Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τελικά είναι αγοράκι?

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες/ους.Εκανα αυχενικη την προηγούμενη εβδομάδα και ο γιατρός μου είπε ότι μάλλον είναι αγορακί.Εχθες που πήγα στον γιατρό μου μου είπε και εκείνος πως μάλλον για αγοράκι το βλέπει.Απο αυτο που βλέπει το συμπερένει λεέι.....Πείτε μου σας παρακαλώ τις εμπειρίες σας.

Ευχαριστώ πολύ!:wink:

Διαφημίσεις

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ARKOUDAKI με το καλο πρωτα απο ολα και να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσινη. και σε μενα στην αυχ.διαφ.αγορακι μου ειπαν αλλα στην απομενη εξεταση μετα απο ενα μηνα περιπου ειδαν οτι ειναι κοριτσακι.

ARKOUDAKI με το καλο πρωτα απο ολα και να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσινη. και σε μενα στην αυχ.διαφ.αγορακι μου ειπαν αλλα στην απομενη εξεταση μετα απο ενα μηνα περιπου ειδαν οτι ειναι κοριτσακι.

κάλα τότε γιατί λένε κάτι άν δεν είναι σίγουροι?Αλλώστε μου έβγαλαν και φωτο του υπερήχου με εστίαση στο συγκεκριμένο σημείο και δελιχνει κάτι σαν πουλάκι..Χαχα.Βέβαια πρώτα να είναι κάλα και υγιές το παιδάκι μου εννοείται και μετά ολά τα άλλα.απλα έτσι για να χαρει λίγο ο μπαμπάς μας!Ο οποίος σημειωτέων εχουμε ήδη μια θεά κορη και υποστήριζε μεχρι σήμερα ότι δεν τον πειράζει και να είναι πάλι κορίτσι..:wink:

Η αληθεια ειναι οτι την επομενη φορα θα φανει καλυτερα.Αν και πιστευω πως για να στο ειπε σημαινει οτι μαλλον ειναι αγορι.Κι εμενα στην αυχενικη μου ειπαν οτι ειναι αγορι κ τωρα στα διδυμα απο την αυχενικη μου ειπαν μαλλον αγορια οπου κ το επιβεβαιωσαμε στο β-επιπεδου.Καθ οτι 2 κ δεν μπορουσαμε να τα διακρινουμε καθαρα.

Απλα νομιζω πως αν ηταν κοριτσι δε θα σου ελεγε τιποτα.Εκτος αν τον ρωτησες εσυ κ επεμενες οποτε σου ειπε μαλλον αγορι!!!!!

Οτι και να ναι ομως....με το καλο να το παρεις αγκαλιτσα και να ειναι παντα τυχερο στη ζωη του!!!!!!

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Η αληθεια ειναι οτι την επομενη φορα θα φανει καλυτερα.Αν και πιστευω πως για να στο ειπε σημαινει οτι μαλλον ειναι αγορι.Κι εμενα στην αυχενικη μου ειπαν οτι ειναι αγορι κ τωρα στα διδυμα απο την αυχενικη μου ειπαν μαλλον αγορια οπου κ το επιβεβαιωσαμε στο β-επιπεδου.Καθ οτι 2 κ δεν μπορουσαμε να τα διακρινουμε καθαρα.

Απλα νομιζω πως αν ηταν κοριτσι δε θα σου ελεγε τιποτα.Εκτος αν τον ρωτησες εσυ κ επεμενες οποτε σου ειπε μαλλον αγορι!!!!!

Οτι και να ναι ομως....με το καλο να το παρεις αγκαλιτσα και να ειναι παντα τυχερο στη ζωη του!!!!!!

ευχαριστώ πολύ !! να χαίρεσαι το αντράκι σου και με το καλό και τα άλλα δύο αντράκια!!!!!!!!!!!!!!!!! όχι δεν τον πίεσα..μου το είπε μόνος του.

Διαφημίσεις

εαν σου ειπαν οτι ειναι αγορι,ειναι πολυ λιγες οι πιθανοτητες να κανουν λαθος...εμενα ο γυναικολογος το ειχε δει αποτον 3ο μηνα!!!:)

συχνοτερα τα λαθη γινονται εαν εχουν πει κοριτσι,γιατι μπορει η σταση του σωματος να κρυβει τα γεννητικα του οργανα.

με το καλο να σας ερθει ο αγοραρος-πιθανοτατα-,και να χαιρεσαι και το κοριτσακι σου!!!

fBaep3.png

uwK7p3.png

Ετσι οπως τα λες μαλλον ειναι σιγουροι.ο γιατρος παντως μου ειχε πει οτι στην αρχη ειναι πρισμενα τα γεν.οργανα και δεν μπορουν να πουν ξεκαθαρα αν ειναι αγορι η κοριτσι.[/quote

να χαίρεσαι την κουκλάρα σου!! Είναι τρέλα τα κοριτσάκια!!! Εχουμε πάθει πλάκα με τον άντρα μου!!

Ετσι οπως τα λες μαλλον ειναι σιγουροι.ο γιατρος παντως μου ειχε πει οτι στην αρχη ειναι πρισμενα τα γεν.οργανα και δεν μπορουν να πουν ξεκαθαρα αν ειναι αγορι η κοριτσι.[/quote

να χαίρεσαι την κουκλάρα σου!! Είναι τρέλα τα κοριτσάκια!!! Εχουμε πάθει πλάκα με τον άντρα μου!!

Σε ευχαριστω πολυ και να χαιρεσαι και εσυ τη μικρη σου και το ζουζουνακι που θα ερθει.δεν θα ξεχασω την εκφραση του αντρα μου οταν ο γιατρος ειπε οτι ειναι κοριτσι.το θελαμε και οι δυο.οταν φυγαμε απο το ιατρειο πηγαμε και της πηραμε το πρωτο της φορεμα με παπουτσακια και κορδελιτσα!!!παντως οι αγορομανες μου λενε κανε αγορι και θα δεις πως θα ειναι με σενα.το καθενα τελικα εχει τη χαρη του.

Σε ευχαριστω πολυ και να χαιρεσαι και εσυ τη μικρη σου και το ζουζουνακι που θα ερθει.δεν θα ξεχασω την εκφραση του αντρα μου οταν ο γιατρος ειπε οτι ειναι κοριτσι.το θελαμε και οι δυο.οταν φυγαμε απο το ιατρειο πηγαμε και της πηραμε το πρωτο της φορεμα με παπουτσακια και κορδελιτσα!!!παντως οι αγορομανες μου λενε κανε αγορι και θα δεις πως θα ειναι με σενα.το καθενα τελικα εχει τη χαρη του.

λοιπόν άκου να δείς!! εγώ ήθελα σαν τρελή να κάνω κόρη!! σαν τρελή όμως! Το ίδιο και ο άντρας μου! και η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα η μικρή έχει αδυναμία σε μένα.Αν είμαι εγώ στο σπίτι δεν πάει σε κανέναν άλλον.

Αλλα θα ήθελα να κάνω και έναν μπουμπούκο τώρα πια για δεύτερο για να δώ..αυτός θα μου έχει αδυναμία όπως λένε?? (πλάκα κάνω φυσικά).Απλά θα είναι μία τελείως διαφορετική εμπειρία.

Διαφημίσεις

εμενα ο γιατρος μου , ειχε πει ότι ειναι αγορακια στον ενα στην αυχενικη και στον αλλο την 16η βεδομαδα. Τα αγορακια ειναι πιο ευκολο να φανουν

εμενα ο γιατρος μου , ειχε πει ότι ειναι αγορακια στον ενα στην αυχενικη και στον αλλο την 16η βεδομαδα. Τα αγορακια ειναι πιο ευκολο να φανουν

Να σου ζήσουν!!! πόσο είναι τα μπουμπούκια σου?

Καλησπέρα σε όλες/ους.Εκανα αυχενικη την προηγούμενη εβδομάδα και ο γιατρός μου είπε ότι μάλλον είναι αγορακί.Εχθες που πήγα στον γιατρό μου μου είπε και εκείνος πως μάλλον για αγοράκι το βλέπει.Απο αυτο που βλέπει το συμπερένει λεέι.....Πείτε μου σας παρακαλώ τις εμπειρίες σας.

Ευχαριστώ πολύ!:wink:

Στον γιο μου τη 16η εβδομάδα είδε ο γιατρός το πουλί του. Το κοριτσάκι το είδε στην 20η. Τα αγοράκια συνήθως φαίνονται και πιο νωρίς και πιο καθαρά. Πάντως από τη 14η εβδομάδα φάνηκε να είναι αγόρι; Φαίνεται ο γιος σου να έχει πολλά χαρίσματα. Καλή συνέχεια σε όλες τις εγκυούλες!

ISGLp2.pngilpPp3.png

Να σου ζήσουν!!! πόσο είναι τα μπουμπούκια σου?

κατι εχουν παθει τα τικερακια μου:confused:...Ο μεγαλος θα γινει τεσσαρων χρονων τον Ιουλιο και ο μικρουλης ειναι πεντεμιση μηνων....και ειμαι τρελη και παλαβη με τους αντρες μου :rolleyes:.

Με το καλο να γεννησεις το μικρο σου και να τα χαιρεσαι και τα δυο...

κατι εχουν παθει τα τικερακια μου:confused:...Ο μεγαλος θα γινει τεσσαρων χρονων τον Ιουλιο και ο μικρουλης ειναι πεντεμιση μηνων....και ειμαι τρελη και παλαβη με τους αντρες μου :rolleyes:.

Με το καλο να γεννησεις το μικρο σου και να τα χαιρεσαι και τα δυο...[/quote

Ευχαριστώ πολύ γλυκια μου!να τους χαίρεσαι! στα ώπα ώπα πρέπει να σε εχουν!!!!

Διαφημίσεις

Στον γιο μου τη 16η εβδομάδα είδε ο γιατρός το πουλί του. Το κοριτσάκι το είδε στην 20η. Τα αγοράκια συνήθως φαίνονται και πιο νωρίς και πιο καθαρά. Πάντως από τη 14η εβδομάδα φάνηκε να είναι αγόρι; Φαίνεται ο γιος σου να έχει πολλά χαρίσματα. Καλή συνέχεια σε όλες τις εγκυούλες!

Τα ίδια λέέι και ο αντρας μου!!! χαχαχαχαχα!

γερα παιδια να ειναι και οτι θελει ας ειναι!!γτ δεν βαζεις την φωτο του υπερυχου να δουμε μπας και βγαλουμε καμια ακρη?00020454.gif

sig.asp?img=ad1

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

:?::?:

γερα παιδια να ειναι και οτι θελει ας ειναι!!γτ δεν βαζεις την φωτο του υπερυχου να δουμε μπας και βγαλουμε καμια ακρη?00020454.gif

sig.asp?img=ad1

δεν ξέρω να την βάλω.Πρέπει να κάνω σψαν την φωτογραφία ετσι δεν είναι??? :?::?

Στην αυχενική διαφάνεια 13η εβδομάδα μας είπε ο γενετιστής ότι είναι αγόρι.

Δεν τον πίστεψα, αν και φαίνεται στην φώτο από τον υπέρηχο.

Είναι δυνατόν, είπα, ένα ανθρωπάκι 7 εκατοστά να έχει τσου...νι.

Στην β επίπεδου όμως σιγουρεύτηκα...χαχαχα

Είναι αγόρι!!!!

εγω τους τοιχους που ειχα ζωγραφισει τους ειχα βαλει πριν καιρο με το φωτο μπαγκετ μεσω κινητου μου αλλα ειχα δυσκολευτει αρκετα και δεν θυμαμε τπτ!κοριτσια πια ξερεις να πει πως βαζουμε φωτοοοοοοοο0002043D.gif

sig.asp?img=ad1

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

εγω τους τοιχους που ειχα ζωγραφισει τους ειχα βαλει πριν καιρο με το φωτο μπαγκετ μεσω κινητου μου αλλα ειχα δυσκολευτει αρκετα και δεν θυμαμε τπτ!κοριτσια πια ξερεις να πει πως βαζουμε φωτοοοοοοοο0002043D.gif

ναι για βοηθήστε ρε παιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sig.asp?img=ad1

ναι για βοηθήστε ρε παιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κι εγω οπως το κουφετακι εχω ανοιξει λογαριασμο εδω http://photobucket.com/ και βαζω τις φωτο.

Να η δικια μας φωτο απο τον υπερηχο που φαινεται το επιμαχο σημειο.

Bilder21.jpg

ετσι φαινεται και στο δικο μου νινι! πόσων εβδομάδων ήσουν εδώ? να σε ρωτήσω..την φώτο αυτή πώς την έβαλες στο http://photobucket.com/?? την τραβηξες φώτο με μηχανη ή κίνητο πρώτα?Σορυ αλλά είμαι άσχετη.

ετσι φαινεται και στο δικο μου νινι! πόσων εβδομάδων ήσουν εδώ? να σε ρωτήσω..την φώτο αυτή πώς την έβαλες στο http://photobucket.com/?? την τραβηξες φώτο με μηχανη ή κίνητο πρώτα?Σορυ αλλά είμαι άσχετη.

Ημουν στην 13η εβδομαδα.

Εκει που εκανα την ευχενικη μου εδωσαν ενα cd με τις φωτο.

Πρεπει πρωτα να γραφτεις στο http://photobucket.com/ (ειναι δωρεαν) και να ανεβασεις την φωτο.