Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ουρεόπλασμα και υπογονιμότητα

Fani77

Recommended Posts

κορίτσια καλησπέρα.

Είμαι καινούργια στο φόρουμ. προσπαθούμε με τον άντρα μου για μωρό εδώ και σχεδόν 2 χρόνια. τους τελευταίους 2-3 μήνες τις μέρες που περιμένω περίοδο το σκέφτομαι συνέχεια και κάπως έτσι μπήκα στο φόρουμ και άρχισα να το διαβάζω. πριν 1,5 μήνα έκανα σαλπιγγογραφία και ήταν καλή. παράλληλα ο άντρας μου έκανε σπερμοδιάγραμμα και καλλιέργεια και είχε πολλές ανώμαλες μορφές και ουρεόπλασμα. είχα κι εγώ, οπότε πήραμε αντιβίωση. έχω δει στο ίντερνετ κυρίως σε ξένα σάιτ ότι μπορεί να σχετίζεται με αντρική υπογονιμότητα. κάτι τέτοιο το θεώρησα πολύ θετικό γιατί με την αντιβίωση μπορεί πραγματικά να έχουμε τώρα πολύ περισσότερες πιθανότητες. αυτό τον μήνα αμέσως μετά την αντιβίωση κάναμε μπόλικο σέξ τις γόνιμες μέρες και με αναπτερωμένο ηθικό. τώρα όμως που περιμένω περίοδο ώς το Σάββατο νομίζω ότι νιώθω όπως κάθε μήνα. πρήξιμο στο στήθος κλπ.

ξέρει καμία κάτι για το ουρεόπλασμα΄και την υπογονιμότητα;

και σε κάθε περίπτωση χρειαζόμουνα λίγη παρέα γι αυτές τις μέρες γιατι βαρέθηκα κάθε μήνα να το συζητάω με τις φίλες μου, να με ενθαρρύνουν και στο τέλος τίποτα. τουλάχιστον η περίοδος μου έρχεται σταθερά στις 27-28 μέρες και δεν μπαίνω στο τριπάκι με καθυστερήσεις κλπ. από εγκυμοσύνη όμως τίποτα...

Αυτά για αρχή...

:?:

Διαφημίσεις

Αγαπητή Φανη77, πριν 2 χρόνια σε καποιες εξετασεις που εκανα βρεθηκα και γω θετικη, και πηρα την σχετικη αντιβίωση. Δεν ξέρω αν όντως υπάρχει συσχετισμος με την υπογονημοτητα μιας και τότε δεν με απασχολούσε το θεμα της εγκυμοσύνης και δεν το εψαξα περαιτερω, Σημερα έχω ενα μωρακι 11 μηνών.

Σου ευχομαι τα καλυτερα:)

Η μικρή μου καραμέλα μεγαλώνει κάθε μέρα!!

• 1 month later...
κορίτσια καλησπέρα.

Είμαι καινούργια στο φόρουμ. προσπαθούμε με τον άντρα μου για μωρό εδώ και σχεδόν 2 χρόνια. τους τελευταίους 2-3 μήνες τις μέρες που περιμένω περίοδο το σκέφτομαι συνέχεια και κάπως έτσι μπήκα στο φόρουμ και άρχισα να το διαβάζω. πριν 1,5 μήνα έκανα σαλπιγγογραφία και ήταν καλή. παράλληλα ο άντρας μου έκανε σπερμοδιάγραμμα και καλλιέργεια και είχε πολλές ανώμαλες μορφές και ουρεόπλασμα. είχα κι εγώ, οπότε πήραμε αντιβίωση. έχω δει στο ίντερνετ κυρίως σε ξένα σάιτ ότι μπορεί να σχετίζεται με αντρική υπογονιμότητα. κάτι τέτοιο το θεώρησα πολύ θετικό γιατί με την αντιβίωση μπορεί πραγματικά να έχουμε τώρα πολύ περισσότερες πιθανότητες. αυτό τον μήνα αμέσως μετά την αντιβίωση κάναμε μπόλικο σέξ τις γόνιμες μέρες και με αναπτερωμένο ηθικό. τώρα όμως που περιμένω περίοδο ώς το Σάββατο νομίζω ότι νιώθω όπως κάθε μήνα. πρήξιμο στο στήθος κλπ.

ξέρει καμία κάτι για το ουρεόπλασμα΄και την υπογονιμότητα;

και σε κάθε περίπτωση χρειαζόμουνα λίγη παρέα γι αυτές τις μέρες γιατι βαρέθηκα κάθε μήνα να το συζητάω με τις φίλες μου, να με ενθαρρύνουν και στο τέλος τίποτα. τουλάχιστον η περίοδος μου έρχεται σταθερά στις 27-28 μέρες και δεν μπαίνω στο τριπάκι με καθυστερήσεις κλπ. από εγκυμοσύνη όμως τίποτα...

Αυτά για αρχή...

:?:

Αγαπητή φίλη, εγω και ο άντρας μου ταλαιπωρούμαστε εδώ και λίγους μήνες με το ουρέοπλασμα. Ειναι ενα μικρόβιο το οποίο δεν φέυγει και πολύ εύκολα αλλα και ακόμη και η επανάληψη της εξέτασης να δείξει οτι έφυγε μπορεί να εμφανιστεί και πάλι!!! Ο τελευταίος γιατρός του άντρα μου (ουρολόγος) που μας έδωσε την αγωγή μας εξήγησε οτι επειδή το ουρεόπλασμα δεν εχει συμπτώματα και ενοχλήσεις αν εχει παραμείνει στον άντρα για πολλά χρόνια ίσως να προκαλέσει υπογονιμότητα (χωρίς αυτό να ειναι και σίγουρο)!! Εμεις ειχαμε κανει την αγωγή, επαναξέταση και ειχε δείξει οτι ειμασταν οκ....ελα ομως που μετα απο 2 μήνες επρεπε να κανει κατι εξετασεις ο αντρας μου και ευτυχως ο γιατρός του ειπε να το ξανακάνει γιατι παλι έδειξε οτι ειχε το μικρόβιο!!! Μετα απο εμπειρια δηλαδη σου προτείνω να το ξανακάνεις μετα απο κανα 2 μηνο....Καλή επιτυχία και μας ευχομαι σύντομα μανούλες!!

• 10 months later...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ...ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 6ο ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΙΕΡΓΙΑ ΛΟΓΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΙΝΗΣ ΤΟ ΟΥΡΕΟΠΛΑΣΜΑ... ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΘΕΡΑΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ...ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΖΙΦΟΣ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΘΕΡΑΠΙΑ...ΓΙΑ ΔΩΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΠΙΝΩ ΤΟ RULID 150mg...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΒΙΟΣΗ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΣΙΝΕΧΙΣΤΗ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΙΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΒΙΟΥ ΜΗΝ ΚΟΛΛΙΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ... ΥΠΑΡΧΗ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ? ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ....

• 1 month later...

Κι εμεις αντιμετωπισαμε το ουρεοπλασμα. Δεν θυμαμαι την αντιβιωση απλα θυμαμαι οτι ηταν χρονοβορα διαδικασια. Μας καθυστερησε περιπου 4 μηνες.

Διοτι 1 μηνας αντιβιωση και οι δυο, μετα απο 1 μηνα ξανα εξετασεις να δουμε αν εφυγε, ο αντρας μου οκ, αλλα εγω επρεπε να την επαναλαβω (νομιζω με αλλο φαρμακο), αλλος 1 μηνας λοιπον θεραπεια, και αλλος 1 μηνας για να κανουμε ξανα εξετασεις και να βγουν επιτελους αρνητικες.

Παντως τελικα τα κατεφεραμε, δηλαδη Μαιο ξεμπερδεψαμε με το ουρεοπλασμα, τον Νοεμβριο εμεινα εγκυος.

Καλη επιτυχια σου ευχομαι.

MF88p3.png

Hf3jp3.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...