Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μυκητες και υπόθετα στον 3ο μήνα...

Recommended Posts

Καλημέρα στο club των ταλαιπωρημένων γυναικών!

Θέλω τα φώτα σας αν είναι εύκολο παρακαλώ, ακούει η Rosie; Εγώ λοιπόν έχω 2 παιδάκια, ζωή να' χουνε όλα τα παιδάκια του κόσμου. Μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη μου έχω "κρασάρει" ως οργανισμός... 10 ημέρες πριν γεννήσω έβγαλα αιμορροΐδα, δεν μπορώ να σας εξηγήσω τι τράβηξα με την κοιλά στο στόμα. Το λέω στο γυναικολόγο ο οποίος μου είπεότι δεν ήταν τίποτα, δεν την είχε αυτός βλέπετε, και ότι θα περάσει μετά τη γέννα. Τέλος πάντων γέννησα στις 6 Ιουλίου του 2006. Μετά 2 εβδομάδες, σημειωτέον γέννησα με καισαρική προκαθορισμένα, παθαίνω ραγάδα πρωκτού. 10 ημέρες στην κόλαση κορίτσια. Το μωρό να μην μπορώ ούτε να το ταίσω, με τι βέβαια που από τους πόνους μου κόπηκε το γάλα. Τέλος πάντων έφυγε με βαζελίνη που έβαζα στο σημείο πριν και μετά από κάθε κένωση. Μετά το Δεκέμβριο του 2009, της ίδιας χρονιά πήγα στην Αθήνα, από Καλαμάτα εγώ, και έκανα διαστολή πίσω, σε κλινική γνωστή για την αντιμετώπιση τέτοιων προβλημάτων. Όλα καλά μόνο που είχα μία ψιλοενόχληση το Δεκέμβριο του 2010 και ξαναπήγα Αθήνα για να με δουν και μου είπε ο γιατρός ότι θα έπρεπε να μου είχε κάνει λίγο μεγαλύτερη διαστολή αλλά προφανώς φοβήθηκε λόγω του νεαρού της ηλικίας μου, 36 ετών τώρα, για να μην πάθω ακράτεια.:shock: Τέλος πάντων, τώρα όλα καλά και έρχομαι τώρα στο θέμα μας. Από το Δεκέμβριο του 2010, παραμονή Πρωτοχρονιάς θυμάμαι, πήγα να πάρω βασιλόπιτα, τί το ήθελα η γυναίκα, με τα πόδια βόλτα με τη μεγάλη μου κόρη. Δε μπορώ να σας εξηγήσω το μέγεθος της φαγούρας! Στο δρόμο που περπάταγα σταμάταγα με το παιδί να απορεί γιατί σταματάμε συνέχεια για να ξυστώ πίσω... Πάω στη δερματολόγο, καθότι η φαγούρα ήταν πίσω, και μου είπε ότι έχω μύκητες! Απ' ότι μου είπε ο γιατρός στην Αθήνα όσοι έχουν κάνει διαστολή είναι λίγο επιρρεπής σε μύκητες εκεί πίσω. Πήρα θεραπείεα με αλοιφές και δια στόματος και όλα ήταν εντάξει μέχρι τον επόμενο μήνα. Φαγούρα μπροστά και εσωτερικά στον κόλπο και φυσικά η διάγνωση του γυναικολόγου ήταν μύκητες.:oops: Χωρίς κολπική καλλιέργεια για να δει ο ....... το είδος του μύκητα μου έδωσε θεραπεία για εμένα και για τον άντρα μου. Όλα ΟΚ μέχρι τον επόμενο μήνα. Και από τότε, για να μη σας κουράζω άλλο κάθε μήνα γίνεται αυτή η δουλειά. Χαπακώνομαι συνέχεια σε σημείο να φοβάμαι και για το συκώτι μου. Όσπου διάβασα σε αυτό το site για το σκόρδο από τη Rosie κυρίως. Η αλήθεια είναι ότι είναι το μόνο που με ανακουφίζει. Μία σκελίδα σκόρδο εσωτερικά, (το ξέρει καμία αυτό:wink: τυλιγμένη σε αποστειρωμένη γαζούλα και βουτηγμένη στο ελαιόλαδο, μη γρατζουνιστούμε κιόλας από τη γάζα. Το θέμα μου είναι ότι από τη δεύτερη μέρα εφαρμογής έχω λίγα σκούρα υγρά εκεί από κάτω και φοβούμενη μην είναι κάτι κακό δεν συνεχίζω τη θεραπεία, αλήθεια δεν πρόλαβα να ρωτήσω τη Rosie για πόσες μέρες και κάθε πότε την άλλάζω τη σκελίδα. Απ' ότι διαπίστωσα με 2 εφαρμογές, αλλάζω σκελίδα από μόνη μου πρωί-βράδυ, σχεδόν σταματάει η φαγούρα.

Θα ήθελα αν ακούει η Rοsie ή κάποια κοπέλα που ξέρει να μου πεί πως ακριβώς γίνεται μέ το σκόρδο και αν είχε καμία τέτοιου είδους υγρά που περιγράφω. Να συνεχίσω πάρά τα υγρά να το βάζω για να τελειώνω;;; Το σκόρδο σκοτώνει τους μύκητες άρα μήπως είναι κάτι τέτοιο;;; Ξέχασα να σας πω ότι έχω φυλλικό οξύ και τη βιταμίνη Β12, παρεπιπτόντος η έλλειψή της προκαλεί και δερματίτιδες, από δική μου αμέλεια λόγω των προβλημάτων με τους μύκητες και την αιμορροϊδα μετά τη διαστολή, στα κατώτερα χαμηλά επίπεδα, θα το διορθώσω άμεσα, λόγω δύσαπορρόφησης στο λεπτό έντερο μετά από μία επέμβαση για παχυσαρκία που είχα κάνει στο παρελθόν το 2005.

Σας ευχαριστώ και συγνώμη για τη μεγάλη ανάρτηση, σας κούρασα το ξέρω:mrgreen: αλλά θεώρησα ότι έπρεπε να γράψω το ιστορικό μου, το πρόσφατο τουλάχιστον γιατί αν το πιάσω από την αρχή...:lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 84
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eva το σκόρδο, οι αλοιφές και τα φάρμακα μόνο προσωρινή ανακούφιση μπορούνε να σου παρέχουνε.

Κι εγώ εκ των υστέρων το έμαθα, δυστυχώς.

Έχεις όλα τα συμπτώματα καντίτας στο έντερο, μόνο με δραστική αλλαγή στη διατροφή σου θα βρεις τη μόνιμη λύση.

Δες εδώ για το τι είναι η διατροφή GAPS και άρχισε να διαβάζεις το τόπικ που ανοίξαμε:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=100239

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Για το σκόρδο, άλλαζέ το όσο πιο συχνά μπορείς, κάθε 4-5 ώρες.

Χωρίς γαζούλα είναι πιο αποτελεσματικό, ειδικό αν το κόψεις στις άκρες λίγο.

Για το σκόρδο, άλλαζέ το όσο πιο συχνά μπορείς, κάθε 4-5 ώρες.

Χωρίς γαζούλα είναι πιο αποτελεσματικό, ειδικό αν το κόψεις στις άκρες λίγο.

Ευχαριστώ Rosie! Για τα σκούρα υγρά ξέρεις κάτι;;;;

Δηλαδή μόνο η εμμηνόπαυση μας σώζει από τους μύκητες!:oops:

Υπομονή λοιπόν... Μήπως να το γυρίσω στην ομοιοπαθητική αφού οι γιατροί δεν ξέρουν τι τους γίνεται;;;;:roll::lol:

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Τα δύσοσμα λευκά υγρά χωρίς κνησμό τι μπορεί να είναι ? Επίσης ώρες ώρες νιώθω κάτι σαν..πως να το πω...μη γελάσετε ... σαν αέρια από τον κόλπο... Το είπα στο γιατρό μου και μου λέει "καλά καλά θα το δούμε στο 2ο τρίμηνο" και τέτοια . Αλλά ανησυχώ . Και αυτοί οι γιατροί πια! Δεν μας καταλαβαίνουν ωρες ώρες νομίζω , μας αφήνουν με την αγωνία..

Όλα είναι μια ιδέα...

• 11 months later...

1. Υπόθετα καλέντουλας: αυτά θα τα βρεις σ' όλα τα μεγάλα ομοιοπαθητικά φαρμακεία. Βάζε ένα κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς μέχρι να υποχωρήσουν τα συμπτώματα. Εγώ αυτή τη στιγμή τα χρησιμοποιώ προληπτικά βράδυ πάρα βράδυ.

2. Κολπικό τζελ Ιμαλαϊων της Αγιουρβίδα: θα το βρεις πάλι σ' όλα τα μεγάλα φαρμακεία που πουλάνε φυσικά προϊόντα. Είναι πολύ αποτελεσματικό.

3. Σκόρδος: πάρε μια σκελίδα καθαρισμένη σκόρδο και αν το αντέχεις (εννοώ να μην σε τσούζει) σκίσε τη λίγο ή κόψε την στη μέση. Βάλε λίγο λαδάκι στο δάκτυλό σου και βάλε τη βαθιά μέσα στον κόλπο. Άλλαζε την κάθε 5-6 ώρες.

Ο σκόρδος είναι ισχυρό αντιμικροβιακό και αντιμυκητιακό και αποτελεί μια από τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες κατά των μυκήτων. Το πιο μεγάλο διάστημα αυτής της εγκυμοσύνης το πέρασα μ΄ένα σκόρδο στον κόλπο :oops:

Τώρα εξωτερικά για τη φαγούρα δοκίμασε λαδάκι καλέντουλας, παραδοσιακό γιαούρτι ή Βιταμίνη Ε (πάρε φθηνές κάψουλες όπως αυτές τις Eviol) με μερικές σταγόνες Tea Tree Oil οι οποίες θα βοηθήσουν να σκοτωθεί και τυχών εξωτερικός μύκητας.

:shock: :shock: :shock: Αν δεν ήξερα πόσο αξιόλογο και ψαγμένο άτομο είσαι θα έλεγα πως κάνεις πλάκα!!!!!

Ευτυχώς μύκητες δεν έχω πάθει ποτέ, αν μου τύχει (χτύπα ξύλο) σίγουρα αυτό θα κάνω.

...και έρχομαι μετά από 2+ χρόνια (ευτυχώς που έχω μνήμη ελέφαντα) και την βγάζω με ένα σκόρδο τις περισσότερες μέρες το μήνα.

το καλοκαίρι πήρα αντιβίωση (δεν είχα ξαναπάρει) και δεν ήξερα ότι μπορεί να σου προκαλέσει μύκητες και τους απέκτησα!!!!!! την αντιβίωση την πήρα για κύστη βαρθολινειου αδένα :(

υπόθετα καλέντουλας στάθηκε αδύνατο να βρω, έτσι αρκέστηκα στην κρέμα την οποία βάζω σε καθημερινή βάση ύστερα από υπόδειξη της ομοιοπαθητικού για την κύστη. Συγκεκριμένα μου είπε θέλει καλέντουλα και υπομονή και σιγά σιγά θα μικρύνει, εάν όχι θα την ανοίξουμε... και ενώ είχε σχεδόν επανέλθει πριν 2-3 εβδομάδες μου ξαναμεγάλωσε :(

Στο σκόρδο, αφού το χαράξω και το βουτήξω στο λάδι, στάζω ΜΙΑ σταγόνα tea tree oil και κατόπιν το τοποθετώ, αλά οδηγίας Rosie :oops:

μια μέρα που ήμουν εκτός σπιτού μου έπεσε το σκόρδο και μέχρι να γυρίσω να βάλω άλλο τρελάθηκα από τη φαγούρα......

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Underage βρες σπόρους κεφίρ, φτιάξε το δικό σου και μούλιασε καλά μέσα σ' αυτό ένα ταμπόν από βιολογικό βαμβάκι. Να το αλλάζεις συχνά, να το αφήνεις σίγουρα και όλο το βράδυ και οι μύκητες θα υποχωρήσουνε πολύ σύντομα.

Το κεφίρ μπορείς να το χρησιμοποιείς και εξωτερικά και για τη φαγούρα.

Και επειδή το τόπικ αυτό είναι στην ενότητα της εγκυμοσύνης να αναφέρω ότι όλες οι έγκυες καλό είναι κάθε βράδυ μετά το πλύσιμο (νερό μόνο ποτέ σαπούνι) να βάζουνε κεφίρ στον κόλπο προληπτικά.

Underage βρες σπόρους κεφίρ, φτιάξε το δικό σου και μούλιασε καλά μέσα σ' αυτό ένα ταμπόν από βιολογικό βαμβάκι....

κεφίρ έχω, ταμπόν δεν έχω βάλει ποτέ μου, βιολογικό από που θα βρω? υπάρχουν σε φαρμακεία;

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Βιολογικά ταμπόν βρίσκεις σε μαγαζιά με βιολογικά προϊόντα και σίγουρα στο Ecofamily.

Tα συμβατικά ταμπόν έχουνε διάφορα χημικά και συνθετικά υλικά που ερεθίζουνε ακόμη περισσότερο την περιοχή.

Δοκίμασέ το και γράψε μας εντυπώσεις, θα μείνεις έκπληκτη γιατί η ανακούφιση θα είναι άμεση και θα περάσουνε οι μύκητες πολύ σύντομα.

Και φυσικά το κεφίρ να το πίνεις κιόλας, βοηθάει πολύ το έντερο μετά την αντιβίωση.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...