Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Όταν ο αντρας αρρωσταίνει...

nasia84

Recommended Posts

• 1 month later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 52
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαχαχαχαχαχα κοριτσια ετσι ειναι ακριβως ειναι ο δικος μου τωρα αρρωστος και μιας και βρηκα και το θεμα ειπα να σχολιασω.Ολοι μερα μες στην γκρινια βεβαια εμενα μ'αρεσει που γκρινιαζει ετσι βεβαια καποια στιγμη μου ανεβαινει λιγο το αιμα στο κεφαλι γιατι δεν θελει να κουνιεμαι λεπτο απο διπλα του.Μολις ανεβασει 37 ξαπλα στο κρεβατι κουκουλομενος μεχρι τα αυτια και λεει πω πω αγαπουλα μου αρρωστησα και αμα μπουκωσει αρχιζει χαλια ειμαι κοιτα καταντια χαλια εχω γινει..!!και εμενα φυσικα με πιανουν τα γελια..Τωρα απο προχθες που ειναι αρρωστος προσπαθει να με κολλησει και το πρωι οταν ξυπναω με ρωταει συνεχεια πως αισθανομαι και μολις του απανταω τελεια εε βεβαια 7ψυχες εσεις οι γυναικες τιπουτα δεν παθαινετε κακο σκυλι ψοφο δεν εχει και αφου μου σουρει ολα αυτα του λεω καλα εγω σηκωνω απο το κρεβατι η επομενη απαντηση εε βεβαια εσυ να ψοφισω θελεις και μολις φτασω στην πορτα..Ρε αγαπουλα ειμαι χαλια ελα να με κανεις μια αγκαλιτσα...Ναζια ειναι ολα οι αντρες ειναι μωρα αλλα τοσο γλυκα εγω τουλαχιστον τρελαινομαι οταν μου τα κανει αυτα θελω να τον φαω.. :)

χαααα θυμάστε που έλεγα οτι ο δικός μου ήταν κατά φαντασίαν ασθενής???? Εεεε έτσι ακριβώς ήταν. Μόλις πήγαμε σε 5-6 γιατρούς, δεν του έβρισκαν τίποτα και αυτόν επέμενε να του βρουν. Τα πήρα χοντρά κάποια στιγμή τον ξέχεσα άγρια, του είπε και ο ένας γιατρός να προσέξει λίγο τη διατροφή του, του είπα κι εγώ οτι θακαταλήξει να τρώει μόνο βραστά και ψητά, και ξέχνα τα σουβλάκια και τα καυτερά που σου αρέσουν....και τα ξέχασε την αρρώστια ως δια μαγείας!!! Μπροστά στο βωμό της διατροφικής γουρουνιάς γινόμαστε καλά!!! χαχαχαχα

sj3dp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...