Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πιστολάκι

Recommended Posts

Γιατί πχ τα κινητά δεν κάνει να τα χρησιμοποιούν παιδιά κάτω από 16 ενώ εμείς τα χρησιμοποιούμε κανονικά??

Καλά, ούτε εμείς θα έπρεπε να το χρησιμοποιούμε και τόσο...

Βλέπω κάποιους που μιλάνε με τις ώρες στο κινητό!!!

Υπάρχουν και τα σταθερά βρε παιδιά!

Εγώ πάντως λέω να καταργήσω και το ασύρματο στο σπίτι! Μια χαρά είναι και το σταθερούλη!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 135
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

απο τη στιγμη που εχει αποσταση απο το κεφαλι 50 εκ.κ το χρησημοποιεις για 3 λεπτακια δεν φερνει κ την καταστροφη!αν παθει πχ η κορη μου ωτιτιδα θα την εχω μια βδομαδα με 40 πυρετο κ αντιβιωσεις κ αντιπυρετικα!αυτα εχουν πιο πολλες παρενεργιες απο το 3λεπτο πιστολακι!ασεπου εκανε κ εγχειρηση κρεατακια κ επειδη ηταν πολυ μεγαλα καλυπτανε κ το τυμπανο κ μαζεψε υγρο κ της βαλανε δακτυλιους στα αυτια που τα απορροφαει ο οργανισμος σε 6 μηνες.ειχαμε τις ωτιτιδες μας ηρθε κ αυτο καπακι

απο τη στιγμη που εχει αποσταση απο το κεφαλι 50 εκ.κ το χρησημοποιεις για 3 λεπτακια δεν φερνει κ την καταστροφη!

Δίκιο έχεις! Εγώ της έκοψα τα μαλλιά για να χρειάζομαι λιγότερη ώρα το πιστολάκι. Εννοείται οτι δεν θα την αφήσω έτσι χειμωνιάτικα!

απο τη στιγμη που εχει αποσταση απο το κεφαλι 50 εκ.κ το χρησημοποιεις για 3 λεπτακια δεν φερνει κ την καταστροφη!αν παθει πχ η κορη μου ωτιτιδα θα την εχω μια βδομαδα με 40 πυρετο κ αντιβιωσεις κ αντιπυρετικα!αυτα εχουν πιο πολλες παρενεργιες απο το 3λεπτο πιστολακι!

Γνώρίζοντας ότι το πιστολάκι εκπέμπει ηλεκτρομαγνητικά κύματα, νομίζω ότι πρέπει να βρούμε τη χρυσή τομή στα θέματα αυτά. Για παράδειγμα η Dimitra83 ξέρει ότι το παιδί της έχει ευαισθησία στις ωτίτιδες, οπότε φροντίζει να της στεγνώνει τα μαλιά με το πιστολάκι από μακριά και για λίγη ώρα. Ζυγίζουμε τα πράγματα. Εγώ προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ ούτε για μένα (σπάνια μόνο για καλλωπισμό :wink:) ούτε για την κόρη μου. Ειναι δυομιση χρονών και την αφήνω το βράδυ, και τον χειμώνα, με καλά ταμποναρισμένα μαλλιά και την βάζω για ύπνο μετά από μιάμιση περίπου ώρα. Αφήστε που δεν την λούζω κάθε μέρα. Αν όμως μου αρρώσταινε, φυσικά και θα το χρησιμοποιούσα...

ADYsp2.png

κοριτσια να ηρεμησουμε λιγο????εμενα η κορη μου ειναι 3 και απο μωρο της στεγνωνω τα μαλλια με μπιστολακι,εχει πολυ μαλλι και ειναι πολυ ευαισθητη σε ωτιτιδες .μηπως τα ψιλαφιζουμε πολυ ????καλο θα ηταν να προστατεψουμε τα παιδια μας απο αλλα και αλλα και μετα καταργουμε και το πιστολακι ,και σας μιλαει μια μαμα η οποια οταν σιδερωνει σιδερωνει και τις καλτσες της μπουμπους για μεγαλυτερη λεει ασφαλεια και καθαριοτητα !!!δυστυχως ή ευτυχως τα παιδια μας ζουνε σε ενα κοσμο τεχνολογιας και ορισμενα πραγματα δεν μπορουμε να τα αποφυγουμε ,,,τωρα παλι υπαρχει και η λυση να καταργησουμε το ρευμα εντελως και να μαθουμε να ζουμε με λυχνους και σομπες ,να μαγειρευουμε στο τζακι και γενικα δηλ να παμε 100 χρονια πισω!!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΟΥΛΑ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Αααα το στεγνωμα ειναι δικη μου δουλεια.

Η μαμα θελει να την κανει μπανιο και ο μπαμπας να της στεγνωνει τα μαλλια.

Εννοειτε με το πιστολακι.

Εδω ζουμε σε μεγαλουπολεις με καυσαερια και ακτινοβολιες απο 100δες κεραιες κινητης τηλεφωνιας το πιστολακι μας μαρανε. :D :D :D

Αυτα πιστευω ειναι υστεριες.

Γιατί καλέ υστερίες? Γιατί να της στεγνώσω τα μαλλιά με το πιστολάκι εφόσον δεν υπάρχει λόγος?

Εμενα ετσι μου φαινονται κατι τετοια δημοσιευματα.

Ειναι σαν εκεινο που λεγαν παλια : Μην αναβετε το τσιγαρο με σπιρτα αλλα μονο με αναπτηρα.Το θειαφι που καιγεται απο το σπιρτο ειναι....καρκινογονο.

:D

Παντως με βρεγμενο μαλλι δεν την βαζουμε για υπνο.

εγω δε τα κανω μπανιο το βραδυ αλλα μεσημερι.χτες τα εκανα παλι.ειχαμε -2 βαθμους με βρεγμενα μαλλια θα τα αφηνα??το καλοκαιρι οταν εχει ζεστη οκ να δροσιστουν κιολας αλλα το χειμωνα δεν παμε γυρευοντας.οντως το σπιρτο ειναι καρκινογονο :lol::lol::lol: το τσιγαρο οχι :P:p:p το χειμωνα ανα 3 μερες τα λουζω ετσι κιαλλιως.δεν ειναι καθε μερα με πιστολακι

Διαφημίσεις

Αν είναι να κρυολογήσει το παιδί μην το βάλεις. Κι εγώ την βάζω με στεγνό μαλλί. Απλά δεν της το στεγνώνω με πιστολάκι. Οι υπερβολές δεν μου αρέσουν ούτε εμένα αλλά δεν μπορώ να αγνοήσω ορισμένα πράγματα.

Υπάρχει και άλλη λογική: Ζούμε σε μεγαλούπολη με τόσα καυσαέρια οπότε το τσιγάρο θα μας κάνει κακό? Δεν είναι όμως έτσι. Αν μπορεί κανείς να γλιτώσει από κάτι, νομίζω ότι έχει υποχρέωση να το κάνει ιδιαίτερα αν έχει παιδιά. Βέβαια ο καθένας όπως μπορεί. Όπως είπα και πιο πριν: αν μου κρυολογεί, ΔΕΝ θα αφήσω να στεγνώσουν τα μαλλιά της έτσι :)

ADYsp2.png

βρε η δικια μου εχει μεγαλο προβλημα με τις ωτιτιδες....3-4 φορες απο οκτωβριο μεχρι μαρτιο θα παθει ωτιτιδα ....ηδη εχει παθει μια φορα τον προηγουμενο μηνα:evil: αμα την αφηνα κ με βρεγμενο μαλλι κουφο θα ειχε μεινει το παιδι:evil:

βρε η δικια μου εχει μεγαλο προβλημα με τις ωτιτιδες....3-4 φορες απο οκτωβριο μεχρι μαρτιο θα παθει ωτιτιδα ....ηδη εχει παθει μια φορα τον προηγουμενο μηνα:evil: αμα την αφηνα κ με βρεγμενο μαλλι κουφο θα ειχε μεινει το παιδι:evil:

:):) Θεός φυλάξει!!! Δεν το θέλουμε αυτό :-(. Εννοείται καλέ ότι προφανώς στη δική σας περίπτωση κάνεις πιστολάκι! Και της αδερφής μου το παιδάκι έτσι είναι. Αν μου αρρωστήσει κι εμένα και καταλάβω ότι φταίει το βρεγμένο μαλλί θα τής κάνω πιστολάκι, έλεος! Βέβαια άλλο -2 βαθμοί και άλλο +10.

Αλλά σε εμάς δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε πιστολάκι και έτσι δεν το κάνω και νοιώθω καλά που μπορούμε και γλιτώνουμε από κάτι. Έστω και τόσο λίγο.

Σού εύχομαι να μην ξαναπάθει ωτίτιδα...

ADYsp2.png

σευχαριστω :) μακαρι κ το δικο σου να μην εχει παρομοιο προβλημα ποτε κ να μη χρειαστει να την κανεις!!τον αντρα μου εμοιασε η κορη μου κ αυτος μια ζωη ευαισθησια στα αυτια εχει.οσο για τους -2 που να ξερες κ τι θα εχουμε μεχρι τελη του μηνα αρχες ιανουαριου...περισι μεχρι -20 ειχε φτασει για 15 μερες!!!

σευχαριστω :) μακαρι κ το δικο σου να μην εχει παρομοιο προβλημα ποτε κ να μη χρειαστει να την κανεις!!τον αντρα μου εμοιασε η κορη μου κ αυτος μια ζωη ευαισθησια στα αυτια εχει.οσο για τους -2 που να ξερες κ τι θα εχουμε μεχρι τελη του μηνα αρχες ιανουαριου...περισι μεχρι -20 ειχε φτασει για 15 μερες!!!

Μου λείπει λίγο ο βαρύς χειμώνας :cool:. Τουλάχιστον όταν δεν κάνει τόσο κρύο βγαίνεις για καμιά βόλτα χωρίς να χρειάζεται να ντυθείς σαν κρεμμύδι...

Το παιδάκι της αδερφής μου πάντως, αφού ταλαιπωρήθηκε μέχρι να πάει 6 χρονών, έβγαλε τελικά τις αμυγδαλές και τέλος των πάντων. Συνήλθε, έτρωγε, δυνάμωσε και ψήλωσε! Μάλλον βγήκα εκτός θέματος ε?

ADYsp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαα!ε δε πειραζει βρε τι να κανουμε...δεν εχει προβλημα με αμυγδαλες η δικια μου,μονο στα αυτια τν χτυπαει.μεγαλο κακο κ αυτο!

Ο σύγυγος είναι πτυχιούχος Ηλεκτρονικός και έχει κάνει 3 χρόνια στον Δημόκριτο..... έχει επικευάσει εκατοντάδες τέτοιου είδους συσκευές, πιστεύω να μου το έλεγε... δεδομένου ότι κουβαλάει μια τρέλλα σε θέματα ασφαλείας του παιδιού. Πάντως θα τον ξαναρωτήσω.

Χτες βράδυ που στένγωνε ο άντρας μου τα μαλλιά της μικρής βρήκα ευκαιρεία και του είπα να μην κρατάει το πιστολάκι κοντά της για τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα και με κοίταξε σαν να είμαι UFO. Χαρακτηριστικά μου είπε να μην λέω μ.......... και να σηκωθώ να φύγω από το δωμάτιο!!!!! (συμπληρώνοντας " που το άκουσες πάλι αυτό?").

χαχαχαα!ε δε πειραζει βρε τι να κανουμε...δεν εχει προβλημα με αμυγδαλες η δικια μου,μονο στα αυτια τν χτυπαει.μεγαλο κακο κ αυτο!

Εμεις με το που υποψιαστουμε ωτιτιδα ή παραπονεθει η μικρη οτι την ποναει το αυτακι της....

Garamat.

Παντα το εχουμε προλαβει και ευτυχως δεν εχει εξελιχτει ποτε.

Τώρα τι να πω ... επειδή τυχαίνει να είμαι κι εγώ Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και επίσης και ο άντρας μου, ο οποίος έχει κάνει Διπλωματική πάνω στις ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες που εκπέμπουν οι πυλώνες της ΔΕΗ αλλά και οικιακές συσκευές έχω να πω ότι αυτό που λες δεν ισχύει καθόλου μα καθόλου. Το πιστολάκι έχει ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία και μάλιστα πολύ πάνω από τα επιτρεπτά όρια και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι μιλάμε για πολύ κοντινή απόσταση από το κεφάλι και ότι εδώ μιλάμε για πολύ μικρά παιδιά ... δε θα το πρότινα με τίποτα!!!!! Καλύτερη λύση είναι να το κάνετε πιο νωρίς μπάνιο. Εμείς βέβαια το κάνουμε 1 ώρα πριν κοιμηθεί κι επειδή έχει πολύ μαλλί δε στεγνώνει τελείως. Της το σκουπίζω όσο καλύτερα μπορώ με την πετσέτα και κοιμάται και με λίγο βρεγμένο το κεφάλι. Δε μου έχει αρρωστήσει ποτέ από αυτό εδώ και 2 χρόνια!!

Οι γνώμες των επιστημόνων διύστανται εδώ :roll:

Δεν είμαι επιστήμονας και κάνω ό,τι μπορώ με τη βοήθεια του απλού μου μυαλού :lol:

Πάντως εγώ κάνω αυτό ακριβώς που κάνει και η Βέρα. Και ο άντρας μου (φυσικός με σχετική ειδικότητα) συμφωνεί με τη Βερα γιατί το έχει ψάξει. Τί να πω? Αύριο ίσως ανακαλυφθεί κάτι άλλο...ή ίσως και καταριφθεί η ανακάλυψη ότι το πιστολάκι έχει ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία και μάλιστα πάνω από το επιτρπτό όριο :?

ADYsp2.png

Εμεις με το που υποψιαστουμε ωτιτιδα ή παραπονεθει η μικρη οτι την ποναει το αυτακι της....

Garamat.

Παντα το εχουμε προλαβει και ευτυχως δεν εχει εξελιχτει ποτε.

τι ειναι αυτο Portishead???σαν αντιβιωση?δε το εχω ξαναακουσει

τι ειναι αυτο Portishead???σαν αντιβιωση?δε το εχω ξαναακουσει

Ειναι αντιβιοτικο κολλυριο.

Βασικα μου το προτεινε η αδερφη μου που τα παιδια της ειναι "κολλητοι" με την ωτιτιδα.

Κανει θαυματα....στην αρχη βεβαια ετσι ?

Αμα εξελιχτει κανονικα η ωτιτιδα θελει αντιμετωπιση με αντιβιώσεις κανονικες.

Μανουλες μην δινουμε εκταση σε κατι τοσο μηδαμινο (κατα την γνωμη μου παντα). Ειμαι κομμωτρια εδω και 8 χρονια και προσ θεου δεν επαθα κατι σε ολα αυτα τα χρονια απο την ''ακτινιβολια'' που εκπεμπει !!!!!!!!!!!!!!!!!Ασφαλως ολα σχεδον τα ειδη που παραγουν θερμοτητα εκπεμπουν ηλεκτομαγνητικη ακτινιβολια.Δεν μπορει κανενας να επιβαλει ή να απαγορευσει να χρησιμοποιειτε το πιστολακι.Για μενα ειναι καθημερινοτητα και εργαλειο της δουλειας ενω για αλλους ανθρωπους ''κοκκινο πανι''!Ο καθε ενας εχει τη γνωμη του και βεβαια δεν εχω σκοπο να πεισω κανεναν να χρησιμοποιει ή οχι πιστολακι . Απλως αναφερω για οσους λυσμονουν οτι ακομα και η γη ειναι ενας μαγνητης που διαθετει μαγνητικο πεδιο στους δυο πολους του.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εγω παντως πιστευω οτι οταν ,πρωτα ο θεος μεγαλωσει η μπεμπα μου θα της στεγνωνω τα μαλλακια της με πιστολακι και μαλιστα σκεφτομαι να της τα ισιωνω κιολας !!!!!!!!Εχετε υποψην σας πως καραδοκουν ενα σορο σοβαροτεροι και ισως μεγαλυτεροι κινδυνοι σε καθε τετραγωνικο μετρο του σπιτιου μας και της πολης μας που μαλλον το πιστολακι αποτελει τελικα ενα μικρουλι κινδυνακι. . .. χα χα χα χα χα χα χα χα χα !!!!!!!!!!!!!! Να ηρεμισουμε λιγο γιατι τελικα το χανουμε λιγο -λιγο το μυαλο μας πατριωτηηηηηηηηηηηη . . . . .. . .. .. . .

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...