Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καθισματάκι φαγητού.Tatamia peg perego

Recommended Posts

Καλησπερα

Χρονια πολλα!!

Καλα να περασετε αυτες τις μερες!!!

Εχει παρει κανεις το καθισματακι φαγητου Tatamia της peg perego?

Θελω να το παρω αλλα δεν ξρω εαν αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα.

tnDpp3.png

77l3p3.png

• 7 months later...

Διαφημίσεις

είναι όντως πολύ όμορφο, αλλά λίγο τσιμπημένο από θέμα τιμής. εγώ προσανατολίζομαι στο Peg-Pérego - Prima Pappa Diner, Naif Mint από http://www.amazon.de/gp/product/B001PCRYGK/ref=s9_simh_gw_p75_d0_i1?pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=19K7V6TXYD2P3JGFPH89&pf_rd_t=101&pf_rd_p=463375173&pf_rd_i=301128. Ταιριάζει γάντι με την κουζίνα μου!

82nop2.png

είναι όντως πολύ όμορφο, αλλά λίγο τσιμπημένο από θέμα τιμής. εγώ προσανατολίζομαι στο Peg-Pérego - Prima Pappa Diner, Naif Mint από http://www.amazon.de/gp/product/B001PCRYGK/ref=s9_simh_gw_p75_d0_i1?pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=19K7V6TXYD2P3JGFPH89&pf_rd_t=101&pf_rd_p=463375173&pf_rd_i=301128. Ταιριάζει γάντι με την κουζίνα μου!

σε αυτη την τιμη το εχει κ ελληνικο σαιτ. εγω το tatamia το βρηκα σε σουπερ τιμη παντως γι αυτι κ ρωταω

Διαφημίσεις

• 1 month later...
εστειλα πμ

Καλησπερα κοριτσια και να χαιρεστε ολες τα παιδακια σας. Μπορειτε να μου πειτε αν γνωριζετε αν το tatamia της peg perego ειναι καλο? Αν το εχει καμια σας...και αν ναι κανενα site με καλη τιμη?? Εγω το βρηκα 235 ευρω..υπαρχει αλλου φθηνοτερα?

ωραίο φαίνεται,μοιάζει με το δικό μας chicco poly,η τιμή του λογική και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι,το χρησιμοποιούμε από 5 μηνών,μέχρι που κοιμόταν κιόλας εκεί.

http://www.skroutz.gr/s/267886/Chicco-Polly-Double-Phase.html#specs_container

pPyfp1.png

IxVpp1.png

το εχουμε ηδη 15 μερες.ειναι πολυ ωραιο προς το παρον το χρησιμοποιουμε σαν κουνια ρηλαξ γρ ειμαστε ακομα μικρες.μ.αρεσει που εχει φρενα κ ειναι κ αρκετα σταθερο.παλια που ειχα ενα κλασσικο στην 1η μου κορη κουνιοταν κ εκανε βολτα με το καθισματακι. επισης ειανι κ πολυ ανετο.

Διαφημίσεις

ωραίο φαίνεται,μοιάζει με το δικό μας chicco poly,η τιμή του λογική και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι,το χρησιμοποιούμε από 5 μηνών,μέχρι που κοιμόταν κιόλας εκεί.

http://www.skroutz.gr/s/267886/Chicco-Polly-Double-Phase.html#specs_container

σορρυ αλλα καμια σχεση.επειδη κ γω το κοιταξα κ το ειδα live το συγκεκριμενο της chicco ειανι πιο ελαφρυ κ λιγοτερο στοιβαρο. παντως το tatamia υπαρχουν δυο ελληνικα site που το εχουν κοντα στην τιμη του chicco κ γι αυτο το επελεξα γτ αν πας σε μαγαζι το τατα εχει 350 ευρω. εγω παντως το πηρα 240 απο το ελλαντα.

σορρυ αλλα καμια σχεση.επειδη κ γω το κοιταξα κ το ειδα live το συγκεκριμενο της chicco ειανι πιο ελαφρυ κ λιγοτερο στοιβαρο. παντως το tatamia υπαρχουν δυο ελληνικα site που το εχουν κοντα στην τιμη του chicco κ γι αυτο το επελεξα γτ αν πας σε μαγαζι το τατα εχει 350 ευρω. εγω παντως το πηρα 240 απο το ελλαντα.

nikol1981 μηπως μπορεις να μου πεις το site σε παρακαλω? Ευχαριστω. Εγω παντως το βρηκα στο mytoys.de περιπου 235ευρω, αλλα αν υπαρχει στην Ελλαδα στην ιδια τιμη γιατι να μην το παρω απο εδω? Το mytoys.de ειναι παρα πολυ καλο και φθηνο, πηρα απο εκει το maxi cosi tobi καθησματακι αυτοκινητου περιπου 130 ευρω φθηνοτερα απο Ελλαδα, παραδοση κλπ αψογα. Το μονο αρνητικο ειναι πως δεν εχει αγγλικα και πρεπει να ξερεις απαραιτητως γερμανικα για να κανεις τη δουλεια σου. Το ιδιο και το amazon.de.

nikol1981 μηπως μπορεις να μου πεις το site σε παρακαλω? Ευχαριστω. Εγω παντως το βρηκα στο mytoys.de περιπου 235ευρω, αλλα αν υπαρχει στην Ελλαδα στην ιδια τιμη γιατι να μην το παρω απο εδω? Το mytoys.de ειναι παρα πολυ καλο και φθηνο, πηρα απο εκει το maxi cosi tobi καθησματακι αυτοκινητου περιπου 130 ευρω φθηνοτερα απο Ελλαδα, παραδοση κλπ αψογα. Το μονο αρνητικο ειναι πως δεν εχει αγγλικα και πρεπει να ξερεις απαραιτητως γερμανικα για να κανεις τη δουλεια σου. Το ιδιο και το amazon.de.

εχεις πμ,;)

Κορίτσια εγώ το έχω... με έχει βολέψει πολύ... Όταν ήταν μικρός τον έβαζα ως ριλάξ που κούναγε και τώρα ως καρεκλάκι φαγητού. Αυτό που μου αρέσει ωστόσο είναι ότι έχει ροδάκια και μπορείς να μεταφέρεις το παιδί οπουδήποτε μέσα στο σπίτι χωρίς να τον βγάζεις από το καρεκλακι...Επίσης αλλάζει επίπεδα ύψους. Το βρίσκετε σε demo στο youtube...

Είναι ακριβό αλλά εμάς μας ΄ςεδωσαν λεφτά στο μαιευτήριο να πάρουμε ένα καλό δώρο. Τα είχα όλα οπότε πήρα αυτό.

beeeeezzzzz

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
  • 2 εβδομάδες μετά...

Εμείς το έχουμε αυτό το καθισματάκι, είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ! Το κάθισμα ανεβοκατεβαίνει και η πλάτη του το ίδιο, είναι πολύ ασφαλές ακόμα και αν δεν "δέσεις" καλά το παιδί γιατί έχει ένα πλαστικό ανάμεσα στα ποδαράκια που την κρατάει στη θέση της. Η μικρή το λατρεύει και τώρα που κοντεύει τα 2 ακόμα εκεί ανεβαίνει για φαγητό, και 2-3 φορές την έχει πάρει και ο ύπνος σε αυτό! Έχει 2 δισκάκια που πλένονται εύκολα. Το μόνο που θα μπορούσε να είναι καλύτερο είναι τα ροδάκια, τα παλιότερα μοντέλα είχαν νομίζω 4 ρόδες, αυτό έχει 2 και είναι λίγο δύσκολο να το μετακινήσεις ειδικά αν το παιδί κάθεται σε αυτό. Παρόλα αυτά του δίνω 5/5, θα το ξαναγόραζα και το συστήνω ανεπιφύλακτα.

ΥΓ: Ψωνίζετε από το internet, είναι απαράδεκτες οι τιμές στην Ελλάδα!

• 2 months later...
  • 8 months later...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...