Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Ναι! μάλλον είναι για μεγαλύτερα παιδάκια!

Αυτό που είχα εγώ πάντως μας βόλεψε και τους δύο πάρα πολύ και για πάρα πολλούς μήνες!

Έχει μόνο 3 ευρώ αν θυμάμαι καλά, το έχουν τα JUMBO και το πετσετέ κάλλυμα βγαίνει και πλένεται στο πληντύριο! (είχα 2 και τα χρησιμοποιούσα εναλλάξ!!) Μάλιστα τους χειμερινούς μήνες, του το ζέστενα πρώτα με ζεστό νεράκι και μετά το ξάπλωνα επάνω!

Το μωρό αράζει πραγματικά και η κλίση που έχει το ριλαξ βοηθά τη μαμά να το πλένει άνετα!! ακόμη και το λούσιμο ήταν πολύ εύκολη υπόθεση χωρίς κίνδυνο να πάει νερό στο προσωπάκι του ή τα αυτάκια του!

σας το συστήνω!!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 106
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&pid=43970&selcat=bgpty

Οτι πιο βολικο εχω δει ειχαμε παρει 2 , ενα για το σπιτι και ενα για τιο χωριο και το χρησιμοποιησαμε με την αιωρα σαν νεογεννητο εως 6-7 μηνων και μετα σαν λεκανακι μεχρι που σταθηκε ορθιος και δεν χρειαζοτανε μπανακι .

όχι βρε... (δε μου είχαν πει τίποτε τέτοιο...)

απλά εγώ φοβόμουν πολύ για τυχόν ωτίτιδες και τα πρόσεχα πολύ :?

(κάθε μαμά με τις φοβίες της!!!! :oops: )

Εχεις δικιο xrysalis και ας το κανες απο δική σου φοβια :)

Εμας η μαια μας είπε να προσεχουμε να μην μπει νερό στα αυτάκια λογω ωτιτιδας και κατι αλλο που δεν καταλαβα τι . Τελικα ομως πολλες φορές μπαινει ...αν οχι μεσα μεσα σιγουρα εξω γιατι το βλέπω και το σκουπιζω απαλα με πετσετουλα :)

VgL7.jpgIgLdp2.png

Διαφημίσεις

εγώ πάντα (ακόμη και τώρα!!) βάζω το χέρι μου γύρω από το αυτάκι και αφήνω το νερό να κυλά από πίσω!

ε, δεν πετυχαίνει πάντα!

το καλό είναι πως με αφήνει να του τα σκουπίζω τόσο με την πετσέτα όσο και με τη βρεφική μπατονέτα! μάλιστα περιμένει να δει αν βγάζει "βρομίτσα" που του λέω όταν του δείχνω το κερί!! και ξεφωνίζει "ααα..." με έκπληξη λες και βλέπει χρυσό!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&pid=43970&selcat=bgpty

Οτι πιο βολικο εχω δει ειχαμε παρει 2 , ενα για το σπιτι και ενα για τιο χωριο και το χρησιμοποιησαμε με την αιωρα σαν νεογεννητο εως 6-7 μηνων και μετα σαν λεκανακι μεχρι που σταθηκε ορθιος και δεν χρειαζοτανε μπανακι .

κι εγω αυτο σκεφτομαι να παρω, το ειδα χθες στο mothercare. Το θεμα ειναι αν θα με βολευει να το στηριξω στη μπανιερα καθως το μπανιο μας ειναι λιγο ιδιοτροπο και το μονο που προεξεχει απο τη μπανιερα ειναι η γωνια της και λιγο απο το ενα της πλευρο. Η υπολοιπη ειναι μεσα στο τοιχο

• 2 χρόνια μετά...
  • 2 months later...

ειμαι μεταξυ αυτων των δυο ,ποιο μου προτεινετε???

http://www.koukou.gr/default.asp?pid=3&la=1&itmID=1853 αυτο ειναι το ενα

το δευτερο http://www.koukou.gr/default.asp?pid=3&la=1&itmID=1665

ποιο λετε ???ποιο ειναι ποιο βολικο???

7rdup2.png ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!!!

Διαφημίσεις

εγώ έχω αυτό http://www.koukou.gr/default.asp?pid=3&la=1&itmID=1665

και με βόλεψε πάρα πολύ από τις πρώτες ημέρες του μπέμπη (άρχισα να το χρησιμοποιώ μόλις έπεσε ο αφαλός). ο μπέμπης μου είναι τώρα 4 μηνών και ακόμα βολεύεται μια χαρά εκεί μέσα αν και είναι ήδη 69 εκ ύψος. αυτό που δενν ξέρω είναι ανα θα χωράει μέχρι να μπορεί να στεκεται στον πωπό του που τότε βγάζεις το δίχτυ και προσαρμόζεις ένα άλλο πλαστικό... σκέψου το πάντως γιατί και τα λεφτά δεν είναι λίγα. εμείς το πήραμε γιατί άφησα τον άντρα μου για ψώνια μόνο του, διαφορετικά το βρίσκω υπερτιμημένο, βολεύει όμως.

το άλλο που λες μου φαίνεται ότι θα είναι σκληρό στο κορμάκι του τους πρώτους μήνες αλλά είναι πιο μεγάλο από το δικό μου. ίσως να βόλευε με καμιά πατσετούλα μέσα...

vyLxp3.pngG7Azp3.png

καλησπερα...

και τα δυο κατα την γνωμη μου εχουν το μειονεκτημα του οτι πρεπει να γονατισεις ή να σκυψεις... κατι που για μενα ειναι φοβερο...

εγω ειχα παρει ενα μπανακι με βαση απο τα λητω και το μπανακι ειχε ενσ/νο θερμομετρο (ηταν η ταπα για το νερο) θηκες και μπουκαλια δικα του για αφρολουτρο και σαμπουαν και στην βαση σημειο για να κρεμας την πετσετα ... το λατρεψα ηταν ολα μπροστα μου και στεκομουν ορθια!!

να ριξω μια ματια αν σ ενδιαφερει να στο δειξω

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

καλησπερα...

και τα δυο κατα την γνωμη μου εχουν το μειονεκτημα του οτι πρεπει να γονατισεις ή να σκυψεις... κατι που για μενα ειναι φοβερο...

εγω ειχα παρει ενα μπανακι με βαση απο τα λητω και το μπανακι ειχε ενσ/νο θερμομετρο (ηταν η ταπα για το νερο) θηκες και μπουκαλια δικα του για αφρολουτρο και σαμπουαν και στην βαση σημειο για να κρεμας την πετσετα ... το λατρεψα ηταν ολα μπροστα μου και στεκομουν ορθια!!

να ριξω μια ματια αν σ ενδιαφερει να στο δειξω

αν μπορεις δειξε μου το!

7rdup2.png ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!!!

Διαφημίσεις

εγω εχω το δευτερο,το aquarium!

ειναι μια χαρα,η μικρη δεν εχει κανενα προβλημα τωρα που καθεται,ειναι 70 ποντους και δεν τιθεται θεμα υψους!

Το καλο με αυτο ειναι οτι μπορεις να το βαλεις και σε νιπτηρα αν εχεις μεγαλο ή στον νεροχυτη σου στην κουζινα,οποτε δεν θα χρειαζεται να σκυβεις.

Εγω να καταλαβεις εχω θεμα με την μεση μου,δυστυχως εχω ενα πολυ σκ@@@@μπανιο,θεοστενο αλλα αυτο το μπανακι ειναι ιδανικο για νεογεννητο.

Ειχα παρει και μπανακι-αλλαξιερα αλλα δεν με βολεψε γιατι κατι τετοιο πρεπει να χωραει μονιμα στο μπανιο κι αν δεν εχεις μεγαλο χωρο...δεν συμφερει.

• 1 month later...

Καλησπερα σε ολες! Εχω ενα μπομπιρα 2,5 μηνων και ακομα δεν του εχω αγορασει μπανακι. Εχετε να μου προτεινεται κατι? Δοκιμασε καμια το fisher price aquarium? Ειμαι τοοοοοοοοοοοσο μπερδεμενη που απο το ψαξε ψαξε εφτασε το μωρο 2,5 μηνων!!!!

Καλησπερα σε ολες! Εχω ενα μπομπιρα 2,5 μηνων και ακομα δεν του εχω αγορασει μπανακι. Εχετε να μου προτεινεται κατι? Δοκιμασε καμια το fisher price aquarium? Ειμαι τοοοοοοοοοοοσο μπερδεμενη που απο το ψαξε ψαξε εφτασε το μωρο 2,5 μηνων!!!!

ειναι πολυ καλο!!μην το σκεφτεσαι αλλο.Παρτο!!

αυτό το μπανάκι είχαμε κι εμείς...το μπλε όμως.

από νεογέννητο με βόλεψε γιατί μπορούσα να την κάνω και μόνη μου,εώς 16 μηνών το είχαμε,η αιώρα που λες βολεύει πάρα πολύ.

το jumbo το έχει,ίσως και άλλα καταστήματα παιχνιδιών...

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...