Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ύπνος - προβλήματα με τον υπνο!!!!!

aggeliki

Recommended Posts

φιστικακι, ναι το ειχα κανει ΚΑΙ αυτο!!!!

λαστιχενια πιπιλα της κικο, εχει 4 τρυπουλες. περασα δυο λαστιχακια και του την εβαζα γυρω απο τα αυτακια!!!!1

χαχαχα το θυμαμαι και γελαω

δε το εφαρμοσα και για πολυ, αλλα κατι εκανε

δυστυχως ακομα και τωρα που μεγαλωσε ειναι τεμπελης

ΔΕΝ απλωνει οτι χερι του οταν του δινω τη πιπιλα

απλωνει το ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ :lol::lol::lol:

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ η μπέμπα συνεχίζει να ξυπνάει 3-4 φορές το βράδυ. Τρέχουμε για πιπίλα εννοείται και να μην ξυπνήσει τον μεγάλο.

Ξυπνάει και γύρω στις 3 για γάλα. Χθες εφτιαξα ενα κοκτέιλ με φλυκάνησο και τίλιο και ελάχιστο γάλα. Μια αηδία δηλ. το ήπιε με μισή καρδία μου ειπε ο άντρας μου.

Απόψε δε πρόκειται να βάλω γάλα να δούμε τι θα γίνει. Να σηκώνομαι για πιπίλα αντε αλλά το μαρτύριο με το γάλα πρέπει να το κόψουμε νομίζω.

Πότε θα σταματήσει αυτό εχετε καμία ιδέα ?

φιστικακι, ναι το ειχα κανει ΚΑΙ αυτο!!!!

λαστιχενια πιπιλα της κικο, εχει 4 τρυπουλες. περασα δυο λαστιχακια και του την εβαζα γυρω απο τα αυτακια!!!!1

χαχαχαχαχχαχχαχαχ :lol::lol::lol::lol:

ασε να δω πως θα παει κι αποψε και θα το σκεφτω!!!!

candy1234 έγραψε:

amaliakon έγραψε:

Εχουμε το ίδιο από οτι κατάλαβα, ένα μπλέ πουά δεν είναι και το δικό σου?

Δεν έχει ανάγκη αυτό αφού είναι μέχρι 18 κιλά για καρέκλα....μέχρι 9 κιλά είναι αυτό το ποδαράκι που ανοίγει μπροστά και το κάνει να μην κουνιέται!!!

Μην φοβάσαι τίποτα αντέχει!!!!

Καλά 10 κιλά είναι το μωρό

Όντως, μάλλον το ίδιο έχουμε....Συγνώμη, να σε ρωτήσω διότι δεν κατάλαβα, το ποδαράκι που έχει και ανοίγει μπροστά, πρέπει να είναι ανοιχτό τώρα που τον έχω ξάπλα στο ριλάξ; Γιατί εγώ του το έχω κλειστό για να κουνιέται...και να μην είναι στάσιμο...έτσι κοιμάται...

Το ποδαράκι είναι μέχρι 9 κιλά...άρα καλά κάνεις και το έχεις κλειστό

:wink: [/b]

Διαβαζοντας ολα οσα γραφτηκαν τις τελευταιες μερες το μονο που εχω να πω ειναι πως απ τη μια συμπασχω και απ την αλλη καλη δυναμη σε ολους σας

Και εμεις τα περασαμε, αλλα εδω και 2 μηνες ολα εχουν αποκτησει τον δικο τους τελειο ρυθμο (με μερικα διαλειματα φυσικα)

Γενικα ειμαι της αποψης πως καθε φορα υπαρχει συγκεκριμενος λογος

Οταν σταματησαμε τον θηλασμο, η βασικη αιτια που εκανε τον μικρο μας να ξυπναει τα βραδια ηταν τα δοντακια του

Στη συνεχεια ξυπνουσε επειδη (μαλλον) κρυωνε

Μετα τα δοντια ...και με τη χρηση υπνοσακου ολα εχουν λυθει! Κοιμαται από τις 9 το βραδυ μεχρι τις 8.30 το πρωι

Μετα το αντιγριπικο εμβόλιο που εκανε (σε δυο δοσεις) για μερικες μερες ειχε αστατο υπνο

Γενικα πιστευω πως παντα υπαρχει αιτια. Προσπαθηστε να βρειτε τι μπορει να φταιει

Δεν εχει λογο να ξυπναει εαν δεν υπαρχει λογος. Μπορει να βγαζει δοντια, μπορει να κρυωνει ή να ζεσταινεται, μπορει να θελει μουσικη για να κοιμηθει...κλπ

(ελπιζω να βοηθησα)

Διαφημίσεις

περασα δυο λαστιχακια και του την εβαζα γυρω απο τα αυτακια!!!!

Ομολογώ πως είχα σκεφτεί κι εγώ κάτι τέτοιο,αλλά αν θελήσει να κάνει εμετό;

Της έβαζα πλάι στο στοματάκι μια λαβέτα τυλιγμένη ρολό.Της κρατούσε κάπως την πιπίλα.

Το είχα δει στο νοσοκομείο να το κάνουν.

Αλλά και πάλι δεν ξέρω αν είναι σωστό :?

Κορίτσια καλημέρα. Ως καινουρια στο κλαμπ των μαμαδων θα ηθελα τη γνωμη σας. Η μπεμπα μας είναι 20 ημερων και θηλάζει αποκλειστικά. Εδω και λίγες μέρες εχουμε καλό πρόγραμμα ύπνου-φαγητού. Την ημέρα κοιμάται 3 ωρες , ξυπναει τρωει και ξανακοιμαται 3 ωρες. (μια χαρα). Τα τελευταία 3 βραδια εχει αρχίσει να κοιμάται 6 ωρες, ξυπναει, τρωει και ξανακοιμάται άλλες 4. Η απορία μου είναι η εξής:

Ο παιδίατρος μου έχει πει να την ξυπναω την νυχτα ανα 4ωρο για φαι, αλλά η μπεμπα ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΕΙ!! Ειναι κακό που την αφηνω να κοιμάται 6ωρο?? (Αλήθεια ρε κορίτσια, δεν ξυπναει με τίποτα!!Τσαμπα τα ξυπνητήρια που βάζω συνέχεια!! Δεν είναι πολύ μικρή για να την αφηνω νηστική 6 ωρες??)

[fistikaki εγραψε/quote]τι ειναι η λαβετα,κοριτσια?

ειναι το πανακι που βαζουμε οταν ρευονται τα μωρα.

[despina100 εγραψε quote]Δεν είναι πολύ μικρή για να την αφηνω νηστική 6 ωρες??)

εμενα ο γιατρος μου ειχε πει τη μερα το ξυπνας τη νυχτα ποτε.

........ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ!!

Διαφημίσεις

λοιπόν... η ενημέρωση απ το μέτωπο του ράντζου!

ο μικρός έχει δύο μέρες που δεν έχει ξυπνήσει καθόλου τη νύχτα (παρότι κι άρρωστος), έχοντας βέβαια έναν από εμάς μόνιμα δίπλα του στο ράντζο τις τελευταίες μέρες....

σε κανα δυο μέρες λέμε να δοκιμάσουμε να τον αφήσουμε μόνο του στο δωμάτιο με το ράντζο δίπλα του σε ετοιμότητα :lol:

Δεν ξυπνάμε ΠΟΤΕ ένα μωρό τη νύχτα για να φάει. ΜΑ ΠΟΤΕ.-

Κορίτσια καλημέρα. Ως καινουρια στο κλαμπ των μαμαδων θα ηθελα τη γνωμη σας. Η μπεμπα μας είναι 20 ημερων και θηλάζει αποκλειστικά. Εδω και λίγες μέρες εχουμε καλό πρόγραμμα ύπνου-φαγητού. Την ημέρα κοιμάται 3 ωρες , ξυπναει τρωει και ξανακοιμαται 3 ωρες. (μια χαρα). Τα τελευταία 3 βραδια εχει αρχίσει να κοιμάται 6 ωρες, ξυπναει, τρωει και ξανακοιμάται άλλες 4. Η απορία μου είναι η εξής:

Ο παιδίατρος μου έχει πει να την ξυπναω την νυχτα ανα 4ωρο για φαι, αλλά η μπεμπα ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΕΙ!! Ειναι κακό που την αφηνω να κοιμάται 6ωρο?? (Αλήθεια ρε κορίτσια, δεν ξυπναει με τίποτα!!Τσαμπα τα ξυπνητήρια που βάζω συνέχεια!! Δεν είναι πολύ μικρή για να την αφηνω νηστική 6 ωρες??)

ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΗΛΑΣΜΟΣ ! ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΗΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΟΥΝ . ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ !!!!!!!

VgL7.jpgIgLdp2.png

και εμένα ο παιδίατρος μου έλεγε να μην τον ξυπνάω ούτε την νύχτα ούτε την ημέρα άμα πεινάει θα ξυπνήσει μόνο στην αρχή τον ξύπναγα γιατί ήταν πρόορο και ήταν αδύνατο και έπρεπε να πάρει βάρος Αυτο το έκανα για 'ενα μήνα και εμένα τότε δεν ξύπναγε και θυμάμαι έκλαιγα από την απελπισια μου μετά βέβαια έως σήμερα που είναι στον 7 δεν κοιμάται τα βράδια χτ'ες κοιμήθηκε για πρώτη φορά από τις 12 έως τις 7 ξύπνησε μόνο στις 5 για 5 λεπτά για να δούμε και σήμερα τι θα γίνει

ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΗΛΑΣΜΟΣ ! ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΗΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΟΥΝ . ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ !!!!!!!

σωστό!!!!

Διαφημίσεις

συγνώμη τι δουλειά έχει ο θηλασμός εγώ θήλαζα και πριν μια εβδομάδα και πάλι δεν τον ξύπναγα

Ευχαριστω πολύ για τις απαντήσεις σας αλλά ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί επειδη θηλάζω δεν ισχυουν αυτά που γραφετε. Αν το παιδί χορταίνει με το γάλα που του δίνω τότε γιατί είναι πρόβλημα να το αφήσω να κοιμάται?? Να πω επίσης ότι κάποιες μέρες που είχα πρόβλημα με το γάλα μου και του έδινα συμπλήρωμα το βραδυ (1 φορα πριν κοιμηθεί) , δεν κοιμόταν τόσες ωρες μαζεμένες. Τι να πω...

Συγνώμη για τα κεφαλαια πριν , κολλησε κατι ....

:roll::roll::roll::roll::roll:

Δεν κατάλαβες κατι fotinip?

despoina100 μπορεις να ακουσεις οποιον θέλεις , μπορεις να μην ακουσεις και κανέναν .

Καθε μωρό ειναι διαφορετικό ειτε θηλάζει ειτε οχι ! Μπορεις να δεις αυτο το λινκ αν εχεις αποριες .

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=11839&postdays=0&postorder=asc&start=0

VgL7.jpgIgLdp2.png

Nαι Λαμπρινή μου..

δεν κατάλαβα πως μια μητέρα που δεν θηλάζει μπορεί να γίνει επικίνδυνη...

όταν δίνει συμβουλές...

(και τα κεφαλαία με ενόχλησαν, αλλά το διευκρίνησες..οκ αυτό..)

Εγώ νομίζω ότι το καλύτερο είναι να ρωτάς τον παιδίατρό σου Τώρα άν το παιδί παίρνει κανονικά το βάρος του ακολουθεις και το ένστικτό σου. Και μένα ο παιδίατρος μου λέει καμιά φορά πράγματα που δεν ακολουθώ κατά γράμμα Εκείνο που θέλω να πω στην Λαμπρινή ότι έτσι όπως εκφράστικες ακούστικε λες και οι γυναίκες που θηλάζουν είναι ανώτερες και φυσικά δεν είναι έτσι η κάθε μάνα κάνει ότι καλύτερο μπορεί ανάλογα τις συνθήκες που έχει να αντιμετωπίσει.

Nαι Λαμπρινή μου..

δεν κατάλαβα πως μια μητέρα που δεν θηλάζει μπορεί να γίνει επικίνδυνη...

όταν δίνει συμβουλές...

(και τα κεφαλαία με ενόχλησαν, αλλά το διευκρίνησες..οκ αυτό..)

Αν εχεις χρονο και διαβάσεις το λινκ που εδωσα παραπάνω θα καταλάβεις .

Παραφραζεις αυτο που ειπα ....Ειπα οτι οι συμβουλες απο μητέρες που δεν θηλάζουν ΜΠΟΡΕΙ να ειναι επικινδυνες . Οι συμβουλες ! Και φυσικά οχι για κακο απλα επειδή δεν γνωρίζει , οπως δεν γνωριζω και γω καποια πραγματα στο ταισμα με μπουκάλι !

Η Μαμα του Ωριων νομιζω κατάλαβε το ύφος μου που δεν ειχε σκοπο να θίξει κανεναν !!! Απλα το μωράκι ειναι πολυ μικρό και θελει ιδιαιτερη προσοχή .

Το φορουμ ειναι μεγάλη βοηθεια για ολες μας και ειναι ωραιο που μοιραζομαστε προσωπικες εμπειρίες . Ετσι βοήθησα και γω μια φιλη μου εδω που εβλεπε στην πανα του μωρου της κατι κεραμιδί . Η γιατρος της ειπε οτι κατι εφαγε και βγήκε στο γαλα και στη συνέχεια στα τσισα του μωρου :roll:

Ειχα διαβασει ομως την εμπειρια μιας κοπελας -και την απαντηση της Αγλαίας - και της ειπα οτι το μωρο της παιρνει λιγα υγρά την νυχτα , αυτο ειναι σημάδι ελαφράς αφυδάτωσης !

VgL7.jpgIgLdp2.png

Kι εγώ θηλάζω αποκλειστικά, κι η απάντησή μου (δεν είμαι ειδική) θα ήταν ότι η μπέμπα μου κοιμόταν ήδη από την 6η ημέρα της 5-6 ώρες κάθε νύχτα - τουλάχιστον - και ουδέποτε είχε πρόβλημα με το βάρος της ούτε εγώ με την παραγωγή γάλακτος (κατά τη διάρκεια της ημέρας όμως την ξυπνούσα αν έκανε 4 ώρες χωρίς να φάει, σύμφωνα με τις οδηγίες της παιδιάτρου).

Αλλά φαντάζομαι ότι εξαρτάται από το παιδί.

Καλύτερα κάνε και μια ερώτηση στο γιατρό σου.

εγώ πάντως είπα ότι "Σωστά" σε αυτό που λέει η Λαμπρινή γιατί δεν έχω ιδέα δυστυχώς τι αλλάζει και τι δεν αλλάζει σε σχέση με το θηλασμό καθότι εγώ δυστυχώς θήλασα μόνο δέκα ημέρες

Καλημέρα!!!!

Εντάξει κοριτσάκια μου , το καταλαβαίνω αυτό που θέλατε να πείτε..

Απλά μου φάνηκε αδόκιμος ο όρος επικίνδυνη...

Παρακαλώ συνεχίστε τη συζήτηση..

Και πάλι καλημέρα σας...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...