Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ!

Recommended Posts

Κι εγώ έχω μπερδεμένα συναισθήματα. Από τη μία ανυπομονώ να γεννήσω για να πάρω αγκαλιά τη νεραιδούλα μου, από την άλλη δεν θέλω να την αποχωριστώ. Μου αρέσει που τη νιώθω να κουνιέται στην κοιλιά μου και που δεν είμαι ποτέ μόνη. Ακόμη και στην κίνηση στο αυτοκίνητο έχω κάποιον να μιλάω. Μήπως έχω παλαβώσει. Πάντως κι εγώ πολλές φορές κοιτάζω την κοιλιά μου στον καθρέφτη και λέω αποκλείεται εγώ εδω μέσα να έχω ολόκληρο μωρό, το δικό μου μωρό... εγώ θα γίνω μαμά;... δεν μπορεί. Μου φαίνεται τόσο παράξενο, δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη.

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια.... αυτό το θέμα, αυτός ο τίτλος έχει βγει από το μυαλό μου!!!! :shock: Ακριβώς αυτή την ανυπομονησία έχω και εγώ και ο χρόνος όντως είναι σαν να έχει κολλήσει.... Ανυπομονώ να ξαναπάρω τον έλεγχο του σώματος μου και να δω τη φατσούλα του μωρού μας :lol:

Σαν πολλοί μου φαίνονται αυτοί οι 9 μήνες :lol:

(Τί να πουν και οι ελέφαντες που κυοφορούν σχεδον 2 χρόνια??? :lol::lol::lol::lol: )

Καλησπέρα κορίτσια, έτσι ακριβώς αισθάνομαι και εγώ.

Απ' τη μια μου λένε πως να το απολαύσω γιατί είμαι σε διακοπές. Εγώ όμως θέλω να περάσει ο καιρός γρήγορα. Θέλω να δω τη φατσούλα της κι ας με αφήσει άγρυπνη. Αφήστε που θα με βοηθήσει να χάσω τα περιττά κιλά :lol:

Είναι λές και η κάθε μέρα περνάει πάααρα πολύυυυ αργάααααα..........

Τέλος Μαρτίου θα βγω σε άδεια εγκυμοσύνη και σκέφτομαι να πάω στην Αθήνα να μείνω με τους γονείς μου, να κάνω καμιά βόλτα ...

Πριν κάπνιζα λίγο το βράδυ έτσι με το ποτό, τώρα ούτε ποτό, ούτε κάπνισμα.. Το χειρότερο είναι που αναπνέω τον καπνό των άλλων!!!!! Όχι πως θα έκανα τα πάντα να καπνίσω τώρα. Δεν θέλω να λέω πως μου λείπει γιατί προπαντώς είναι η μπέμπα μου. Όλα θα γίνουν μετά.

Σπίτι έχω βαρεθεί να κάθομαι να βλέπω τηλεόραση όπως και τα βιβλία έχω βαρεθεί.

Περιμένω και πάλι να μετακομίσουμε ..

Να τώρα μόλις γυρίζω γύρω γύρω, κατεβάζω ταινίες και είπα να δω τί κάνει το Parents..

Σε λίγο θα κάνω ένα μπάνιο και θα κατέβω στο εστιατόριο του άντρα μου... αλλά θα δω τα ίδια άτομα, θα πούμε τα ίδια, δεν θα πάμε πουθενά και μετά ύπνος. Ύπνος???? Ας κοιμόμουν όλο το βράδυ! Οι γοφοί με έχουν πεθάνει και δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Απ'την ακινησία? Απ'τον τρόπο που κοιμάμαι? Απ'το βάρος? Απ'όλα θα μου πείτε!

Ευτυχώς περιμένω αύριο τους γονείς μου να έρθουν, η μάνα μου θα μείνει για λίγες μέρες και θα έχω έναν δικό μου άνθρωπο, (πέραν του άνδρα μου) να πάμε καμιά βόλτα να περπατήσουμε μιας και η άνοιξη χτυπάει την πόρτα και εδώ στην εξοχή είναι πανέμορφα.

Αυτά.

Αυτό με τα κιλά που ανάφερε η VassoP είναι σημαντικό. Δεν αισθάνομαι καθόλου επιθυμητή, καθόλου γυναίκα. Υπάρχουν γυναίκες που καμαρώνουνε με την κοιλίτσα τους. Εγώ σαν να ντρέπομαι λίγο. Τις βλέπω καμαρωτές και τις ζηλεύω λίγο (καλοπροαίρετα πάντα) που μπορούν και καμαρώνουν.Τελικά αρχίζω και καταλαβαίνω αυτό το ¨καλή λευτεριά¨. Με την γέννα είναι σαν να λευτερώνεσαι.

oIKlp2.png

Διαφημίσεις

κι εγω βρε κοριτσια!!Τι πραγμα ειναι αυτο!

Μου φενεται αιωνες μεχρι να γεννησω, ο καιρος δεν περναει με τιποτα.Σταματησα τη δουλεια με το που εμαθα οτι ειμαι εγγυος (Νοεμβρης) και ο χειμωνας αυτος μου φανηκε σαν ο ποιο μεγαλος της ζωης μου! :(

Ελπιζω τωρα που ανοιγει ο καιρος να φτιαξει λιγο η διαθεση μου γιατι δεν θα την παλεψω για πολυ... :shock:

dev203pps__.png

[/url]

s-age.png

και η Μπουλιτα μου ηρθε στον κοσμο 09/07/2008

δεν περναει με τιποτα κοριτσια ειδικα τωρα που ειναι οι τελευταιοι

μηνες εχω βαρηνει κιολας και δεν μπορω καθολου!!!!παρολο που

ξερω οτι το μετα ειναι πιο δυσκολο το θελω πολυ τουλαχιστον θα μπορω

να κοιμηθω(οσο κοιμαμε) μπρουμητα γιατι τωρα δεν την παλευω αλλο

στο πλαι ποναω παντου.

υπομονη λοιπον για ολες μας!!!!!! :wink:

Ομοιοπαθης κι εγω!! :(

Κουραγιο κοριτσια!Μαλλον μονο αυτο μπορουμε να κανουμε μεχρι να δουμε τα μωρακια μας!! :D

Τουλαχιστον ειμαι καπως καλητερα ψυχολογικα.

Εγω εχω αρχισει τα ταξιδια Θεσσαλονικη-Αθηνα για να ξεσκαω λιγο.

Δεν αντεχω αλλο μεσα!!

dev203pps__.png

[/url]

s-age.png

και η Μπουλιτα μου ηρθε στον κοσμο 09/07/2008

Διαφημίσεις

Κοριτσια μη βιαζεστε ολα θα γινουν στην ωρα τους!!!

:D

Τωρα τι σας λεω αφου κι εγω ημουν μια απο τα ιδια στην εγκυμοσυνη... :oops:

Παντως αν απο τωρα ανυπομονειται και λετε πως δεν περναει ο καιρος, τις τελευταιες μερες τι θα κανετε;;; :):):)

Οι τελευταιες μερες ειναι σαν αιωνας, δεν περνουν με τιποτα..... :shock::shock::shock:

ikfUp2.png WTMrp3.png

τον τελευταιο μηνα πριν γεννησω μου ειχαν σπασει τα νευρα...και στα 2 παιδια...δεν περναγε ο χρονος με τιποτα..εσβηνα μια μια τις μερες απο το ημερολογιο... :lol:

Αυτό το κάνω ήδη εδώ και αρκετό καιρό.

oIKlp2.png

• 4 εβδομάδες μετά...

εκεί που ήμουν χαλαρή τώρα πιά άρχισα κι εγώ να ανυπομονώ να πάρω αγκαλίτσα το νινάκι μου.

Αναρωτιέμαι πως θα είναι άραγε...και γενικά κάνω διάφορες σκέψεις...αλλά έχουμε ακόμη λίγο καιρό μέχρι τον Ιούνιο :(

Μέχρι τότε;;; Χάιδεμα την κοιλίτσα και συζητήσεις με τον γιόκα :wink: κάτι είναι κι αυτό

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

pantws auto to styl pou proanaferthike me tis egkymonouses pou xairontai thn koilitsa tous kai kukloforoun kamarwtes kamarwtes den mporw na to katalabw. eimai apo tis eggyes pou den to apolambanoun auto to 9mhno me tpt. oute sto prwto oute kai twra. eixa mia synadelfo pou ths arese poly h fash ths eggymosynhs.egw tha pw thn amartia mou.otan gennhsa to prwto kai eblepa eggyous sto dromo me epiane mia lyph.elega wx thn kahmenh ti trabaei...

twra niwthw etsi gia emena pou eimai pali eggyos...xaxaxaxaxa

pBpMp3.png

Εγώ κορίτσια πριν μείνω έγγυος.... δεν παρατηρούσα ποτέ στο δρόμο έγγυο γυναίκα παρά μόνο στο τρένο όταν έδινα την θέση μου. Τώρα ΜΑΣ βλέπω παντού όπου σταθώ και όπου βρεθώ βλέπω εγγυμονούσες κοπέλες και ανάλογα με την κοιλιά τους υπολογίζω πότε περίπου θα γεννήσουν...τρελό :roll::roll: και πάντα με πιάνει το παράπονο και λέω όλες θα γεννήσουν πριν από εμένα και δεν θα φάνε όλο το καλοκαίρι με την κοιλιά τούρλα. Μόλις μπαίνω στον εκάστοτε μήνα λέω πότε θα τελειώσει για να έρθει ο επόμενος. Τώρα προσδοκώ την Κυριακή του Πάσχα που θα μπω στον 6ο...... :lol:

Διαφημίσεις

. Μόλις μπαίνω στον εκάστοτε μήνα λέω πότε θα τελειώσει για να έρθει ο επόμενος. Τώρα προσδοκώ την Κυριακή του Πάσχα που θα μπω στον 6ο...... :lol:

ΚΑΤ123 Αν σε παρηγορεί, βρίσκομαι ακριβώς στην ίδια θέση. Με μία μέρα διαφορά, εγώ έχω ΠΗΤ 28/08/08. Βιάστηκα βλέπεις να το ανακαλύψω ότι είμαι έγκυος (από την πρώτη μέρα καθυστέρησης) και τώρα δεν περνάει με τίποτα ο καιρός. Ευτυχώς μέχρι στιγμής έχω πολύ καλή εγκυμοσύνη (ούτε αναγούλες, ούτε ζαλάδες) και ελπίζω να πάω έτσι μέχρι το τέλος. Αντε με το καλό να έρθει ο Αύγουστος και να γεννήσουμε μαζί τα αγγελούδια μας. :):):)

ααααχ bougioukaki.... κουράγιο και υπομόνη να έχουμε και να ευχόμαστε να μην είναι τεμπέλικα τα αγγελούδια μας και φάμε όλο τον Αύγουστο με την κοιλιά τούρλα. Αν και εμένα ο μπουνταλάς μου κάθε φορά που πηγαίνω στον γιατρό είναι πολύ cool και πολύ χαλαρός βάζει το πόδι του στο στόμα του μόνο... :lol: έχει αράξει τελείως για να δούμε τι θα γίνει.

bougioukaki τους τρείς πρώτους μήνες τους έφαγες και όπως κατάλαβα χωρίς αναγούλες και ζαλάδες οπότε μιά χαρά...δεν νομίζω να σε πιάσουνε τώρα :?

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Γιατί υπάρχει περίπτωση να με πιάσουνε τώρα, sardelaki? :shock: Στο πέμπτο μήνα ζαλάδες και αναγούλες ξαφνικά? :shock: Αλοίμονό μου :?

ΚΑΤ123 Το δικό μου, που μάλλον για κορίτσι μου λέει η γιατρός αλλά 100% θα μάθουμε στο β' επιπέδου, είναι πολύ υπερκινητικό. Αφού για την αυχενική διαφάνεια πήγα δύο φορές γιατί στρυφογύριζε συνεχώς. Το έχεις ακούσει? Εγώ προχθές το βράδυ νομίζω ότι έφαγα την πρώτη ελαφριά κλωτσιά. :lol:

Αλήθεια κοριτσάκι είναι? εμένα είναι αγοράκι οπότε ετοιμάσου bougioukaki να γίνουμε συμπεθέρες.... :lol::lol:

Το έχω ακούσει ειδικά μετά που παίρνω το σίδηρο και πίνω πορτοκαλάδα, ξυπνάει το αγόρι από την γλύκα. Να σου πω την αλήθεια κάθε φορά που το ακούω συγκινούμαι και παίρνω αγκαλιά την κοιλιά μου! Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα και για δευτερόλεπτα ξεχνάω τα πάντα.... δεν βαριέσαι να γεννηθούν να είναι υγιή τα παιδάκια μας, ο ρόλος της μάνας είναι να κάνει υπόμονή και η φύση έχει προνοήσει για αυτό....ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΑΡΑΑΑΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. :wink:

bougioukaki μου έγραψα ότι αφού δεν είχες τους τρείς πρώτους μήνες δεν νομίζω να σου παρουσιαστούνε πια :wink::wink:

Αλήθεια κοριτσάκι είναι το μωράκι σου bougioukaki? εμένα είναι αγοράκι οπότε ετοιμάσου bougioukaki να γίνουμε συμπεθέρες....

Το έχω ακούσει ειδικά μετά που παίρνω το σίδηρο και πίνω πορτοκαλάδα, ξυπνάει το αγόρι από την γλύκα. Να σου πω την αλήθεια κάθε φορά που το ακούω συγκινούμαι και παίρνω αγκαλιά την κοιλιά μου! Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα και για δευτερόλεπτα ξεχνάω τα πάντα.... δεν βαριέσαι να γεννηθούν να είναι υγιή τα παιδάκια μας, ο ρόλος της μάνας είναι να κάνει υπόμονή και η φύση έχει προνοήσει για αυτό....ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΑΡΑΑΑΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...