Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ύπνος - προβλήματα με τον υπνο!!!!!

aggeliki

Recommended Posts

και στις 2 θυμαται να κανει δοκιμες?αχ τι με περιμενει.μα δεν θελει να φαει.κανω ενα σωρο αποπειρες να του δωσω το μπιμπερο και δεν το παιρνει.αρα δεν πειναει.προσπαθω οταν ξυπναει να τον ξεγελαω με την πιπιλα που τη θελει μονο μεχρι να τον παρει ο υπνος μηπως και παρει λιγο παραταση ο υπνος του,αλλα δεν την θελει.την πιανει με κλειστα ματια και την πεταει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι στις 2!!! εμένα στον 6ο που ήταν έντονα αναπτυξιακός ξυπνουσε και έκανε βαρελάκια και γελια και παιχνίδια και μπορεί αυτό να κρατουσε και 2 ώρες..μετά ξανακοιμόταν μόνη της, αλλά εννοείται εγώ δίπλα της για θηλασμό η νανούρισμα..

Εγώ είμαι υπέρ του να κοιμούνται νωρίς τα παιδιά δηλαδή 8 όπως το σκέφτηκες..βέβαια θα σου δείξει και σημάδια και το παιδί..μπορεί στις 8 να αντιστέκεται και να κάνει προύπνια ανησυχία ενώ στις 8.30 μπορεί να μπαίνει κατευθείαν σε φάση ύπνου..δοκίμασε και δες..:)

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση!

Η αληθεια ειναι πως δεν δειχνει σημαδια (ουτε προυπνια ανησυχια, ουτε τριβει ματακια ή αυτι οπως κανουν αρκετα παιδακια). Τη βαζω στις 20:20 και στις 20:21 ροχαλιζει!!!:lol::lol:

Δηλαδη δεν μου κανει κολπα, κοιμαται κανονικα. Απλα ρωτησα γιατι θελω να ξερω αν ειναι μια καλη ωρα αυτη, για να κοιμιζω το παιδι!

Και παλι σε ευχαριστω για την απαντηση!:-D

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Τα ατιμούτσικα βιάζονται να μεγαλώσουν . Κανουν πρόβες συνέχεια . Και μολις μαθουν κάτι βαριουνται και πανε στο επόμενο . ;)

Εσυ Στελλα μπορει να ξερεις να κανεις βαρελάκια και να μην σου κανει εντυπωση , αλλα για ενα μωρο ειναι σαν να ανακάλυψε πως θα πετάξει . (σκεψου αν εβρισκες τον τροπο να πετάξεις , θα ειχες την υπομονη να περιμένεις να ξημερώσει ή θα εκανες προβες ακόμη και στον υπνο σου ?)

JJBjp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια.σημερα το βραδυ ο μικρος ειπε να κανει ενα διαλειμμα απο τα βαρελακια του η τα εμαθε τοσο καλα που δεν χρειαστηκαν αλλες μεταμεσονυκτιες προβες και κοιμηθηκε μεχρι τις 4 εφαγε 180 ml γαλα και ξανακοιμηθηκε μεχρι τις 8.απολαυση ηταν.παντως απ'οτι καταλαβα θα τις εχουμε συχνα αυτες τις ασκησουλες και θα πρεπει να κοιμαμαι και γω απο τις 22.30.τελος το law and order στο σταρ.

εμένα σήμερα άρχισε πάλι τα μισαωρα ξυπνηματα και εκτός αυτού κλαιει όλη μέρα..για την ακρίβεια γκρινιάζει..κοιμίζω όλη μέρα!!!! βοήηηηθειαααααα!!!!!:confused:

εμένα σήμερα άρχισε πάλι τα μισαωρα ξυπνηματα και εκτός αυτού κλαιει όλη μέρα..για την ακρίβεια γκρινιάζει..κοιμίζω όλη μέρα!!!! βοήηηηθειαααααα!!!!!:confused:

μηπως ποναει καπου?

Ο θησαυρος μας ειναι ολη μας η ζωη!!!!:p11/06/2009:p

Θεούλη μου....βοήθησε μας........

ναι βγάζει δόντια και εκτός αυτού αναστατώθηκε που την κοίμισε κι η μαμά μου 2 φορές χθες..και άρχισε να ξανακάνει και προύπνια ανησυχία..τα χω παίξει εντελώς!!!:(

Διαφημίσεις

Και εμένα Αγγελικούλα είναι τώρα δυο βραδιές που με εχει πεθάνει . Ειδικά αυτή που μόλις πέρασε , ανα μιση ώρα ξυπνούσε . Και το πρωι που την κρατά λίγο ο μπαμπάς για να φάω το πρωινο μου , με το που εκανα να φύγω εβαλε τα κλάματα .

Χθες το πρωι ανακαλυψα οτι ξεμύτησε και το 4ο δοντάκι . Οποτε γιατι τέτοια ανησυχία ? Επειδή κατεβαίνουν και άλλο ή ετοιμάζονται τώρα οι κοινόδοντες ?

JJBjp3.png

ναι βγάζει δόντια και εκτός αυτού αναστατώθηκε που την κοίμισε κι η μαμά μου 2 φορές χθες..και άρχισε να ξανακάνει και προύπνια ανησυχία..τα χω παίξει εντελώς!!!:(

δοκίμασες να τις δωσεις λιγο ντεπονακι? Εγω του βαζω και κανενα υποθετακι που και που οταν ποναει.Εμεις τωρα βγαζουμε 2 δοντακια και μαλιστα τους τραπεζιτες.........ευτυχως περα απο καποια κλαματα μεσα στον υπνο του την νυχτα,κατα τα αλλα δεν εχουμε γρινιες!!!!!!!:D

Ο θησαυρος μας ειναι ολη μας η ζωη!!!!:p11/06/2009:p

Θεούλη μου....βοήθησε μας........

Δεν έδωσα μέχρι στιγμής γιατί τα αποφεύγω..κι επίσης δεν ξέρω ακριβως τι φταίει..λέμε για τα δόντια αλλα έχει φανεί μόνο μια μυτούλα από το 1ο κάτω..τόσο καιρό όμως τι έφταιγε?..έχει απο τον 6ο μηνα που κλιμακωτά έχει χειροτερεψει ο ύπνος της..έκανε ένα ευχαριστο διάλλειμα 3 ημερών όπου κοιμόταν 3ωρα αλλά μάλλον ήταν από την ίωση..όταν πέρασε η ίωση..πάλι μισάωροι και ωριαίοι ύπνοι, συν προύπνια ανησυχία, συν κλάματα από τις 5 το πρωί και μετα κλπ κλπ..και να πω ότι δεν περναει καλά..κάνω τα πάντα για να έιναι ήρεμη, να παίζει, να πηγαίνει βόλτες..δεν ξέρω τι άλλο να κάνω..αφού έυχομαι τώρα που θα πάμε για εμβόλιο να την πιάσει το εμβόλιο και να κάνει λίγη υπνηλία για να κοιμηθεί!!!!!!χαχααχα!!

aggelikoula2

και μενα εχει την ιδια συμπεριφορα, νομιζω οτι αυτο το αγχος αποχωρισμου στο 2 εξαμηνο για το οποιο μιλανε ειναι γεγονος,,,,,οπως εχω ξαναπει εγω προσωπικα ελπιζω μονον στο θαυμα,,,,,επισης νομιζω οτι οταν χρονισουν θα αλλαξει καπως το πραγμα,,,θα περπατανε κιολας οποτε θα κουραζονται πιο πολυ,,,που θα παει,,,

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

γεια σας.εχω και εγω ενα προβλημα στον υπνο της μικρης μου.ειναι τωρα 12 μηνων και ενω μεχρι τωρα κοιμοταν συνεχομενα ολο το βραδυ,εδω και 10 μερες,κοιμαται και ξυπναει τη νυχτα και κλαιει γοερα.τη βαζω βεβαια ξανα κατω τησ λεω νανι νανι και ξανακοιμαται.που λετε να οφειλεται αυτο;

Καλησπέρα και απο μένα. Θα ηθελα να ειχα χρονο να διαβάσω τα πάντα σχετικα με τον υπνο όπως έκανα τοτε με τους κολικούς και τους ξεπερασαμε αλλα τωρα δεν εχω καθολου χρονο και θα εκτιμουσα καθε βοηθεια. Ο μπεμπης μου 8 μηνων και κατι κοιμαται μονο στο καροτσι! Δεν θελει το κρεβατι του με τιποτα! Βασικα μετακομισαμε και ενω τον ειχα μαθει με το ριλάξ και μετα κρεβάτι, τωρα χωρις ριλαξ δεν εχει μαθει να πηγαινει για υπνο στο κρεβατακι του. προφανως θελει κουνημα, αλλα ειναι πολυ μεγαλος για ριλαξ και ετσι μαθαμε στο καροτσι. Και καθε φορα που παω να τον βαλω στην κουνια του ξυπναει και κλαιει ενω στο καροτσι κοιμαται καλυτερα. δηλαδη σχετικα καλυτερα γιατι οι μερες που κοιμοταν ολο το βραδι σερι μεχρι το πρωι παανε! Τι να κανω; μου ειπαν καποιες γνωστες μου να τοβ αφησω στο κρεβατακι του και να τον αφησω ακομα κ αν κλαιει αλλα δεν μου παει η καρδια να το κανω αυτο πολυ ωρα.. ισως κ να πρεπει αλλα και 2 η ωρα το βραδι να τον αφηνω να κλαιει....δεν ξερω τι να κανω...ανησυχω μηπως του δημιουργησω κανενα προβλημα με το καροτσι, σιγουρα δεν ειναι και το καλυτερο για το σωμα του που τωρα αναπτυσσεται.. τι να κανω:: τα φωτα σας μανουλες!

Καλησπέρα θα ήθελα να μου πείτε την δική σας εμπειρία γιατί άρχισα να ανυσυχώ. Μετράμε 19 μέρες από την γέννηση της κόρης μου και έχουμε σοβαρό πρόβλημα με τον ύπνο. Καθημερινά μένει ξύπνια πάνω απο 5 ώρες συνήθως το μεσημέρι μετά το γεύμα μέχρι το βράδυ που την πέρνει τελικά ο ύπνος από τα κλάματα. Επίσης δεν κάθετε ποτέ μόνη πάντα πρέπει να είναι αγκαλιά αλλίως δεν σταματαει το κλάμα. Την δευτέρα θα έρθει γιατρός να την δει από το τηλέφωνο μου είπε ότι μπορεί να έχει πονάκια αλλά και όταν δεν κλαίει και είναι ταισμένη και αλαγμένη γιατί δεν κοιμάτε τόσες ώρες είναι φυσιολογικό για ένα νεογγέννητο? Έχει τύχει σε καμιά σας?pls help

Καλησπερα κ απο μενα! Εχω ενα μπομπιρα 6,5 μηνων κ εχω να κοιμηθω....αιωνες!!!!! Τωρα αρχισαμε στερεα τροφη αλλα παραλληλα θηλαζει! Νομιζα πως τα βραδια ξυπναγε επειδη πεινουσε,ετσι μου ειχε πει ο γιατρος τουλαχιστον, αλλα τωρα τρωει το πρωι το φρουτο του, το μεσημερι σουπα κ το απογευμα κρεμα, ομως τα βραδια εξακολουθει να ξυπναει κ να φωναζει...Αν δεν τον σηκωσω να τον βαλω στο στηθος ειναι ικανος να κλαιει ολο το βραδυ! Η μανα μου λεει το 'παιδι σου κ το σκυλι σου οπως το μαθεις' κ εγω για να μην τον αφησω να κλαψει τον σηκωνω κατευθειαν κ τον ταιζω... κ τωρα εχω γινει η πιπιλα του...! Πως να του αλλαξω συνηθεια????

Kοριτσια οταν κοιμιζετε τα παιδακια σας κατα τη διαρκεια της ημερας,τα κοιμηζετε σε χωρο λιγακι σκοτεινο η στο φως κανονικα?Ρωταω γιατι ο δικος μου ειναι σχεδον 4 μηνων αλλα οταν αρχιζει τη γκρινια προσπαθω να τον κοιμησω χωρις να κλεισω φωτα,πατζουρια κ.λ.π.Ομως μαμαδες μου λενε οτι τα δικα τους τα κοιμιζουν σε χαμηλο φωτισμο κ ησυχια καθολη τη διαρκει της μερας.Ποιο ειναι το σωστο?

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Καλησπέρα θα ήθελα να μου πείτε την δική σας εμπειρία γιατί άρχισα να ανυσυχώ. Μετράμε 19 μέρες από την γέννηση της κόρης μου και έχουμε σοβαρό πρόβλημα με τον ύπνο. Καθημερινά μένει ξύπνια πάνω απο 5 ώρες συνήθως το μεσημέρι μετά το γεύμα μέχρι το βράδυ που την πέρνει τελικά ο ύπνος από τα κλάματα. Επίσης δεν κάθετε ποτέ μόνη πάντα πρέπει να είναι αγκαλιά αλλίως δεν σταματαει το κλάμα. Την δευτέρα θα έρθει γιατρός να την δει από το τηλέφωνο μου είπε ότι μπορεί να έχει πονάκια αλλά και όταν δεν κλαίει και είναι ταισμένη και αλαγμένη γιατί δεν κοιμάτε τόσες ώρες είναι φυσιολογικό για ένα νεογγέννητο? Έχει τύχει σε καμιά σας?pls help

Εμενα το πρωτο διαστημα ειχε κανει τη νυχτα μερα. Γενικα κοιμοταν παρα πολυ λιγο, τι να σου πω νεογρννητο κοιμοταν 5-8 ωρες συνολο την ημερα κοντεψα να τρελαθω. Το πιο πιθανο ειναι να περναει κολικους. Περασαμε κι εμεις και κοιμοταν καθε μερα μετα τις 5 το πρωι και φυσικα ουρλιαζε. Κοντα στο 4ο μηνα περασαν οι κολικοι και αρχισαν άλλα. ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

Λινακι μου κοιμήσου..... σε παρακαλώ!!!

Καλησπερα κ απο μενα! Εχω ενα μπομπιρα 6,5 μηνων κ εχω να κοιμηθω....αιωνες!!!!! Τωρα αρχισαμε στερεα τροφη αλλα παραλληλα θηλαζει! Νομιζα πως τα βραδια ξυπναγε επειδη πεινουσε,ετσι μου ειχε πει ο γιατρος τουλαχιστον, αλλα τωρα τρωει το πρωι το φρουτο του, το μεσημερι σουπα κ το απογευμα κρεμα, ομως τα βραδια εξακολουθει να ξυπναει κ να φωναζει...Αν δεν τον σηκωσω να τον βαλω στο στηθος ειναι ικανος να κλαιει ολο το βραδυ! Η μανα μου λεει το 'παιδι σου κ το σκυλι σου οπως το μαθεις' κ εγω για να μην τον αφησω να κλαψει τον σηκωνω κατευθειαν κ τον ταιζω... κ τωρα εχω γινει η πιπιλα του...! Πως να του αλλαξω συνηθεια????

Αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι πολλα παιδια μολις ξεκινανε στερεα τροφη αρχιζουν να ξυπνανε το βραδυ... δεν εχω καταλαβει γιατι γινεται αυτο και εμεις μία από τα ιδια και πολλές αλλες. Πάντως δεν πιστευω ότι κανεις κατι λάθος και μενα τα ιδια μου λενε, αλλά δεν εχω δει καποιον να μπορει να κανει κατι ή να με συμβουλεψει να κανω κατι διαφορετικα... Ούε εγω θελω να την αφησω να κλαει, μία φορα την αφησα 2 λεπτα και επαθε υστερια. ΥΠΟΜΟΝΗ και σε σενα....

Kοριτσια οταν κοιμιζετε τα παιδακια σας κατα τη διαρκεια της ημερας,τα κοιμηζετε σε χωρο λιγακι σκοτεινο η στο φως κανονικα?Ρωταω γιατι ο δικος μου ειναι σχεδον 4 μηνων αλλα οταν αρχιζει τη γκρινια προσπαθω να τον κοιμησω χωρις να κλεισω φωτα,πατζουρια κ.λ.π.Ομως μαμαδες μου λενε οτι τα δικα τους τα κοιμιζουν σε χαμηλο φωτισμο κ ησυχια καθολη τη διαρκει της μερας.Ποιο ειναι το σωστο?

Εγω τη βαζω στο δωματιο της και κλεινω το πατζουρι όχι τελειως να μπαινει λιγο φως. Πρεπει να μπορει να καταλαβαινει τη διαφορα μερας και νυχτας. Τωρα για την ησυχια, καλό ειναι να μαθει να κοιμαται με φασαρια, αλλά ειναι και στο παιδι, η δικια μου θέλει ή απολυτη ησυχία ή πολυ φασαρια...

Βarbita ευχαριστω για την συμπαρασταση! Τι να κανουμε που ειναι τοσο γλυκα αυτα τα μικρουλια? Οπως ειπες ΥΠΟΜΟΝΗ! Καποια στιγμη θα κοιμηθουμε κ εμεις οι ταλαιπωρημενες μαμαδες!!!

Καλησπέρα και απο μένα. Θα ηθελα να ειχα χρονο να διαβάσω τα πάντα σχετικα με τον υπνο όπως έκανα τοτε με τους κολικούς και τους ξεπερασαμε αλλα τωρα δεν εχω καθολου χρονο και θα εκτιμουσα καθε βοηθεια. Ο μπεμπης μου 8 μηνων και κατι κοιμαται μονο στο καροτσι! Δεν θελει το κρεβατι του με τιποτα! Βασικα μετακομισαμε και ενω τον ειχα μαθει με το ριλάξ και μετα κρεβάτι, τωρα χωρις ριλαξ δεν εχει μαθει να πηγαινει για υπνο στο κρεβατακι του. προφανως θελει κουνημα, αλλα ειναι πολυ μεγαλος για ριλαξ και ετσι μαθαμε στο καροτσι. Και καθε φορα που παω να τον βαλω στην κουνια του ξυπναει και κλαιει ενω στο καροτσι κοιμαται καλυτερα. δηλαδη σχετικα καλυτερα γιατι οι μερες που κοιμοταν ολο το βραδι σερι μεχρι το πρωι παανε! Τι να κανω; μου ειπαν καποιες γνωστες μου να τοβ αφησω στο κρεβατακι του και να τον αφησω ακομα κ αν κλαιει αλλα δεν μου παει η καρδια να το κανω αυτο πολυ ωρα.. ισως κ να πρεπει αλλα και 2 η ωρα το βραδι να τον αφηνω να κλαιει....δεν ξερω τι να κανω...ανησυχω μηπως του δημιουργησω κανενα προβλημα με το καροτσι, σιγουρα δεν ειναι και το καλυτερο για το σωμα του που τωρα αναπτυσσεται.. τι να κανω:: τα φωτα σας μανουλες!

Αν και δεν εχω τη λυση στο προβλημα σου,θα ηθελα να σου πω πως ειναι κριμα να δημιουργουμε ψυχολογικα στα παιδακια.Προσπαθησε να τον μαθεις αγκαλιτσα,αν μπορεις φυσικα,και σε λιγο καιρο ξαναδοκιμαζεις να το βαζεις μισοκοιμισμενο ωστε με το καιρο να το συνηθισει.Το ιδιο μπορεις να κανεις κ με το καροτσι.Εμπειρικα το λεω...εμενα ο μικρουλης μου-σχεδον 4 μηνων τωρα-ειχε μαθει να κοιμαται στο στηθος,αλλα τελευταια τον ξυπναω κατα καποιο τροπο κ τον βαζω μισοκοιμισμενο.Στην αρχη αντιδρουσε αλλα τωρα συνηθισε

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...