Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τελικά είναι αγοράκι?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 57
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστω!!!

Απο τα ποδια φαινεται;;;

Που να δεις το μουτρακι του.

ευχαριστώ πολύ ολυμπία μου ,μόλις γράφτηκα αλλά ζητάει να πληρώσω συνδρομή !! :?:

Διαφημίσεις

Κουφετακι ειναι λιγο θωλη αλλα ξεχωριζει...χαχαχα

καλα ,μαρη ολυμπια ολοκληρο τσουτσουνι του γιου της κουφετακι δεν το βλεπεις?????θολη θολη αλλα τα προσοντα του ανθρωπου φαινονται!!!!!;)

Διαφημίσεις

Συνηθως λένε πως το αγόρι το βλέπουν πιο καθαρά απο το κοριτσι λογω του πεους τους...

Τα κοριτσια πρεπει να παρουν καλή σταση για να φανεί καθαρά...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

εμεις σε 3 υπερηχους βλεπαμε τσουτσουνι καθαρα και περηφανα αλλα η β επιπεδου εδειξε 100% κοριτσι... και ειχαμε ηδη ανακοινωσει οτι θα κανουμε αγορι... η αληθεια ειναι οτι δεν χαλαστηκαμε καθολου που θα κανουμε κορη απλα καλο ειναι να περιμενετε την β επιπεδου για να ξερετε σιγουρα

Despoina 27/5/2010

Dimitris 12/6/2011

Marilou 9/8/2013

Διαφημίσεις

εμεις σε 3 υπερηχους βλεπαμε τσουτσουνι καθαρα και περηφανα αλλα η β επιπεδου εδειξε 100% κοριτσι... και ειχαμε ηδη ανακοινωσει οτι θα κανουμε αγορι... η αληθεια ειναι οτι δεν χαλαστηκαμε καθολου που θα κανουμε κορη απλα καλο ειναι να περιμενετε την β επιπεδου για να ξερετε σιγουρα

καλα βρε παιδί μου... και τί ήταν αυτό που βλέπατε δηλαδη????? Αυταπάτη????Τι να πώ???

καλε εμφανιζεται κανονικα η φωτο.εσυ δεν την βλεπεις???

EEE!!!μονο την υπογραφη μου βλεπω....παραξενες οι βουλες του πισιου ωωωωωωωωω!!!αφου ειδατε τα κανονια του ναβαρονε εσεις οκ!οταν μου εκανε τον υπερυχο ο γιατρος και το ειδα του επιασα το χερι και του ειπα γιατρε τι ειναι αυτο που χω μεσα μου ...φοβουμε!!!επεσε κατω απο τα γιελια ο ανθρωπος!!!!:cool:

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

οταν μου εκανε τον υπερυχο ο γιατρος και το ειδα του επιασα το χερι και του ειπα γιατρε τι ειναι αυτο που χω μεσα μου ...φοβουμε!!!επεσε κατω απο τα γιελια ο ανθρωπος!!!!:cool:

Να σαι καλα με εκανες και γελασα.

Θεικο αυτο που του ειπες.

Στην αυχενική διαφάνεια μας είπε αγόρι. Ένα μήνα μετά η γιατρός στο ιατρείο μας είπε κορίτσι. Είναι πολλές οι περιπτώσεις που γίνεται λάθος γιατί δεν φαίνεται καθαρά, είναι νωρίς η αυχενική. Μην αγοράσετε ακόμη προίκα μωρού γιατί μπορεί δεν είναι σίγουρο το φύλο τόσο νωρίς. Μπορεί να έχει τον ομφάλιο λώρο κοντά και να γίνει μπέρδεμα.

Στην αυχενική διαφάνεια μας είπε αγόρι. Ένα μήνα μετά η γιατρός στο ιατρείο μας είπε κορίτσι. Είναι πολλές οι περιπτώσεις που γίνεται λάθος γιατί δεν φαίνεται καθαρά, είναι νωρίς η αυχενική. Μην αγοράσετε ακόμη προίκα μωρού γιατί μπορεί δεν είναι σίγουρο το φύλο τόσο νωρίς. Μπορεί να έχει τον ομφάλιο λώρο κοντά και να γίνει μπέρδεμα.

σωστο και αυτο!! θα περιμενω μεχρι την Β επιπεδου καλυτερα!!!

Να σου ζήσει ο παλήκαρος κούκλα μου... Να μαζευτευτούμε οι αγορομάνες και να ξεκινήσουμε την εκπαίδευση για σωστές πεθερές γιατί δεν μας βλέπω καλά ... Έγω πάντως το δήλωσα οτι καλή πεθερά δεν πιστέυω να γίνω!!!

EwCip3.png

Να σου ζήσει ο παλήκαρος κούκλα μου... Να μαζευτευτούμε οι αγορομάνες και να ξεκινήσουμε την εκπαίδευση για σωστές πεθερές γιατί δεν μας βλέπω καλά ... Έγω πάντως το δήλωσα οτι καλή πεθερά δεν πιστέυω να γίνω!!!

γιατι το λες?μια χαρα θα εισαι!!!!!!! σκεψου οτι και εσυ νυφη εισαι!!!!!! :lol:

εεεεεε???????

Και εμένα στην αυχενική μου είχε πεί ότι είναι μάλλον αγοράκι και μετά κοίταξε την ουροδόχο κύστη του και μου είπε σίγουρα αγοράκι!Είπε μάλλον αγοράκι γιατί είχε ανάμεσα στα πόδια τον ομφάλιο λωρο και δεν το διέκρινε καλά!Πάντως στα αγοράκια συνήθως δεν πέφτουν έξω!

Και εμένα στην αυχενική μου είχε πεί ότι είναι μάλλον αγοράκι και μετά κοίταξε την ουροδόχο κύστη του και μου είπε σίγουρα αγοράκι!Είπε μάλλον αγοράκι γιατί είχε ανάμεσα στα πόδια τον ομφάλιο λωρο και δεν το διέκρινε καλά!Πάντως στα αγοράκια συνήθως δεν πέφτουν έξω!

με το καλό!!!!

γιατι το λες?μια χαρα θα εισαι!!!!!!! σκεψου οτι και εσυ νυφη εισαι!!!!!! :lol:

εεεεεε???????

εγω θα παρω τις νυφες με την σειρα για εναν καφε και θα τις πω!!θα σας αγαπω και θα σας εχω κυραδες και αφεντρες αρκει να εχετε τα παλικαρια μου ευτυχισμενα και τα εγγονια μου καθαρα ταισμενα και σωστα!!για την κορη ας αναλαβει ο πατερας της,γτ θα τον εφαω αν δεν την εχει στα πεπουλα...ξερετε τι συμπεθερα θα γινω εγω?οχι που τα μεγαλωνω στον αφρο και θα κακοπερανε!!!!!000202B4.gif

sig.asp?img=ad1

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...