιλια γεματη χαλαρωση κ ραγαδες που θα εχω σε 2,5 μηνες.... φφφφφ πειτε ρε κοριτσια τι κανουμεεεεε (μηπως υπαρχει καμια μεθοδος μαζι με τη καισαρικη να ξεμπερδευω?)

Δυστυχώς συνδυαστικά δεν επιτρέπεται τίποτα...

Μα έχουμε πάει στο φεγγάρι, μια λύση δε μπορεί να βρεθεί και γι' αυτό;;; Έλεος δηλαδή...:D:D:D

Κι έχουμε και τις διάσημες που 1 μήνα μετά τον τοκετό εμφανίζονται πιο αδύνατες από πριν και κοιλιακούς φέτες!!!:mad::-x:-x

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...