Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Όταν ο αντρας αρρωσταίνει...

nasia84

Recommended Posts

Λοιπον, που λέτε, ο άντρας μου είναι πιο μωρό κι από μωρό όταν αρρωσταίνει... Οταν ανεβάζει καμια φορά κρυώνει, ακούγεται από την κρεβατοκάμαρα το βογγητό και έναν άντρα συνεχώς να μου λέει " Δεν μπορώ Νάσια ψήνομαι, αχ Παναγίτσα μου τι έπαθα.. Τι κακό με βρήκε. Κάνε με καλά Νασια." Του βάζω θερμόμετρο και έχει 37! Ο γιος μου με ίωση και να μην ακούγεται κιχ από το παιδάκι.

Στη δευτερη εγκυμοσύνη μου είχα έντονο βήχα και κάποια στιγμή το ξεπέρασα. Του λέω "Ευτυχώς τη γλίτωσα γιατί ήταν βάσανο" και μου απαντάει "αρρώστησες? Δεν το κατάλαβα".

Τώρα με δυο παιδιά να κλαίνε και να τρέχω μια εδώ μια εκεί έχω έναν 30 χρονων μαντραχαλο να λέει "Νασια ζαλίζομαι. Γυρνάει όλος ο κοσμος τι έπαθα? Μα γιατι δεν μου δίνεις σημασία?"

Απ' ο,τι ακούω απο την πεθερά μου και τη μαμά μου τα ίδια είναι και οι δικοί τους άντρες. Εγω δεν έχω 2 παιδιά, αλλά 3. Οι δικοί σας πως συμπεριφέρονται όταν αρρωσταίνουν?

ISGLp2.pngilpPp3.png

Διαφημίσεις

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Πλάκα έχει όμως, γιατί εκεί καταλαβαίνεις ότι τελικά οι άνδρες μας είναι πιο παιδάκια απο τα παιδάκια....

Εγώ γελάω όταν κάνει έτσι....Ο δικός μου όταν αρρωσταίνει μου λεεί "Αχ αγαπούλα μου είμαι αρρωστούλιιιιιιιι"

χαχαχαχαχαχαχαχα....είναι η ιδανική στιγμή τους για να το εκμεταλευτούν και να το παίξουν παιδάκια και ευάλωτοι και να τους δώσουμε λίγο περισσότερη απο ότι συνήθως προσόχη, όταν τους άλλους καιρούς είναι τα "ανδράκια" του σπιτιού...Αν με κατανοείς.!!!

Έχει πλάκα, εμένα μαρέσει και το βρίσκω αστείο και χαριτωμένο και εδώ που ταλέμε επειδή μαρέσει και μένα να τον προσέχω πολύ τον έχω σαν μωράκι τότε....

Έχει πλάκα, εμένα μαρέσει και το βρίσκω αστείο και χαριτωμένο και εδώ που ταλέμε επειδή μαρέσει και μένα να τον προσέχω πολύ τον έχω σαν μωράκι τότε....

εγω παλι νευριαζω και του τη λεω:?

κριμα το ξερω αλλα γενικα εγω ειμαι πολυ σκληρη με τις αρρωστιες και μου τη δινει στα νευρα.:twisted:

και εμενα παντως με 37 πυρετο και μπουκωμα ειναι ετοιμος για νοσοκομειο.:-(

εγω προτιμω να εγω ιγχμοριτιδα που τρελαινομαι στο πονο παρα ο αντρας μου συναχι...

Εμείς όταν αρρωσταίνει το 3ο μωρό της οικογένειας βλ. ο άντρας μου πρέπει να έχουμε μονίμως το ΕΚΑΒ κάτω απ το σπίτι.... μην τυχόν και χρειαστεί να γίνει έκτακτη εισαγωγή λόγω... πυρετού !!!!

ΜΩΡΑ παιδί μου, και χειρότεροι από μωρά θα έλεγα... ως ένα σημείο, ναι, έχει την πλάκα του ! Τί νόμιζες? Δεν ήξερε ο Θεούλης γιατί επιφόρτισε την γυναίκα με την εγκυμοσύνη και τον τοκετό? Είμαστε ΠΙΟ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΕΣ και ΠΙΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΕΣ στον πόνο... Ευτυχώς, εκείνοι έχουν άλλα καλά !

Δεν είσαι η μόνη! Περαστικά σας......

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Και ο δικος μου τα ιδια κοριτσια κοκουλωνετε με το παπλωμα και λεει αχ δεν ειμαι καλα θα πεθανω,κανε κατι δωστου σουπες εγω χυμους και εντριβες και οταν βλεπει το θερμομετρο 37 μου λεει μηπως κανει λαθος?:lol: εγω γελαω.

Διαφημίσεις

Και ο δικος μου τα ιδια κοριτσια κοκουλωνετε με το παπλωμα και λεει αχ δεν ειμαι καλα θα πεθανω,κανε κατι δωστου σουπες εγω χυμους και εντριβες και οταν βλεπει το θερμομετρο 37 μου λεει μηπως κανει λαθος?:lol: εγω γελαω.

Βρε κορίτσια δεν έχουν πλάκα??? Εγω σας λέω ξεκαρδίζομαι...:D:D:D:D

Λοιπον, που λέτε, ο άντρας μου είναι πιο μωρό κι από μωρό όταν αρρωσταίνει... Οταν ανεβάζει καμια φορά κρυώνει, ακούγεται από την κρεβατοκάμαρα το βογγητό και έναν άντρα συνεχώς να μου λέει " Δεν μπορώ Νάσια ψήνομαι, αχ Παναγίτσα μου τι έπαθα.. Τι κακό με βρήκε. Κάνε με καλά Νασια." Του βάζω θερμόμετρο και έχει 37! Ο γιος μου με ίωση και να μην ακούγεται κιχ από το παιδάκι.

Στη δευτερη εγκυμοσύνη μου είχα έντονο βήχα και κάποια στιγμή το ξεπέρασα. Του λέω "Ευτυχώς τη γλίτωσα γιατί ήταν βάσανο" και μου απαντάει "αρρώστησες? Δεν το κατάλαβα".

Τώρα με δυο παιδιά να κλαίνε και να τρέχω μια εδώ μια εκεί έχω έναν 30 χρονων μαντραχαλο να λέει "Νασια ζαλίζομαι. Γυρνάει όλος ο κοσμος τι έπαθα? Μα γιατι δεν μου δίνεις σημασία?"

Απ' ο,τι ακούω απο την πεθερά μου και τη μαμά μου τα ίδια είναι και οι δικοί τους άντρες. Εγω δεν έχω 2 παιδιά, αλλά 3. Οι δικοί σας πως συμπεριφέρονται όταν αρρωσταίνουν?

xixi γελαω γιατι ακριβως τα ιδια αντιμετωπιζουμε κ εμεις.αν εχει μονο συναχι ή συμπτωματα απλα βογκάμε.αν τυχει κ ανεβασει,,,37,2 ξαπλωνει στο καναπε κ δεν σηκωνεται απο κει μεχρι να κατεβει ο πυρετος κ φυσικα το εχουμε ως δικαιολογια για τα παντα κ για να απουφυγει οτι δουλειες κ να του πω να κανει, ακομα κ να αλλαξει μια λαμπα. ασε που το θερμομετρο γινεται η προεκταση της μασχαλης... πραγματικα δεν το χα σκεφτει αλλα οπως τα λες ειναι! κ επισης οταν τυχει κ δεν νιοθω εγω καλα, κ πως εστω κ "αχ μου φαινεται πως θα αρρωστησω" μου απανταει " ελα μωρε πως κανεις ετσι για ενα κρυωματακι!¨" δεν μπορω να πω οτι εκεινη τη στιγμη το διασκεδαζω αλλα τωρα που τα σκεφτομαι εχει πλακα.

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

ρε κορίτσια μήπως έιναι ψυχοσωματικό το ζήτημα??? Δηλαδή το παθαίνουν όλοι σχεδόν οι άνδρες...Μήπως επειδή έχουν δυνατο ανδρογεννετικό σύστημα και ανοσοποιητικό μήπως με το που έχουν δέκατα να πέφτουν έτσι??? Ξέρω γω τι να πω??? Αλλα το μόνο σίγουρο είναι ότι η γκρίνια τους δεν είναι ψυχοσωματική....χαχαχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Ντροπη σας. fyou1.gif

Εμεις να ειμαστε με το ενα ποδι στον ταφο και σεις να γελατε.

Επιτελους....λιγο σεβασμο στους μελλοθανατους.

whistle1.gif

Αντρα εισαι ετσι θα κανεις και συ σιγουρα.:lol:Πλακα κανω μην παρεξηγηθω.

Εμένα πάλι ΔΕΝ το κάνει αυτό που λέτε...Βέβαια, σε όλα τα χρόνια που είμαστε μαζί, ΜΙΑ φορά αρρώστησε, αλλά δεν γκρίνιαζε καθόλου, δεν βογγούσε καθόλου και ο καημένος είχε και άσχημη αρρώστια και δεν έβγαλε κιχ!Πήρε άδεια, έκατσε στο κρεβάτι 4-5 μέρες και αυτό ήταν...Φυσικά και τον περιποιήθηκα περισσότερο από τις υπόλοιπες μέρες (που είναι καλά) και όλο "ευχαριστώ" και "ευχαριστώ" ήταν....

Καμιά φορά έχει πονοκέφαλο, αλλά δεν μιλάει, δε λέει τίποτα και τον καταλαβαίνω από το ότι δεν είναι ομιλητικός...Οπότε του λέω "πονάει το κεφάλι σου?" και μου λέει "ναι"...

Είναι γερή κράση το αντρουλάκι μου!

Εμενα ο δικος μου πραγματικα ειναι απο αυτους ποθ δεν βγαζουνε κιχ , βασικα δεν καταλαβαινεις ποτε ειναι αρρωστος και ποτε οχι , μεχρι και οτι εχει πυρετο μου κρυβει. Η βαρια αρρωστη σε μας ειμαι εγω , οπου θα πεθανω με 37 πυρετο , ζαλιζομαι συνεχεια , οταν με πιανει ο σβερκος μου θα πεσω κατω κτλ κτλ υποχονδρια οσο δεν παει , ναναι καλα που με "κουραρει" παντα .

Εμένα πάλι, με το που θα παει το θερμόμετρο 37 θα αρχίσει : "Γυναίκα βγαλε τα μαύρα απο την ντουλάπα, τον χάνεις τον άντρα σου!!!!!Πεθαίνωωωωωω!!!":-D:-D:-D

eNortjKzUjI0NrA0N1KyBlwwFX8C0w,,11.pnga2LYp3.png

Διαφημίσεις

Εμένα πάλι, με το που θα παει το θερμόμετρο 37 θα αρχίσει : "Γυναίκα βγαλε τα μαύρα απο την ντουλάπα, τον χάνεις τον άντρα σου!!!!!Πεθαίνωωωωωω!!!":-D:-D:-D

Α καλα εχουνε πολυ πλακα:D:D:D:D

ΘΕΙΚΟ!:D:D

Καλέ κ μένα έτσι κάνει, αχ τι με βρήκε, δεν μπορωωωω τι έφτιαξες φασολάκια, παρτα απο δω, σιγα μη φάω τέτοιο βαρυ φαι!, οκ του λεω εγω θα σου φτιαξω μια σουπίτσα

τρωει τη σούπα μετα από 2-3 ώρες βρε κούκλα δε παραγγέλνουμε σουβλάκια? (ξαπλωμένος στον καναπέ φυσικά κουκουλωμένος με το θερμόμετρο παραμάσχαλα κάθε 20 λεπτά)

Πάντως έχει πλάκα το θέμα, κι εγώ τον φροντίζω οσο μπορώ όταν είναι αρρωστούλι!:)

με εχει φέρει άρρων άρρων από τη δουλεία με το έτσι θέλω για ένα πυρετό κ μπούκωμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ε Λ Ε Ο Σ!!!!!:lol: :lol: :lol::lol::lol::lol:

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

Οχι ειναι power οταν αρρωσταινει και πολυ ανεξαρτητος ακομα και τοτε. Με 40 πυρετο και θελει να κανει τα δικα του. Τελευταια αρρωστια εφυγε να μην κολλησει την μικρη και την περασε μονος του. Δεν μπεμπεκιζουν ολοι οι αντρες ειναι αναλογα με τον χαρακτηρα. ΑΛΛΑ εμεις εχουμε αλλο θεμα. ΔΕΝ παιρνει φαρμακα. Πρεπει να πεθαινει για να παρει.......depon......χαλια μαυρα......συζητηση κλασσικη 'Παρε ενα πονσταν χριστιανε μου εχεις 39 πυρετο'.....΄χ#σε μας δεν παιρνω τιποτα'........εχμ......αχ......Ευτυχως παντως που ειναι ετσι γιατι με το μωρο δεν μπορω να φροντιζω και εναν υπερφυσικο μπεμπε......γενικα και εγω και αυτος ειμαστε αρκετα ψημενοι με τις αρρωστιες και τις κακουχιες και τα περναμε ολα στο ντουκου. ΕΚΤΟΣ απο οτι αφορα την μικρη. Εκει αλλαζει το τροπαριο......

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

• 3 months later...

ρε παιδια ελεος!λοιπον!χτες βραδυ αρχισα εγω να εχω λιγο συναχι κ να μου πονανε οι αμυγδαλες!μολις του το ειπα αμεσως ειπε ''κ οι δικες μου πονανε:shock:'' αφου της εβγαλε!!!:shock::shock::shock: γινεται???

απο εκεινη τη στιγμη εχει παρει το υφος του ετοιμοθανατου!ξυπνησε το πρωι με βογγητα κ με βλεμμα αληθωρης παπιας κ ηθελε ΕΓΩ να του παω θερμομετρο που εγω εκεινη την ωρα σιδερωνα κ ειχα κ 2 παιδια μεσα στα ποδια μου!τελικα του το πηγα αφου εκανε να σηκωθει με ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ!κ ναι!36.8!!! ''εγω θα ανεβασω να ξερεις'' μου λεει! ηθελε κ το αλλο θερμομετρο το παιδικο!μα κ τα 2 ηλεκτρονικα ειναι μονο που το παιδικο εχει λαμπακια κ δειχνει σε 5 δευτερολεπτα!με 36.8 κ θελει κ 2 θερμομετρα!!!ποναει παντου βογκαει ποναει στα κοκκαλα στο κεφαλι στα αυτια κ στις αμυγδαλες.τις βγαλμενες οπως ειπαμε:shock: εγω ρε παιδια δεν εχω δικαιωμα να αρρωστησω?ελεος!εγω με πρισμενες αμυγδαλες κ μυικους πονους κ την κοιλια τουρλα σηκωθηκα απο τις 7 παρα κοιταω 2 παιδια εκανα δουλειες σιδερωσα!εκανα φαγητο κ δε εβγαλα ΚΙΧ!!!!μου πεταξε το υπονοουμενο ''ουτε δυναμη για να παω στη δουλεια δεν εχω!'' περιμενε να του πω ''κατσε σπιτι!'' αμ δε!να τον εχω να ξαπλωνει κ να αγκωμαχει?!?!?? κ να με τρεχει ''φερε ενα τσαι φερε θερμομετρο φερε σπρει!'' α ναι ηθελε το παιδικο σπρει για τις μυτουλες των 2χρονων!τελικα ειδε οτι δεν απαντησα κ πηγε στη δουλεια!σε λιγο σχολαει!θα ερθει σπιτι θα βαλει ΑΜΕΣΩΣ θερμομετρο θα βογγηξει 50 φορες κ θα σωριαστει στον καναπε κοιταζοντας το κενο!θα κοιμηθει κιολας γιατι θα ειναι κ πολυ αρρωστος!!!!

δεν δικαιουμαι να αρρωστησω ρε γμτ?μια φορα ειπα ποναω κ αμεσως να παρει την πρωτια!!!τα νευρα μου!

E ε ε αμαν πια!!Ελεος!!! Τον μπαμπά μου μου θυμίζει, ευτυχώς όχι τον άντρα μου γιατί αλλιώς θα τον είχα στείλει στη μανούλα του.....περαστικά γενικώς Δημητρούλα..

gNrhp2.png

Περαστικα Δημητρουλα!!ετσι ειναι και ο δικος μου μην αρρωστησω εγω αμεσως να αρρωστησει κι αυτος..και δεν θελει μονο να του πηγαινω πραγματα αλλα θελει και μασαζ..κι οταν ερχεται η σειρα του να μου κανει μασαζ,με στελνει στη μανουλα μου..το εχω παρει πλεον αποφαση εγω δεν εχω αντρα και μωρο εγω ενα μεγαλο μωρο και ενα μικρο μωρο..αμαν πια ολα δικα τους..συγχιστηκα..

ουφ!ηρθε απο τη δουλεια κ μολις μπηκε σπιτι ετρεξε να στυψει πορτοκαλι:shock: αφου το ηπιε εβαλε θερμομετρο.θερμοκρασια 37:rolleyes: του πονανε ολα λεει κ στομαχι κ κοκκαλα κ αυτια κ μεση κ ειδικα αμυγδαλες:shock: οταν βγαζεις τις αμυγδαλες σου μετα σου πονανε?σα να λεμε με ποναει η σκωληκωειδητη που εβγαλα?:rolleyes:αφου λοιπον εβαζε θερμομετρο καθε 20 λεπτα πηγε στο μπαλκονι να κανει τσιγαρο!εχετε δει ετοιμοθανατο να καπνιζει?:shock:

συνεχεια αχ κ βαχ κ εβαλε 10 φορες απο το σπρει του μικρου!

εβαζε τα παιδια να του κανουν μασαζ αλλα αυτα χοροπηδουσαν πανω του.καλα του εκαναν.αυτο το υφος του ''απο στιγμη σε στιγμη αφηνω χρονους'' δε λεει να το ξεκολλησει παντως!α!κ μιλαει ξεψυχισμενα

φε...φερε....αχ...γκουχ γκουχ....το....το θε....γκουχχχχ αχ βαχ γκουχ....θερμο...μετρο....αχ αχ γκουχ γκουχ :evil::evil: