Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Ανοίγω αυτο το θέμα μήπως βρω κάποια μητέρα που να έχει την ίδια εμπειρια με εμένα. Χολοσταση κυήσεως είναι στην ουσία καποια ευαισθησία της μαμας στις ορμονες που πολλαπλασιαζονται στην εγκυμοσυνη. Το αποτελεσμα είναι αύξηση των τρανσαμινασών (δείκτες του συκωτιού) και υπατικα υγρα στη μήτρα, που καθιστουν 'κακό' το περιβαλλον για το εμβρυο. Γέννησα 20 μέρες νωρίτερα. Ολα πηγαν καλα,αλλα μάλλον θα το έχω και στην επόμενη εγκυμοσυνη. Θα ήθελα να βρω κάποια να μου πει αν είχε το ιδιο προβλημα ή και να ενημερωσω όποια μπορει να το έχει και θελει βοηθεια.

5Aqjp3.png

Διαφημίσεις

Rosalita μου,

γεννησα στον 8ο μηνα με κατεπειγουσα καισσαρικη λογω χολοστασης(ειχα αρχισει να παθαινω ικτερο!!) Μετα την γεννα με "χωσανε" στην εντατικη για καλυτερη παρακολουθηση μεχρι να επανελθει η χολερυθρινη στα φυσιολογικα επιπεδα!

Πιστευω οτι ηταν αμελια του γιατρου να φτασω σάυτο το σημειο(γιαυτο και πλεον εχω αλλαξει γιατρο).Αν το ειχε διαγνωσει νωριτερα θα μπορουσα με καποια φαρμακευτικη αγωγη απο υπατολογο να γεννησω αφου εμπαινα στον 9ο και το μωρακι μου να ηταν πιο ασφαλες(μετα την γεννα επαθε λοιμωξη).

Παντως απ'οσο εχω μαθει σχετικα με το θεμα βαση στατιστικων στοιχειων που υπαρχουν, η πιθανοτητα να ξαναπαρουσιαστει η χολοσταση και σε δευτερη εγκυμοσυνη ειναι 60%.

Ο τωρινος μου γυναικολογος παντως(καταπληκτικος επιστημονας) μου ειπε οτι δεν ειναι κατι που πρεπει να με ανησυχει μιας και ειναι κατι που ειναι αντιμετωπισιμο και αναστρεψιμο!

yHVLp3.png G2Hmp3.png

Γεια σου, Ρενια. Η αληθεια είναι ότι και μένα ο γιατρος μου, ο οποιος είναι πολύ καλός, όταν μπήκα στον ένατο μου ζήτησε εξετάσεις για υπατικούς δείκτες, όχι νωρίτερα, αλλά δεν είχα και κάποιο σύμπτωμα. Οι δείκτες μου πάντως αρχίσανε να ανεβαίνουν τότε, και δεν μου είπαν τίποτα για θεραπεία, και πήγα και σε υπατολόγο. Στην επόμενη εγκυμοσύνη θα το ψάξω καλύτερα, αν χρειαστεί. Μετά τη γέννα πρόβλημα ευτύχως δεν είχα. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!

5Aqjp3.png

Rosalita μου,εγω ειχα φοβερη φαγουρα!!!!!!Μα φοβερη ομως!!!!!και στην αρχη ο γιατρος το απεδωσε σε αλλεργια και μου εδωσε να πινω σιροπι fenistil το οποιο φυσικα δεν εκανε τιποτα και επειδη εγω επεμεινα και τον ζαλιζα να κανω εξετασεις (ειχα διαβασει σχετικα με την χολοσταση) μια μερα (μολις ειχα μπει στον 8ο)μου ειπε να παω στο μαιευτηριο να κανω εξετασεις!Την επομενη με πηρε πανικοβλητος τηλεφωνο και μου ειπε να ξαναπαω να τις επαναλαβω..........

Πηγα στις 10 το πρωι και στις 2.15 γεννησα με καισσαρικη!!!!!!Με εβαλε μεσα επειγοντος.

yHVLp3.png G2Hmp3.png

Τι άλλα συμπτώματα μπορεί να υπάρξουν;

Δηλαδή εάν πάθεις κάτι τέτοιο, μόνο ο γιατρός μπορεί να σε στείλει να κάνεις εξετάσεις, ή νιώθεις και εσύ ότι κάτι δεν πάει καλά και επικοινωνείς με το γιατρό;

Διαφημίσεις

Εγώ δεν είχα κάποιο σύμπτωμα. Στις προκαθορισμένες εξετάσεις όταν μπήκα στον ένατο το είδαμε. Και μάλιστα δεν έδωσα και μεγάλη σημασία αρχικά. Ο γιατρός τρομοκρατήθηκε...ελεγμένα όμως (ευτυχώς)... και επανέλαβα τις εξετάσεις, με εστειλε σε υπατολόγο και με ελέγχανε για μια βδομάδα περίπου μέχρι που με βάλανε για καισαρική. Δε μου είχαν πει τι συνέπειες θα μπορούσα να είχα (ευτυχως ξανά) γιατί δεν ξέρω αν θα άντεχα αυτές τις 10 μέρες από το άγχος μου!!! Πάντως είναι σπάνιο. Στο γιατρό μου, που είναι 60 χρονών περίπου, έχει τύχει 3 φορές μόνο.

5Aqjp3.png

Τι άλλα συμπτώματα μπορεί να υπάρξουν;

Δηλαδή εάν πάθεις κάτι τέτοιο, μόνο ο γιατρός μπορεί να σε στείλει να κάνεις εξετάσεις, ή νιώθεις και εσύ ότι κάτι δεν πάει καλά και επικοινωνείς με το γιατρό;

maria μου το βασικο συμπτωμα ειναι η υπερβολικα ενοχλητικη φαγουρα σε ολο το σωμα ειδικα τις βραδινες ωρες!!Εγω να φανταστεις ειχα φτασει στο σημειο να μην μπορω να κοιμηθω απο την φαγουρα!Με ενοχλουσαν τα ρουχα που φορουσα...τα εσωρουχα....ολα ολα!!

Η χολοσταση απο οσο εχω διαβασει ειναι η σταση της χολης!Δηλαδη η χολη σταματαει για καποιο λογο(ορμονικο μαλλον) να παραγει το "υγρο" που διευκολυνει την πεψη με αποτελεσμα την δουλεια αυτη να την "επωμιζεται" το συκωτι το οποιο προσπαθωντας να καλυψει το "κενο" της χολης κουραζεται υπερβολικα με αποτελεσμα να ανεβαινουν οι τιμες της χολερυθρινης και η εγκυος να κινδυνευει να παθει απο ικτερο(οπως επαθα εγω) μεχρι και υπατικη ανεπαρκεια(αν συνεχιστει για πολυ καιρο η δυσλειτουργεια του).

Σε γενικες γραμμες δεν ειναι κατι ιδιαιτερα ανησυχητικο εκτος και αν ο γιατρος ειναι λιγο......απειρος σε κατι τετοιο και πανικοβληθει(οπως ο πρωην δικος μου)!Εχω ακουσει και περιπτωση εγκυου που της παρουσιαστηκε στον 7ο μηνα και με καταλληλη αγωγη απο υπατολογο γεννησε κανονικα στος 9ο.Αν παρουσιαστει σχετικα κοντα στον 8ο δεν δινουν συνηθως αγωγη.

yHVLp3.png G2Hmp3.png

Το βασικό Μαρία είναι ότι εσύ από τη στιγμή που δεν είχες κάτι τέτοιο στο πρώτο παιδί, δύσκολά θα το έχεις στο δεύτερο. Είναι θέμα ευαισθησίας του συκωτιού. Ο γιατρός μου μου απαγόρευσε και αντισυλλήπτικα και οτιδήποτε ορμόνικο.Κ όσο για το αν παίρνει αγωγή δε το γνώριζα. Για το παιδί πάντως είναι πολύ επικίνδυνο.

5Aqjp3.png

• 6 months later...

Ρενια, γειά. Είμαι έγκυος στο 2ο και πήγα χτες στο γιατρό για τον 1ο υπέρηχο. Τον ρώτησε ο άντρας μου για τη χολόσταση και είπε ότι δεν είναι κάτι που μπορούμε να αποφύγουμε και ρώτησε επίσης τι γίνεται αν συμβεί 5-6 μήνα και μας είπε ότι μπορεί να αναγκαστούμε να διακόψουμε και την κύηση!!! Αγχωθήκαμε απίστευτα!! Εντομεταξύ δεν είναι άπειρος γιατρός, απλά συνήθως είναι κάθετος σε κάποια πράγματα!! Δε θέλει να παίρνει κανένα ρίσκο!!! Πες μου σε παρακαλώ περισσότερες πληροφορίες αν έχεις για αυτά που μου έγραφες παραπάνω, να έχω κάπου να στηριχτώ γιατί με βλέπω να τα παρατάω όλα εδώ κάτω και να ανεβαίνω Αθήνα!!!

5Aqjp3.png

Διαφημίσεις

rosalita καλά σου λέει η renia. μην αγχώνεσαι...

υπάρχουν 10.00000 λόγοι που αν ρωτήσεις για αυτούς μπορεί καποιος γιατρός να σου πεί ότι θα πρέπει να διακόψεις μια εγκυμοσύνη, είναι σαν να τον ρωτάς, όταν είσαι εντελώς καλά,

αν η αμυγδαλή μου γίνει σαν μπαλόνι, θα πρέπει να την βγάλω?

ε ναι θα σου πεί. αν ο αιματοκρίτης μου ..... αν η πίεσή μου.......

αυτά που λέει τα λέει για να καλύψει τον εαυτό του όχι για να σου πεί ότι αυτό είναι που θα συμβεί σε σένα.

δεν νοιάζει (και μάλλον δεν μπορεί να νοιάζει ) τον γιατρό το πόσο αυτό σε ανησυχεί μετέπειτα.

relaaaxxxx :wink:

θα έπρεπε στα γυναικολογικά ιατρεία να υπάρχει δίπλα και γραφείο με ψυχολόγο συμβουλευτική έτσι ώστε όταν οι γονείς τρομοκρατούνται με τις δηλώσεις των γιατρών να μπορούν να επανέρχονται πάλι σε μια κατάσταση ηρεμίας!!!!

δε μπορεί απο δώ και πέρα να είσαι με αυτή τη σκέψη.!!!

σίγουρα προέχει η υγεία σου - οπότε εσύ θα προσέχεις τον εαυτό σου πολύ. αυτό μπορείς να κάνεις. ηρεμία και προδέρμ!

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Προσπαθησα να κανω ενα ψαξιμο στο νετ για το θεμα αλλα δυστυχως δεν υπαρχει κατι σχεικα με θεραπεια.Βεβαια καπου πηρε το ματι μου ενα φαρμακο που δινουν οι γιατροι σε περιπτωση που η χολοσταση εμφανιστει πριν τον 9ο μηνα.Υπαρχει θεραπεια!!Πιστεψε με!Δεν ειναι απαραιτητη η εκτρωση!Δες και αυτο:

http://www.iatrikionline.gr/ellia_4/02_ypar.htm

yHVLp3.png G2Hmp3.png

Σε αυτό το site μπήκα και γω. Τέλος πάντων, προσπαθώ να μη το σκέφτομαι! Πάντως με βοηθάτε πάρα πολύ, ευχαριστώ!!Με κάνει όύτως ή άλλως να το ξεχνάω οι ανακατοσούρες και οι εμετοί... :oops: Απλώς όποτε περιμένω εξετάσεις αίματος θα τρέμει η καρδούλα μου!!!

5Aqjp3.png

• 1 χρόνο μετά...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΠΗΡΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΧΟΛΟΣΤΑΣΗΣ,ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ...

ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΥΧΗ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ (ΠΑΡΌΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ)ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΟΙΤΟΝΤΑΣ ΜΕ ,ΠΩΣ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ....ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΗΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 200 ΜΕ ΟΡΙΟ 35,ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΞΑΝΑΕΚΑΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ (ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΓΡΑΣΤΗΡΙΟ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ) ΚΑΙ ΗΤΑΝ 700 Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΕ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ (ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑ)ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.(ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ)ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΑΔΑ ΠΡΟΩΡΩΝ ΕΔΩ ΠΗΓΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ(ΚΡΗΤΗΣ )ΚΑΤΕΥΘΙΑΝ ΜΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ .ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΞΑΝΑΕΚΑΝΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ ΗΠΑΤΙΚΑ "ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000" ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΟΤΕ ΠΟΣΑ.ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΑ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 2930 ΚG ΣΤΙΣ 35 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΧΕ ΛΙΓΟ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗ ΔΥΣΧΕΡΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ 6 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ....ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΓΙΝΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΞΑΦΝΙΚΑ !!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ .ΚΑΝΤΕ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ.ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΛΙΓΗ ΦΑΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ (ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Τι έγινε, βρε, κορίτσια? Πολλές κρητικές με χολόσταση...! Και εμείς ευτυχώς είχαμε αίσιο τέλος. Ανεβήκανε και μένα σχετικά απότομα οι τιμές αλλά επειδή το ξέραμε και το ελέγχαμε με έβαλε για καισαρική πριν ανεβουν επικίνδυνα! Το μωράκι μου είναι 7 μηνών και είναι μια χαρα!!! :wink:

5Aqjp3.png

Διαφημίσεις

Εγω δεν εχω προσωπικη εμπειρια,αλλα ειχε παθει χολοσταση μια γνωστη μου.Καταρχην ,ειναι ακριβως οπως τα περιεγραψε μια κοπελα νωριτερα,δηλαδη η χολη δεν μπορει να ανταπεξελθει και αναλαμβανει το συκωτι το δυσκολο εργο της,με αποτελεσμα οι τιμες του συκωτιου να εκτοξευονται....Δεν ξερω κατα ποσο ειναι επικινδυνο για το μωρο,υπαρχει ομως μεγαλη πιθανοτητα για προωρο τοκετο.Επισης αν εμφανιστει σε μια εγκυμοσυνη,ειναι σχεδον βεβαιο πως θα εμφανιστει και στις επομενες....Το βασικο συμπτωμα ειναι η φαγουρα.Η φιλη μου,ειχε απιστευτη φαγουρα ,σε ολο το σωμα και κυριως στα ποδια...Ειναι σχετικα σπανιο να παρουσιαστει,αλλα αν συμβει αυτο ,δεν μπορεις να σταθεις απο την φαγουρα.....η φιλη μου ,ειχε ματωσει τα ποδια της σε πολλα σημεια,δεν αντεχε να μην ξυθει.....Γεννησε και τα 2 παιδιακια της προωρα ...Ευτυχως ειναι και τα 2 πολυ καλα στην υγεια τους.....στο 1ο παιδακι ,γεννησε πολυ προωρα,με αποτελεσμα ,να μπει σε θερμοκοιτιδα πανω απο 1 μηνα...στο 2ο επειδη ηταν κατα καποιο τροπο προετοιμασμενοι,και οι γονεις αλλα και ο γιατρος,νοσηλευτηκε σε νοσοκομειο,εκανε ειδικη ελαφρια διατροφη,επαιρνε τα αναλογα χαπια,τα οποια δεν βοηθουσαν και παρα πολυ να πεσουν οι τιμες και ειχε φροντισει να κανει και περιδεση τραχηλου,μπας και καταφερναν να παρατεινουν λιγακι την κυηση...τελικα,γεννησε παλι προωρα ,λιγο παραπανω απο 2 κιλα ηταν ο γιοκας της,ο οποιος ηταν μια χαρα ,αν και μικρουλης και καταφερε να ερθει συντομα στο σπιτι......Παιζει μεγαλο ρολο να μην πανικοβληθει ο γιατρος ,γιατι ειναι πολυ σπανια περιπτωση και μπορει να μην την εχει αντιμετωπισει ξανα......Οι εξετασεις του συκωτιου ,δεν επιβαλλονται στην εγκυμοσυνη απο οσα εγω γνωριζω ,και ειλικρινα αν δεν εχει καποια φαγουρα ,δεν ξερω απο που αλλου μπορει καποιος γιατρος να συμπερανει πως η μελλουσα μανουλα εχει χολοσταση.....αυτα ειναι τα λιγα που ξερω,αλλα ισως καποια απο αυτα ειναι ανακριβειες!!!!!διοτι δεν ειμαι παθουσα ,απλα μεταφερω αυτα που ακουσα.......

ol4hp2.png

Vp1tp2.png

Εγώ ήμουν από αυτές που δεν είχα φαγούρα, τουλάχιστον όχι ενοχλητική που να καταλάβω ότι κάτι συμβαίνει... Είναι στις πάγιες εξετάσεις του γιατρού μου να κάνει μπαίνοντας στον 9ο μήνα τρανσαμινάσες και από εκεί το είδαμε... Και μεις πάντως τέλος καλό όλα καλά που λένε...για να δούμε με το 3ο τι θα γίνει...

5Aqjp3.png

• 1 χρόνο μετά...

ειμαι και εγω εγκυος στη 16 εβδομαδα.κοριτσια πως θεραπευεται η χολοσταση?επηρεαζει το εμβρυο?εχω εντονη φαγουρα,αμεση χολερηθρινη ανεβασμενη και τρανσαμινασες.αυριο θα τα δει ο γιατρος μου και εχω αγχωθει ιδιαιτερα.οποιαδηποτε πληροφορια χρησιμη.

Ανοίγω αυτο το θέμα μήπως βρω κάποια μητέρα που να έχει την ίδια εμπειρια με εμένα. Χολοσταση κυήσεως είναι στην ουσία καποια ευαισθησία της μαμας στις ορμονες που πολλαπλασιαζονται στην εγκυμοσυνη. Το αποτελεσμα είναι αύξηση των τρανσαμινασών (δείκτες του συκωτιού) και υπατικα υγρα στη μήτρα, που καθιστουν 'κακό' το περιβαλλον για το εμβρυο. Γέννησα 20 μέρες νωρίτερα. Ολα πηγαν καλα,αλλα μάλλον θα το έχω και στην επόμενη εγκυμοσυνη. Θα ήθελα να βρω κάποια να μου πει αν είχε το ιδιο προβλημα ή και να ενημερωσω όποια μπορει να το έχει και θελει βοηθεια.

χολοσταση κυησεως φαινεται να εχω κι εγω.θα ηθελα να μαθω οσο το δυνατον περισσοτερα...γιατι ειμαι αγχωμενη.

• 2 εβδομάδες μετά...

μολις σας διαβασα και εχω φρικαρει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειμαι 18 εβδομαδων και υποφερω απο εντονοτατη φαγουρα...δεν μπορω να σταθω...τα ποδια μου ειναι κατακοκκινα-ευτυχως δεν εχω νυχια αλλιως θα ηταν καταματωμενα...

τι εξετασεις πρεπει να γινουν???

• 11 χρόνια μετά...

Κορίτσια εγω εχω χαμηλές χολελιθρινες, αλκαλικά άλατα με ορια 0-10 έχω 16,39 ο παθολόγος-διαβητολογος το αποδίδει στα ultrogestan γιατί το έχει ξαναδει στο νοσοκομείο ο γυναικολόγος μου με έχει φρικάρει.Την Τετάρτη θα επαναλάβω όλες τις εξετάσεις κ ο ένας γιατρός είναι αισιόδοξος ότι θα έχουν πέσει τώρα που έκοψα την προγεστερονη και ο γυναικολόγος μου λέγοντας μου οοοοολα τα ενδεχόμενα  με έμφαση τα άσχημα με έχει αγχώσει απίστευτα γιατί εχω κ φλεβικη ανεπάρκεια μαζί. Υπάρχει κοπέλα που να είχε χολόσταση και φλεβικη ανεπάρκεια μαζί και πως το αντιμετώπισαν ιατρικα; ευχαριστώ και sorry για το σεντονι. 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...