Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 211
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είδα το θέμα και προβληματίστηκα πολύ. Δεν θα πω αυτά που αυθόρμητα ένιωσα διαβάζοντας το μήνυμα, αυτά αστα, τα κρατάω μέσα μου. Βλέπω μόνο οτι είσαι μικρούλα κι ωστόσο ΄ζητάς τα ρέστα απο έναν ακόμη μικρότερο απο σένα (κι ακόμα μικρότερο όχι μόνο σε ηλικία γιατί οι άντρες ωριμάζουν αργότερα απο μας).Προς θεού, δεν τον δικαιολογώ αλλά είναι πιτσιρίκι κι όσο ανεύθυνος είναι αυτός το ίδιο είσαι κι εσύ. Και ξέρεις γιατί;Επειδή η γυναίκα είναι δέκτης, δέχεται από όλες τις απόψεις-αν με καταλαβαίνεις, και στην ερωτική πράξη και στη συμπερίφορά της κοινωνίας απέναντί της. Είμαστε λοιπόν, γλυκό μου κοριτσάκι ευάλωτες. Δεν παίρνω θέση για την απόφασή σου.. Έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου. Θα σε συμβούλευα να κρατάς με τους δικούς σου μεγαλύτερη επαφή βέβαια εύχομαι καλή τύχη!

Κατα τάλλα με κάλυψε απόλυτα η Ελένη Κ.

Έχω πάρει την απόφαση μου ! Είμαι απόλυτη και αυτό δεν αλλάζει με τπτ!!

...................

Απλά η απόφαση μου ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ! δεν αλλαζει

Εύχομαι σε αυτές τις αμετάκλητες αποφάσεις να περιλαμβάνεται και η μελλοντική χρήση αντισύλληψης σε κάθε περίπτωση.

Καλή εγκυμοσύνη να έχεις και εύχομαι να πάρεις στα χέρια σου ένα υγιέστατο μωρό, η σχέση με το οποίο θα σε βοηθήσει να δεις τη ζωή λίγο πιο ώριμα και ρεαλιστικά.

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

Διαφημίσεις

κοπελιτσα μου μολισ σημερα διαβασα το θεμα σου!!!!!ευχομαι να σου πανε ολα καλα και σε 8 μηνεσ να κρατασ τον πραγματικο ερωτα τησ ζωησ σου , δηλαδη το μωρακι σου , αγκαλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαρηκα παρα πολυ για σενα και για την αποφαση που πηρεσ παρολο τισ συνθηκεσ!!!!!!ολα θα πανε τελεια...μην στεναχωριεσαι!!!!!

πριν περιπου ενα χρονο ειχα μια αποβολη και ειχα παει στο ιασω να κανω αποξυση και ηταν μια κοπελα μαζι μου που εκανε εκτρωση.ξερεις ποσο ασημα ενοιωσα που εγω το ηθελα αλλα το εχασα και εκεινη το ειχε αλλα δεν το ηθελε???????????σκεψου

Δεν ξέρω τι θα έκανα στα 20. Είμαι όμως 36 και θα ήθελα πολύ ένα μπεμπέ... Σκέψου αυτό που σου είπαν παραπάνω για τις κοπέλες που θα ήθελαν όσο τίποτα στον κόσμο να υιοθετήσουν ένα μωρό...

it's never too late to start all over again

Διαφημίσεις

η μητερα μου με εκανε στα 21 τωρα εγω ειμαι 33 και η μαμα μου 54. στα 26 τις αφαιρεσανε τις σαλπιγγες με δυο εξωμητρια και δεν μπορεσε να ξανακανει παιδια. φαντασου να ειχε ριξει εμενα?????? η σχεση μας ειναι φανταστικη κανουμε τα παντα μαζι πλεον. οι σπουδες σου ας πανε δυο χρονια πισω δεν εγινε και κατι. αρκει να εχουνε γνωση οι γονιες σου τι σκεφτεσαι να κανεις και αν θα σε στηριξουνε αυτο εγω δε το ξερω.

σκεψου πριν κανεις κατι εγω ειμαι 33 και προσπαθω να κανω παιδι δυο χρονια τωρα και αναγκαζομαι να καταφυγω σε αλλες λυσεις. εχεις δευτερη ευκαιρια απο το θεο. μη πετας αυτο που ''εμεις'' προσπαθουμε να αποκτησουμε με τοσο κοπο ..

οτι και να κανεις η επιλογη ειναι δικη σου και μονο. οσον για τον πατερα του παιδου σου αν θελιε να συμμετεχει ας το κανει αλλιως θα βρεις το δρομο σου. και προς θεου μην το πιεσεις να κανει κατι που δεν θελει. θα σου βγει αργοτερα εις βαρο σου. πλεον εχουνε αλλαξει οι καιροι.

οτι θελεις σην διαθεση σου.

φιλικα

Κ.

eHrnp2.png

xuOPp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...