Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μυκητες και υπόθετα στον 3ο μήνα...

Recommended Posts

Kαλημέρα κορίτσια!

Έχω κ εγώ ιστορικό με τους παλιομύκητες, βγάζω αρκετά συχνά και όπως το περίμενα έβγαλα και τώρα που είμαι έγκυος.

Εμένα ο γιατρός μου, μου έδωσε 1 υπόθετο των 500 γρ, δεν θυμάμαι την ονομασία του αυτή τη στιγμή.Η αλήθεια είναι ότι παραξενεύτηκα..μόνο 1 υπόθετο και τέλος?? Anyways, όπως το φαντάστηκα τα συπτώματα δεν πέρασαν εντελώς.

Θέλω να ρωτήσω όμως γιατί μου έκανε εντύπωση το σκόρδο στον κόλπο!

Άντε και το έβαλες..μετά πως το βγάζεις? Το ''ψαχουλεύεις'' και αν το βρεις το βρήκες!? Κ αν δεν μπορέσεις να το βγάλεις??? τι κάνεις?

Επίσης για πόσο χρονικό διάστημα μπορείς να το χρησιμοποιείς συνεχόμενα?

Ευχαριστώ πολύ για την όποια βοήθεια (ειλικρινα έχω ΒΑΡΕΘΕΙ με τους μύκητες..)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 84
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρώτησα και τη φαρμακοποιό που μου έδωσε το v-gel και μου είπε ότι καλύτερα να μη το χρησιμοποιήσω άμα αισθανθώ ότι έχω ξανά μύκητες και να πάω να μου φτιάξει κάτι ειδικά για την περίπτωση της εγκυμοσύνης. Δε ρώτησα τι γιατί για την ώρα δεν έχω τίποτα…

Μπορείς να μου κάνεις μία χάρη? Όταν ξαναπεράσεις από το φαρμακείο, ρώτα την γιατί να το αποφύγεις.

Εγώ το χρησιμοποιώ 2 βράδια τώρα και ενώ στην αρχή τσούζει λιγο, μετά είμαι οκ και νομίζω ότι είναι αρκετά αποτελεσματικό. Και το έψαξα αλλά δεν γράφει πουθενά αν ενδείκνυται ή όχι για εγκύους. Τίποτα δεν λέει...

Θέλω να ρωτήσω όμως γιατί μου έκανε εντύπωση το σκόρδο στον κόλπο!

Άντε και το έβαλες..μετά πως το βγάζεις? Το ''ψαχουλεύεις'' και αν το βρεις το βρήκες!? Κ αν δεν μπορέσεις να το βγάλεις??? τι κάνεις?

Επίσης για πόσο χρονικό διάστημα μπορείς να το χρησιμοποιείς συνεχόμενα?

Εγώ το τυλιγω σε μία μικρή γάζα και το κάνω σαν αυτοσχέδιο ταμπόν. Αν ακόμα είσαι στην αρχή και δεν έχεις μεγάλη ενόχληση, καλυτερα βάζε το μόνο το βράδυ. Να σου πω την αλήθεια νομίζω ότι θα καταλάβεις μόνη σου πότε μπορείς να το σταματήσεις ή το αλλάξεις με κάτι άλλο πχ υπόθετα καλέντουλας.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Εγώ το τυλιγω σε μία μικρή γάζα και το κάνω σαν αυτοσχέδιο ταμπόν. Αν ακόμα είσαι στην αρχή και δεν έχεις μεγάλη ενόχληση, καλυτερα βάζε το μόνο το βράδυ. Να σου πω την αλήθεια νομίζω ότι θα καταλάβεις μόνη σου πότε μπορείς να το σταματήσεις ή το αλλάξεις με κάτι άλλο πχ υπόθετα καλέντουλας.

Η γάζα δεν εμποδίζει την επίδραση του?

Θέλω να πω, αφού δεν θα είναι σε απευθείας επαφή?

Όπως και να χει θα το προσπαθήσω, ευχαριστώ για την απάντηση.

Η γάζα δεν εμποδίζει την επίδραση του?

Θέλω να πω, αφού δεν θα είναι σε απευθείας επαφή?

Όπως και να χει θα το προσπαθήσω, ευχαριστώ για την απάντηση.

Ναι, την εμποδίζει κάπως αλλά απ' την άλλη δεν τσούζει τόσο το σκόρδο αν είσαι ευαίσθητη.

Εγώ το έβαζα σκέτο, έβαζα λίγο λαδάκι στο δάκτυλο μου και το έσπρωχνα μέσα.

Βγαίνει εύκολα, ειδικά αν κάνεις λίγες ασκήσεις Kegel ;)

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Ρώτησα και τη φαρμακοποιό που μου έδωσε το v-gel και μου είπε ότι καλύτερα να μη το χρησιμοποιήσω άμα αισθανθώ ότι έχω ξανά μύκητες και να πάω να μου φτιάξει κάτι ειδικά για την περίπτωση της εγκυμοσύνης. Δε ρώτησα τι γιατί για την ώρα δεν έχω τίποτα…

Μια χαρά κάνει, απλά η φαρμακοποιός σου φαίνεται ότι θέλει να πουλήσει τα δικά της σκευάσματα!

Διαφημίσεις

Μια χαρά κάνει, απλά η φαρμακοποιός σου φαίνεται ότι θέλει να πουλήσει τα δικά της σκευάσματα!

Δε ξέρω Rosie μου… Τι να σου πω… μέχρι στιγμής, με χει σώσει το συγκεκριμένο φαρμακείο. Είναι φίλοι και από τους ίδιους έχω γνωρίσει και την ομοιοπαθητικό μας. Συν ότι το v-gel μου το έδωσε η ίδια κοπέλα λίγες μέρες πριν μάθω για την εγκυμοσύνη και μάλιστα μου είπε τα καλύτερα λόγια και ότι το χρησιμοποιεί και η ίδια… γιατί τώρα να θέλει να μου δώσει κάτι άλλο???

0sShp3.png

PGnvp2.png

Μπορείς να μου κάνεις μία χάρη? Όταν ξαναπεράσεις από το φαρμακείο' date=' ρώτα την γιατί να το αποφύγεις.

Εγώ το χρησιμοποιώ 2 βράδια τώρα και ενώ στην αρχή τσούζει λιγο, μετά είμαι οκ και νομίζω ότι είναι αρκετά αποτελεσματικό. Και το έψαξα αλλά δεν γράφει πουθενά αν ενδείκνυται ή όχι για εγκύους. Τίποτα δεν λέει...[/quote']

Ναι άμα περάσω θα την ρωτήσω… Και εγώ έψαξα και στο κουτί και στο φυλλάδιο αλλά όντως δε γράφει κάτι…

0sShp3.png

PGnvp2.png

http://www.himalayahealthcare.com/products/vgel002.htm

There were no untoward manifestations associated with the use of V-Gel and the product found a good acceptability by all treated patients. It has the added benefit of safety, whereby it can be used by women who are pregnant, have pelvic inflammatory disease, or in postnatal cases.

Αν ήμουνα στη θέση σου θα ήμουνα επιφυλακτική με τη συγκεκριμένη φαρμακοποιό που προφανώς είτε δεν ξέρει τι της γίνεται ή προσπαθεί απλά να πουλήσει τα δικά της σκευάσματα!

Αν ήμουνα στη θέση σου θα ήμουνα επιφυλακτική με τη συγκεκριμένη φαρμακοποιό που προφανώς είτε δεν ξέρει τι της γίνεται ή προσπαθεί απλά να πουλήσει τα δικά της σκευάσματα!

ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ, επειδή γνωρίζω πολύ καλά αυτό το φαρμακείο και επειδή οι άνθρωποι μέσα σε αυτό είναι Άνθρωποι με Α κεφαλαίο και έχω πολλούς, πάρα πολλούς λόγους για να τους εμπιστεύομαι θεωρώ ότι έκανε πολύ καλά που δε με άφησε να το χρησιμοποιήσω αν δε γνώριζε ότι κάνει για την εγκυμοσύνη. Και εφόσον δε γράφει τίποτα η συσκευασία και το φυλλάδιο για τη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι αναγκασμένη να μπαίνει στο ιντερνετ και να ψάχνει.

Ξαναλέω ότι εκείνη μου το έδωσε τη πρώτη φορά και μάλιστα με ρώτησε κιόλας όταν πήγα, αν έμεινα ευχαριστημένη, λόγο ότι το χρησιμοποιεί και η ίδια και έχει δει πολύ καλά αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν είχε κανένα λόγο λοιπόν να μη θέλει να το χρησιμοποιήσω, απλά για να μου πουλήσει κάποιο άλλο. Δε μου πούλησε ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Μου είπε ότι ΑΝ χρειαστώ κάτι για το θέμα του μύκητα, τότε βλέπουμε…

Θα σε παρακαλούσα πολύ να είσαι ποιο ευγενική με πρόσωπα τα οποία δε γνωρίζεις.

0sShp3.png

PGnvp2.png

Συγνώμη αν σου έθιξα την αγαπημένη σου φαρμακοποιό αλλά αυτό είναι δημόσιο φόρουμ και δεν γίνεται να παραπληροφορούμε τις κοπέλες που μας διαβάζουνε!

Καλύτερα να μην ασχοληθώ άλλο με το θέμα αυτό, στο κάτω κάτω ούτε καν έγκυος είμαι, απλά κουράστηκα να λαμβάνω συνεχώς πμ για τους μύκητες και ν' απαντάω ξεχωριστά στην κάθε μια!

Διαφημίσεις

Κορίτσια οι μήκυτες είναι κάτι φυσιολογικό και καλό είναι να αντιμετωπίζονται μόνο με φυσικούς τρόπους. Τα φάρμακα απλά νααπαράγουν το πρόβλημα' date=' δεν το λύνουν οριστικά. Πόσο μάλλον σε περίοδο εγκυμοσύνης, καλό να να αποφεύγονται τα χημικά αν υπάρχουν φάρμακα της φύσης. Η Rosie τα περιέγραψε τέλεια!!

Αυτά ομολογώ πως δεν τα ήξερα. :idea: Εναλλακτικά με το σκόρδο μέσα στον κόλπο, να σας πω για γιαούρτι. Μετά από οδηγία του γιατρού μου (ομοιοπαθητικού) έβαζα γιαούρτι πριν κοιμηθώ για 2-3 μέρες και το πρωί πλύση εσωτερική με αραιωμένο βάμμα καλέντουλας. Αυτή η καλέντουλα έχει πια ανακυρηχθεί αγία! Εκτός από τους μήκυτες, την χρησιμοποιώ και σε μορφή κρέμας όταν βγάζω εκζέματα.. Εναλλακτικά η πλύση γίνεται και με χαμομήλι ή σοδόνερο.

Καλές εγκυμοσύνες εύχομαι και γρήγορα περαστικά!!![/quote']

Το ξινόγαλο κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά όπως και το γιαούρτι, έχουνε και τα δύο προβιοτικά. Ούτε κι εγώ μπορούσα να τρώω πολύ γιαούρτι οπότε πήρα κάψουλες προβιοτιοτικών τις οποίες έβαζα και κολπικά (ξέχασα να το αναφέρω αυτό!). Το καλό με τη μέθοδο αυτή είναι ότι δεν χρειάζεται να τις αφαιρέσεις όπως με το σκόρδο, αλλά ο σκόρδος είναι σίγουρα πολύ πιο αποτελεσματικός!

Με γιαούρτι σώθηκα κι εγώ και στις 2 εγκυμοσύνες! Έτρωγα κιόλας, αλλά έκανα και πλύσεις με γιαούρτι και όλα τα συμπτώματα σταμάτησαν. Δεν χρειάστηκα κανένα φάρμακο, τζελ, αντιβίωση κλπ.:wink:

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Συγνώμη αν σου έθιξα την αγαπημένη σου φαρμακοποιό αλλά αυτό είναι δημόσιο φόρουμ και δεν γίνεται να παραπληροφορούμε τις κοπέλες που μας διαβάζουνε!

Καλύτερα να μην ασχοληθώ άλλο με το θέμα αυτό, στο κάτω κάτω ούτε καν έγκυος είμαι, απλά κουράστηκα να λαμβάνω συνεχώς πμ για τους μύκητες και ν' απαντάω ξεχωριστά στην κάθε μια!

Το ότι σου ζητήσαμε την γνώμη σου και τη βοήθεια σου για κάτι, δε σημαίνει ότι σου αφήνουμε και τα περιθώρια να προσβάλεις εμάς ή κάποιον άλλο που μας έχει βοηθήσει….

Μπορούσες να εκφράσεις την άποψη σου για τη συγκεκριμένη φαρμακοποιό, με έναν άλλο τρόπο που να μη με προκαλέσεις.

Το ότι θέλεις να βοηθήσεις, είναι καθαρά δική σου επιλογή. Αν θέλεις απαντάς αν δε θέλεις πάλι, όχι.

Και προσωπικά εγώ, δε παραπληροφόρησα ΚΑΝΕΝΑΝ. Κατέθεσα την εμπειρία μου και από εκεί και πέρα ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του. Το φόρουμ δεν είναι ιατρείο. Είναι απλά ένας χώρος για να διαβάζουμε και άλλες απόψεις. Δε σημαίνει ότι επειδή σε εσένα έκανε καλό ένα φάρμακο ή ένα βότανο το ίδιο θα κάνει και σε μένα….

0sShp3.png

PGnvp2.png

Κοίτσια πηρα χθες τηλ το γιατρό μου για να ησυχάσω γιατι είχα ενα τσουξηματάκι τις τελευταίες μέρες και μου είπε κολπίτιδα είναι, να πάρω άφοβα υπόθετα daktarin ενα καθε βράδυ.Όσες κανατε παρόμοια θεραπεία ποσο καιρό έκανε να σας περάσει?

E0adp3.png

Rosie θα ηθελα να σε ρωτησω το εξης

επειδη διαβαζω τελευταια για την διατροφη και την μυκητιαση ,

ορισμενοι συνιστουν το μελι σε διαφορες σαλατες π.χ με μηλο και καροτο ,

δεν επιδεινωνει το προβλημα ?αφου ειναι πολυ γλυκο

γνωριζεις κατι για αυτο?

Rosie θα ηθελα να σε ρωτησω το εξης

επειδη διαβαζω τελευταια για την διατροφη και την μυκητιαση ,

ορισμενοι συνιστουν το μελι σε διαφορες σαλατες π.χ με μηλο και καροτο ,

δεν επιδεινωνει το προβλημα ?αφου ειναι πολυ γλυκο

γνωριζεις κατι για αυτο?

Πού είσαι βρε Βάλερι? :) Χάθηκες!

Κι εγώ έχω την ίδια απορία για το μέλι! Είναι σχεδόν το μόνο γλυκό που τρώω (ή τουλάχιστον προσπαθώ να είναι το μόνο) και δεν ξέρω αν πρέπει να το κόψω και αυτό. Πάνω που πάω καλά κάποιες μέρες, μετά πάλι χάλια. Ας πούμε σήμερα είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση με τους βρωμομύκητες:-(

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

νομιζω οτι το μελι πρεπει να αποκλειεται ,και γενικα οι πολλοι υδατανθρακες

ψαχνομαι με την διατροφη .....

κοριτσι μου μην στεναχωριεσαι ,αφου εισαι εγκυος ειναι λογικο να υποτροπιαζει συχνα

Το άθερμο μέλι σε μικρές ποσότητες είναι ΟΚ, μου το είχε πει και η γυναικολόγος μου αυτό.

Δέστε κι εδώ:

Another school of thought subscribes to the Specific Carbohydrate Diet which only eliminates refined sugar from the diet and maintains moderate intakes of raw, non-pasteurized honey as an alternative. There are studies proving the antibiotic and probiotic properties of organic honey that can combat the candida albicans in the body instead of propagating them.

ποσο λιγο ομως ?

για τις αντιβιοτικες ιδιοτητες ηξερα για τις προβιοτικες ομως οχι

Ροσι κανεις αντι καντιντα διαιτα η η δικη σας διατροφη ειναι απο μονη της αντι καντιντα?:D:D

Βάλερι γενικά προσπαθώ να τρώμε όσο το δυνατό λιγότερη ζάχαρη (και γλυκαντικά) γίνεται.

Δεν είναι όμως εύκολο, καθόλου θα έλεγα!

η αντι καντιτα διαιτα πρεπει να αποκλειει καθε γλυκαντικο φανταζομαι(με εξαιρεση το μελι σε μικρη ποσοτητα ,οπως ειπες) και να περιοριζει πατατες,ρυζι,λευκο ψωμι, ,ψωμι με μαγια ,μανιταρια,μεγαλες ποσοτητες ακομη και αλμυρων μπισκοτων,πολυ γλυκων φρουτων

τι αλλο ?καπου διαβασα και για το γαλα ,δεν ξερω αν ισχυει

ξερω για καποια τυρια που εχουν μουχλα π.χ ροκφορ

• 6 months later...
  • 1 month later...

Γεια σας ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Έχω ξεκινήσει μια θεραπεία με χάπια και κολπικά υπόθετα εδώ και 2 μέρες ,άλλα όταν βάζω το υπόθετο αρχίζει να τσούζει μέσα (ενώ έτσι δεν έχω αυτό το πρόβλημα) δεν ξερό αν πρέπει να συνεχίσω την θεραπεία.

Ευχαριστώ

Έχω ξεκινήσει και εγώ μια θεραπεία για μύκητες.... νομίζω ότι κάτι λένε μέσα οι οδηγίες .... Αν σε τσούζει πάρε τηλ τον γιατρό σου,, μπορεί να χρειάζεται να την σταματήσεις και να σου δώσει άλλη θεραπεία.....

Διάβασε και το χαρτάκι με τις οδηγίες , κάτι μπορεί να λέει

Gdt4p2.png

κοριτσια εχω ξαναγραψει και αλλη φορα.... το μονο πραγμα που σωζει την

κατασταση φυσικα ειναι οι πλυσεις με μαγειρικη σοδα αραιωμενη με νερο

καλο σκουπισμα και μετα ταλκ στην περιοχη

γιατι ως γνωστον οι μυκητες διαπρεπουν στην υγρασια.

καντε το δοκιμαστικα και θα δειτε αποτελεσμα αμεσως και μετα καθε τοσο

προληπτικα

Έχω ξεκινήσει και εγώ μια θεραπεία για μύκητες.... νομίζω ότι κάτι λένε μέσα οι οδηγίες .... Αν σε τσούζει πάρε τηλ τον γιατρό σου,, μπορεί να χρειάζεται να την σταματήσεις και να σου δώσει άλλη θεραπεία.....

Διάβασε και το χαρτάκι με τις οδηγίες , κάτι μπορεί να λέει

Ευχάριστο ,διάβασα προσεκτικά τις οδηγείς και στις ανεπιθύμητες ενδείξεις λέει «κνησμός» .Μήπως είναι αυτό

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...