Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Recommended Posts

Κορίτσια δεν ξέρετε πόση ανακούφηση νιώθω τώρα που διαβάζω τα post σας. ¨Εμαθα πριν μια βδομάδα ότι είμαι έγκυος και ο γιατρός μου το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν να φύγει η γάτα από το σπιτι! Έκλαιγα δύο μέρες δεν μπόρεσα να χαρώ αυτό που μου συνεβαινε. Μέχρι που ενημερώθηκα για το τοξόπλασμα και από άλλες πηγές. Φυσικά η γάτα μου θα παραμείνει στο σπίτι και εγ΄απλά θα είμαι προσεκτική. Τι τρομοκρατία είναι αυτή πάντως στις έγκυες σχετικά με τι γάτες? Είμαι έξαλλη!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 324
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εγω δεν ειχα αντισωματα για τοξοπλασμα , οι συμβουλες ειναι γνωστες....

σου προτεινω να καθαριζεις το σπιτι σου οταν ερθει με το καλο το μωρο με microbact forte ή korsollin ff της bode....

καθαριζει με αυτα ο κτηνιατρος μου το ιατριο του!! κ τα πηρα κ εγω

.......τωρα αν η πεθερα μου εχει προβλημα να βλεπει το σκυλι μεσα στο σπιτι τοτε να μην ερχεται. εγω ανελαβα μια ευθυνη με αυτο το σκυλακι και δεν θα αλλαξω γνωμη

:D:D:D

εχω κ εγω σκυλό, αλλα εχω κ αυλή....

εχω κ πεθερά κ ερχετε στο σπίτι, καθε φορά κ με μια φίλη της, την ωρα που σχολαω κ παω σπιτι μου να ξεκουραστώ....

το σκυλι μου το αγριοκοιταει.....

λες να το βαλω μες το σπίτι κ εγω? :wink:

μεσα το σκυλί ..... εξω η πεθερα :D:D

Και εμείς έχουμε σκύλο στο σπίτι και έχω περάσει όλη την εγκυμοσύνη (μπαίνω στην 34η εβδομάδα) αγκαλιά μαζί της!!!!Απλά δεν κάνουμε άγαρμπα παιχνίδια....Ο γιατρός δεν μου ζήτησε απομάκρυνση αλλά και να μου ζητούσε θα απομάκρυνα αυτόν. Την έχουμε εμβολιασμένη, με χαπάκια κ.λ.π. και έτσι δεν φοβάμαι. Τοξόπλασμα κολάς πιο εύκολα απο μη καλά πλυμένα λαχανικά παρά απο ζώο που παίρνει χαπάκια. Μύκητες κολάς παντού, ένα προσεγμένο ζώο δεν είναι εστία μόλυνσης.

Όσο για την πεθερά και εμείς είχαμε ψιλογκρίνιες αλλά το ξεκόψαμε εξ αρχής, πήγε να μας ανοιξει κανα δυο φορές συζήτηση στην αρχή και η απάντηση μας ήταν κάθετη και έτσι δεν μας ξαναείπε τίποτα.

Το μόνο που κάνω πλεον είναι επειδή κοιμόμασταν εγώ ο άντρας μου και το σκυλί όλοι μαζί είναι εδώ και ένα μήνα την βάζω σε ένα crate και κοιμάται μέσα στην κρεβατοκάμαρα, απο βδομάδα θα την βγάλουμε εκτός κρεβατοκάμαρας έτσι ώστε όταν έρθει το παιδί να μην αισθανθεί οτι ήρθε ο ξένος και την πέταξε απο το δωμάτιο. Λίγη προσοχή θέλει και όλα γίνονται.

με το σκυλο θα τα καταφερω με την πεθερα μου που εχει αρχισει να λεει βλακειες τι κανω? " ε διαλεξεις ή το παιδι ή το σκυλι " ευτυχως που ο αντρουλης μου λατρευει το σκυλακι μου. δεν υπαρχει κανενας τροπος απομακρυνσης της πεθερας κανει κακο στην εγκυο χαχα

Δέν διάβασα 'ολες τις απαντ'ησεις γιατι σαυτή σου την ερώτηση θέλω πολύ να απαντήσω.είχαμε και ειδικά τώρα με το παιδί αρκετό πόλεμο για το θέμα του σκυλιού.ο γυναικολόγος μας είπε οτι δεν υπάρχει πρόβλημα αρκει να αποφεύγω να μαζεύω τις ακαθαρσίες.ο κτηνίατρος το ίδιο και αργότερα η παιδίατρος που δεν θέλει κατοικίδια μας είπε οτι δεν μπορεί να μας πεί οτι κάνει κακό.σε πληροφορώ με το που έμεινα έγκυος σταμάτησε να πηδάει πάνω μου΄,μόλις φέραμε το παιδί στο σπίτι το βάλαμε να τη μυρίσει απο απόσταση και την πρώτη μέρα κοιμήθηκε κοιτάζοντάς την και τώρα που μεγάλωσε παρόλο που τον ενοχλεί δεν την πειράζει και όσο για το να πάει κάποιος να την πειράξει δεν υπάρχει περίπτωση.μην ακούς κανέναν εσύ ξέρεις καλύτερα και για το αν θα είναι επικύνδινο για το μωρό.και για να κλείσεις κάποια στόματα πάρτους μαζί σου σον γιατρό να το ακούσουν μόνοι τους.στο κάτω κάτω είναι σπίτι σου και πρέπει να σέβονται την απόφασή σου

Ευγενία10/08/2007 Χριστιάννα 11/06/2011

Διαφημίσεις

Τα εχω αναφερει και αλλου... εχω σκυλακι στο σπιτι και ολις εμεινα εγκυος μιλησα με τον γυναικολογο και τονκτηνιατρο μας. Και οι δυομου ειπαν οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα. φυσικα διαβασα και αρκετες ερευνες. Οσο για τους γυρω πολλα θα ακουσεις αλλα μη δινεις σημασια. κι εμενα ξερω οτι η πεθερα μου δεν συμφωνει αλλα δεν της εδωσα καν το δικαιωμα να ου το αναφερει. Επισης εχω μιλησει και με παιδιατρο και το σκυλι θα μεινει εδω και με τον ερχομο της μπεμπας. Απλα θα υπαρχει το 1ο τριμηνο μια σχετικη προσοχη εως να κανει τα πρωτα εμβολια το παιδι.

bunbunsrd20090303_-1_To+neraidaki+mou+einai.png

ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ!

Εμεις μόλις παντρευτήκαμε (τον Ιούλιο που μας πέρασε) πήραμε το κουταβάκι μας που τώρα είναι ολόκληρο θηριο βέβαια αν και 8 μηνών είναι θηριο, βλέπετε Golden Retriever και μικρό δεν γίνεται..και μετα από 20 μέρες που το είχαμε έμαθα ότι ήμουν έγκυος..προσπαθώ να είμαι προσεκτική με τις ακαθαρσίες του και πλέον δεν πάμε μόνοι μας βόλτα αλλά και με τον άντρα μου γιατί αν δει παιδάκι κοντεύει να πνιγεί για να πάει κοντά του και έγω δεν μπορώ να τον κομαντάρω με τίποτα...αλλά κατα τα άλλα δεν θα τον άλλαζα με τίποτα εκτός και αν ήμουν του θανατα φτου φτου μακρυά απο μας (και αυτό μέχρι να γεννούσα).. :wink:

.png img1238z.jpg

εχω ενα λαμπραντορ ριτριβερ απο 30 ημερων!σημερα ειναι 9 μηνων και πλεον δεν ειναι κουταβι :lol::lol: απλα επειδη ειναι λιγακι αγαρμπος και λογω ηλικιας αλλα κ λογω ογκου κ βαρους ο γιατρος μας ειπε να ειναι σε αποσταση με μενα κ ο μονος λογος να μην με χτυπησει !! κατα τα αλλα δεν υπαρχει κανενα προβλημα εφοσον εχει τα καταλληλα εμβολια.μην ανυσηχεις καθολου:):)

line_m121_beg_40_time_1250136000_text_ef20e3e9efeae1f220eceff520e5e9ede1e9.gif

Kαι μένα έιναι είναι άγαρμπος και μπουνταλάς ο καημένος ακόμα μι από τα ίδια..αλλά δεν έιναι τέλεια σκυλιά? Λένε ότι αν ήταν άνθρωποι θα ήταν σίγουρα baby-sitter :lol:

.png img1238z.jpg

LILLYPRO ειναι απο τα πιο ομορφα σκυλια που υπαρχουν σε ολο το σκυλικο βασιλειο :lol::lol::lol: αντρακλας ειναι και σενα ε?? να σου πω ρε κοριτσι μου ειναι τρελος ο δικος σου???χαχαχα εννοω οτι χοροπηδαει απο δω κ κει περνει σβαρνα οτι βρει στο δρομο του και τρωει ΤΑ ΠΑΝΤΑ γυρω του???

Διαφημίσεις

NAI NAI NAI XA XA XA XA να΄σαι καλά βρε κοπέλα μου νόμιζα ότι μόνο το δικό μου είναι έτσι.. :lol::lol::lol: τρέχει πάνω κάτω σαν τρελό συνήθως μόλις αρχίζει και χαίρεται με κάτι, έχει σκάψει όλο τον κήπο του σπιτιού που νοικιάζουμε και φοβαμαι μην ξεθάψει καμμιά μασέλα ξέρεις.. :lol: κουρεύει ακόμα και ντριανταφυλιά και τρώει τα πάντα..πλαστικά ,ξύλα, χόρτα, πατάκια που είναι και η αδυναμία μας. Το μαλώνω συνέχεια γιατί φοβάμαι μην πνιγεί αλλά σιγά μη θιχτεί κιόλας..να φανταστείς έιχαμε παρει κάτι δάδες μπαμπού από το πράκτικερ και ένα πρωί υπήρχε η 1 από τις 2..η άλλη έγινε χίλια κομμάτια!Εσείς όλα καλά ???

.png img1238z.jpg

χαχαχαχαχαχαχαχαχα εμεις τον ειχαμε στο σπιτι μεσα μας εφαγε ολες τις κασες απο τις πορτες (τις οποιες ξανα φτιαχνει ο αντρας μου ) μας εφαγε τα επιπλα της κρεβατοκαμαρας (ευτυχως θα παρουμε καινουρια) τωρα που βγηκε εξω λογω της εγκυμοσυνης μου του πηραμε ενα σπιτακι απο τα πλαστικα τα χοντρα ξερεις... απο το οποιο εχει φαει την πορτα γυρω γυρω και τωρα πιο πολυ με σπιλια μοιαζει παρα με σπιτι χαχαχαχα!! ειναι ζημειαρης ο ατιμος κανει πολλα ασχημα πραγματα αλλα κ που το μαλωνουμε δεν καταλαβαινει το εχει σαν παιχνιδι!! εμαθα παντως πως μολις χρονισουν τα συγκεκριμενα αλλαζουν συμπεριφορα ηρεμουν πολυ, δεν ξερω κατα ποσο αληθευει...

χαχαχαχαχαχαχαχαχα εμεις τον ειχαμε στο σπιτι μεσα μας εφαγε ολες τις κασες απο τις πορτες (τις οποιες ξανα φτιαχνει ο αντρας μου ) μας εφαγε τα επιπλα της κρεβατοκαμαρας (ευτυχως θα παρουμε καινουρια) τωρα που βγηκε εξω λογω της εγκυμοσυνης μου του πηραμε ενα σπιτακι απο τα πλαστικα τα χοντρα ξερεις... απο το οποιο εχει φαει την πορτα γυρω γυρω και τωρα πιο πολυ με σπιλια μοιαζει παρα με σπιτι χαχαχαχα!! ειναι ζημειαρης ο ατιμος κανει πολλα ασχημα πραγματα αλλα κ που το μαλωνουμε δεν καταλαβαινει το εχει σαν παιχνιδι!! εμαθα παντως πως μολις χρονισουν τα συγκεκριμενα αλλαζουν συμπεριφορα ηρεμουν πολυ, δεν ξερω κατα ποσο αληθευει...

Δε ξέρεις πόσο σε πονάω και πόσο σε καταλαβαίνω...ειδικά αυτό με το σπιτάκι..εμάς προς το παρόν έχει φάει μόνο το παραθυράκι που είχε από πίσω και πάλι καλά που ήταν αυτό γιατι μόλις είδα τα απομινάρια νόμιζα ότι είναι από το air condition του σπιτιου και τρελάθηκα...μα τι έχουν στο μυαλό τους δεν μπορώ να καταλάβω...είδες και σενα να κλαδεύει ήθελα και μάσαγε τα έπιπλα σου!!!

.png img1238z.jpg

Διαφημίσεις

αν τον μαλωσεις σε ακουει ή σε γραφει ?? εμενα μου κανει κατι κολπα τελευταια καινουρια πχ τον μαλωνω και μου πεταει δοντια φυσικα δεν με δαγκωνει αλλα ισα ισα να δειξουμε την μαγκια μας! πωπω νομιζα πως μονο εγω το περναω αυτο το καναλι........θα ηρεμησουν θα δει;) ειναι 100% σιγουρο αυτο!

Βλέπω και συ καλο νυχτοπούλι είσαι..δεν σε πιάνει λόγω εγκυμοσύνης ή έτυχε? Πόσων εβδομάδων είσαι τώρα? εμένα με έπιασαν για τα καλά οι αυπνίες πάντως..που βόμβα να έπεφτε δεν ξυπνούσα...και κοιμόμουν ώρες ατελείωτες...

.png img1238z.jpg

είναι στον άνθρωπο τελικά εγώ που τα κορόϊδευα αυτά να τώρα...28 μπήκα..το θέμα είναι ότι και να με πιάσει ύπνος όλο ανυσηχία και χαζοόνειρα είναι..κοιμάμαι με το που φύγει ο άντρας μου ΄κατά τις 7 το πρωί δηλάδη...όσο αναφορά τον άλλο όταν δεν με ακούει βάζω τα μεγάλα μέσα δηλαδή τον άντρα μου που δεν τον κανακευει όπως εγώ και του πάει να... :shock: μακάρι να ηρεμήσει όπως λες γιατί αλλιώς θα έχω 2 μωρά για ντάντεμα μετά και συ δηλαδή το ίδιο μη ξεχνιόμαστε :lol::lol:

.png img1238z.jpg

Έχουμε ένα γλυκύτατο πεκινουά. Όταν έμεινα έγκυος ο γυναικολόγος μου είχε πει να το διώξω. Η αλήθεια έιναι ότι στην αρχή και εγώ φοβήθηκα. (ανενημέρωτη :oops: ). Εννοείται πως το σκυλάκι έμεινε.

Θυμάμαι την αντίδραση της. Ήρθε κοντά, το μύρισε και μετά αδιαφόρησε.

Όταν ήρθε την πρώτη φορά ο παιδίατρος στο σπίτι, γύρω στις 10 μέρες, το μόνο που με ρώτησε είναι αν ζηλεύει. :lol::lol:

Μετά από σχεδόν 2 χρόνια αυτός που έχει πρόβλημα είναι το σκυλάκι και όχι τα παιδιά!! :lol::lol::lol:

[/img]

img0803my1.jpg

Μα τι σκατοπερίεργος!!!!

Ειναι ενας ΚΟΥΚΛΟΣ θεε μου... Μην ανησυχεις σε λιγους μηνες θα αλλαξει και θα ειναι το πιο υπακουο ζωακι... ολα ετσι κανουνε... Κι εμεις τοεπομενο σκυλι μας λαμπραντορακι θα ειναι σιγουρα, μολις λιγο ξεπεταχτει η μπεμπα!

bunbunsrd20090303_-1_To+neraidaki+mou+einai.png

ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ!

Kαλημέρα κορίτσια!!

Όταν ήμουν έγκυος στο 1ο μου (πριν 7 χρόνια) είχα το labrador μέσα στο σπίτι, ούτε καν στο μπαλκόνι...δεν είχα κανένα πρόβλημα. :):) Οταν γεννήθηκε το μωρό και ήρθε η παιδίατρος σπίτι και τον είδε απλά με ρώτησε εάν ζηλεύει και είπε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα απομάκρυνσης...Τα σκυλιά που έχουμε στα σπίτια μας είναι πολλές φορές πιο καθαρά από τους ανθρώπους...Μην ανησυχείς καθόλου!! :lol::lol:

236387wlsypwbtf4.gif

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΦΕΡΜΠΑΚΟ ΜΑΣ, ΤΣΙΟΥΑΟΥΑ, ΠΕΝΤΕΜΙΣΥ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΣΟ ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΛΙΕΣ! ΑΝ ΚΑΙ Ο ΦΕΡΜΠΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ ΤΟ ΜΑΝΑΡΑΚΙ ΜΟΥ!ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΧΩΡΙΖΟΜΟΥΝΑ!

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...