Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μαιευτικη ΓΑΙΑ του Ερρικος Ντυναν;

Evakimou

Recommended Posts

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας. Ο γιατρός μου είπε ότι το 4κλινο χρεώνεται κομπλέ 1.850? και το 3κλινο 2.050?. Θα σας ενημερώσω αν υπάρξει οποιαδήποτε άλλη χρέωση. Θα ζητήσω από τη ρεσεψιόν να με βάλουν σε 4κλινο με 2 τουαλέτες και αν γίνει έγινε... Έχω αρχίσει και αγχώνομαι λίγο, παράλογο??????? Δεν απαντάει, λογικό θα είναι :)

Eleftheria mou auti einai i timi gia fusiologiko (me episkliridio).

Gia kaisariki upologize 300euro perissotero.

Des kai tis times pou tis exoume grapsei se auto to forum prin apo 1-2 selides.

9ca39a6803.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 627
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Natalaki, στις 22/2 που πήγα για β΄επιπέδου και πέρασα να δώ και τα δωμάτια , με πήγαν σε μια πτέρυγα (στον ίδιο όροφο, μην φανταστείς) που ακόμα δεν την είχαν θέσει σε λειτουργεία.Ηταν μεν έτοιμη αλλά ακόμα κενή.Ισως να μην την άνοιξαν ακόμα?Η΄λες να μάζεύτηκε τόσος κόσμος πια?Ποιος ξέρει....

QqmLp3.png

Natalaki, στις 22/2 που πήγα για β΄επιπέδου και πέρασα να δώ και τα δωμάτια , με πήγαν σε μια πτέρυγα (στον ίδιο όροφο, μην φανταστείς) που ακόμα δεν την είχαν θέσει σε λειτουργεία.Ηταν μεν έτοιμη αλλά ακόμα κενή.Ισως να μην την άνοιξαν ακόμα?Η΄λες να μάζεύτηκε τόσος κόσμος πια?Ποιος ξέρει....

"Η πτέρυγα υπάρχει.. και είναι πανέτοιμη από θέμα εξοπλισμού, ΑΛΛΑ δεν υπάρχει το προσωπικό να την επανδρώσει" μου είχε πει επί λέξη μία μαία. Οπότε ακόμα δεν έχει μπει σε λειτουργία αυτή η πτέρυγα.

9ca39a6803.png

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας. Ο γιατρός μου είπε ότι το 4κλινο χρεώνεται κομπλέ 1.850? και το 3κλινο 2.050?. Θα σας ενημερώσω αν υπάρξει οποιαδήποτε άλλη χρέωση. Θα ζητήσω από τη ρεσεψιόν να με βάλουν σε 4κλινο με 2 τουαλέτες και αν γίνει έγινε... Έχω αρχίσει και αγχώνομαι λίγο, παράλογο??????? Δεν απαντάει, λογικό θα είναι :)

Δηλωνεις στην ρεσεψιον οτι θες δωματιο 4κλινο με 2 τουαλετες κι αν δεν εχουν θα στο πουν

Διαφημίσεις

Για σασ κοριτσια!

ευχαριστω για ολες τισ πληροφοριες ! Αν ακομα μπορει καποιος να μου πει ποσο έδωσε στο ιατρο ?

Γειά σου kouklissa,

συνήθως η αμοιβή του γιατρού είναι όσο και η χρέωση του μαιευτηρίου.

BdmAp3.png

Για σου Αγγελική2, ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση.

:? τοσο πολυ ? τοτε το λιγοτερο γιρω 4500.

Το τετράκλινο στο ΓΑΙΑ στοιχίζει 1800 για φυσιολογικό τοκετό + επισκληρίδιος + εξετάσεις μωρού. Ολα αυτά είναι μέσα σε αυτή την τιμή.

BdmAp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σου kouklissa,

συνήθως η αμοιβή του γιατρού είναι όσο και η χρέωση του μαιευτηρίου.

Βρε κορίτσια τι κοροϊδία είναι αυτή... δηλαδή αν πας σε μονόκλινο ΓΙΑΤΙ ο γιατρός να πάρει περισσότερα;;; Κάνει κάτι περισσότερο για εσένα;;;

Από εμάς εξαρτάται ν'αλλάξει...

9ca39a6803.png

εμενα ο δικος μου θα παρει 1500 ασχετα με το τι θα γινει... του ειπα οτι δεν βγαινω και μου προτεινε μονος του το γαια και ειπε οτι εκεινος θα παρει αυτα

Despoina 27/5/2010

Dimitris 12/6/2011

Marilou 9/8/2013

κι εγώ ρε κορίτσια αυτό με το θέμα της αμοιβής του γιατρού ποτέ δεν το κατάλαβα. Αν επιλέξεις λέει τρίκλινο ή δίκλινο ή οτι άλλο τελος πάντων ανεβαίνει και η αμοιβή του γιατρού. Τί σχέση έχει ο γιατρός με το δωμάτιο; μαζί θα κοιμηθούμε;; χαχα αλλά τι να πείς και τι να κάνεις. Στην επόμενη συνάντηση θα ρωτήσω τον γιατρό μου πόσα παίρνει γιατι ακόμη δεν ξέρω με σιγουριά. Πάντως δεν το κόβω να είναι λιγότερο απο 1700. Θα δείξει!!!

κι εγώ ρε κορίτσια αυτό με το θέμα της αμοιβής του γιατρού ποτέ δεν το κατάλαβα. Αν επιλέξεις λέει τρίκλινο ή δίκλινο ή οτι άλλο τελος πάντων ανεβαίνει και η αμοιβή του γιατρού. Τί σχέση έχει ο γιατρός με το δωμάτιο; μαζί θα κοιμηθούμε;; χαχα αλλά τι να πείς και τι να κάνεις. Στην επόμενη συνάντηση θα ρωτήσω τον γιατρό μου πόσα παίρνει γιατι ακόμη δεν ξέρω με σιγουριά. Πάντως δεν το κόβω να είναι λιγότερο απο 1700. Θα δείξει!!!

Εμένα ο γιατρός μου το είχε αφήσει ψιλο-φλου... μου είχε πει στο περίπου δηλαδή. Οπότε, εγώ έκοψα μια ταρίφα που έκρινα αξιοπρεπή και ο σύζυγός μου του την έδωσε μετά τη γέννα. Και μάλιστα με απόδειξη και όλα μια χαρά! (είναι ΝΤΡΟΠΗ να πληρώνουμε μαύρα και οι εξελίξεις το επιβεβαιώνουν δυστυχώς)

Το ξαναλέω: από εμάς εξαρτάται τι θα ζητάνε αύριο-μεθαύριο οι γιατροί στα παιδιά μας και αν θα διαιωνιστεί αυτή η λογική του παραλόγου...

9ca39a6803.png

Δυστυχώς δεν εξερταται απο 1 ιατρο ή εγο και εσυ... το σύστεμα όλο ειναι άρρωστο.Σε κανενα ντόπο δεν περνει ο ιατρος τοσο αν μιλαμε για τις χώρες όπου υπάρχουν φακελάκια.Πρεπει μαζική αλλαγή.

line_m121_beg_40_time_1286424000_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

καλημερα και απο εμενα

με μεγαλη μου χαρα σας ανακοινωνω οτι πριν απο 16 ημερες εφερα στον κοσμο το δευτερο μου κοριτσακι στο νοσοκομειο ΓΑΙΑ.δεν εχω λογια να σας εκφρασω το πως περασα 4 ημερες.πηγα ξημερωματα παρασκευης στο ερρικος ντιναν και με υποδεχθηκαν με χαμογελο αν ειναι δυνατον στις 6 το πρωι.αμεσως εδωσα α στοιχεια μου και με πηραν για να με ετοιμασουν,καθοτι εγω φοβιτσιαρα με εμψυχωναν κιολας.9.05 βγηκε το κοριτσακι μου και δεν ενιωθα καθολου μοναξια στο χειρουργειο γιατι ηταν παρα πολλα ατομα γυρω μου που λεγανε αστεια για να περασει η ωρα.ευτυχως βγηκα καλα απο το χειρουργειο και σε μια ωρα ημουνα στο δωματιο μου.4κλινο με 2 τουαλετες .......σκετη σουιτα.να φανταστητε οτι το 2κλινο μου φαινοτανε μικρο.ρωτηστε και την elisavet που ηρθε να με δει...ολα αψογα.εξυπηρετηση απο τις κοπελες,τα μωρα τα φερνανε οταν εφευγε ο κοσμος,παντα καθαρα και πεινασμενα γιατι ηταν μεχρι αηδιας υπερ του θηλασμου.αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν πως παρολο που ειχα την επισκληριδιο ακομη μου ειπαν να την βαλω την μπεμπα αμεσως στο στηθος.οχι στο μητερα που την εβαλα μετα απο ενα 24 ωρο.το μωρο αμα ηθελαν να το δουν οι επισκεπτες το εβγαζαν στην βιτρινα του θαλαμου των νεογνων,το φαγητο αψογο και φυσικα αψογη η τελειωτικη τιμη με ολες τις εξετασεις και ολα τα κομφορ 1950 ΕΥΡΩ .......οι κοπελες οταν τους χτυπουσες το κουδουνι ετρεχαν ακομη και αν το χτυπας καταλαθος γιατι ειναι πολυ κοντα στο προσκεφαλη σου δεν δυσανασχετουσαν αλλα ειχανε και χιουμορ.βεβαια ειχα και ενα μικρο προβληματακι με το επισκεπτηριο του συζυγου γιατι επειδη ειχαμε και το αλλο παιδι πισω δεν προλαβενε να ερχεται στο επισκεπτηριο και δεν τον αφηνανε να μεινει να δει το παιδι.μονο την κυριακη που ειχα μει νει μονη μου στο θαλαμο τον αφησανε και το ειδε.βεβαια δεν το κανανε απο κακο αλλα τελικα ενιωθα πιο καλα που περνανε τα μωρα σε ωρα επισκεπτηριου.αυτα ειχα αν γραψω....ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ELISAVET ΝΑ ΜΑς ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΑς ΞΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΟ ΓΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ.φιλια σε ολες σας

καλημερα και απο εμενα

με μεγαλη μου χαρα σας ανακοινωνω οτι πριν απο 16 ημερες εφερα στον κοσμο το δευτερο μου κοριτσακι στο νοσοκομειο ΓΑΙΑ.δεν εχω λογια να σας εκφρασω το πως περασα 4 ημερες.πηγα ξημερωματα παρασκευης στο ερρικος ντιναν και με υποδεχθηκαν με χαμογελο αν ειναι δυνατον στις 6 το πρωι.αμεσως εδωσα α στοιχεια μου και με πηραν για να με ετοιμασουν,καθοτι εγω φοβιτσιαρα με εμψυχωναν κιολας.9.05 βγηκε το κοριτσακι μου και δεν ενιωθα καθολου μοναξια στο χειρουργειο γιατι ηταν παρα πολλα ατομα γυρω μου που λεγανε αστεια για να περασει η ωρα.

Όντως... κι εμένα στην αίθουσα του χειρουργείου, με το που τελείωσε ο γιατρός τα διαδικαστικά και πήρανε το μωράκι να το ετοιμάσουν, ο αναισθησιολόγος, ο βοηθός του, οι μαίες κτλ... λέγανε ανέκδοτα και με κάνανε να γελάω συνέχεια. Όλοι νέα παιδιά και με πολύ χιούμορ! Μου είπαν μάλιστα ότι για να δουλέψεις στο ΓΑΙΑ έπρεπε στο βιογραφικό σου να γράφει: "άφθονο χιούμορ"!

Πολύ ευχαριστημένη κι εγώ!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!

Με το καλό και οι επόμενες μαμάδες!

9ca39a6803.png

καλημερα και απο εμενα

με μεγαλη μου χαρα σας ανακοινωνω οτι πριν απο 16 ημερες εφερα στον κοσμο το δευτερο μου κοριτσακι στο νοσοκομειο ΓΑΙΑ.δεν εχω λογια να σας εκφρασω το πως περασα 4 ημερες.πηγα ξημερωματα παρασκευης στο ερρικος ντιναν και με υποδεχθηκαν με χαμογελο αν ειναι δυνατον στις 6 το πρωι.αμεσως εδωσα α στοιχεια μου και με πηραν για να με ετοιμασουν,καθοτι εγω φοβιτσιαρα με εμψυχωναν κιολας.9.05 βγηκε το κοριτσακι μου και δεν ενιωθα καθολου μοναξια στο χειρουργειο γιατι ηταν παρα πολλα ατομα γυρω μου που λεγανε αστεια για να περασει η ωρα.ευτυχως βγηκα καλα απο το χειρουργειο και σε μια ωρα ημουνα στο δωματιο μου.4κλινο με 2 τουαλετες .......σκετη σουιτα.να φανταστητε οτι το 2κλινο μου φαινοτανε μικρο.ρωτηστε και την elisavet που ηρθε να με δει...ολα αψογα.εξυπηρετηση απο τις κοπελες,τα μωρα τα φερνανε οταν εφευγε ο κοσμος,παντα καθαρα και πεινασμενα γιατι ηταν μεχρι αηδιας υπερ του θηλασμου.αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν πως παρολο που ειχα την επισκληριδιο ακομη μου ειπαν να την βαλω την μπεμπα αμεσως στο στηθος.οχι στο μητερα που την εβαλα μετα απο ενα 24 ωρο.το μωρο αμα ηθελαν να το δουν οι επισκεπτες το εβγαζαν στην βιτρινα του θαλαμου των νεογνων,το φαγητο αψογο και φυσικα αψογη η τελειωτικη τιμη με ολες τις εξετασεις και ολα τα κομφορ 1950 ΕΥΡΩ .......οι κοπελες οταν τους χτυπουσες το κουδουνι ετρεχαν ακομη και αν το χτυπας καταλαθος γιατι ειναι πολυ κοντα στο προσκεφαλη σου δεν δυσανασχετουσαν αλλα ειχανε και χιουμορ.βεβαια ειχα και ενα μικρο προβληματακι με το επισκεπτηριο του συζυγου γιατι επειδη ειχαμε και το αλλο παιδι πισω δεν προλαβενε να ερχεται στο επισκεπτηριο και δεν τον αφηνανε να μεινει να δει το παιδι.μονο την κυριακη που ειχα μει νει μονη μου στο θαλαμο τον αφησανε και το ειδε.βεβαια δεν το κανανε απο κακο αλλα τελικα ενιωθα πιο καλα που περνανε τα μωρα σε ωρα επισκεπτηριου.αυτα ειχα αν γραψω....ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ELISAVET ΝΑ ΜΑς ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΑς ΞΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΟ ΓΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ.φιλια σε ολες σας

να σου ζησει αγαπη μου το παιδακι σου και να ναι γερο και δυνατο!

ευχαριστουμε για τις πληροφοριες. ηθελα να σε ρωτησω μονο επειδη ειπες αυτο το θεμα με τον συζυγο. κατα τη διαρκεια της ημερας δε μπορουσε να μεινει καποιος στο δωματιο ειτε ο συζυγος ειτε η μητερα σου πχ για συντροφια?μονο τις ωρες επισκεπτηριου?

να σου ζησει αγαπη μου το παιδακι σου και να ναι γερο και δυνατο!

ευχαριστουμε για τις πληροφοριες. ηθελα να σε ρωτησω μονο επειδη ειπες αυτο το θεμα με τον συζυγο. κατα τη διαρκεια της ημερας δε μπορουσε να μεινει καποιος στο δωματιο ειτε ο συζυγος ειτε η μητερα σου πχ για συντροφια?μονο τις ωρες επισκεπτηριου?

ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου.....ναι δυστυχως μονο ωρες επισκεπτηριου τους αφηνανε.ακομη και τον πατερα διωχνανε!να φοβασαι εναν ψηλο ,ομορφο σεκιουριτα στον 7ο οροφο.μονο οταν με ειδε λιγο χαλια ,λογω λοχειας τον αφησανε τον αντρουλη μου 15 λεπτα παραπισω ,αλλα δεν τον ΞΕΧΑΣΑΝ.βεβαια μπορει να επασα στην περιπτωση και να μην ισχυει πια.το εκανα παραπονο και στην διευθυνουσα που περασε την 4η μεραγια να δει εντυπωσεις και μου ειπε πως προτεραιοτητα εχουν οι μαμαδες και τα μωρα και οχι οι επισκεπτες .οσον αφορα την μαμα μου επειδη εκανα καισαρικη και ηθελα να ειναι την πρωτη βραδια ,που τελικα ειχαν δικιο οτι δεν χρειαζοτανε να κατσει γιατι ολες τρεχουν εκει μεσα οποιαδηποτε ωρα και οτιδηποτε αν χρειαστουμε,το παραδεχτηκα οτι εχουν δικιο σαν διοικηση νοσοκομειου.τεσπα ηταν ολα τοσο θετικα που ηρθαμε σπιτι μα ςχωρις κανενα παραπονο τελικα.απλα ειναι αυτη η ρημαδολοχεια που τα κανει ολα τραγικα.

καλημερα και απο εμενα

με μεγαλη μου χαρα σας ανακοινωνω οτι πριν απο 16 ημερες εφερα στον κοσμο το δευτερο μου κοριτσακι στο νοσοκομειο ΓΑΙΑ.

να σου ζησει!συγχαρητηρια

να σε ρωτησω κατι και αν μπορεις μου απαντας σε πμ αν θελεις. ο γιατρος σου ειναι απο λιβαδεια και αν ναι ποιος; γιατι απ οτι ξερω κανενας απο λιβαδεια δεν ειναι στο γαια, εναν ξερω που ειναι στο μητερα, δεν ξερω αν εχει παει στο γαια τωρα.

με φτ γεννησες;

μπραβο σας, να σας ζησει και παλι!

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου.....ναι δυστυχως μονο ωρες επισκεπτηριου τους αφηνανε.ακομη και τον πατερα διωχνανε!να φοβασαι εναν ψηλο ,ομορφο σεκιουριτα στον 7ο οροφο.μονο οταν με ειδε λιγο χαλια ,λογω λοχειας τον αφησανε τον αντρουλη μου 15 λεπτα παραπισω ,αλλα δεν τον ΞΕΧΑΣΑΝ.βεβαια μπορει να επασα στην περιπτωση και να μην ισχυει πια.το εκανα παραπονο και στην διευθυνουσα που περασε την 4η μεραγια να δει εντυπωσεις και μου ειπε πως προτεραιοτητα εχουν οι μαμαδες και τα μωρα και οχι οι επισκεπτες .οσον αφορα την μαμα μου επειδη εκανα καισαρικη και ηθελα να ειναι την πρωτη βραδια ,που τελικα ειχαν δικιο οτι δεν χρειαζοτανε να κατσει γιατι ολες τρεχουν εκει μεσα οποιαδηποτε ωρα και οτιδηποτε αν χρειαστουμε,το παραδεχτηκα οτι εχουν δικιο σαν διοικηση νοσοκομειου.τεσπα ηταν ολα τοσο θετικα που ηρθαμε σπιτι μα ςχωρις κανενα παραπονο τελικα.απλα ειναι αυτη η ρημαδολοχεια που τα κανει ολα τραγικα.

Μήπως είμασταν στο ίδιο δωμάτιο στο ΓΑΙΑ??????????? 715??? Αν ναι σε πέτυχα τις μισές ημέρες. Εγώ γέννησα στις 26/4 με ΦΤ.

Για το ΓΑΙΑ έχω να πω ότι ήμουν πολύ τυχερή που γέννησα εκεί σε σχέση με το ΜΗΤΕΡΑ που γέννησα το 1ο μου παιδάκι. Συμφωνώ με την Γκρινιάρα σε όλα. Το μόνο θέμα μου ήταν ότι το μωρό το έφερναν λίγες φορές να το θηλάσω. Ναι μεν επέμεναν στο θηλασμό αλλά με τα 6 γεύματα ήταν δύσκολο να χορτάσει το μωρό, ειδικά το δικό μου που είχε ίκτερο.

Κατά τα άλλα το προσωπικό ήταν εξυπηρετικότατο, συμπαθέστατο και τσακίζονταν να μας εξυπηρετήσουν. Ο σεκιουριτάς όλα τα λεφτά! Το πρώτο μαντρόσκυλο!!!

Οι χώροι, από τις ωδίνες ως και το 4κλινο δωμάτιο, άψογοι.

Τέλος οι τιμές ήταν πολύ καλές: Για 3 βράδια σε 4κλινο με ΦΤ και επισκληρίδιο + κάποιες εξετάσεις του μωρού για μεταβολικά νοσήματα 1640 ευρώ.

Ό,τι άλλο θυμηθώ θα επανέλθω.

line_m121_beg_boy_time_1272254400_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

line_flow_rose_beg_39_time_1206158400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

Μήπως είμασταν στο ίδιο δωμάτιο στο ΓΑΙΑ??????????? 715??? Αν ναι σε πέτυχα τις μισές ημέρες. Εγώ γέννησα στις 26/4 με ΦΤ.

ναι ημουνα στο 715..δεν το πιστευωωωωωωω....μηπως εισαι η απεναντι μου?

εκανες αγορακι ε?

ηθελα να σου ζητησω τηλ.αλλα ησουνα αποσχολημενη εκεινη την ωρα με επισκεψεις και γω αγχωμενη για το τι θα αντιμετωπησω στο σπιτι μου.....τελικα περασαμε τελεια ε?

πως θα επικοινωνησουμε?να σου πω οτι ηθελα πολυ να σας παρω την αλλη μερα τηλ στο θαλαμο γιατι μου λειπατε...καταραμμενη λοχειααααα.απαντησε μου σε παρακαλω στο π.μ

ο γιατρος μου ειναι ο κ.Αντωνελλος.ηταν μεχρι τον γεναρη στο μητερα αλλα τωρα ειναι στο γαια.πολυ καλος γιατρος .......με καισαρικη γεννησα επειδη και η πρωτη μου γεννα εξελιχθηκε ετσι οποτε.....απο οτι μου εχει πει ειναι πολυ καλα στο γαια και με προσεξανε περισσοτερο στην τομη και γενικα συνηλθα πολυ πιο ευκολα χαρη σε αυτον και το προσωπικο βεβαια.

Να μαι κι εγώ! 3.860 kg βγήκε ο παίδαρος! Λοιπόν ζήτησα στη ρεσεψιόν 4κλινο με 2 τουαλέτες και μου είπαν ότι θα το σημειώσουν. Αρχικά με προωρίζαν για 2κλινο καθώς δεν υπήρχε ελεύερο δωμάτιο, αλλά μέχρι να ανέβω στο δωμάτιο άδειασε θέση σε 4κλινο με 1 τουαλέτα δυστυχώς. Συμφωνώ με τα όσα έχουν προαναφερθεί, άψογο προσωπικό, πολύ υπέρ του θηλασμού και γενικώς ένιωθες ότι δεν υπάρχει αυτή η εκμετάλλευση που υπάρχει π.χ. στο Ιασώ που έχω να συγκρίνω. Τέλειο και το ότι διαλέγεις φαγητό από 3 διαθέσιμα πιάτα. Όσον αφορά στην τιμή, εμείς πληρώσαμε 1.900€ με καισαρική.

Τέλος, αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο από όλα, ήταν το γεγονός ότι η αναισθισιολόγος (έγκυος στις μέρες τις!) ήταν δίπλα μου σε όλη τη διάρκεια και ένιωθα απόλυτη ασφάλεια που την είχα εκεί, άψογη στη δουλειά της και γλυκύτατη.

Τις καλύτερες εντυπώσεις μου άφησε το Γαία και χαίρομαι που τελικά το επέλεξα.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία πείτε μου.

Υ. Γ. Nanana δεν αφήνουν όλη την ημέρα επισκεπτήριο (και καλά κάνουν). Αν θέλει κάποιος μπορεί να μείνει 1-2 ώρες παραπάνω αλλά ως εκεί. Δηλαδή το επισκεπτήριο το μεσημέρι τελείωνε στις 13:00 και ερχόταν ο σεκιούριτι και τους έβγαζε όλους (μπαμπάδες και γιαγιάδες δηλαδή) έξω στις 15:00 και τους έλεγε ότι μπορούν να ξαναέρθουν στις 18:00.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...