Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 151
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ντέπυ εγώ πάω σε όποιο παιδότοπο θες αρκεί να μην καπνίζουν μέσα.

Και επειδή οι περισσότεροι παιδότοποι δεν το τηρούν αυτό έτσι εγώ δεν πάω.

Αν αυτός που λες στο Μοσχάτο το τηρεί ευλαβικά, τότε πες ποιός είναι μήπως τον ξέρουν κι΄άλλα κορίτσια.

Μια ερωτηση.. Αυτος ο χωρος εχει υποδομη για παιδακια σαν το χαρη και κοπελες να τα απασχολουν? Γιατι αν ειναι να ειμαι ολη την ωρα και να παιζω δεν θελω να ερθω.

Μεχρι στιγμης παμε μονο σε μερη που γνωριζουμε το προσωπικο και τον κοσμο ώστε να μην φοβαμαι που αλωνιζει μονος του, γιατι στα παιχνιδια δεν καθεται.

Αν περιμένεις να είναι κάτι σαν της Νινέττας μάλλον θα σε απογοητεύσω.

Ο χόρος είναι αρκετά μεγαλύτερος, έχει και ένα φουσκωτό μέσα και νομίζω ότι κάποιες στιγμές μάλλον θα χρειαστεί να "παίξεις" λίγο και συ λόγω του ότι ο Χαρούλης είναι μικρός ακόμα και δεν μπορείς να τον χάσεις από τα μάτια σου.

Ας μας πει η Ντέπυ για τον παιδότοπο που λέει στο Μοσχάτο (αρκεί να μην καπνίζουνε).

Κορίτσια - έχετε δει εσείς κανένα παιδότοπο που να μην καπνίζουν? Γιατί εγώ δεν έχω δει μέχρι τώρα. Ο παιδότοπος που σας λέω είναι τα Balloons πάνω στην παραλιακή και βέβαια καπνίζουν αλλά εξαερίζεται πολύ καλά και δεν καταλαβαίνεις τσιγαρίλα.

Ναι Ντέπυ μου στην Νιννέτας και στην PLAYLAND καπνίζουν έξω.

Εγώ προσωπικά δεν πάω ποτέ σε παιδότοπους που επιτρέπουν το κάπνισμα μέσα γιατί το θεωρώ εγκληματικό και κοροϊδιά αν μη τι άλλο, εγώ που είμαι καπνίστρια και βγαίνω στο μπαλκόνι στο σπίτι μου για να καπνίσω, να πηγαίνω να πληρώνω για να παίξει κάπου το παιδί μου και να ανέχομαι την τσιγαρίλα άλλου. Όσο καλό εξαερισμό και νά'χει, υπάρχει σαφέστατος νόμος τον οποίο παραβιάζουν κατάφορα όλοι οι ιδιοκτήτες των παιδότοπων που ισχυρίζονται ότι έχουν καλούς εξαερισμούς.

Διαφημίσεις

Λοιπόν ενημερώνω εκ νέου το πόστ και όποια κοπέλα θέλει ας επιβεβαιώσει η ακυρώσει την συμμετοχή της:

ΝΤΙΝΑΤ

ΕΛΕΝΑ Κ

ΜΙΜΙΚΑ

ZANA1911

elepet

ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ? (αν το πάρει απόφαση να μας τιμήσει με την παρουσία της) :mad:

dora?

Για παιδότοπο Playland μιλάω στον οποίο ξέρω σίγουρα ότι δεν καπνίζουνε μέσα. Θα πρέπει να πάρουμε και κά'να τηλέφωνο πριν να δούμε μήπως είναι κλεισμένος για πάρτυ (2-3 μέρες πριν).

Λοιπόν ενημερώνω εκ νέου το πόστ και όποια κοπέλα θέλει ας επιβεβαιώσει η ακυρώσει την συμμετοχή της:

ΝΤΙΝΑΤ

ΕΛΕΝΑ Κ

ΜΙΜΙΚΑ

ZANA1911

elepet

ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ? (αν το πάρει απόφαση να μας τιμήσει με την παρουσία της) :mad:

dora?

Για παιδότοπο Playland μιλάω στον οποίο ξέρω σίγουρα ότι δεν καπνίζουνε μέσα. Θα πρέπει να πάρουμε και κά'να τηλέφωνο πριν να δούμε μήπως είναι κλεισμένος για πάρτυ (2-3 μέρες πριν).

OΡΙΣΤΕ ΣΑΣ ΤΙΜΗΣΑ ΤΙ ΓΚΑΡΙΖΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ........ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΙ

.png.png

Διαφημίσεις

Τώρα φοβήθηκα τι να σου πω..............

έχε χάρη που έχω δουλειά μαρή ξινή αλλιώς θα σου'λεγα εγώ. :twisted::twisted:

(ΥΓ για τις καινούργιες: κορίτσια δεν τσακωνόμαστε στ'αλήθεια)

Εγω όμως τσακώνομαι στα αλήθεια εχω λύσει και το ζωνάρι και σε περιμένω...... ξινόμουτρο. :lol:

.png.png

Εγω όμως τσακώνομαι στα αλήθεια εχω λύσει και το ζωνάρι και σε περιμένω...... ξινόμουτρο. :lol:

Έχεις και ένα Α όγκο αγαπητή μου, πως να τα βάλω μαζί σου εγώ η συλφίδα?

Έχεις και ένα Α όγκο αγαπητή μου, πως να τα βάλω μαζί σου εγώ η συλφίδα?

ΜΠΡΑΒΟ έτσι έτσι γιαυτό μην μου κολλάς.........

.png.png

ΜΠΡΑΒΟ έτσι έτσι γιαυτό μην μου κολλάς.........

Φυσικά και δεν σου κολλάω αγάπη μου............... αλίμονο μην τα βάλω και τον Ζουγκλάκο (ξέρω έναν καλό διαιτολόγο, να σου στείλω πμ?)

Διαφημίσεις

Λοιπόν επειδή τα χω πάρει άσχημα μαζί σου ξινοσιλφίδα....

Κορίτσια παρακαλώ στην συνάντηση να πείτε ποια θα είναι η πιο όμορφη κούκλα κορμάρα κ.λ.π. γιατι απο την ζήλια της για το θεσπέσιο κορμί μου αφηνει υπονοούμενα.......... το προφίλ ξυραφιού... :twisted:

.png.png

το θεσπέσιο κορμί μου

Εκτό από χοντρή έχεις και παραισθήσεις............... ξέρω και ένα καλό ψυχίατρο........... :twisted::twisted:

Μιμίκα μην μ'αφήνεις μόνη μου με την τρελλή..........HELP!!!! :!::!::!:

ΧΟΝΤΡΟΣ ΤΟΝ ΤΡΩΣ το ξέρεις..... αντε μην ανοίξω το στόμα μου......

Ηθελα να ήξερα τί αλλο θα πεις φαντασιόπληκτη ακου εκεί ΧΟΝΤΡΗ.....

Οσο για τον ψυχίατρο θα πάμε μαζί........ γιατί ψυχανεμίζεσαι ...... πολύ συχνά..... και έχεις και παραισθησεις...

.png.png

Οι επαναλήεις σου γίνονται κουραστικές αγαπητή μου.............. στους ψυχανεμισμένους δεν πρέπει να δίνουμε και πολύ σημασία.

(Βλαμένο σχολάω, θα τηλ. το απόγευμα).

....κ για να επανελθουμε μιας κ το τοστ το κανατε

χαλιααααααααααααααααααααααα

Στην Playland πηγα προσφατα κ εχει κοπελα μεσα

που ασχολειται με τα παιδια.

Καπνιζουν εξω στο μπαλκονακι κ εχει παραθυρα που βλεπεις τα

παιδια...

Να κανονισουμε ωρα ομως για να παρουμε τηλ να δουμε αν εχει παρτυ για ΚΥΡΙΑΚΗ 18/5.....ΠΡΩΙ-ΜΕΣΗΜΕΡΙ-ΑΠΟΓΕΥΜΑ???

YΓ. Aρτεμουλα που εξαφανιστηκες καλε????

Κορίτσια παρακαλώ στην συνάντηση να πείτε ποια θα είναι η πιο όμορφη κούκλα κορμάρα κ.λ.π. γιατι απο την ζήλια της για το θεσπέσιο κορμί μου αφηνει υπονοούμενα.......... το προφίλ ξυραφιού... :twisted:

Λοιπον για να μην σκοτωνεστε και για να τελειωνουμε, ΕΓΩ ειμαι και πανεμορφη και κορμαρα και απ' ολα.

Παραδεχομαι οτι δεν ειμαι ψηλη, αλλα σε ολα τα υπολοιπα σας τρωω λαχανο!

Αμα πια μας πρηξατε!!!!!

Nτίνα δεν εξαφανίστηκα απλά έτρεχα με διάφορα.

Οσο για σένα Μιμίκα δεν πιστεύω να νομιζεις ότι μας ανταγωνίζεσαι, κιόλας....... μμμμμμμμ :D

.png.png

Εγω δυστυχως δεν μπορω να επιβεβαιωσω τιποτα ακομα. δεν δουλευω μεν αλλα δεν μπορω να ερθω μονη μου γιατι ο δικος μου δεν καθεται μεσα με τα παιδακια και αν δεν ειναι και ο αντρας μου να πινουμε εναλλαξ καφε δεν εχει νοημα να ερθω. Αν ειναι να ερθω μονο για να ειμαι με τον μικρο και να τον γυρναω γυρω γυρω (γιατι στο παιχνιδι χλωμο το βλέπω να μπαινει,) καλυτερα να τον παω στις κουνιες..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Οσο για σένα Μιμίκα δεν πιστεύω να νομιζεις ότι μας ανταγωνίζεσαι, κιόλας....... μμμμμμμμ :D

Κοιταξε να δεις γλυκια μου, δεν εχω σκοπο να τσακωθω με καμια σας, απλα δεν συντρεχει απολυτως κανενας λογος ανταγωνισμου......

Σας ξεπερναω κατα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.....................

(εκτος απο το υψος, αυτη η ψηλεγκω η ζανα με τρωει λαχανο αλλα δεν βαριεσαι..... ολοι ξερουμε τι λενε για τα ακριβα αρωματα, ας μην γινομαστε γραφικοι..... :wink: )

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...