Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ!

Recommended Posts

Πάντως ώρες ώρες νιώθω πολύ χάλια. Νομίζω πως δεν θα αντέξω ως το τέλος. Λές και ο χρόνος είναι σταματημένος και δεν περνάει με τίποτα. Πότε θα έρθει η ώρα να γεννήσουμε?

oIKlp2.png

Διαφημίσεις

Θυμαμαι οτι εγω ανυπομονουσα να περασει ο καιρος για να μπορεσω να ξανακαπνισω!!! Απο τον 6ο μηνα και μετα μου ειχε γυρισει το ματι απο την ακαπνια!!!

:lol::lol::lol:

Οσο πιο πολυ ανυπομονεις και μετρας τις μερες και κοιτας τα ημερολογια τοσο πιο αργα θα κυλαει ο χρονος...

Γιατι δεν αραζεις να το ευχαριστηθεις, να δεις τα DVD σου, να διαβασεις τα βιβλια σου, να ριξεις τους υπνους της ζωης σου; Στο λεω και να με θυμηθεις: Θα ερθει η στιγμη που θα αναπολεις τις μερες της εγκυμοσυνης σου...ιδιως οταν θα κουτουλας απ' τη νυστα, θα ψαχνεις μια χαραμαδα μες στη μερα σου να κανεις μπανιο, οταν θα διαπραγματευεσαι τα 5 λεπτα της τουαλετας... Τελοσπαντων, δεν συνεχιζω...ΝΟΜΙΖΩ ΣΕ ΕΠΕΙΣΑ!! :lol::lol::lol:

ΠΕΣ ΤΑ JΕΑΝ!!! Κ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΝΑΠΟΛΟΥΣΑ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ... ΑΚΟΜΑ Κ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 5 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΖΑ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ! ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΠΙΣΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 2 ΕΤΩΝ Κ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΦΟΡΤΕ ΤΟΥ! ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ... ΑΝ Κ ΠΑΛΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΩ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ... ΟΥΦ!

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ( 9/12/05 ), ΜΠΕΜΠΑ ( 20/3/08 )

Διαφημίσεις

Γι΄αυτο που λετε για τον υπνο εχετε απολυτο δικιο. Κι εμενα μου ελεγαν ολοι "κοιτα να χορτασεις υπνο τωρα που εισαι εγκυος γιατι μετα εχει μπολικο ξενυχτι και τον υπνο θα τον ξεχασεις!!!". Εγω εντωμεταξυ το επαιζα εξυπνη γιατι λογω δουλειας ειμαι μαθημενη σε χοντρα ξενυχτια. Που να φανταζομουν οτι οταν μου ελεγαν οτι θα ξεχασω τον υπνο δεν εννοουσαν μονο τον νυχτερινο,αλλα και τον πρωινο,και τον μεσημεριανο και τον απογευματινο!!! :lol: Στη ζωη μου (εκτος απο φανατικη καπνιστρια) υπηρξα και τρελλη υπναρου,πραγμα λογικο γιατι αμα δουλευεις νυχτα προσπαθεις με καθε τροπο να αναπληρωσεις τον υπνο που χανεις. Γενικα θεωρω τον υπνο ως μια απο τις υπερτατες απολαυσεις και μου λειπει τωρα που τον στερουμαι αλλα να σας πω κατι; Η υπερτατη απολαυση πλεον ειναι οτι τον στερουμαι για χατηρι του μωρου μου!!! :D:D:D

εγω ρε κοριτσια μαλλον ειμαι η αναποδη της παρεας!

οταν ημουν εγκυος δε βιαζομουν καθολου! απολαμβανα... την ειχα καταβρει με το ζουζουνι μου εκει μεσα! 24 ωρες το 24ωρο μαζι, παντου! αχχχχ!!!

Μαλιστα προς το τελος με ειχε πιασει κατι σαν... γλυκια μελαγχολια να το πω; σκεφτομουν πως Θεου θελοντως το μωρουλινι μου θα το εχω στην αγκαλια μου μια ζωή (τροπος του λεγειν... γιατι θα ερθει και η ωρα που θα γινω πεθερα!! αλλα ουτε γι' αυτο βιαζομαι :lol::lol::lol: ) ενω στην κοιλιτσα μου για τοσο λιγο...

τι να πεις για την τρελα της αλληνης δηλαδη ειμαι!!!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

xrysalis πάντως κι εγώ κάπως έτσι νιώθω...

το γουστάρω πολύ που το έχω στην κοιλίτσα χε χε...

μια ανυπομονησία την έχω βέβαια μιά και είναι το πρώτο μου παιδάκι, αλλά αντί να μετράω μέρες γιατι νομίζω πως δεν κυλάνε σε μενα γίνεται το αντίθετο. Έχω την εντύπωση πως περνάνε πολύ γρήγορα!

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Για μένα ο καιρός νιώθω να περνάει γρήγορα αλλά όπως έχω γράψει και αλλού

την εγκυμοσύνη μου περισσότερο σαν μια δύσκολη κατάσταση τη βιώνω παρά την απολαμβάνω.Όσο μεγαλώνει και η κοιλιά μάλιστα τα πράγματα γίνονται δυσκολότερα.Υπήρξα πολύ νευρικός και δραστήριος τύπος και αυτή η αναγκαστική "επιβράδυνση" των ρυθμών μου με νευριάζει.Όσο για τον ύπνο,τον έχω χάσει έτσι κι αλλιώς από την αρχή της εγκυμοσύνης...Έξω δεν βγαίνω γιατί δεν μπορώ πια να βολευτώ στις καρέκλες...Οι περίπατοι στα μαγαζιά με κουράζουν πια...Ταξιδάκια δεν μπορώ να πάω...Οπότε τι έχω να χάσω..; :roll:

Διαφημίσεις

Κ εγώ ένιωθα έτσι τους πρώτους 3-4 μήνες, σαν να είχε σταματήσει ο χρόνος! Αλλά πλέον μου φαίνετε ότι ο χρόνος τρέχει... Αύριο μπαίνω στον 8ο, μπαίνει και η άνοιξη!! Θα ετοιμάσω σιγά-σιγά την βαλιτσούλα μου, θα κάνω και την γενική με την μαμά μετα τις Απόκριες και ΄μετά μπαίνω σάυτόν τον πολυπόθητο μήνα!

Κουράγιο σε όλες . . .

Εμένα πάλι μου συμβαίνει άλλο...Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι μέσα στην κοιλιά μου έχω μωρό...Τους 2 πρώτους μήνες, που είχα τις ανακατωσούρες μου, οκ, το ένιωθα ότι κάτι γίνεται. Τώρα, βλέπω μια κοιλιά μόνο, η οποία με αγχώνει και λίγο..ντροπή, ε??? :oops: Ανύπαρκτο μητρικό ένστικτο... :cry: Ίσως αν αρχίσει να κουνιέται και να τη νιώθω το συνειδητοποιήσω για τα καλά.. Προς το παρόν σοκάρομαι μόνο στους υπερήχους, όταν ακούω την καρδούλα της..Θέλω ψυχανάλυση, εεεεεε????

Xristina μου μην νιωθεις ασχημα, ειναι λογικο να νιωθεις ετσι. Το πραγματικό δέσιμο με το μωρο ξεκιναει μετα τον τοκετο και κυριως οταν αρχιζει να ανταποκρινεται στα χαδια και τα γλυκολογακια μας. Η περιοδος της εγκυμοσυνης ειναι μια περιοδος γλυκιας προσμονης, ονειρων, χαζοχαμογελων καθε φορα που αισθανομαστε κλωτσιτσες... Δεν θες ψυχαναλυση, μην ανησυχεις! :D

Κορίτσια έχετε απόλυτο δίκιο σε όλα. Elli μου από ότι βλέπω νιώθουμε περίπου τα ίδια. Εσύ τότε στις 16/10/07 που εγώ ούτε ήξερα τότε ότι ήμουν έγκυος να φανταστείς.Η διαφορά μας είναι στο φαί. Εγώ τρώω τα πάντα :twisted:

Παλεύω για να αρχίσω να το βλέπω αλλιώς γιατί έχω καταλάβει πως αλλιώς δεν θα περνάει ο καιρός. Νομίζω πως δεν έκανα καλά που άφησα την δουλειά. Από την μια μο την δίνει που είμαι κλεισμένη μέσα και από την άλλη δεν έχω διάθεση για τίποτα. Πίστευα πως όταν θα ανοίξει ο καιρός θα νιώσω καλύτερα. Βλέπω όμως πως είναι χειρότερα γιατί θυμάμαι τοτε που δεν κρατιόμουν μέσα την άνοιξη και τώρα δεν έχω όρεξη να πάω πουθενά.

oIKlp2.png

Κορίτσια έχετε απόλυτο δίκιο σε όλα. Elli μου από ότι βλέπω νιώθουμε περίπου τα ίδια. Εσύ τότε στις 16/10/07 που εγώ ούτε ήξερα τότε ότι ήμουν έγκυος να φανταστείς.Η διαφορά μας είναι στο φαί. Εγώ τρώω τα πάντα :twisted:

Παλεύω για να αρχίσω να το βλέπω αλλιώς γιατί έχω καταλάβει πως αλλιώς δεν θα περνάει ο καιρός. Νομίζω πως δεν έκανα καλά που άφησα την δουλειά. Από την μια μο την δίνει που είμαι κλεισμένη μέσα και από την άλλη δεν έχω διάθεση για τίποτα. Πίστευα πως όταν θα ανοίξει ο καιρός θα νιώσω καλύτερα. Βλέπω όμως πως είναι χειρότερα γιατί θυμάμαι τοτε που δεν κρατιόμουν μέσα την άνοιξη και τώρα δεν έχω όρεξη να πάω πουθενά.

Ακριβώς έτσι νιώθω κ γω....Ολη μέρα μέσα κ δεν έχω όρεξη για τπτ... :(

Διαφημίσεις

Η διαφορά μας είναι στο φαί. Εγώ τρώω τα πάντα :twisted:

Δυστυχώς αυτό άλλαξε πια mam to be...Οι ναυτίες πέρασαν και τη θέση τους πήρε μια ανεξέλεγκτη όρεξη.Η οποία ελπίζω να περιοριστεί τώρα που το στομάχι πιέζεται...Σήμερα μ'έπιασε και απελπισία γιατί έπρεπε να πάω στην τράπεζα και κάτι μπότες που ήθελα να φορέσω δεν έμπαιναν από το πρήξιμο των ποδιών.Θα 'ρθει μια μέρα που δεν θα μπορώ να βγώ από το σπίτι.Όλο το χειμώνα μια γόβα ή μια μπαλαρίνα δε φόρεσα.Έβλεπα στο δρόμο τις γυναίκες ντυμένες κομψά και ζήλευα.Έρχεται και άνοιξη και αναρωτιέμαι πώς θα κυκλοφορώ...:cry::cry::cry:

Να κάτι τέτοια μου χαλάνε τη διάθεση και ανυπομονώ να γεννήσω και να ξαναγίνω ο εαυτός μου.Ξέρω κατά βάθος πως το μόνο που θα έπρεπε να με απασχολεί είναι το να πάνε όλα καλά και δε λέω,σίγουρα αυτό έχει πάνω απ'όλα σημασία,αλλά έρχονται κάτι στιγμές που η ψυχολογία μου πιάνει πάτο και δεν μπορώ να το ελέγξω... :(

Ακριβώς έτσι νιώθω κ γω....Ολη μέρα μέσα κ δεν έχω όρεξη για τπτ... :(

Είμαστε και μακριά ρε γμτ. :):)

Aστα..Κ μετά γκρινιάζω στο σύζυγο που δεν ασχολείται μαζί μου κ είμαστε μια χαρούμενη οικογένεια... :?

αχ......... κοριτσάκια μου...........

ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ τώρα που μπορείτε!!!!!!!!!!!!

το μωρό θα έρθει σίγουρα!!!! απ τον 8ο όμως... 9ο.... που δε θα βολέβει κι ο ύπνος και θα αρχίσουν και οι αυπνίες και οι συχνοουρίες και μετά θα περάσουν ΧΡΟΝΙΑ για να ξανακοιμηθείτε.... θα κλαιτε κι εσείς τους χαμένους σας ύπνους και τα περασμένα μεγαλεία :lol:

αχ......... κοριτσάκια μου...........

ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ τώρα που μπορείτε!!!!!!!!!!!!

το μωρό θα έρθει σίγουρα!!!! απ τον 8ο όμως... 9ο.... που δε θα βολέβει κι ο ύπνος και θα αρχίσουν και οι αυπνίες και οι συχνοουρίες και μετά θα περάσουν ΧΡΟΝΙΑ για να ξανακοιμηθείτε.... θα κλαιτε κι εσείς τους χαμένους σας ύπνους και τα περασμένα μεγαλεία :lol:

:( kai ego auto anapolo...ton upno...apolauste ton upno tora giati meta mono orthies tha koimaste me to moro agkalia!!! pera oti exo na koimitho kanonika apo tote pou irthe i mpempa mas ...otan telika i mpempa koimate kai eimai ptoma...anti na koimitho..kathomai kai thn koitao me tis ores!!! einai san aggeloudakia tan koimounte!

Κορίτσια να σας ζήσουν τα μωράκια σας. Ξέρω ότι μετά θα στερηθώ κάτι που λατρεύω. ΤΟΝ ΥΠΝΟ. Θα έχω όμως το μωράκι μου. Ανυπομονώ να έρθει αυτή η στιγμή.

oIKlp2.png

Γι΄αυτο που λετε για τον υπνο εχετε απολυτο δικιο. Κι εμενα μου ελεγαν ολοι "κοιτα να χορτασεις υπνο τωρα που εισαι εγκυος γιατι μετα εχει μπολικο ξενυχτι και τον υπνο θα τον ξεχασεις!!!". Εγω εντωμεταξυ το επαιζα εξυπνη γιατι λογω δουλειας ειμαι μαθημενη σε χοντρα ξενυχτια. Που να φανταζομουν οτι οταν μου ελεγαν οτι θα ξεχασω τον υπνο δεν εννοουσαν μονο τον νυχτερινο,αλλα και τον πρωινο,και τον μεσημεριανο και τον απογευματινο!!! :lol: Στη ζωη μου (εκτος απο φανατικη καπνιστρια) υπηρξα και τρελλη υπναρου,πραγμα λογικο γιατι αμα δουλευεις νυχτα προσπαθεις με καθε τροπο να αναπληρωσεις τον υπνο που χανεις. Γενικα θεωρω τον υπνο ως μια απο τις υπερτατες απολαυσεις και μου λειπει τωρα που τον στερουμαι αλλα να σας πω κατι; Η υπερτατη απολαυση πλεον ειναι οτι τον στερουμαι για χατηρι του μωρου μου!!! :D:D:D

Λοιπόν joe... εσύ κι εγώ... ΜΗΠΩΣ είμαστε δίδυμες????? :lol::lol::lol::lol: μιλάμε για φανατική καπνίστρια και υπναρού! ούτε με κανόνι δεν ξυπνούσα!!

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Παιδι μου ποιο κανονι; Ουτε με βομβα υδρογονου δεν ξυπνουσα εγω!!! :lol:

Αφου και τωρα ακομη (ντρεπομαι που το λεω :oops: ) αμα δεν ηταν η μανα μου που μενει μαζι μας δεν ξερω αν θα ξυπνουσα το βραδυ που κλαιει το μωρο και θελει να φαει!!! Μιλαμε, δεν παιρνω πρεφα οταν κοιμαμαι,ειναι σα να περναω σε αλλη διασταση παιδια!!! :lol::lol::lol:

Αφου το βραδυ με ξυπναει η μανα μου να θηλασω. Ρομπα; :oops:

Αναρωτιεμαι τι θα κανω οταν μεινω μονη μου με το μωρο,πώς θα ξυπναω τα βραδια καλε; Γιατι το θεμα δεν ειναι οτι δεν ξυπναω εεπιδη δε θελω,αυτο ελειπε,αλλα απλως ΔΕΝ ακουω τιποτα οταν κοιμαμαι!!!

Παντως σχετικα με το τσιγαρο,maryp,μεγαλος σεβντας!!! Τωρα που θηλαζω κανω μεχρι 4 τη μερα (ε,και 4μιση καμμια φορα) και ολη μερα το σκεφτομαι!!!

Κι αυτα τα 4,αμα με δεις την ωρα που τα καπνιζω θα σκασεις τα γελια!!!

Πώς ειναι κατι γεροι θεριακληδες πρωην ναυτικοι που αραζουν στα καφενεια και ρουφανε το τσιγαρο σα να μην υπαρχει αυριο; Ε,καπως ετσι!!! :lol::lol::lol:

χαχαχαχαχαχαχαχαχα Σε "βλέπω" και βλέπω τον εαυτό μου! Αφού να φανταστείς τα παιδιά τώρα που μεγαλώσανε λίγο και καταλαβαίνουνε 5 πράγματα... όταν θέλουν κάτι τη νύχτα... δεν έρχονται σε μένα! Στο μπαμπα τους πάνε! Είναι όμως φορές... που ξυπνάς και με το "τσικ" το παραμικρό και τελικά είναι το εσωτερικό μας καμπανάκι που μας ειδοποιεί για κάποια πράγματα!

Όσο για το τσιγάρο, όταν ήμουν έγκυος κάπνιζα τα 5 τη μέρα (από 2 πακέτα παρακαλώ) και μου 'χε γυρίσει το μάτι ανάποδα! Όταν θήλαζα δεν κάπνιζα καθόλου (δοξάστε με!!). Δάγκωνα όμως... δάγκωνα άσχημα! :lol::lol::lol::lol:

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.