Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Όμορφα Camping κοντά στην Αττική αλλά όχι μέσα....

Stellinula

Recommended Posts

Επειδή για κάποιους λόγους δεν θέλουμε να απομακρυνθούμε πολύ από Αθήνα και είμαστε άνθρωποι του χύμα στις διακοπές μας και μας αρέσει η σκηνούλα, μηχανή, σακίδια, sleeping bag και camping (οργανωμένο όμως όχι ελεύθερο) τι έχετε να προτείνετε από ωραία κοντινή και οργανωμένη λύση σε camping από προσωπική εμπειρία???

Θα ήθελα να αποκλείσουμε την Ευβοια καθότι έχω πάει παντού (την έχω ξεζουμίσει όλη και αν τελικα δεν βρούμε κάτι άλλο εκεί θα καταλήξουμε και φέτος).

Διαφημίσεις

είδα και μάρεσε το ΤΡΙΤΟΝ ΙΙ πολύ ωραίο φαίνεται και έχει πολλές παροχές!!!! το έχω ήδη υπόψη μου.....Σε ευχαριστω πολύ frosobal!!!!

Αλλές γνώμες?

είδα και μάρεσε το ΤΡΙΤΟΝ ΙΙ πολύ ωραίο φαίνεται και έχει πολλές παροχές!!!! το έχω ήδη υπόψη μου.....Σε ευχαριστω πολύ frosobal!!!!

Αλλές γνώμες?

Εχουμε παει αρκετες φορες εκει στο TRIOTON II , με μηχανες , σκηνουλες κιετσι.

Εγω γυρισει αρκετα camping και ειναι μακραν απο τα καλυτερα και πιο οργανωμενα.

Ασε που ειναι διπλα σε πολυ ωραια θαλασσα και σε ταβερνουλες.

:)

Διαφημίσεις

ΨΗΝΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ!!! φαινεται φοβερο το ΤΡΙΤΟΝ!

Ενα που πηγαινουμε συχνα εντος Αττικης ειναι στον Τυμβο του Μαραθωνα και λεγεται ramnous. Ειναι απλως συμπαθητικο, το καλο του ειναι το αρκετο πρασινακι σχεδον σε ολες τις θεσεις κι οχι καλαμιες πανω απο την σκηνη σου ;), η σχετικα καλη θαλασσιτσα και τα πολυ ωραια μαγαζακια σε Τυμβο για ψαρι και Νεα Μακρη ο,τι θελησεις.

LQvip2.png

Επειδή για κάποιους λόγους δεν θέλουμε να απομακρυνθούμε πολύ από Αθήνα και είμαστε άνθρωποι του χύμα στις διακοπές μας και μας αρέσει η σκηνούλα, μηχανή, σακίδια, sleeping bag και camping (οργανωμένο όμως όχι ελεύθερο) τι έχετε να προτείνετε από ωραία κοντινή και οργανωμένη λύση σε camping από προσωπική εμπειρία???

Θα ήθελα να αποκλείσουμε την Ευβοια καθότι έχω πάει παντού (την έχω ξεζουμίσει όλη και αν τελικα δεν βρούμε κάτι άλλο εκεί θα καταλήξουμε και φέτος).

Απίστευτα όμορφα είναι στο Λαμπίρι που είναι στην παλιά εθνική Αιγίου-Πατρών! Κάναμε χρόνια εκεί camping οικογενειακώς. Ελπίζω να είναι ακόμα το ίδιο οργανωμένο και καθαρό όπως παλιά. Επίσης έχει το πλεονέκτημα οτι είναι πολύ κοντά σε κεντρικές αγορές και φυσικά είναι δίπλα στον Ψαθόπυργο με το υπέροχο λιμανάκι του και τα υπέροχα ψαροταβερνάκια!!!!!!

[I][B][COLOR=Magenta]Οι αγάπες μου, η Ζωή μου όλη!!!![/COLOR][/B][/I]

λατρεύω το κάμπινγκ...το οργανωμένο φυσικά.

όταν έμενα αθήνα κάθε σκ είμασταν ίσθμια... πολύ ωραίο κάμπινγκ,οργανωμένο,καθαρό, ,οικογενειακό και ήσυχο,με δική του παραλία,πολύ ωραία.

σε 1 ωρίτσα από αθήνα είσαι παραλία...

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Επισης υπαρχουν 2 ωραια camping στην Αρχαια Επιδαυρο.

Δεν εχω προσωπικη αποψη , μονο για μπανιο εχω παει ,αλλα ειναι κιαυτα μπροστα στη θαλασσα , η οποια ειναι ρηχη και ζεστη , ιδανική δηλαδη για πιτσιρικια.

Διαφημίσεις

κοίτα στο Δρέπανο κοντά στο Ναύπλιο

Εχω πάει και εγώ εκεί καλά ήταν πολύ πιτσιρίκαριά βέβαια και όταν είσαι με παιδί είναι λίγο περίεργα α και στην Στούπα ήταν καλά και καθαρά από ότι θυμάμαι.

Η Στούπα είναι στον δήμο Λεύκτρων στην Καλογριά, είναι λίγο μακρυά για μας!!! Αλλά δεν παύει να είναι καταπληκτικά...έχω επισκευτει το μέρος ουκ ολίγες φορές και έφυγα κατευνθουσιασμένη.....

Η Στούπα είναι στον δήμο Λεύκτρων στην Καλογριά, είναι λίγο μακρυά για μας!!! Αλλά δεν παύει να είναι καταπληκτικά...έχω επισκευτει το μέρος ουκ ολίγες φορές και έφυγα κατευνθουσιασμένη.....

Πάντως είναι ευκολα προσβάσιμη εμείς αρκετές φορές μετά την δουλεία Παρασκεύη φέυγαμε και μεναμε ΠΣΚ.:lol:Οντως είναι μια χαρά.

τι ωραία που ήταν,κάθε σκ φεύγαμε κι εμείς...

ξυπνούσαμε 8.00 το πρωί και πηγαίναμε για μπάνιο,ήταν τέλεια η θάλασσα!!

η καλύτερη ώρα!!

τώρα τα σύνεργα του κάμπινγκ κάθονται στην αποθήκη.

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
Κορίτσια τσάμπα αναζήτησα του χρόνου πλέον διότι τώρα η κοιλιά μου θα είναι απασχολήμένη για αυτο το καλοκαίρι....χιχιχιχιχιιχι

Μπράβο βρε!! Με το καλο!! Υπομονή και του χρόνου το καλοκαίρι θα πατε κάμπινγκ οι 3 σας!!!

Μπράβο βρε!! Με το καλο!! Υπομονή και του χρόνου το καλοκαίρι θα πατε κάμπινγκ οι 3 σας!!!

Δεν θα είναι μικρούλι όμως για διακοπές? Αυτο σκέφτόμουν ότι του χρόνου να πάμε και οι 3 αλλά θα είναι το μωράκι μου 5 μιση μηνών (Πρώτα ο Θεος)...

Μέχρι και τα κουπόνια κοινωνικού τουρισμού είπα να πάρω αλλά χρειάζομαι πολλά συμπραγαλα να πάρω μαζί μου για το παιδί???

Είμαι άσχετη ακομα και δεν ξέρω!!!

Δεν θα είναι μικρούλι όμως για διακοπές? Αυτο σκέφτόμουν ότι του χρόνου να πάμε και οι 3 αλλά θα είναι το μωράκι μου 5 μιση μηνών (Πρώτα ο Θεος)...

Μέχρι και τα κουπόνια κοινωνικού τουρισμού είπα να πάρω αλλά χρειάζομαι πολλά συμπραγαλα να πάρω μαζί μου για το παιδί???

Είμαι άσχετη ακομα και δεν ξέρω!!!

Μικρούλι θα είναι, βέβαια έχω δει σε κάμπινγκ τόσο μωρό, εγώ προσωπικά δεν έκανα κάμπινγκ περσι (ήταν σχεδόν 6 μηνών τον Αυγουστο) γιατί δεν θήλαζα και δεν είναι δυνατόν να κάνεις αποστείρωση στο κάμπινγκ! Άμα θηλαζεις όμως θεωρώ ότι έιναι πιο έυκολο, ομως είναι και το ρυζάλευρο και το φρούτο...εμένα μου φαίνεται μπελάς. Το πιο εύκολο θα ήταν σε σπίτι-ενοικιαζόμενο δικό σας να έχετε τις ανέσεις σας. Φετος που θα είναι 18 μηνών λέμε για κάμπινγκ καλώς εχόντων..

Συμπράγκαλα σίγουρα θα θέλεις γιατί πλέον δεν θα είστε 2 αλλα 3...

Αν θηλάζεις αποκλειστικά, μέχρι και 6 μηνών δε χρειάζεται να έχεις μαζί σου για τη διατροφή του μωρού σου τίποτα άλλο εκτός από το στήθος σου. Στον αποκλειστικό θηλασμό, όλες οι άλλες τροφές μπαίνουν αργότερα από τον 6ο μήνα.

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

Κορίτσια τσάμπα αναζήτησα του χρόνου πλέον διότι τώρα η κοιλιά μου θα είναι απασχολήμένη για αυτο το καλοκαίρι....χιχιχιχιχιιχι

μπραβο!ετυχε να σε διαβασω παλια ποσο ηθελες ενα μωρακι κ χαρηκα!με το καλο!

Μπραβο κοριτσακι μου!!!!!!!!

Με το καλο, να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!!!!!!

Να σου πω κατι, καλυτερα πηγαινε φετος καμπινγκ, γιατι του χρονου δεν θα μπορεσεις.

Κι εμεις λατρευουμε καμπινγκ, περσι δεν πηγαμε, η μικρη ηταν 3 μηνων και φετος παλι λεμε οχι.

Απο του χρονου να εχει ξεπεταχτει κι αλλο!!!!

off βρηκες γιατρο?

ναι, έχω ξεκινήσει και μιλάω με τα κορίτσια του Κου Χασιακου....Ακόμα δεν πρέπει να πάω...πρέπει η χοριακή μου να είναι τουλάχιστον 1000 για να κάνω την πρώτη επίσκεψη!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...