Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παιδί μόνο του σε αυτοκίνητο


resident

Recommended Posts

Το ειδα κι αυτο.Γειτονισσα αφησε μονο του το παιδακι της ,περιπου 4 χρ , στο κλειδωμενο αυτοκινητο για τουλαχιστον 10 λεπτα!!Διαβαστε αναλυτικα: το μεσημερι κατεβηκα να περιμενω το σχολικο της μικρης μου.Μολις βγηκα απο το σπιτι,βλεπω μπροστα απο τη διπλανη οικοδομη(εχει ενα χωρο σαν αυλη ,αλλα οχι περιφραγμενο με καγκελα, κι εκει παρκαρουν οι ενοικοι) ενα αυτοκινητο κι ενα μικρο παιδι μεσα μονο του.Το παιδακι ειχε ανοιξει το παραθυρο,ειχε κρεμαστει το μισο απ εξω κι ελεγε ''μαμα,μαμα''.Επρεπε να περασω απεναντι για το σχολικο κι ετσι συνεχισα να το βλεπω απο καποια αποσταση.Περιμενα να δω μηπως η μαμα του ειχε μπει σε καποιο καταστημα κι εβγαινε ξανα.Σε λιγα λεπτα πηρα την κορη μου κι ανεβηκα στο σπιτι μας.Λεω το περιστατικο στον αντρα μου και μου προτεινει να καλεσουμε την αστυνομια ,μια που επι 10 τουλαχιστον λεπτα το παιδακι ηταν μονο του. Καθοταν μπροστα ,με κινδυνο να λυσει το χειροφρενο και να βρεθει μεσα στο δρομο(το αυτοκινητο ηταν παρκαρισμενο καπως λοξα προς το δρομο και το σημειο εκει εχει μια κλιση,οποτε πραγματικα υπηρχε κινδυνος).Μετα αλλαξε θεση ,πηγε στο πίσω καθισμα,αλλα παλι κανεις δε φαινοταν.Αποφασισα ,πριν καλεσω την αστυνομια, να χτυπησω καποιο κουδουνι της οικοδομης μηπως βρεθει καποιος να ξερει ποιανου ειναι το παιδακι.Ειναι 4-5 διαμερισματα.Χτυπαω ενα κουδουνι και τους λεω οτι ενα παιδακι ειναι μονο του κατω,μηπως ξερουν κατι και μου απαντα μια γυναικα οτι ειναι το δικο της.Κατεβηκε και χαμογελωντας μου λεει ''του αρεσει να οδηγει'' και για αυτο τον αφησε εκει!!Τρελαθηκα παιδια,τετοια αναισθησια πρωτη φορα ειδα.Καλα της λεω,εισαι σοβαρη; Ημουν ετοιμη να παρω την αστυνομια ,νομισα οτι καποιος το εγκατελειψε εδω! οχι,λεει αυτη,ανεβηκα πεντε λεπτα στην τουαλετα! ακομα κι εκει ,της λεω,επρεπε να το παρεις μαζι σου,οχι να ειναι μονο του.Και βεβαια δεν ηταν πεντα τα λεπτα αλλα τουλαχιστον 13 λεπτα απ οταν το ειδα εγω! Χαζογελουσε κι ελεγε 'μα του αρεσει να οδηγει'.Την προειδοποιησα οτι αν δω ξανα κατι τετοιο θα καλεσω την αστυνομια για παραμεληση εποπτειας ανηλικου,μια που υπηρχε μεγαλος κινδυνος να βρεθει ξαφνικα μεσα στο δρομο με το αυτοκινητο.Αυτη απλα ειπε στο παιδι ψευτομαλωνοντας το και γελωντας ''ειδες ,θα βαλουν τη μαμα στη φυλακη επειδη σ αρεσει να οδηγεις''.Τωρα περιμενω μηπως εμφανιστει ο συζυγος να ζητησει τα ρεστα,αλλα θα γινει της τρελης ετσι και δω κατι τετοιο

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Προφανώς η μαμά δεν έχει "σώας τας φρένας". Φαίνεται από τις απαντήσεις της. Ελπίζω να σου δοθεί η ευκαιρία να καλέσεις την αστυνομία την επόμενη φορά, αλλά με βλαμένο άνθρωπο δεν ξέρω τι άκρη θα βγάλεις.

Link to comment
Share on other sites

Καλά απίστευτη, και το εξίσου εξοργιστικό είναι ότι έριξε το φταίξιμο στο παιδί!!!!!! Πάρε και τηλέφωνο το Χαμόγελο του παιδιού για να σου πούν ποιός είναι ο νόμιμος και αποτεέσματικός τρόπος να δράσεις

Link to comment
Share on other sites

Τι θα πει δηλαδή "της αρέσει να οδηγεί"??

Δηλαδή αν άρεσε στη μικρή να πετάει θα την κρεμούσε από το μπαλκόνι?:evil:

Μου είναι αδύνατον να πιστέψω πόση αμέλεια..εγκληματική αμέλεια διαθέτουν κάποιοι γονείς.

Και φυσικά μου είναι αδύνατον να σκεφτώ που θα μπορούσε να οδηγήσει μια τέτοια αμέλεια.:(

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Link to comment
Share on other sites

Και φυσικά μου είναι αδύνατον να σκεφτώ που θα μπορούσε να οδηγήσει μια τέτοια αμέλεια.:(

 

Στο να της βουτήξουν το παιδί από το αμάξι και να το στείλουν για "δωρητή οργάνων"..... αν την ξαναδείς resident μην ξεχάσεις να της τονίσεις αυτή την ΜΙΚΡΗΗΗΗΗΗ λεπτομέρεια.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...