Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Summer camp για παιδιά 4 ετων


Recommended Posts

Καλημέρα σε λίγο καιρό κλείνουν τα σχολεία και αναρωτίεμαι τι θα μπορούσαν να κάνουν τα παιδιακια μου για 2 μήνες έως να πάμε διακοπές τον Αύγουστο. Το να μείνουν σπίτι το βρίσκων λίγο βαρετό με τόση ενέργεια που έχουν είναι πάλι όμως πολύ μικρά για να πάνε κατασκήνωση. Μηπώς καμιά ξέρει αν υπάρχει δημιουργική απασχόληση για παιδιά στα βόρεια προάστεια για τις πρωινές ώρες. Ιδανικά σκέφτομαι θα ήταν πολύ ωραίο να υπάρχει κα΄τι που να μαζεύονται παιδιά και να κάνουν διάφορες δραστηριότητες που θα τους γεμίζουν χαρά και γέλιο.

 

Αν κάποια γνωρίζει κάτι ας με ενημερώσει

 

φιλιά

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


εχει και ο δουκας και ο κωστεας -γειτονας.μαλιστα το δευτερο πρεπει να τα πηγαινει και εβδομαδιαιες εκδρομες.τους πετυχαμε πριν 3 χρονια τελη ιουλιου στη μηλο.μου εκανε εντυπωση το πως προσεχαν τα παιδια κια πως επαιζαν μαζι τους στην παραλια.να διευκρινησω:δεν εχω παιδακια,απο αυτα που ακουσα και ειδα φερω αποψη.

children=world:D

happy children=better world:wink:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

εγώ θα τα παω στο athensaikido που ειναι στον χολαργο.ο γιος μου κανει προπονηση εκει 3 χρονια τωρα και ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι.διοργανωνουν 10ημερα προγραμματα οπου συνδιαζουν διαφορες τεχνες(ζωγραφικη,φωτογραφια,μουσικη κλπ)

Link to comment
Share on other sites

Προγράμμα αντίστοιχα οργανώνει το Art 4 fun και το Ταξιδεύοντας στο Χαλάνδρι. Ενδιαφέρομαι και εγώ. Εχει παει καμια σας σε κάποιο απο αυτά? Στο πρώτο 200 ευρώ την εβδομάδα και αν πάρεις πάνω από μια υπάρχει κάποια έκπτωση συν εγγραφή και στο δεύτερο 180 την εβδομάδα. Αρκετά, ε? Ξέρετε τίποτα για διαφορα camp στο Ολυμπιακό Στάδιο? Βλέπω διάφορα πανώ περνώντας

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

τα πιο πολλα ιδ σχολεια εχουν camp το καλοκαιρι δουκασ γειτονασ ζηριδησ ξενοπουλοσ μαλλιαρασ κολλεγιο γερμ σχολη κτλεπισησ λειτυργουν προγραμματα σε πολλουσ δημουσ κ εργαστηρια για παιδια ξεχασα να σασ πω για το παιδ μουσειο το ιδρ μειζ ελληνισμου το sports camp ktl

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...