Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΣΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

Recommended Posts

ΣΤΙΣ 22 ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΜΑΗ ΕΚΑΝΑ ΕΚΤΡΩΣΗ ΣΤΟ 2 ΜΗΝΑ ΜΙΑΣ ΚΥΗΣΗΣ.

ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΗΝ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΠΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ. Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΚΤΡΩΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΑΚΑΣΙΑΣ. ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΜΙΑ ΕΚΤΡΩΣΗ. ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ 2 ΜΙΚΡΑ ΑΝΟΜΟΙΟΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ ΜΟΥ.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ? ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΕΚΤΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ?

"ΣΗΜΕΙΩΣΗ" Προσφατα εχω κάνει προσφατα τομη κατω απ το ομφαλο απο λαθος γιατρων . ειχα πονους στην κοιλια και με ανοιξαν ανευ λογου.

Σε νοσοκομειο της περιφερειας.

Διαφημίσεις

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Καλή μου κοπελα αφού όπως καταλαβαίνω δεν εισαστε ετοιμοι για μωράκι γιατί δεν προσεχετε λίγο?

Δεν διευκρινίζεις βεβαια τους λόγους που δεν το θελει ο συντροφός σου και φυσικά αν εσύ το θελεις ή όχι?

Γιατι ετσι αλλαζουν πολλά.

Δεν νομίζω να μπορέσει κανείς να σου πει κανε εκτρωση ή μην κανεις .Είναι καθαρα δική σου απόφαση αλλα σίγουρα επυβαρύνεις τον οργανισμό σου.

Υπάρχουν τοσες κοπέλες που προσπαθούν να γίνουν μανούλες και δεν μπορουν και εσενα που σου συνέβει ήδη δυο φορές δεν το θελεις?

Τι να σου πω δικό σου το σώμα δική σου η ψυχούλα δική σου και η απόφαση.

Οτι και να κανει παντως γλυκειά μου κοιτα να εισαι καλα πανω απο ολα με τον εαυτό σου.

dhtZp3.png

Το τι θα αποφασίσεις είναι δική σου επιλογή κα μόνο.

Είναι κάτι που αφορά μόνο εσένα.Τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω.

Σου εύχομαι μόνο οτι κι αν αποφασίσεις να μην το μετανιώσεις!!!!

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Ειλικρινα με θλιβει το γεγονος οτι αντι να χρησιμοποιειτε μετρα αντισυλληψης καταφευγετε στη λυση της εκτρωσης για δευτερη φορα μεσα σε τοσο μικτο χρονικο διαστημα!

Σιγουρα δεν ειναι και ο,τι καλυτερο για τον οργανισμο σου, και αυτες οι αθωες ψυχουλες τι φταινε στην τελικη...

Μηπως θα επρεπε να κανεις μια σοβαρη συζητηση με τον συντροφο σου πανω σε αυτο το θεμα???

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Ποσο δυσκολο πρεπει να ειναι για σενα ολο ατο που περνας......Δυστυχως καμια μας δε μπορει να σε βοηθησει....και κανεις δε μπορει να σου πει οτι μετα σιγουρα θα μπορεις ή δε θα μπορεις να κανεις παιδι!

Το θεμα ειναι οτι τα μωρα ειναι δωρο....και αν εχεις τη δυνατοτητα απο μονη σου να ανλαβεις τις ευθυνες σου(εχεις κι εσυ μεγαλο μερος ευθυνης)τοτε κρατησε το και θα δεις οτι μολις το παρεις αγκαλια δε θα υπαρχει τιποτα και κανεις αλλος!

Και παλι εγω μιλαω εκ του ασφαλους γιατι δε μπορω να ερθω στη δικη σου θεση....οπως ειπαν και πιο πανω...το θεμα ειναι τι θελεις εσυ!

Διαφημίσεις

Οπως εχω ηδη γραψει σε αλλο topic δεν μπορω να εχω αποψη για την εκτρωση γιατι μεγαλωνω κοριτσι και δεν ξερω τι μου ξημερωνει αυριο. Αν με ρωτουσες λιγο καιρο πριν, θα ακουγες πραγματα που δεν θα σου αρεσαν καθολου (λυπαμαι αν σε στεναχωρω), ομως τωρα το μονο που μπορω να κανω ειναι να ραψω το στομα μου γιατι η ζωη ειναι κυκλος και οσα κοροϊδευεις πολλες φορες τα λουζεσαι! Αυτα σε ο,τι αφορα το θεμα της εκτρωσης και παω παρακατω γιατι δεν ανοιξες το θεμα για να σου πουμε τη γνωμη μας περι εκτρωσης αλλα περι των συνεπειων της εκτρωσης.

Ως γυναικα και ως ατομο που εχει τελειωσει νοσηλευτικη θα σου ελεγα πως οι εκτρωσεις μπορει να ειναι μια ολιγολεπτη διαδικασια, αλλα δεν παυει να ειναι χειρουργειο. Κι οπως φανταζομαι αντιλαμβανεσαι απο αυτο, ολα τα χειρουργεια εχουν συνεπειες στην υγεια μας! Μπορει να μην σου κοστισει τιποτα (απο αποψη σωματικης υγειας μιλαω) αν και ειμαι επιφυλακτικη σε αυτο. Καλυτερα να μιλησεις με το γυναικολογο σου που θα ξερει σιγουρα να σε κατατοπισει γιατι λογικα θα ξερει και το ιστορικο σου. Στη θεση σου, θα τον ρωτουσα για καποια μεθοδο αντισυλληψης οπως π.χ. τα αντισυλλυπτικα ή το σπιραλ για να μην ερθεις ξανα αντιμετωπη με αυτη την επιπονη (κατ' εμε) διαδικασια. Οπως και να εχει να θυμασαι κι εσυ πως η εκτρωση ΔΕΝ αποτελει μεθοδο αντισυλληψης.

Οπως ειπε και η giota ευχομαι οποια αποφαση κι αν παρεις, να μην μετανιωσεις ουτε τωρα αλλα ουτε και στο μελλον!

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

εγω θα σου πω κατι προσπαθησε να μιλησεις με τον γιατρο σου μια εκτρωσει εχει πολλες επιπτωσεις για μετεπειτα μια γνωστη μετα απο 3 εκτρωσεις γιατι ειχε οικονομικο προβλημα δεν καταφερε να φερει στο κοσμο επειτα που το λακταραει και ακομα παρα πολυ συζιτατω με τον συντροφο σου 2 φορες πρεπει να επομιστει και αυτος το βαρος σκεψου τα θελω σου εαν αγαπιεστε πραγματικα θα καταφερετε τα παντα... ο γυναικολογος θα σε βοηθισει να παρεις την αποφαση αλλα σκεψου το σοβαρα...δεν γραφεις την ηλικια σου εαν εισαι μικρη μεγαλη;

ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΜΑΘΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ.

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 20 ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ 18. ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Ο ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΥ ΔΕ ΤΟ ΘΕΛΕΙ!

ΑΠ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ

τι να σου πω κοπελα μου και στα 20 ξεκινησα με εγκυμοσυνη αλλα ειμουν παντρεμενη και δεν το μετανιωσα ποτε εκανα 2 παιδια μετα απο 2 αποβολες πρεσεξε πολυ την αποφαση σου εαν το κρατησεις σιγουρα θα τα καταφερεις συζιτα με τους γονεις σου θα σε στηριξουν και γιαυτον πρεπει α παρει τα γκεμια στα χερια του μονο η επαφη δεν τον κανει αντρα αλλα και οι υποχρεωσεις που εχει.....πιστευω οι γονεις σου να σε στηριξουν η 2 φορα μπορει να γινει 3 σε αυτα τα πραγματα χρειαζετε υπευθινοτητα να μην χτυπας εσυ αυριο μεθαυριο το κεφαλι σου... αυτο το παιδι ζητα το δικαιωμα για να ζησει αυτο πρεπει να το ακουσεις.... υπαρχουν μανουλες που το λαχταρουν για να το ζησουν εσυ εισαι τυχερη.....

Κοριτσακι μου εισαι μικρουλα (ε ενταξει 5 χρονια εχουμε διαφορα δεν ειναι πολλα) ... μεσα στο φορουμ υπαρχουν κι αλλες κοπελες μικροτερες σου 18 και 19 χρονων που εχουν κρατησει τα παιδακια τους...ισως σε βοηθησει να μιλησεις μαζι τους...κανε ενα γυρω στο φορουμ και θα δεις!

Επισης το παλικαρι αποκλειεται να καταλαβαινει τι περνας και λογω ηλικιας και λογω του οτι εμεις οι γυναικες ειμαστε διαφορετικα πλασμενες! οποτε μη περιμενεις να αλαβει τις ευθυνες του και αν μαθει οτι θα το κρατησεις (αν φυσικα καταληξεις εκει) μπορει να εξαφανιστει παντελως!

Για μενα και που εμεινες εγκυος εισαι παρα πολυ τυχερη! Εισαι αξια να γινεις μαμα......

Διαφημίσεις

egv eimai 26 στην 9 εβδομαδα της εγκυμοσυνης μου και ειμαι χαρουμενη γιατι προεκυψε ξαφνικα και ο αντρας μου το θελει το μωρο σαν τρελος..εγω θα πω τι θα εκανα εγω στην θεση σου..αν και ποτε δεν εχω κανει εκτρωση θα σε συμβουλευα να το κανεις για δευτερη φορα γιατι εισαι μικρη και ειναι δυσκολο να μεγαλωσεις ενα παιδι χωρις συντροφο.καλυτερα να αποκτησεις μωρο αργοτερα συνηδητποιημενα και με ενα αντρα που θα σε αγαπαει πολυ και θα θελει το μωρακι παρα πολυ..τοτε θα εισαι πραγματικα ευτυχισμενη..ομως ειναι αδιανοητο να αφηνεις τον καθε μ@@@@@ να γ@@@@ ετσι την ψυχη σου.μην το ξανα επιτρεψεις.προφυλαξη Π Α Ν Τ Α.υπαρχουν πολλες μεθοδοι και καποια απο ολες θα σε βολευει και α σε προστατευει καλυτερα.σου ευχομαι να περασεις γρηγορα αυτη την επωδυνη διαδικασια.::|

τσαντιστικα πολυ με αυτα που γραφεις.τα μωρα κοριτσι μου δεν ειναι ιωση να τα περνας στο ντουκου.ειναι δωρο απο το θεο.η δεν εχεις επαφη με την ψυχη και το σωμα σου η εισαι τοσο αδιαφορη που δεν ξερω τι να πω.ενα πακετο προφυλακτικα εχει 3 ευρω.αν ο συντροφος σου ειναι τοοοοσο αδιαφορος και σε εκθετη σε αυτη την επιπονη διαδικασια αυτο θα επρεπε να σε βαλει σε σκεψεις.οσο για την απορεια σου να σου πω κι εγω τη δικια μου?γιατι το αφηνεις να γινετε αυτο?σε κοπελες που υποφερουν για να κανουν παιδι η σε κοπελες σαν κι εμενα που αποβαλουν παρα τη θεληση τους και τωρα κραταω την εγκυμοσινη μου με νυχια και με δοντια και κατεβαζω τα χαπια σαν καραμελες αυτα που λες ακουγοντε παραγογα για να μην πω κατι χειροτερο.προσεχε τον εαυτο σου και σκεψου τη ζωη σου και τις πραξεις σου.στο λεω πολυ φιλικα.

Μα είναι απίστευτο!!!

Άλλες κοπέλες να πασχίζουν σαν τρελλές να αποκτήσουν μωράκι και άλλες να σκέφτονται να το "πετάξουν" για 2η φορά???

B@bymama, είσαι μικρή! Δεν το αμφισβητεί κανένας αυτό!

Την ώρα που κάνατε ότι κάνατε όμως, φαντάζομαι δεν ένιωθες καθόλου μικρή!

Δεν ξέρω αν φταίει ο τρόπος που είμαι μεγαλωμένη όμως απο πολύ μικρή η μητέρα μου μας είχε δείξει ένα βίντεο με τη .. "σκούπα" που ρουφάει κατά την διάρκεια της έκτρωσης το μωράκι. και η κάμερα αποτυπώνεται στο έμβρυο που είναι σαν να ουρλιάζει!

Δεν μου έφερε κάτι τέτοιο ο Θεούλης στο δρόμο μου!

Όμως θυμάμαι πάντα να λέω ότι ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ κι αν μου συνέβαινε, θα το αναλάμβανα!

Δεν γίνεται κατά λάθος!

Συγχώρεσέ με αν είμαι επιθετική... Δεν θέλω να προσθέσω κι άλλο άγχος!

Σκέψου όμως πάρα πολύ καλά τιο θα κάνεις!

Και το καλύτερο απο όλα (όσο επίπονο κι αν ακούγεται) ΠΡΕΠΕΙ να το συζητήσεις με την οικογένειά σου!

Θα είναι λίγο σκληροί ίσως μαζί σου! Αλλά σε αγαπάνε και σίγουρα θα θέλουν το καλύτερο για εσένα....!

Εύχομαι ο Θεούλης να σε βοηθήσει στην απόφασή σου!

Οι αδυναμίες της ζωής μου..

Οι παντοτινές μου αγάπες....

Μανθούλης.. 11/6/2010

Μπεμπάκος.. 29/2/2012

Μα είναι απίστευτο!!!

Άλλες κοπέλες να πασχίζουν σαν τρελλές να αποκτήσουν μωράκι και άλλες να σκέφτονται να το "πετάξουν" για 2η φορά???

B@bymama, είσαι μικρή! Δεν το αμφισβητεί κανένας αυτό!

Την ώρα που κάνατε ότι κάνατε όμως, φαντάζομαι δεν ένιωθες καθόλου μικρή!

Δεν ξέρω αν φταίει ο τρόπος που είμαι μεγαλωμένη όμως απο πολύ μικρή η μητέρα μου μας είχε δείξει ένα βίντεο με τη .. "σκούπα" που ρουφάει κατά την διάρκεια της έκτρωσης το μωράκι. και η κάμερα αποτυπώνεται στο έμβρυο που είναι σαν να ουρλιάζει!

Δεν μου έφερε κάτι τέτοιο ο Θεούλης στο δρόμο μου!

Όμως θυμάμαι πάντα να λέω ότι ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ κι αν μου συνέβαινε, θα το αναλάμβανα!

Δεν γίνεται κατά λάθος!

Συγχώρεσέ με αν είμαι επιθετική... Δεν θέλω να προσθέσω κι άλλο άγχος!

Σκέψου όμως πάρα πολύ καλά τιο θα κάνεις!

Και το καλύτερο απο όλα (όσο επίπονο κι αν ακούγεται) ΠΡΕΠΕΙ να το συζητήσεις με την οικογένειά σου!

Θα είναι λίγο σκληροί ίσως μαζί σου! Αλλά σε αγαπάνε και σίγουρα θα θέλουν το καλύτερο για εσένα....!

Εύχομαι ο Θεούλης να σε βοηθήσει στην απόφασή σου!

θα συμφωνησω μαζι σου ΑλεΣι μου!!! ειναι κριμα να πετας ετσι το ωραιοτερο δωρο που θα μπορουσε να σου κανει ο Θεος!!! γιατι δεν προσεχετε? αυτη τη στιγμη αυτο που σε απασχολει ειναι η υγεια σου και οχι οτι θα ''σκοτωσεις'' εναν ανθρωπο? λυπαμαι, δε μπορω να βοηθησω σε αυτο το θεμα, δε θα γινω συνεργος...

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα.Συγνώμη για τον τρόπο μου αλλά εκνευρίζομαι με κάτι τέτοια. Είμαι 25 χρονών, ξέρω τον άντρα μου από τα 16 μου, είμαι έγκυος στο τρίτο μας παιδί από επιλογή μας. Ποτέ δεν έτυχε κάτι χωρίς να το θέλουμε! Πρέπει να καταλάβεις πως η έκτρωση δεν είναι μέθοδος αντισύλληψης !!! Θεωρώ πως από τη στιγμή που έχεις ολοκληρωμένες επαφές πρέπει να είσαι ενημερωμένη για όλα και να προσέχεις, διαφορετικά συνέχισε να παίζεις με κούκλες. Δεν θέλω να σε προσβάλω αλλά βρίσκω τη στάση σας ανώριμη:confused:

Νεφέλη:1-1-08 Άλκηστις:1-4-09 Ίριδα:17-6-10

Θα συμπληρώσω λεγοντας σαν νοσηλέυτρια πως πρέπει να γνωρίζεις τι ακριβώς είναι η έκτρωση: σύνθληψη του εμβρύου με μεταλικές ράβδους και στην συνέχεια αναρώφηση αυτού με ένα είδος σκούπας

Νεφέλη:1-1-08 Άλκηστις:1-4-09 Ίριδα:17-6-10

Καλό μου κορίτσι. Σε νιώθω ότι είσαι μπερδεμένη αλλά σε τί ακριβώς δεν καταλαβαίνω.

Είσαι πολύ μικρή για να κάνεις ένα παιδάκι και επιπλέον δεν βλέπω να έχεις στήριξη από τον πρώην σύντροφό σου. Σίγουρα όμως 2 εκτρώσεις στο καπάκι είναι εγκληματικό και έχεις και ένα ακόμα χειρουργείο όπως λες.

Θα σε ενδιέφερε να κάνεις το παιδάκι και να μην το μεγαλώσεις εσύ? Θα ήθελες να το γεννήσεις και να το κρατήσεις?

--¨ΟΤΙ και να αποφασίσεις, να ξέρεις ότι θα χρειαστείς στήριξη από την οικογένειά σου όπωσδήποτε εφόσον είσαι μόνη σου. Υποστήριξη και συναισθηματική και οικονομική.

Σου εύχομαι να αποφασίσεις ότι εσύ πιστεύεις ότι είναι καλύτερο για εσένα. Δεν θα σου πώ να είσαι ποιό προσεκτική στο μέλλον , γιατί φαντάζομαι ότι 3η φορά δεν θέλεις να ξαναδείς το ίδιο έργο.

rys17ypa986dtm5i.png

Εγω δεν θελω να σε μαλωσω...Αν κρατησεις αυτο το παιδακι να ξερεις οτι θα ειναι η μεγαλυτερη χαρα της ζωης σου κια αυτο θα το καταλαβεις οσο θα το βλεπεις να μεγαλωνει να σαγαπαει και να σου ανταποδιδει οτι θυσιες εκανες για εκεινο...Θ ειναι δυσκολα ,ελπιζω να σε στηριξουν οι δικοι σου-παρολα αυτα υπαρχουν και πολλοι δημοσιοι παραγοντες που στηρηζουν ανυπαντρες μητερες..και μονες..Το καταλαβαινεω οτι ειναι δυσκολο αλλα και η εκτρωση πιο δυσκολη ακομα ομως...

κρατα το δωρακι που σου εκανε ο θεουλης με νυχια και με δοντια

υπαρχει μια κοπελα στην σελιδα των υοθεσιων η clelia που θελει παρα πολυ να υοθετηση ενα παιδακι συγνωμη που περνω το θαρρος αλλα υπαρχουν και αλλες λυσεις απο το να ξανασκοτωσεις ενα αγγελουδι εχω ζηση προσωπικα την εκτρωση εχουν περασει 18 χρονια απο τοτε και ακομη κλαιω για την βλακεια(εγκλημα που εκανα)μην περνεις τοσο χαλαρα την κατασταση...βεβαια υπαρχουν γυναικες που δεν εχουν καμια τυψη για τις εκτρωσεις τους αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα συγνωμη και παλι αλλα ισως ειναι η καλυτερη λυση να γεννηθη το αγγελουδι σου και να ζηση με ανθρωπους που ειναι ετοιμοι να το υποδεχθουν

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ, ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΑΠΑΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΛΩ. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ.

ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ!

ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΜΑΘΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ.

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 20 ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ 18. ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Ο ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΥ ΔΕ ΤΟ ΘΕΛΕΙ!

ΑΠ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ

εγώ είμαι 33 χρονών... αν έμενα έγκυος στα 20 μάλλον θα είχα κάνει έκτρωση. Δεν θέλω να πω ψέμματα. Αλλά ευτυχώς δεν έμεινα, πρόσεχα πάρα πολύ για να μη μου συμβεί... γιατί τώρα δεν θα το άντεχα. Έζησα πολλές συγκινήσεις, εμπειρίες και επιτυχίες θα έλεγα. Τα παιδιά μου όμως είναι όχι απλά ό,τι πιο πολυτιμότερο, είναι αυτό που έλειπε και δε μπορούσα να βρω την ευτυχία. ίσως να είναι και ο δρόμος για την δική σου ευτυχία

Είμαι κατά της έκτρωσης άνευ λόγου σοβαρού. Σκέψου αν μπορείς να δώσεις το δικαίωμα στη ζωή σε αυτό το πλάσμα και αν τελικά δεν θελήσεις να το μεγαλώσεις, κάποια άλλη μανούλα θα περιμένει να του δώσει την ευτυχία που αυτό το μωράκι δικαιούται!;)

Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΤΡΩΣΗ.ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΑΓΑΠΗΘΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ:P:pΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ:(:(ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΣΨΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.....!!!!!!!!ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ

ισως καμια φορά διαλεγουμε συντροφους που δε θελουν τα ιδια πραγματα με εμας... ισως ολα γινονται σε λαθος χρόνο. η ουσια παραμενει ομως ιδια. ερχονται στιγμες που πληρωνουμε τα λαθη μας. πρεπει να σκεφτεις καλά πριν αποφασισεις... καλησπερα κι απο μενα

ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ, ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΑΠΑΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΛΩ. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ.

ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ!

εκεινος σε αγαπαει το ιδιο αναγκαζοντας σε να κανεις το ιδιο λαθος για 2η φορα???δεν ειναι εγωιστικο απο τη μερια του? εσυ τι θελεις δε μετραει? δεν εχει ευθυνη σε αυτο που (ξανα)συμβαινει????

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...