Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΑΓΙΑ ΜΠΥΡΑΣ

Recommended Posts

Γεια σου Αγλαια γεννησα με καισαρικη στις 21/05/10 μια γλυκια μπεμπουλα ημουν 8 μηνων γιαυτο εκατσε μια εβδομαδα θερμοκιτιδα. Οταν ξεκινησε να τρωει εβγαζα γαλα με το θηλαστρο κ της το πηγαινα, οταν ηρθε στο σπιτι της εδεινα ενα γευμα δικο μου κ ενα ξενο γιατι στις 3 ωρες δεν προλαβαινε το στηθος μου να ξαναγεμησει κ δεν ειχα να της δωσω. Μεσα σε μια εβδομαδα πηρε γυρω στα 400 γραμμαρια κ αρχησε της αναγωγες η παιδιατρος μου, μου σταματησε το ξενο κ το θηλαστρο κ μου ειπε να την βαλω στο στηθος μου χωρις να φοβαμαι αν θα φτασει το γαλα μου, τα πηγαιναμε καλα μεχρι που αρχησε να καθετε γυρω στην 1 ωρα στο στηθος κ να πιπιλαει. Τωρα την βαζω περιπου 10 λεπτα σε καθε στηθος οταν την βγαζω δεν γκρινιαζει αλλα δεν κοιμαται κιολας. Φταιει το γαλα μου? μπορω να παρω μαγια μπυρας? θα ηθελα να σταματησω να τρωω το βραδυ για να χασω μερικα κιλα που θελω χωρις αυτο να μειωσει το γαλα μου κ τελος σε επαφη με τον συζυγο μου ποτε μπορω να ερθω θα πρεπει να προσεξω κατι? συγνωμη αν σας κουρασα ειμαι καινουρια μαμα κ στο διαδυκτιο μπορουμε να συζηταμε πιο ανετα καποια θεματα. Ευχαριστω πολυ εκ τον προτερων. Καλο μεσημερι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 311
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πώς θα κάνεις αποκλειστικό θηλασμό όταν δίνεις τόσο συμπλήρωμα; (αλήθεια, τώρα πόσο δίνεις το 24ωρο; )

Αν σταματήσεις το μπουκάλι και ξεκινήσεις αποκλειστικό θηλασμό, το παιδί θα υποσιτίζεται.

Αν δεν έχεις όλη την ποσότητα του γάλακτος που χρειάζεται το μωρό ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να κάνεις αποκλειστικό θηλασμό.

Το θήλαστρο χρειάζεται για να αυξήσεις την παραγωγή. Αφού το μωρό παίρνει συμπλήρωμα σημαίνει ότι για κάποιο λόγο η παραγωγή σου δεν μπορεί να αυξηθεί. Ο πιθανότερος λόγος είναι ότι το μωρό δεν θηλάζει καλά. Αν θήλαζε καλά θα είχες όλο το γάλα που χρειάζεται.

Με ένα μωρό που δεν θηλάζει καλά, πώς θα κάνεις επαναγαλακτισμό;

Δεν θα σταματήσεις να θηλάζεις.

Το θήλαστρο θα το χρησιμοποιείς μετά το θηλασμό για να δίνεις επιπλέον ερέθισμα στο στήθος.

Αυτό που αντλείς, αντικαθιστά το ξένο που πίνει τώρα. Αν είχες ξεκινήσει επαναγαλακτισμό, ίσως τώρα να είχες αντικαταστήσει το περισσότερο ξένο.

Το μωρό αρχικά θα τρέφεται με θηλασμό και μητρικό γάλα από το μπουκάλι. Όσο θηλάζει καλύτερα, θα πίνει από μόνο του λιγότερο γάλα από το μπουκάλι και περισσότερο από το στήθος.

Οκ Αγλαία μου κατάλαβα. Εχω το mini electric της Medela. Να ξεκινήσω με αυτό? Τι λες? Επίσης η μαγιά μπύρας θα κανει κατι ? Να πίνω? και Πόσα χαπάκια Εκτός αν έχεις κάτι άλλο να προτείνεις. Επίσης διατροφικά τι μου συστήνεις? Έχε υπόψη σου ότι ο παιδίατρος μου συστησε και έκοψα τα γαλακτομικά, το μοσχαρι, τα ψαρια , αυγα θαλλασινα, γιατί η μικρή μου παρουσίασε αλλεργία όπως σου προείπα, οπότε δεν έχω και πολλές επιλογές. Παίρνω βεβαια σιδηρο και ασβεστιο. Επίσης πως να αποθηκευω το γαλα που αντλώ? Γυάλινο μπουκάλι και ψυγείο? και μετά ζεσταμα στη ειδική συσκευούλα που έχω? Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο που διαθέτεις!!! Ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου και περισότερο σε ευχαριστώ για την υπομονή σου.

Οκ Αγλαία μου κατάλαβα. Εχω το mini electric της Medela. Να ξεκινήσω με αυτό? Τι λες? Επίσης η μαγιά μπύρας θα κανει κατι ? Να πίνω? και Πόσα χαπάκια Εκτός αν έχεις κάτι άλλο να προτείνεις. Επίσης διατροφικά τι μου συστήνεις? Έχε υπόψη σου ότι ο παιδίατρος μου συστησε και έκοψα τα γαλακτομικά, το μοσχαρι, τα ψαρια , αυγα θαλλασινα, γιατί η μικρή μου παρουσίασε αλλεργία όπως σου προείπα, οπότε δεν έχω και πολλές επιλογές. Παίρνω βεβαια σιδηρο και ασβεστιο. Επίσης πως να αποθηκευω το γαλα που αντλώ? Γυάλινο μπουκάλι και ψυγείο? και μετά ζεσταμα στη ειδική συσκευούλα που έχω? Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο που διαθέτεις!!! Ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου και περισότερο σε ευχαριστώ για την υπομονή σου.

παρελειψα να σου απαντησω οτι της δίνω 150-200 γρ το 24ωρο περιπου

• 1 month later...

Μαλλον η μικρη μου τις τελευταιες 10-15 μερες δεν χορταινει και εχει γκρινια. Πηρα λοιπον σημερα την γυναικολογο μου και μου εδωσε μαγια μπυρας 4 χαπια την ημερα για 2 εβδομαδες ειναι λιγα;

Η μικρη μου ειναι 9 μηνων και θηλαζει 4 φορες την ημερα

Διαφημίσεις

Μαλλον η μικρη μου τις τελευταιες 10-15 μερες δεν χορταινει και εχει γκρινια. Πηρα λοιπον σημερα την γυναικολογο μου και μου εδωσε μαγια μπυρας 4 χαπια την ημερα για 2 εβδομαδες ειναι λιγα;

Η μικρη μου ειναι 9 μηνων και θηλαζει 4 φορες την ημερα

Η δοσολογία αυτή δεν έχει καμία επίδραση στη γαλουχία

Αν δεν χορταίνει θα κάνει περισσότερους θηλασμούς και θα αυξήσει την παραγωγή. Δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι κάποιο συμπλήρωμα για να την αυξήσεις.

Η δοσολογία αυτή δεν έχει καμία επίδραση στη γαλουχία

Αν δεν χορταίνει θα κάνει περισσότερους θηλασμούς και θα αυξήσει την παραγωγή. Δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι κάποιο συμπλήρωμα για να την αυξήσεις.

Δυστυχως δεν ειμαι σπιτι ολη την ημερα γιατι δουλευω

8:30 θηλασμος και εφυγα

11:00 τρωει φρουτοκρεμα

14:00 φαγητο

15-16:00 θηλασμος (14:30 με 17:30 ειμαι σπιτι )

18-19:00 τρωμε ρυζαλευρο ή φαριν λακτε (τον τελευταιο μηνα τρωμε κρεμες, μεχρι τον προηγουμενο μηνα της εδινα το φαγητο το απογευμα και το μεσημμερι την θηλαζα μονο αλλα γκρινιαζε και θεωρησα οτι πειναει και γιαυτο αρχισα και κρεμα)

21:30 θηλασμος

11:00-12:00 θηλασμος και υπνο

Αglaia Δεν θελω να σταματησω το θηλασμο σε παρακαλω τι να κανω;

το απόγευμα πρώτα θα θηλάζεις και μετά θα δίνεις φαγητό ή φρούτο, όχι κρέμα κουτιού

μετά το φαγητό ή φρούτο θα προσφέρεις ξανά θηλασμό

αν συνεχίζει να υπάρχει πρόβλημα θα πάρεις τριγωνέλα, τη βρίσκεις στο φαρμακείο ως συμπλήρωμα fenugreek το έχει η solgar, ίσως και άλλη εταιρεία.

Η δοσολογία για αύξηση του γάλακτος είναι 3 φορές την ημέρα από 3, δηλαδή 9 το 24ωρο (πολύ μεγαλύτερη δόση από αυτή που αναγράφεται στη συσκευασία)

Αγλαϊα καλημέρα...

ο μικρούλης μου είναι 9 ημερών. γεννήθηκε 3350, ξεκινήσαμε απο την αρχή αποκλειστικό θηλασμό, δεν του έχω δώσει καθόλου συμπλήρωμα, αλλά με απασχολεί το εξής:

Τρώει πάάάάάάάρα πολύ...........

μπορεί να τον θηλάζω και κάθε μισή ώρα...

υπάρχουν βέβαια και φορές που τρώει κάθε 2ωρο.

είναι όντως πολύ ή εμένα μου φαίνεται?

ανησυχώ μήπως δεν του φτάνει το γάλα. η παιδίατρος που μας είδε, είπε οτι έχω αρκετό γάλα για τον μικρούλη ( το στήθος μου τρέχει συνέχεια μόλις θηλάζω απο το άλλο), αλλά δεν έχω εκείνο το πρήξιμο που είχα την τρίτη ημέρα...

σήμερα σκέφτηκα να πάρω τα χάπια με την μαγιά μπύρας.

λές να βοηθήσουν?

πώς μπορώ να ξέρω αν έχω αρκετό γάλα για να χορτάσει?

βρεγμένες πάνες έχουμε σίγουρα 6-7 την ημέρα και λερωμένες καμιά 10ριά.

αν μπορείς να με βοηθήσεις, περιμένω την απάντησή σου.

kc3rp3.pngD0HJp3.png

"Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον.. τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ..!"

31.07.2010

Διαφημίσεις

ο μικρούλης μου είναι 9 ημερών. γεννήθηκε 3350, ξεκινήσαμε απο την αρχή αποκλειστικό θηλασμό, δεν του έχω δώσει καθόλου συμπλήρωμα, αλλά με απασχολεί το εξής:

Τρώει πάάάάάάάρα πολύ...........

μπορεί να τον θηλάζω και κάθε μισή ώρα...

υπάρχουν βέβαια και φορές που τρώει κάθε 2ωρο.

είναι όντως πολύ ή εμένα μου φαίνεται?

για την ηλικία του είναι απόλυτα φυσιολογικό να τρώει συχνά και για πολλή ώρα

η παιδίατρος που μας είδε, είπε οτι έχω αρκετό γάλα για τον μικρούλη ( το στήθος μου τρέχει συνέχεια μόλις θηλάζω απο το άλλο), αλλά δεν έχω εκείνο το πρήξιμο που είχα την τρίτη ημέρα...

το πρήξιμο της 3ης μέρας οφείλεται σε λεμφικό οίδημα και όχι σε γάλα. Αυτό κρατά λίγα 24ωρα, όσο περισσότερο θηλάζει το μωρό, τόσο λιγότερο κρατά.

σήμερα σκέφτηκα να πάρω τα χάπια με την μαγιά μπύρας.

λές να βοηθήσουν?

δεν θα βοηθήσουν και το πιθανότερο είναι ότι θα δημιουργήσουν πρόβλημα

πώς μπορώ να ξέρω αν έχω αρκετό γάλα για να χορτάσει?

βρεγμένες πάνες έχουμε σίγουρα 6-7 την ημέρα και λερωμένες καμιά 10ριά.

Αν το μωρό βρέχει 6-8 πάνες το 24ωρο και λερώνει 3-4, τότε σίγουρα τρέφεται καλά.

σε ευχαριστώ πάρα πολύ που ασχολήθηκες με το θέμα μου.

ειλικρινά μου δίνει κουράγιο αυτό που λές να συνεχίσω τον θηλασμό γιατί σκέφτηκα μέχρι και να του δώσω συμπλήρωμα γιατί νόμιζα οτι δεν χορταίνει....

να είσαι καλά....

kc3rp3.pngD0HJp3.png

"Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον.. τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ..!"

31.07.2010

• 1 month later...
το απόγευμα πρώτα θα θηλάζεις και μετά θα δίνεις φαγητό ή φρούτο, όχι κρέμα κουτιού

μετά το φαγητό ή φρούτο θα προσφέρεις ξανά θηλασμό

Αγλαϊα σε παρακαλώ πες μου:

Το μωράκι μου είναι 9,5 μηνών

Πρωί, μεσημέρι και απογευμα τρώει φρούτο, φαγητό και έτοιμη κρέμα :-(αντίστοιχα και ενδιάμεσα θηλάζει, όπως και πρίν κοιμηθεί και νύχτα και όταν ξυπνήσει το πρωί δηλ. 5 φορές περίπου το 24ωρο).

1)Να θηλάζω και να τρωει αμέσως μετά ή όταν ξαναπεινάσει;

Να θηλάζω αμέσως μετά το φαγητό ή όταν ξαναπεινάσει;

2)Θέλω να αποφύγω την έτοιμη κρέμα το απόγευμα! Ομως δεν ξέρω τι να του δίνω:

Ρώτησα την παιδίατρο και είπε ότι είναι μικρό ακόμη για να φάει δεύτερη φορά στην ημέρα φρούτο ή φαγητό οπότε να φάει έτοιμη κρέμα ή γιαούρτι για βρέφη Νoulac!

Αγόρασα το βιολογικό μούσλι και βρώμη της Holle και του αρέσει αλλά μόνο με κάτι άλλο μέσα πχ φρούτο ή γιαούρτι (του έδωσα κατσικίσιο βιο, είναι όντως καλύτερο από το αγελαδινό γιαούρτι και οπωσδήποτε από το γάλα; Μακάρι να του έβαζα δικό μου γάλα αλλά το θήλαστρο είναι το χειρότερό μου... βέβαια δεν έχω πάρει νοσοκομειακό).

Για αυγό είναι νωρίς μου είπε η παιδίατρος.

Πρότεινέ μου σε παρακαλώ κάτι για το απόγευμα. Στεναχωριέμαι κάθε φορά που του δίνω κρέμα έτοιμη!

Περίμένω ιδέες και από τα υπόλοιπα κορίτσια.

Ρώτησα την παιδίατρο και είπε ότι είναι μικρό ακόμη για να φάει δεύτερη φορά στην ημέρα φρούτο ή φαγητό οπότε να φάει έτοιμη κρέμα ή γιαούρτι για βρέφη Νoulac!

Σε δουλεύει :?

Σε ποια παιδιατρική και σε ποια δημοσίευση έχει δει τέτοιες ανοησίες;

Να σου το δείξει γραμμένο στα βιβλία του.

Δεν έχεις κανένα λόγο να αντλείς για να ετοιμάσεις κρέμες για το μωρό.

Πρότεινέ μου σε παρακαλώ κάτι για το απόγευμα. Στεναχωριέμαι κάθε φορά που του δίνω κρέμα έτοιμη!

Δώσε ένα φρούτο διαφορετικό από το πρωινό.

• 2 months later...

Διαφημίσεις

kalhspera ,eimaste 21 hmerwn kai den exw gala me apotelesma na trelenetai pou den exw kai n akokkinizei !!!!!!polu!!!!opote bazw kseno!!!!!:(((((((((((((((( eimai apelpismenh molis phra xapia ksekinaw me 2 meta apo geuma na dw!!!!!!

Τι εννοείς όταν γράφεις ότι ξεκινάς 2 μετά από γεύμα; Γεύμα δικό σου ή του μωρού;

Τι περιμένεις να δεις;

Η μαγιά μπύρας είναι χρήσιμη μόνο όταν το γάλα δεν φτάνει.

Αν φτάνει το γάλα η μαγια της μπύρας πιθανόν να δημιουργήσει υπερπαραγωγή που θα είναι δύσκολο να τη διαχειριστεί η μαμά. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι όταν υπάρχει υπερπαραγωγή το μωρό υποσιτίζεται γιατί πίνει γάλα που έχει λίγα λιπαρά, κάνει πράσινες κενώσεις, έχει αέρια και δεν βάζει κανονικά βάρος.

Το θήλαστρο αντικαθιστά γεύματα που χάνονται και οι αντλήσεις δεν κάνουν αναγκαία τη μαγιά της μπύρας.

καλησπέρα ,πότε ΔΕΝ φτάνει το γάλα?:shock:πότε μπορούμε να πούμε πως δεν φτάνει ,διατηρώντας όλες τις προυποθέσεις πάνες 7-8 και 4 κενώσεις

παρόλα αυτα γκρίνια και κλάμα.......

είναι άσκοπο ΤΕΛΕΙΩΣ να πέρνω 3 χάπια μαγιας μετά απο κάθε γευμα?

φέρνουν μήπως δυσκοιλιότητα??????:oops:

Η μαγιά μπύρας είναι χρήσιμη μόνο όταν το γάλα δεν φτάνει.

Αν φτάνει το γάλα η μαγια της μπύρας πιθανόν να δημιουργήσει υπερπαραγωγή που θα είναι δύσκολο να τη διαχειριστεί η μαμά. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι όταν υπάρχει υπερπαραγωγή το μωρό υποσιτίζεται γιατί πίνει γάλα που έχει λίγα λιπαρά, κάνει πράσινες κενώσεις, έχει αέρια και δεν βάζει κανονικά βάρος.

Το θήλαστρο αντικαθιστά γεύματα που χάνονται και οι αντλήσεις δεν κάνουν αναγκαία τη μαγιά της μπύρας.

Τι εννοείς όταν γράφεις ότι ξεκινάς 2 μετά από γεύμα; Γεύμα δικό σου ή του μωρού;

Τι περιμένεις να δεις;

καλησπέρα μετά απο κάθε γευμα δικό μου δηλαδή 6 την ημέρα.

είναι άσκοπο τελείως?:roll:

καλησπέρα ,πότε ΔΕΝ φτάνει το γάλα?:shock:πότε μπορούμε να πούμε πως δεν φτάνει ,διατηρώντας όλες τις προυποθέσεις πάνες 7-8 και 4 κενώσεις

παρόλα αυτα γκρίνια και κλάμα.......

είναι άσκοπο ΤΕΛΕΙΩΣ να πέρνω 3 χάπια μαγιας μετά απο κάθε γευμα?

φέρνουν μήπως δυσκοιλιότητα??????:oops:

Eίναι εντελώς άσκοπο για τη γαλουχία. Αυτή η δοσολογία δεν έχει καμιά επίδραση στη γαλουχία πλην του ότι αλλάζει τη γεύση και ίσως δημιουργει προβλήματα στο μωρό (είναι από τις τροφές που ευθύνονται για αλλεργίες).

Eίναι εντελώς άσκοπο για τη γαλουχία. Αυτή η δοσολογία δεν έχει καμιά επίδραση στη γαλουχία πλην του ότι αλλάζει τη γεύση και ίσως δημιουργει προβλήματα στο μωρό (είναι από τις τροφές που ευθύνονται για αλλεργίες).

κ.ΑΓΛΑΪΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

αν ξεκινήσω γλυκάνησο ,θα έχω κάποιο αισθητό αποτέλεσμα?να μην τον πιάνουν κ κολικοί...γαλακτοκομικά τα στματησα χθες γιατί είδα πως ταλαιπωρεί το νινι (τεντώνεται,τραβιέται,κοκκινιζει) ΜΟΝΟ ΘΗΛΑΖΩ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΜΠΙΜΠΕΡΟ!

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΝΩ ΟΤΑΝ ΠΟΝΑΕΙ ΤΣΑΙ? αν ναι ποιο ?

τα χάπια θα τα σταματησω τελείως,χθές αγόρασα το swing medela 150euro α;πο φαρμακείο μήπως να ξεκινούσα αντλήσεις πιο συχνά μετά τα γευματα του μικρού? μπας κ αυξηθεί η παραγωγή???

αυριο θα 40ντήσουμε!!!!!;DDDD:p:p:p:p:p

αν ξεκινήσω γλυκάνησο ,θα έχω κάποιο αισθητό αποτέλεσμα?να μην τον πιάνουν κ κολικοί...

Δεν γνωρίζω αν θα έχεις αισθητό αποτέλεσμα με το γλυκάνησο. Παρόλο που αναφέρεται στα γαλακταγωγά δεν έχει αναφερθεί κάτι ιδιαίτερο όπως για την τριγωνέλα.

γαλακτοκομικά τα στματησα χθες γιατί είδα πως ταλαιπωρεί το νινι (τεντώνεται,τραβιέται,κοκκινιζει)

οι αντιδράσεις αυτές δεν μοιάζουν με κολικούς

ΜΟΝΟ ΘΗΛΑΖΩ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΜΠΙΜΠΕΡΟ!

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΝΩ ΟΤΑΝ ΠΟΝΑΕΙ ΤΣΑΙ? αν ναι ποιο ?

Το τσάι κάνει το μωρό να χάνει γεύματα.

χθές αγόρασα το swing medela 150euro α;πο φαρμακείο μήπως να ξεκινούσα αντλήσεις πιο συχνά μετά τα γευματα του μικρού? μπας κ αυξηθεί η παραγωγή???

Αυτό το θήλαστρο είναι ΜΟΝΟ για να αντλείς 1-2 γεύματα το 24ωρο για να αφήσεις στο μωρό όταν θα λείπεις.

Δεν είναι κατάλληλο για αύξηση γαλουχίας.

Επίσης, οποιαδήποτε παρέμβαση όταν δεν υπάρχει πρόβλημα, όπως στη δική σου περίπτωση, μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει. Δεν μπορούμε να φτιάξουμε κάτι που δεν έχει χαλάσει!

Δεν γνωρίζω αν θα έχεις αισθητό αποτέλεσμα με το γλυκάνησο. Παρόλο που αναφέρεται στα γαλακταγωγά δεν έχει αναφερθεί κάτι ιδιαίτερο όπως για την τριγωνέλα.

οι αντιδράσεις αυτές δεν μοιάζουν με κολικούς

Το τσάι κάνει το μωρό να χάνει γεύματα.

Αυτό το θήλαστρο είναι ΜΟΝΟ για να αντλείς 1-2 γεύματα το 24ωρο για να αφήσεις στο μωρό όταν θα λείπεις.

Δεν είναι κατάλληλο για αύξηση γαλουχίας.

Επίσης, οποιαδήποτε παρέμβαση όταν δεν υπάρχει πρόβλημα, όπως στη δική σου περίπτωση, μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει. Δεν μπορούμε να φτιάξουμε κάτι που δεν έχει χαλάσει!

σας ευχαριστώ πολύ :D

Καλημέρα και από εμένα...

Η μικρή στις 29/12 γίνεται 3 μηνών...

Βάρος γέννησης: 3150

6/10 2940

29/10 4080

29/11 4900

το πρόγραμμά μας μέχρι τώρα είναι το εξής:

5:00 - 6:00 θηλασμός

8:00 άντληση (symphony)

13:00 άντληση (swing)

και από τις 6 μέχρι τις 11 που θα κοιμηθεί θηλάζω άλλες 3 φορές...

Το θέμα μου είναι το εξής...στην αρχή σε κάθε άντληση έβγαζα 150ml...ενώ τα γεύματα της μικρής στο μπουκάλι ήταν 100ml...το θέμα είναι ότι η μικρή πλέον έχει ανεβάσει ρυθμούς...αλλά εγώ εξακολουθώ και βγάζω την ίδια ποσότητα...

Χρειάζεται να πάρω μαγιά ή κάποιο συμπλήρωμα ή πάμε καλά και θα αυξηθεί από μόνο του;

Καλημέρα και από εμένα...

Η μικρή στις 29/12 γίνεται 3 μηνών...

Βάρος γέννησης: 3150

6/10 2940

29/10 4080

29/11 4900

το πρόγραμμά μας μέχρι τώρα είναι το εξής:

5:00 - 6:00 θηλασμός

8:00 άντληση (symphony)

13:00 άντληση (swing)

και από τις 6 μέχρι τις 11 που θα κοιμηθεί θηλάζω άλλες 3 φορές...

Το θέμα μου είναι το εξής...στην αρχή σε κάθε άντληση έβγαζα 150ml...ενώ τα γεύματα της μικρής στο μπουκάλι ήταν 100ml...το θέμα είναι ότι η μικρή πλέον έχει ανεβάσει ρυθμούς...αλλά εγώ εξακολουθώ και βγάζω την ίδια ποσότητα...

Χρειάζεται να πάρω μαγιά ή κάποιο συμπλήρωμα ή πάμε καλά και θα αυξηθεί από μόνο του;

Μπορείς να προσθέσεις άλλη μία άντληση όταν επιστρέφεις;

Το συμπλήρωμα διατροφής δεν θα σε βοηθήσει, μόνο οι επιπλέον αντλήσεις θα μπορέσουν να αυξήσουν την παραγωγή και να τη διατηρήσουν.

Μπορείς να προσθέσεις άλλη μία άντληση όταν επιστρέφεις;

Το συμπλήρωμα διατροφής δεν θα σε βοηθήσει, μόνο οι επιπλέον αντλήσεις θα μπορέσουν να αυξήσουν την παραγωγή και να τη διατηρήσουν.

Καλησπέρα Αγλαϊα,

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση...αλλά προβληματίζομαι στο πως μπορεί αυτό να γίνει...

Σπίτι γυρίζω γύρω στις 5.45 με 6.00 και αμέσως βάζω τη μικρή στο στήθος...

μέχρι τις 11 που θα κοιμηθεί θα θηλάσει άλλες 2 φορές...οπότε βρίσκω δύσκολο να κάνω και άντληση στο ενδιάμεσο...έχεις καμμιά ιδέα;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...