Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

κλεισαμε 3 χρονια θηλασμου κ 17 μηνες tandem !!!

Recommended Posts

Ax βρε Gemakoal μου μπραβοσου και σ'ευχαριστουμε που μας ενθαρρυνεις! Εχω φτασει το 7μηνο καιοσο παει πορωνομαι ακομη περισσοτερο!Νομιζω πως θηλαζοντας βιωνω τη μητροτητα σε ολο της το μεγαλειο!Ετσι οπως το χω τωρα στο μυαλο μου, θελω ο γιοκας μου να αποθηλασει μονος του...

Φανταζομαι οτι το ταντεμ ειναι ακομη πιο εντονη εμπειρια.Αν θελεις πες μας λιγα λογια για το πως ειναι. Αν μπορεις φυσικα να το περιγραψεις με λογια...

• 1 year later...

Διαφημίσεις

Ax βρε Gemakoal μου μπραβοσου και σ'ευχαριστουμε που μας ενθαρρυνεις! Εχω φτασει το 7μηνο καιοσο παει πορωνομαι ακομη περισσοτερο!Νομιζω πως θηλαζοντας βιωνω τη μητροτητα σε ολο της το μεγαλειο!Ετσι οπως το χω τωρα στο μυαλο μου, θελω ο γιοκας μου να αποθηλασει μονος του...

Φανταζομαι οτι το ταντεμ ειναι ακομη πιο εντονη εμπειρια.Αν θελεις πες μας λιγα λογια για το πως ειναι. Αν μπορεις φυσικα να το περιγραψεις με λογια...

καλε κοριτσιαααααααααα......χαθηκα πολυ καιρο οοοοοοο!!! τι κανετε ???/ ποιες συνεχιζεται να θηλαζετε ?? ποιες κανατε κ αλλο μωρακι ????

αχ μακραι να μαθω νεα σας !!!!!

σας φιλω

εμεις στματησαμε πριν κλεισει η μεγαλη τα 4 ετη !!!!

μαζι και ο μικρος , 2μιση σχεδον .....

μου λειπειειειειει ο θηλασμος!!!!!!!!1 ειμαι τρελληηηηηη ?????χαχαχαχαα

ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟ 8-5-07 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ 5-12-08 ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ !!!!!!!!!

στο ευχομαι !!!!

να χαιρεσαι το μωρακι σου

Πρίν 1,5 χρόνο μου το είχες ευχηθεί.......

Ε λοιπόν 2 χρόνια μετά το ποστ που σου είχα κάνει θα πάρω αγκαλιά την Σταχτοπόυτα μου και θα την θηλάσω στο ένα στήθος...Στο άλλο θα είναι το γιοκαρίνι μου που τότε θα είναι 2,5!!!!

Ναι θα το κάνω......................

Και ότι σκεφτόμουν να ρωτήσω τι θα πρέπει να ξέρω για το ταντεμ....Εννοώ πως γίνετε αφού θα γυρίσω στο σπίτι τι γίνετε με τις εναλλαγές στο στήθος?