Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τις εχω χρησιμοποιησει δυο φορες .τη μια τις αγορασα η ιδια και την αλλη η πεθερα μου.δεν ειναι κακες αναλογικα με την τιμη που εχουν.το μονο που εγω θελω στις πανες και αυτες δεν ειχαν ειναι τα ελαστικα πλαινα για να μην σφιγγουν την κοιλια.για μενα οι καλυτερες ειναι τα μπειμπιλινο που ειναι ελληνικα,σε πολυ καλη τιμη,υποαλλεργικα και μου κρατανε τη μππεμπα στεγνη ολη τη νυχτα κατι που τα παμπερς λογου χαρη και μαλιστα τα ενισχυμενα δεν εκαναν.

τις εχω χρησιμοποιησει δυο φορες .τη μια τις αγορασα η ιδια και την αλλη η πεθερα μου.δεν ειναι κακες αναλογικα με την τιμη που εχουν.το μονο που εγω θελω στις πανες και αυτες δεν ειχαν ειναι τα ελαστικα πλαινα για να μην σφιγγουν την κοιλια.για μενα οι καλυτερες ειναι τα μπειμπιλινο που ειναι ελληνικα,σε πολυ καλη τιμη,υποαλλεργικα και μου κρατανε τη μππεμπα στεγνη ολη τη νυχτα κατι που τα παμπερς λογου χαρη και μαλιστα τα ενισχυμενα δεν εκαναν.

ΕΧΩ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΠΕΙΜΠΙΛΙΝΟ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΝΕΣ. ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ. ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ PLEASE?ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ PAMPERS ΓΙΑΤΙ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΕΝΤΟΝΑ ΤΑ ΤΣΙΣΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΟΥ. ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ Κ ΛΙΜΠΕΡΟ Κ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΙΝΤΛ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ. ΝΑ ΠΑΡΩ ΛΕΣ ΤΗΣ ΜΠΕΙΜΠΙΛΙΝΟ?

δεν εχω ακουσει αυτο που λες.στο μωρο παντως δεν εχουν δημιουργησει κανενα προβλημα ποτε.και τα λιμπερο κάλα ειναι. τα προωθουσαν στο ιασω και τα δοκιμασα αλλα αφου ειμαι ικανοποιημενη με τα μπειμπιλινο και για λογους οικονομικους τα προτιμω.

Aκόμα μικροί είμαστε αλλά έχουμε δοκιμάσει σχεδόν όλες τις πάνες! Σήμερα δήλωσα στον άντρα μου: "Να πας να ξαναπάρεις τις nanny's. Πράγματι δεν έχουν ελαστικά πλαϊνά αλλά είναι πολύ απορροφητικές και δε μας δημιούργησαν κανέναν ερεθισμό όσο τις χρησιμοποιήσαμε. Από νεογέννητο δλδ μέχρι πριν λίγο καιρό. Ο άντρας μου με προέτρεψε να δοκιμάσουμε κι άλλες μάρκες με ελαστικά πλαϊνά και ίσως καλύτερη υφή. Αλλά πέρα από τα libero οι άλλες δε με ξετρέλαναν. Δοκίμασε, δε χάνεις τπτ. Εξάλλου κάτι που ικανοποιεί έναν γονιό κι ένα μωρό....μπορεί να μην αρέσει σε άλλο... ;)

Διαφημίσεις

τα παμπερς παντως ουτε εμενα μου αρεσαν αν κ η πιο μεγαλη μαρκα υποτιθεται.ειδικα στον μικρο..ειχε συνεχεια κοκκινο ποπο κ τα pampers easy up

που ειναι σαν βρακακια,μολις κατουρουσαν μια φορα βρεχοταν αμεσως τα ρουχα τους.τωρα παιρνω αλλη που δεν υπαρχει νομιζω στην ελλαδα τα babylove

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΔΑ ΣΤΑ JUMBO ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ NANNY'S. ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ? ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ Ή ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ?

τις παιρνω κ εγω απο το alex pak .ειναι πολυ καλες απλα λιγο πιο χοντροκομμενες απο τις αλλες και πιο ψηλες.δεν εχει ερεθιστει ποτε το δερματακι της και δεν φευγουν τα κακα.τις παιρνω 5-6 μηνες περιπου

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα μανούλες!!!!!Δεν ξέρω αν γνωρίζετε την εταιρία NANNY'S.....Η συγκεκριμένη εταιρία μπορεί να σας προμηθευσει με πάνες, μωρομαντηλα, απορρυπαντικα ρουχων,σελτεδακια.....με ένα μόνο τηλ και σε δύο μέρες είναι σπίτι σας.Και σε τιμες......που δε σκεφτεσαι με τιποτα σουπερ μαρκετ,φαρμακεια.Να φανταστείτε διαφορές...εμείς αρχικά δίναμε για ένα πακετο pampers γύρω στα 30 ευρώ και για μωρομάντηλα αλλα 2,50 το λιγοτερο για ένα πακετακι. Τώρα με 11 ευρώ παίρνουμε ένα πακετο με 50 πανες και τα μωρομαντηλα απο 1,70 ευρω. Και για ποιοτητα δεν το συζητάω!!!αν καποιος ενδιαφέρεται, δεν έχει παρα να κάνει ένα τηλέφωνο στις πιο εξυπηρετικες κοπέλες που έχω ακούσει να ρωτησει, και αφου παραγγείλει τσουπ σε 2 μέρες ο,τι ζητησατε θα είναι εκεί,χωρίς να ανησυχείτε και αν θα προλάβετε να πάτε σουπερμαρκετ, χωρίς να ανησυχειτε για καιρικα φαινομενα (και που να βγάλω το παιδί με τέτοια βροχη...).edit admin

Διαφημίσεις

ΚΑΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ.ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.ΤΙΠΟΤΑ......ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΤΑ ΦΕΡΕΙ...ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΚΑΜΙΑ

ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕΝΩ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝΕ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ.

Συγνώμη αλλά πως ακριβώς έδινες 30 ευρώ για ένα πακέτο pampers? Τεσπά, δεν μπαίνω στη διαδικασία... Πάντως μιας και η φίλη μας την κάνει που την κάνει τη διαφήμιση, αυτές τις πάνες τις πουλά το jumbo. Πήγαινε πάρε πρώτα να δεις αν σε βολεύουν και μετά παραγγέλνεις και απ την ....πηγή

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Εγω παντως που χρησιμοποιησα τα νανυς για μενα ηταν τραγικα!!ολα εφευγαν απέξω κ το υλικο ηταν ιδιο με αυτο που βαζουν στις ταβερνες πανω στα τραπεζια.Μηδεν αποροφητικοτητα.Τα μαντιλακια μια χαρα. Κανενα προβλημα.

Πολυ καλες πανες για μενα προσωπικα ειναι του λιντλ. Φθηνα (τα 50 στα 10 ευρω) κ πολυ καλη ποιοτητα.

Κοριτσια δεν πρεπει να ειμαστε κολλημενες στην παμπερς.Ποσο πλουσια θα την κανουμε πια????

RSvcp2.png wNVQp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κ απο εμενα! Εχω ενα γιο μολις 54 ημερων!!! Σκετο αντρακι! Φευγοντας απο τη ΜΗΤΕΡΑ μου εδωσαν τα pampers! Βεβαια μου τελειωσαν σε χρονο dt οποτε αναγκαστικα πεταχτηκαμε στα jumbo κ πειραμε τις nanny's! Αρκετα χοντροκομμενες αλλα δεν ερεθιζει το ποπουδακι κ συγκρατει τα κακακια του! Σημειωτεον οτι δε εχει χρειαστει να του βαλω κρεμα κ με υποδειξη βεβαια του γιατρου.Αυτο το λεω γιατι οταν η μητερα μου μου εφερε 2 πακετα pampers ειδα οτι ειχε γινει κατακοκκινο το ποπουδακι κ τοτε εβαλα κρεμα! Πηρα δοκιμαστικα κ τα babylino.Πολυ καλες απο θεμα συγκαματος αλλα οταν τα κανει μυριζουν εντονα ακομα κ τα τσισακια του! Οποτε nanny's!!!!

εγω πριν 1 μηνα δε βρηκα τη μαρκα που του παιρνω (babylove αλλα ειναι γερμανικη μαλλον δεν εχει στην ελλαδα) κ αναγκαστικα κ του πηρα παμπερς παλι!!ε κοριτσια 5 μερες τα βαλαμε κ κοκκινησε!!εβγαλε σπυρακια με πυον !γεμισε σας λεω!!!αλλαξα κατευθειαν στην προηγουμενη μαρκα στα babylove που τα βαζουμε απο 3 μηνων κ ποτε δεν του εκαναν κανενα προβλημα.αλλα μεχρι να γινει καλα το ποπακι του 15 μερες περασαν!τι κρεμες τι πλυσηματα συνεχεια τιποτα!!εκλαιγε το καημενο καθε φορα που κατουρουσε γιατι του ετσουζαν!!

Εγώ δοκιμαστικά πηρα τις πανες απο το Lidl και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενη. Τιμή η μισή των παμπερς. Μια φορά που δεν προλαβα να παω στα Lidl και πηρα μια μικρή συσκευασία παμπερς απο ενα αλλο σουπερ μαρκετ, η μικρη συγκαηκε δυο φορες, ενω πριν ποτε. Ετυχε?

CYaip2.png

Εγώ δοκιμαστικά πηρα τις πανες απο το Lidl και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενη. Τιμή η μισή των παμπερς. Μια φορά που δεν προλαβα να παω στα Lidl και πηρα μια μικρή συσκευασία παμπερς απο ενα αλλο σουπερ μαρκετ, η μικρη συγκαηκε δυο φορες, ενω πριν ποτε. Ετυχε?

ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ!!!! ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΤΥΧΕ Κ ΣΕ ΕΜΕΝΑ! ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο,ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ! ΕΜΕΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟ ΠΟΠΟΥΔΑΚΙ!!! ΟΜΟΛΟΓΩ ΠΩΣ ΤΡΟΜΑΞΑ ΣΤΟ ΘΕΑΜΑ ΑΛΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ Κ ΤΙΣ ΕΚΟΨΑ.

Εγω πάντως τα παμπερς δεν τα αλλάζω με καμια άλλη πανα, ποτέ δεν έχουμε διαρροες ενώ με τα λίμπερο είχαμε και άλλες να πω την αλήθεια δεν έχω χρησιμοποιήσει...ότι βολευει σε κάθε μωρακι!

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

εγω ξεκινησα με παμπερς αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενη.μετα πηγα στα nanny's και δεν ειχα ποτε προβλημα .αλλα εδω δεν τις βρισκω συχνα και αρχισα να παιρνω τις babylino ,εξισου καλες.

να ξερετε οτι αν αλλαξετε πανα εστω και μια φορα θα εχει συγκαμα το παιδι και δεν ευθυνεται η πανα αλλα η αλλαγη .μετα συνηθιζει το δερμα...

Για τις πάνες του Lidl έχω ακούσει κι εγώ, ότι είναι καλές και στην μισή των πάμπερς που χρησιμοποιούμε εμείς. Αλλά μετά κάποιοι άλλοι μου τα χάλασαν, γιατί μου είπαν ότι των Lidl είναι αμφιβόλου ποιότητας. Smouts και όποια άλλη κοπέλα τις χρησιμοποιεί, η εμπειρία σας τί λέει;

wyaMp2.pngcEVCp2.png

Για τις πάνες του Lidl έχω ακούσει κι εγώ, ότι είναι καλές και στην μισή των πάμπερς που χρησιμοποιούμε εμείς. Αλλά μετά κάποιοι άλλοι μου τα χάλασαν, γιατί μου είπαν ότι των Lidl είναι αμφιβόλου ποιότητας. Smouts και όποια άλλη κοπέλα τις χρησιμοποιεί, η εμπειρία σας τί λέει;

κ εγω πηρα lidl,μια χαρα ειναι. το να λεει καποιος για αμφιβολου ποιοτητας ειναι γενικο κ δεν το στηριζει καπου. γιατι στις αλλες μαρκες ξερεις πως φτιαχνονταιςδοκιμασε κ θα δεις πως σου φαινονται

.μετα πηγα στα nanny's και δεν ειχα ποτε προβλημα .αλλα εδω δεν τις βρισκω συχνα και αρχισα να παιρνω τις babylino ,εξισου καλες.

...

εγω παω στο alex pac κ παιρνω.ειναι διαφορετικη η συσκευασια απο τα τζαμπο. ισως γιατι ειναι αλλο εργοστασιο ελλαδα, αλλο κυπρο

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...