Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Άλεσμα φρουτόκρεμας ("στεγνά" φρούτα) με τι υγρό?

dora

Recommended Posts

sardelaki μου, έχουμε περίπου ένα μήνα διαφορά νομίζω. Αν δεις και στο τικεράκι μου , η δικιά μου είναι 6 μηνών και 9 ημερών ...

Σήμερα δεν έφαγε τόσο πολύ κρεμούλα όπως χθες...

αύριο πάλι...

εννοούσα από κιλά διότι από μηνών ξέρω αφού βλέπω το τικεράκι σου :lol:

Εμείς έχουμε γίνει πια 9 κιλάαααααααααααα :shock: αχ τα χεράκια μου!

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 143
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΩΧΧΧΧΧ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Η ΧΑΖΗ! :lol::lol::lol:

9 κιλά ειστε???? ε ρε μανα μου ένας αντρακλας!!!!

εμείς είμαστε πιο λεπτεπίλεπτες!!!! 7,820 και 66 εκ...

αλλά με τις δίπλες μας παντού, και όλα@@@

εγώ πιο πολλά νόμιζα θα μου την έβγαζε η γιατρός...

1Iik.png

εμείς δίπλες μόνο στα μπουτάκια...κατά τ΄άλλα είμαστε κομψότατη...που τα βάζει τα κιλά αυτό το παιδί;;;

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

ε,ρε μάνα μου!!!

Σήμερα φάγαμε το μισό μπολ φρουτόκρεμα!!!

αμέσως φάνηκε στην πάνα.

ΛΕΡΩΣΑΜΕ: ΦΟΡΜΑΚΙ, ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΑΙ ΣΕΝΤΟΝΙ ΚΟΥΝΙΑΣ!!!!

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΦΤΑΣΑΝΕ!!! :lol::lol::lol:

αύριο θα βάλουμε άλλο ένα φρούτο στην φρουτόκρεμα! θα την πάρω αυριο και θα μπυ πει πως και τι.

τώρα είμαστε μήλο-αχλάδι. σηνήθως ακολουθεί η μπανάνα???

1Iik.png

Διαφημίσεις

θα πάω να πάρω από τώρα μπανάνες τελικά, γιατί δεν έχω, και θα περιμένω το πρωί, το τελικό οκ!!!

arma μου ευχαριστώ! τι γίνεται? τι κάνει η φιλεναδίτσα μας??? η μόλις δύο ημερών μεγαλύτερη??? καλά? έχεις κάπου μια φωτογραφία της να δω???

(την δικιά μου την έχω μουρλάνει)

1Iik.png

Μια χαρά είναι Νικούλα μου! Με το φαγητό δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις. Ένα μήνα μετά την έναρξη των στερεών,ακόμα τρώει ελάχιστα..Τώρα είναι 6900 και 67.5 πόντους. Κατά τ'άλλα είναι τέλεια! :D

DoUwp3.png

Διαφημίσεις

αχ τώρα το πρόσεξα, ΣΤΡΑΒΟΜΑΡΑ!!!! :lol::lol::lol:

καλά, η φιλεναδίτσα μας είναι μοντελάκι!!! και κοτσιδάκι βλέπω...

ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!! και σοβαρή φατσούλα... γλύκα!

(απορώ πως δεν το είχα δει νωρίτερα, είμαι και παρατηρητική παναθεμά με :lol: )

1Iik.png

αχ τώρα το πρόσεξα, ΣΤΡΑΒΟΜΑΡΑ!!!! :lol::lol::lol:

καλά, η φιλεναδίτσα μας είναι μοντελάκι!!! και κοτσιδάκι βλέπω...

ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!! και σοβαρή φατσούλα... γλύκα!

(απορώ πως δεν το είχα δει νωρίτερα, είμαι και παρατηρητική παναθεμά με :lol: )

:lol::lol::lol:

DoUwp3.png

• 3 εβδομάδες μετά...

γεια σας και από μένα

κορίτσια εχω απορία μεγάλη πως να φτίαξω την πρώτη φρουτόκρεμα μιας και βγάλαμε 2 δοντάκια και ξεκινάμε μεθαύριο με μήλο

ειλικρινά το μόνο που ξέρω είναι να μην βάλω την φλούδα μέσα

Να σου ζήσει :)

Θα τρίψεις το μηλαράκι στον τρίφτη τυριού: μη το βάλεις ακόμα σε multi γιατί είναι μικρή ποσότητα και δεν θα στο αλέσει καλά.

Αφού το τρίψεις, πρόσθεσε και μια-δυο κουταλιές της σούπας χλιαρό νερό ώστε η θερμοκρασία να μην το ξενίσει.

Καλή σας όρεξη!

«Το μυστικό της Επιτυχίας: Να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις το ηθικό σου..»

εγω χρησιμοποιουσα το minipimer της Braun http://www.fourlangwebprogram.com/fourlang/afbeeldingen/es/Minipimer.jpg (εχω μονο το δοχειο αριστερα του μιξερ) και τα εκανε πολτο... δεν εμενε τιποτα. ηταν πολυ βολικο. μ'εβγαλε σ'ολα τα φαγητα του μωρου... σουπες κρεμες κτλ...

me and my men...

Διαφημίσεις

μπορεις να βαλεις 1,5 μηλο στο μουλτι και να διαλυθει μια χαρα!!!οσο φαει το παιδι. Εχεις να πετάξεις.....αστα

εμας στον τριφτη (μια φορα δεν ειχαμε ρευμα) ουτε που το αγγιξε!

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Κορίτσια ευχαριστώ παααααααααααρα πολύ όλες σας για τις συμβουλές σας και την άμεση ανταπόκρισή σας μου δώσατε τα φώτα σας γιατί πελάγωσα δεν έχω φίλες με μωρά ακόμα και ο γιατρός μας ξεπέταξε προχθές γρήγορα και δεν πρόλαβα να τον ρωτήσω. Μάλλον θα της την δώσω άυριο χε χε ανυπομονώ!! ααααα

και μια ερώτηση ακόμα.... η μικρή αυτή την στιγμή τρώει 3 γεύματα γάλα των 300μλ στις 8¨30 με 9¨00 μετά στις 2 και μετά στις 7 ή 8 τι ώρα να της δώσω την φρουτόκρεμα και μετά τι ώρα το απόγευμα την βανίλια??

Κορίτσια ευχαριστώ παααααααααααρα πολύ όλες σας για τις συμβουλές σας και την άμεση ανταπόκρισή σας μου δώσατε τα φώτα σας γιατί πελάγωσα δεν έχω φίλες με μωρά ακόμα και ο γιατρός μας ξεπέταξε προχθές γρήγορα και δεν πρόλαβα να τον ρωτήσω. Μάλλον θα της την δώσω άυριο χε χε ανυπομονώ!! ααααα

και μια ερώτηση ακόμα.... η μικρή αυτή την στιγμή τρώει 3 γεύματα γάλα των 300μλ στις 8¨30 με 9¨00 μετά στις 2 και μετά στις 7 ή 8 τι ώρα να της δώσω την φρουτόκρεμα και μετά τι ώρα το απόγευμα την βανίλια??

συγγνώμη, δεν κατάλαβα, τρώει όλη μερα 3 γεύματα των 300;;;;;

αν ναι, πρεπει τελικά ("πρεπει" δεν ειναι καλός όρος) να κανει 5 γεύματα, 2 γάλα και 3 απο τα αλλα στο τελος το φρουτο μετα το πρωινό γαλα τη βανίλια πριν το βραδινο και το μεσημερι κρεας-λαχανικά. Πρεπει να ρωτησεις το γιατρο καλύτερα.

Συγγνώμη επίσης,σε ποιο μπιμπερο βαζεις 300ml για να το παρω γιατι της chicco παιρνουν μεχρι πανω 270;;;

Βρε κορίτσι... συγνώμη κιόλας... αλλά γιατί τέτοια βιασύνη;;;

μικρή δεν είναι για φρούτα και κρέμες :roll:

Νομίζω πάντως αν την ξεκινήσεις... κατά τις 12:00 είναι καλά για φρούτο!

καλύτερα όχι απόγευμα μην της έρθει βαρύ! όσο για τη βανίλια... (εγώ πάντα ήμουν κατά...) αλλά κατά τις 4.30 είναι μια καλή ώρα!

Δοκίμασε σιγά σιγά να της δώσεις... μην περιμένεις και πολλά μέχρι να συνηθίσει! κι επειδή λογικά δε θα φάει πάνω από μερικές κουταλιές... το γάλα της το δίνεις κανονικά και όσο πιεί!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

εχει καποιο προβλημα το internet μου και δεν ειδα το tickerακι σου, δεν ειναι μικρούλη για φρουτο;;;;μην εχει καμια αλλεργια αλλα και που θα το ακουμπησεις για να φαει;κραταει καλά καλά το κεφαλάκι του;τη μεση του ομως όχι. Που θα καταλάβει το καημενο να ανοιξει στομα. Ο τριφτης μου φαινεται πολύ βαρβαρο για τοσο μικρο. Ο γιατρος σου ειπε τετοιο πραγμα;;;;εμεις μετα τον 5ο μηνα (δηλαδη ειχαμε γινει 5 και ) και δωσαμε βανιλια απογευμα και το φρουτο το βαλαμε τελευταίο.... :?:?

δεν ξερω, τι γνωμη μου ειπα, για αποφυγη παρεξηγήσεων

συγγνώμη, δεν κατάλαβα, τρώει όλη μερα 3 γεύματα των 300;;;;;

αν ναι, πρεπει τελικά ("πρεπει" δεν ειναι καλός όρος) να κανει 5 γεύματα, 2 γάλα και 3 απο τα αλλα στο τελος το φρουτο μετα το πρωινό γαλα τη βανίλια πριν το βραδινο και το μεσημερι κρεας-λαχανικά. Πρεπει να ρωτησεις το γιατρο καλύτερα.

Συγγνώμη επίσης,σε ποιο μπιμπερο βαζεις 300ml για να το παρω γιατι της chicco παιρνουν μεχρι πανω 270;;;

Έχω πλαστικά της Νυκ που παίρνουν 300ml ενώ πριν είχα μόνο γύαλινα της Νυκ. Σε ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια σου :D

Όχι δεν έχει πρόβλημα το ιντερνετ :D βγάλαμε δοντάκια δύο κάτω και ο γιατρος μας θεωρέι οτι μπορούμε να αρχισουμε τα φρούτα και τις κρέμες, ήδη ζηλεύει όταν τρώμε εμείς μπροστά της και γλύφετε και όταν της προτείνεις να φάει ανοίγει το στόμα της ενώ στα παιχνίδια δεν το ανοίγει , το τσέκαρα γιατί δεν το πιστευα ότι καταλαβαίνει για να φάει, αλλά και ο ανιψίος μου με διαφορά 2 βδομάδων ξεκίνησε τα φρούτα και τις κρέμες άλλωστε ήδη κάθεται στον ποπό της μόνη της και ήδη από τον 3 μήνα στερέωνε μόνη της το κεφαλάκι της χωρίς να είναι σαν εκρεμμές περα δώθε! Και σε 6 μέρες γίνεται 5 μηνών ε... οι δυο βδομάδες πάίζουν τόσο ρόλο?Και φυσικα΄καμία παρεξήγηση :D:D

καλέ εσείς είστε πολύ προχωρημένα μωρά!!!!μπράβο σας. Και λεγανε αμας οτι ηταν δραστηρια και πριν της ωρας της.

Αχ δεν προσεξα οτι σε λιγο μπαινετε στον 6ο. Εννοειται οτι λιγες μερες δεν παιζουν διαφορα ποσο μαλλλον για το μικρο σας που ειναι ετοιμο για τα παντα!μπραβο σας, σας βλεπω συντομα να περπατατε!!!!

αληθεια ομως, τρωει 3 φορες γαλα;;;;εμας ετρωγε 6-7 απο ουτε 100 και μου εσπαγε τα νευρα

Καλή αρχη, εχει πολύ γελιο και καλό κουράγιο!!!

Γνώμη μου να αποφύγεις την βανίλια ....καλύτερα να πίνει γαλατάκι!!!!

Εγώ έχω πάρει μια συσκευή της chicco που μαγειρεύει στον ατμό τα πάντα μέσα σε μισή ώρα και μετά τα κάνει πολτό, είναι πολύ βολική!!!

Του μαγειρεύω και τα φρούτα εκεί, γιατί διάβασα σε όλα τα ξένα sites οτι στην αρχή είναι καλύτερα μαγειρεμένα γιατί γίνονται ακόμα πιο μαλακά και πιο ευκολοχώνευτα!! :wink::wink:

• 2 months later...

εμένα ο παιδίατρος μου είπε με το που θα μπεί η μπέμπα στον 6ο μήνα να της δώσω για δεκατιανό 2 κουταλιές της σούπας πορτοκάλι με μία κουταλιά νερό και σιγά σιγά να το αυξάνω. και ακριβώς μετά να της δίνω το γάλα της. το πορτοκάλι με το γάλα δεν δημιουργεί στομαχικές διαταραχές? :?:

αναστασία

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...