Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καλωσόρισμα νέων μελών στην ενότητα του Kafe au lait!

Recommended Posts

Εγώ το απόγευμα θα κάνω τη συνταγή της Χλόης... Να δώσω στο παιδί μου κανένα μπισκότο που ζητάει απεγνωσμένα...

Χθες στο σούπερ πήρα σοκολάτες μικρές μπλε (γιατί έχω την γλυκίαση του θηλασμού) και εκεί που πληρώναμε μου λέει ο Φ. γιατί τόσες σοκολάτες, το ακούει ο Αλέκος, και μου ζητάει και του δίνω... Ε μετά μέχρι το σπίτι ζήταγε και άλλη σοκολάτα και μόλις μπήκαμε έψαχνε τις σακούλες!!!!! Και στο αυτοκίνητο ενώ προσπαθούσαμε να του πούμε ότι δεν τρώμε πολλές σοκολάτες (μπλα μπλα μπλα...) Λέει, τα παιδάκια πρέπει να τρώνε σοκολάτες!

Και τώρα σταματήστε με γιατί πρέπει να δουλέψω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ds

ds 104 δημοσιεύσεις

• Elenikat

Elenikat 84 δημοσιεύσεις

• dooo

dooo 82 δημοσιεύσεις

• Λέγκω

Λέγκω 73 δημοσιεύσεις

εγω ξερω μια καθολου υγιεινη (πολλα αυγα κ ζαχαρη, αλλα χωρις λιπαρο στοιχειο) κ οχι ιδιαιτερα ευκολη.. αμα πετυχει ομως ειναι κόλαση, το αγαπημενο μου γλυκο.

ενδιαφερομαι ενδιαφερομαι!!!:D

αν μπορεις να μας την "προωθησεις" θα σου ημουν ευγνωμων , θα την ονομασω και "μπουσουλοπιτα" που λεγαμε!!!;)

Ds τι εννοεί ο ποιητής (η παιδίατρος αλλιώς!)! Εμένα βαφτίστηκε πέρυσι τέτοια εποχή μόλις 3,5 μηνών και πρώτη φορά αρρώστησε φέτος τον Ιούλιο!

τι να σου πω και εγω.....:rolleyes::rolleyes:

οτι μου λενε σας λεω.....;)

η αληθεια ειναι πως η συγκεκριμενη παιδιατρος δεν εχει και καμια μαμα που να θηλαζει αποκλειστικα (εκτος απο μενα) οποτε δεν ξερει πως τα μωρακια που θηλαζουν ΔΕΝ αρρωσταινουν τοσο συχνα.....;);)

...και κατι ασχετο: τι ειναι το χαρουπαλευρο βρε κοριτσια????:shock::shock:

και μια και αναφερατε "κρεμμυδι" θυμηθηκα πως ηθελα να ρωτησω: μπορω να βαζω λιγο κρεμμυδακι ή μπροκολο στα λαχανικα της μικρης μπας και της αρεσει???(προς το παρον εχω βαλει πατατα, καροτο, γλυκοπατα, κολοκυθακι, οχι ολα μαζι)

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Λέγκω νομίζω είδα τον Γ. να κρατάει κάποια στιγμή ένα πολύπριζο. Τον ρώτησες????

σας διάβασα!!!

Χτες η Μαρίνα έκανε τη σβούρα στο κρεβάτι, όντας κοιμισμένη :D Από το πολύ το γύρω-γύρω νόμισα ότι θα ανοίξει καμιά τρύπα και θα βρεθεί στο πάτωμα!

Τελικά έχουν πλάκα τα παιδάκια μας:D Έτσι να το βλέπεις Λέγκολιν :D:D

Πολύ καλά και τα νέα του Μητσάκου! άντε να βγει γρήγορα!!

ds, κρεμμύδι μπορείς να βάλεις, δε σου εγγυώμαι βέβαια για το εύοσμο των κακακίων μετά :lol: Μπρόκολο, χμ... πρέπει να το ψάξεις λίγο. Συνήθως δεν υπάρχει πρόβλημα και για το μπρόκολο.

Eγώ δεν κατάλαβα...γιατί ο Σπυράκος, ο διπλανός του Μήτσου, νοσηλεύεται? Αχ το καημενούλι μου ειναι και μεγάλο και καταλαβαινει...μα καλά τώρα 3,5 ετών τον παράτησαν? και θα μείνει εκεί για πάντα?

ουφ εχω κολλήσει πολύ με αυτήν την ιστορία... :(

gwggp2.png ISWTp2.png

Διαφημίσεις

Χτες η Μαρίνα έκανε τη σβούρα στο κρεβάτι, όντας κοιμισμένη :D Από το πολύ το γύρω-γύρω νόμισα ότι θα ανοίξει καμιά τρύπα και θα βρεθεί στο πάτωμα!

Τελικά έχουν πλάκα τα παιδάκια μας:D Έτσι να το βλέπεις Λέγκολιν :D:D

Πολύ καλά και τα νέα του Μητσάκου! άντε να βγει γρήγορα!!

εγω απο τοτε που η μικρη αρχισε να "σβουριζει" δυσκολευομαι πολυ να την κοιμησω ξαπλα στο κρεβατι θηλαζοντας, πρεπει ή να πειναει παρα πολυ ωστε να γλαρωσει στη διαδικασια ή να νυσταζει παρα πολυ!

αντε μωρε το ζουζουνακι (ο μητσακος) να παει σπιτακι του να ηρεμησει....:-(

ds, κρεμμύδι μπορείς να βάλεις, δε σου εγγυώμαι βέβαια για το εύοσμο των κακακίων μετά :lol: Μπρόκολο, χμ... πρέπει να το ψάξεις λίγο. Συνήθως δεν υπάρχει πρόβλημα και για το μπρόκολο.

thx!!!:-)

θα της βαλω αυριο και θα σου πω.....;)

Eγώ δεν κατάλαβα...γιατί ο Σπυράκος, ο διπλανός του Μήτσου, νοσηλεύεται? Αχ το καημενούλι μου ειναι και μεγάλο και καταλαβαινει...μα καλά τώρα 3,5 ετών τον παράτησαν? και θα μείνει εκεί για πάντα?

δεν ειχα καταλαβει με τα προηγουμενα μηνυματα πως ειναι τοσο μεγαλο το παιδακι, καλα ειναι δυνατον???

ετσι και αλλιως ειναι απιστευτο που τον παρατησαν αλλα ποσο μαλλον που ειναι μεγαλος και καταλαβαινει.......:-(:sad::-(:sad::-(

ειναι κατι γονεις........:-(:sad::-(:sad:

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

αχ βρε ελενη, δυο μωρα και δουλεια μαζι! μπραβο ρε κοπελα!

Ο σπυρακος φανταζομαι οτι ειναι υγιης. οσο υγιης μπορει να παραμεινει αν συνεχως του πανε αρρωστα παιδακια διπλα του.... το νοσοκομειακο περιβαλλον δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα απο το να παει σε κανενα ιδρυμα στυλ πικπα.... μαλλον ειναι καλυτερα εκει.

ρε κοριτσια,σιγουρα μποορουμε να κανουμε πολλα πραματα για αυτο το παιδακι. το πιο απλο ειναι να πηγαιενουμε μια φορα στο τοσο να τοθ κανουμε λιγη παρεα, ή να του παμε κανενα παιχνιδακι. δυστυχως (ή ευτυχως μαλλον) δεν ξερω με τι μπορει να παιζει ενα παιδι με αυτο το βρωμοσυνδρομο, αλλα σιγουρα θα υπαρχει κατι να το κανει να νιωσει λιγοτερο μονο. Ισως η Τζενη οταν με το καλο βγουν, μνα μας πει...

ντι εσ,

10 αβγα

10 κουταλιες κοφτες σουπας ζαχαρη

10 κουταλιες σιμιγδαλι ψιλο

μισο ποτηρακι κονιακ

1 κουταλακι κανελα

μισο κουταλακι γαρυφαλο

1,5 κ παραπανω αν θες κουπα χοντροκομμενα καρυδια

σιροπι

1,5 φλυντανι νερο

2,5 φλυτσανια ζαχαρη

χτυπας κροκους με ζαχαρη κ ριχνεις κ το κονιακ ενω τα ασπραδια χωριστα σε σφιχτη μαρεγγα.

ριχνεις λιγο ασπραδι λιγο σιμιγδαλι, λιγο ασπραδι λιγο σιμιγδαλι,κοκ στο μιγμα κροκου ζαχαρης ανακατευοντας μεχρι να τελειωσουν ολα τα υλικα, τελος ριχνεις κανελογαρυφαλα κ καρυδια ανακατευεις απαλα κ τα βαζεις σε βουτυρωμενο ταψι που εχεις πασπαλισει με ελαχιστο σιμιγδαλι. το ψηνεις μεχρι να ροδισει σε προθερμασμενο φουρνο στους 180. καλυτερα να το βαλεις μεσα πριν καψει τελειως ο φουρνος. αφου κρυωσει το σιπροπιαζεις με καυτο σιροπι οπου εχεις βρασει νερο κ ζαχαρη για 5 λεπτα κ μολις παρει τη βραση του ριχνεις λιγες σταγονες λεμονι.

τα εγραψα εν συντομια γιατι εχει χε@τει ο μικρος, ελπιζω να ειναι κατανοητα. οι ποσοτητες δεν ειναι με το σταγονομετρο, διαφερουν αναλογα με τα γουστα. πανω κατω ετσι το κανω εγω.

GwASp3.png

Μα είναι δυνατόν το νοσοκομειακό περιβάλλον να ειναι καλύτερα απο το ίδρυμα? Φρικη ηταν στο νοσοκομείο όσες μέρες μείναμε! Δεν θέλω καν να φανταστώ ότι τα ιδρύματα είναι χειρότερα! :?

Ναι πολύ θα ήθελα να κάνουμε κάτι...θα μου πεις τόσα υπάρχουν αλλά δεν ξέρω εγώ για αυτό έμαθα...

gwggp2.png ISWTp2.png

αχ βρε ελενη, δυο μωρα και δουλεια μαζι! μπραβο ρε κοπελα!

Ο σπυρακος φανταζομαι οτι ειναι υγιης. οσο υγιης μπορει να παραμεινει αν συνεχως του πανε αρρωστα παιδακια διπλα του.... το νοσοκομειακο περιβαλλον δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα απο το να παει σε κανενα ιδρυμα στυλ πικπα.... μαλλον ειναι καλυτερα εκει.

ρε κοριτσια,σιγουρα μποορουμε να κανουμε πολλα πραματα για αυτο το παιδακι. το πιο απλο ειναι να πηγαιενουμε μια φορα στο τοσο να τοθ κανουμε λιγη παρεα, ή να του παμε κανενα παιχνιδακι. δυστυχως (ή ευτυχως μαλλον) δεν ξερω με τι μπορει να παιζει ενα παιδι με αυτο το βρωμοσυνδρομο, αλλα σιγουρα θα υπαρχει κατι να το κανει να νιωσει λιγοτερο μονο. Ισως η Τζενη οταν με το καλο βγουν, μνα μας πει...

ντι εσ,

10 αβγα

μισο ποτηρακι κονιακ

1 κουταλακι κανελα

μισο κουταλακι γαρυφαλο

1 κουπα χοντροκομμενα καρυδια

σιροπι

1,5 φλυντανι νερο

2,5 φλυτσανια ζαχαρη

χτυπας κροκους με ζαχαρη κ ριχνεις κ το κονιακ ενω τα ασπραδια χωριστα σε σφιχτη μαρεγγα.

ριχνεις λιγο ασπραδι λιγο σιμιγδαλι, λιγο ασπραδι λιγο σιμιγδαλι,κοκ στο μιγμα κροκου ζαχαρης ανακατευοντας μεχρι να τελειωσουν ολα τα υλικα, τελος ριχνεις κανελογαρυφαλα κ καρυδια ανακατευεις απαλα κ τα βαζεις σε βουτυρωμενο ταψι που εχεις πασπαλισει με ελαχιστο σιμιγδαλι. το ψηνεις μεχρι να ροδισει σε προθερμασμενο φουρνο στους 180. καλυτερα να το βαλεις μεσα πριν καψει τελειως ο φουρνος. αφου κρυωσει το σιπροπιαζεις με καυτο σιροπι οπου εχεις βρασει νερο κ ζαχαρη σε ιδια αναλογια για 5 λεπτα κ μολις παρει τη βραση του ριχνεις λιγες σταγονες λεμονι.

τα εγραψα εν συντομια γιατι εχει χε@τει ο μικρος, ελπιζω να ειναι κατανοητα. οι ποσοτητες δεν ειναι με το σταγονομετρο, διαφερουν αναλογα με τα γουστα. πανω κατω ετσι το κανω εγω.

Καλά την καρυδόπιτα κάνω ότι δεν τη βλέπω... Παρόλα αυτά θα τη σημειώσω

Αλλά για το Σπυράκο ίσως να μπορούσαμε να τον πάρουμε σε καμιά μάζωξη? Σε κανένα πάρκο? Να τρέξει λίγο βρε παιδί μου... Αλλά δεν ξέρω αν δίνουν άδεια.

Γιατί δεν κοιμάται πλέον μεσημέρι;;; Μιλάμε για τρελή τσίτα!!! Και δεν έχω βρει ακόμα την μπαλαντέζα... ήθελα να ξερα που την εχει πετάξει.

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Διαφημίσεις

Καλά την καρυδόπιτα κάνω ότι δεν τη βλέπω... Παρόλα αυτά θα τη σημειώσω

Αλλά για το Σπυράκο ίσως να μπορούσαμε να τον πάρουμε σε καμιά μάζωξη? Σε κανένα πάρκο? Να τρέξει λίγο βρε παιδί μου... Αλλά δεν ξέρω αν δίνουν άδεια.

το σκεφτηκα κ γω, δεν θα δινουν αδεια ομως, δεν μας ξερουν ποιες ειμαστε κ εχουν ευθυνη...

τζεν, ασε τι γινεται στα δημοσια ιδρυματα... Εκει τουλαχιστον εχουν ενα κ φανταζομαι τον προσεχουν

GwASp3.png

Λέγκω νομίζω είδα τον Γ. να κρατάει κάποια στιγμή ένα πολύπριζο. Τον ρώτησες????

Τον ρώτησα και μου κάνει το κουνέλι! Μήπως να τον βασανίσω;;;

Τον Σπυράκο τον έχουν αφήσει απ'την ώρα που γεννήθηκε... πηγαίνουν και παίζουν μαζί τους εθελόντριες δεν θυμάμαι από που είναι, συνολικά αυτές οι εθελόντριες προσέχουν δέκα παιδάκια που έχουν εγκαταληφθει στα δύο νοσοκομείο (μπορεί να μην τα λέω εντελώς σωστα αλλά πάνω κάτω έτσι είναι τα πράγματα) Το καλό έιναι ότι οι νοσηλεύτριες τον αγαπάνε πάαααρα πολύ κι όλο έρχονται και τον αγκαλιάζουν και τον φυλάνε και του κάνουν γλύκες. Όμως η αλήθεια είναι πως το νοσοκομείο δεν είναι μέρος για να μεγαλώνουν παιδάκια.

Τι να σας πω ρε κορίτσια εχω προβληματιστεί με όλη αυτή την κατάσταση κι όχι μόνο με το Σπυράκο αλλά γενικά με τα πιτσιρικάκια που τα αφήνουν γιατί έχουν μογγολισμό. Ώρες ώρες σκέφτομαι τη φάση της υιοθεσίας αλλά είμαι έτοιμη για κάτι τέτοιο; Και πως ξέρεις ότι είσαι έτοιμος να πάρεις κοντά σου ένα παιδάκι που θα σε έχει συνέχεια ανάγκη; Ο Γιώργος λόγω του ότι έχει μεγαλώσει με τον θείο του που εχει καθυστέρηση μπορεί με σιγουριά να πει ότι δεν τον τρομάζει κάτι τέτοιο... εγώ όμως; Ενταξει το λέω με ευκολία αλλά πως ειμαι σιγουρη ότι δεν απλά εύκολα λόγια;

Ντουτουκα κατι καλτσες που ψαχνω απο προχτες μηπως τις πηρε πουθενα το ματι σου;;:lol::lol:

Πολυ μου αρεσε αυτο,που χανετε-βρισκετε πραγματα μεσω του καφε!

Περα απο την πλακα,μου λειπετε πολυ και σας σκεφτομαι πολυ συχνα ολες σας!Αλλα δεν υπαρχει χρονος για το πισι καθολου.Μεχρι τωρα που ο καιρος ηταν καλος καθε μα καθε απογευμα βγαιναμε βολτα.Μετα μπανιο και μετα καμια ωρα ξαπλα μεχρι να κοιμηθει η Ελιζα.Εεε,και μετα ειμαι και εγω πτωμα καθοτι ορθια απο τις 7 παρα,οποτε παω και ξεραινομαι κι εγω.

Στεναχωρηθηκα παρα πολυ για τον Μητσακο αλλά ευτυχως ειναι καλυτερα!Αχχχ φανταζομαι το Τζενακι...

Στα αληθεια,εχετε γινει πολυ καλη παρεουλα ε;

Σας ζηλευω λιγακι:oops:(με την καλη εννοια-που λεει και ο Λακης!:lol:)!

Εμεις εδω στα βορεια,δεεεεν....

Μυρτουλιιιι τι κανει η κοιλιτσα σου;;;Να την δωσεις φιλακι!!!

Λεγκω το ταλιμπανακι παει παιδικο;

Γκαλατουλα φιλεναδαααα!Τι κανει η μικρουλα σου;Παει παιδικο;

Εσυ δεν ειχες δωσει ΑΣΕΠ;Πως πηγες;

Φελια συγχαρητηρια για το περπατημα!

Τα δικα μας νεα:

Η Ελιζα μεγαλωσε πολυ,αλλαξε,μιλαει και μας εχει τρελανει!

Ο Γιω φετος ειναι σε πρωινο σχολειο και ετσι βρηκαμε μια κοπελα,η οποια ερχεται καθε πρωι.Ειναι μικρη,βρεφονηπιοκομος,δουλευει και σε ενα παιδοτοπο το απογευμα,ειναι και φιλη συναδελφου και γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενη κι εγω και η Ελιζα!

Σας φιλω και σας σκεφτομαι!

Και πως ξέρεις ότι είσαι έτοιμος να πάρεις κοντά σου ένα παιδάκι που θα σε έχει συνέχεια ανάγκη; Ο Γιώργος λόγω του ότι έχει μεγαλώσει με τον θείο του που εχει καθυστέρηση μπορεί με σιγουριά να πει ότι δεν τον τρομάζει κάτι τέτοιο... εγώ όμως; Ενταξει το λέω με ευκολία αλλά πως ειμαι σιγουρη ότι δεν απλά εύκολα λόγια;

Eγώ αυτό το σκέφτομαι ακόμη και σε περίπτωση δικού μας παιδιού...δεν έχω αποφασίσει καν τι στάση θα κρατήσουμε αν τυχει αυτο το πράγμα απο την αμνιο...ούτε ειμαι σίγουρη οτι θέλω να κάνω και άμνιο...απο την άλλη εδω και απόλυτα υγιή και πάλι δύσκολα τα βγάζεις πέρα...ουφ δύσκολα πράγματα...:?

gwggp2.png ISWTp2.png

Διαφημίσεις

ντι εσ,

10 αβγα

μισο ποτηρακι κονιακ

1 κουταλακι κανελα

μισο κουταλακι γαρυφαλο

1,5 κ παραπανω αν θες κουπα χοντροκομμενα καρυδια

σιροπι

1,5 φλυντανι νερο

2,5 φλυτσανια ζαχαρη

ριχνεις λιγο ασπραδι λιγο σιμιγδαλι, λιγο ασπραδι λιγο σιμιγδαλι,κοκ στο μιγμα κροκου ζαχαρης ανακατευοντας μεχρι να τελειωσουν ολα τα υλικα, τελος ριχνεις κανελογαρυφαλα κ καρυδια ανακατευεις απαλα κ τα βαζεις σε βουτυρωμενο ταψι που εχεις πασπαλισει με ελαχιστο σιμιγδαλι. το ψηνεις μεχρι να ροδισει σε προθερμασμενο φουρνο στους 180. καλυτερα να το βαλεις μεσα πριν καψει τελειως ο φουρνος. αφου κρυωσει το σιπροπιαζεις με καυτο σιροπι οπου εχεις βρασει νερο κ ζαχαρη για 5 λεπτα κ μολις παρει τη βραση του ριχνεις λιγες σταγονες λεμονι.

ευχαριστω πολυ!!! μια απο τις επομενες μερες θα την κανω και θα σου πω.....;)

ελπιζω να την καταφερω!!;)

Τον Σπυράκο τον έχουν αφήσει απ'την ώρα που γεννήθηκε... πηγαίνουν και παίζουν μαζί τους εθελόντριες δεν θυμάμαι από που είναι, συνολικά αυτές οι εθελόντριες προσέχουν δέκα παιδάκια που έχουν εγκαταληφθει στα δύο νοσοκομείο (μπορεί να μην τα λέω εντελώς σωστα αλλά πάνω κάτω έτσι είναι τα πράγματα) Το καλό έιναι ότι οι νοσηλεύτριες τον αγαπάνε πάαααρα πολύ κι όλο έρχονται και τον αγκαλιάζουν και τον φυλάνε και του κάνουν γλύκες. Όμως η αλήθεια είναι πως το νοσοκομείο δεν είναι μέρος για να μεγαλώνουν παιδάκια.

Τι να σας πω ρε κορίτσια εχω προβληματιστεί με όλη αυτή την κατάσταση κι όχι μόνο με το Σπυράκο αλλά γενικά με τα πιτσιρικάκια που τα αφήνουν γιατί έχουν μογγολισμό. Ώρες ώρες σκέφτομαι τη φάση της υιοθεσίας αλλά είμαι έτοιμη για κάτι τέτοιο; Και πως ξέρεις ότι είσαι έτοιμος να πάρεις κοντά σου ένα παιδάκι που θα σε έχει συνέχεια ανάγκη; Ο Γιώργος λόγω του ότι έχει μεγαλώσει με τον θείο του που εχει καθυστέρηση μπορεί με σιγουριά να πει ότι δεν τον τρομάζει κάτι τέτοιο... εγώ όμως; Ενταξει το λέω με ευκολία αλλά πως ειμαι σιγουρη ότι δεν απλά εύκολα λόγια;

παλι καλα που εισπραττει και απο καποιους λιγη αγαπη αυτο το παιδακι! :(

τι να πω....

πολυ ωραιο αυτο που σκεφτεσαι (υιοθεσία) μακαρι να το σκεφτοντουσαν πολλοι!!!και μονο η σκεψη ειναι πολυ σημαντικη, μπραβο σου!!!!!

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Φρυνάκο μουουουουουου... μας έλειψες πολυαγαπημένη μου! Πες μου αλήθεια, τι ύψος έχει φτάσει το Ελιζάκι;;; Πρέπει να έχει γίνει κοτζάμ κοριτσάκι!!!

Λοιπόν ρεβυθοκεφτέδες: 200 γρ. μουλιασμένα ρεβύθια, 4-5 κρεμμύδια, δυοσμος, 250γρ ντοματινια, 250 γρ φαριναπ, 1/2 κ.γλ baking, αλατοπιπερο... τα βάζουμε όλα στο μπλέντερ, προσθέτουμε το αλευράκι μετά και αφήνουμε το μίγμα να ξεκουραστεί για λίγο και μετά τηγανίζουμε σε μπόλικο λαδάκι!!!

Ερώτηση κρίσιμη... Χλόη μου πόσο μέλι βάζεις εσύ στα μπισκοτάκια;;; Αγόρασα ταχίνι και ξέχασα όλα τα υπόλοιπα ο στούρνος!:rolleyes:

Ερώτηση κρίσιμη... Χλόη μου πόσο μέλι βάζεις εσύ στα μπισκοτάκια;;; Αγόρασα ταχίνι και ξέχασα όλα τα υπόλοιπα ο στούρνος!:rolleyes:

:lol: :lol: :lol: Λεγκόπουλό μου σ' αγαπάω! Καλά αυτό το κάνω κλασσικά κι εγώ συνέχεια, πάντα τα μισά ψωνίζω!:roll:

HXuSp2.pngaS46p2.png

ΑΑΑ τους ρεβυθοκεφτέδες έλεγε ο Σάκης??? έπαθα μια σύγχιση με το πρέτζελ, ήμουν έτοιμη να "μαλώσω" τη Λέγκω που έφτιαξε πρέτσελς αφού έφυγα :P:P:P:P

Εϊναι πολύ εύκολη συνταγή τελικά!!!

Φρύνη, μια κάλτσα είναι στο ψυγείο σίγουρα (μέσα στη κατάψυξη). Η άλλη, αν δεν είναι πίσω από το βίντεο, τότε σίγουρα είναι στη βιβλιοθήκη: άνοιξε την λαρούς, σελ.346. Καλά μπρε, σελιδοδείκτη την έκανες τη κάλτσα?:P

Γεια σας γλυκούλες μου,τί κάνετε????Της συνταγής βλέπω γίνεται,από kafe au lait γίναμε καφέ au mam!!!Καλή επιτυχία με τις συνταγές σας,περαστικά στα αρρωστούλικά μας και καλή δύναμη με τα ξενύχτια...Εμείς (να το πω τώρα,να μη το πω...)κοιμηθήκαμε χτες όλη νύχτα,απο τις 10,30 μέχρι τις 6.30, θήλασε και μετά ξανακοιμήθηκε μέχρι τις 8.00..Ήταν ένα όνειρο!!!!!Αχ,ας μην ξημέρωνε ποτέ!!!!Θέλω να το ξαναζήσω αυτό το γλυκό όνειρο!!!!!!

I love mummy's milk!

squsqusvi20080821_-8_Konstantinoulis+is.png

oaNOp3.png

Γκαλατουλα φιλεναδαααα!Τι κανει η μικρουλα σου;Παει παιδικο;

Εσυ δεν ειχες δωσει ΑΣΕΠ;Πως πηγες;

Φρυνάκο!!!!! ελα ρε φιλεναδίτσα τι κάνεις??? Μπράβο για την Ελιζούλα εχει γίνει μεγάλη κοπελίτσα πια!!! Οχι ΑΣΕΠ τελικά δεν πηγα να δώσω...χαχαχα...

ποιος ξυπνουσε απο τις 6?

Οχι δεν πάει παιδικό, διότι την κρατάω εγώ, αφού δεν δουλεύω προσ το παρόν.

Φελια καλές στράτες!!!!

eNeap2.pngNziDp2.png

Α! και για το υψος τηε Ελίζας ε καλά μωρέ θασ είναι κανα 1.10 για την πλάκα της μπουαχαχαχα, μην κομπλαριστείς Λεγκούλι μου, είμαι κι εγώ εδώ με το τεράστιο μπόι της Ειρηνης!!!χαχαχαχαχα

Επίσης να πω οτι μια καλτσα που εψαχνα εγώ την βρήκα στο καροτσι της μικρης οταν το ανοιξα να παω βόλτα...

Γενικώς εχω βρει τα πιο απιθανα πραγματα αστα πιο απιθανα μερη(προσφατα τμημα του ατμομαγειρα στο κουτι με τα παιχνιδια)

eNeap2.pngNziDp2.png

φρυνη τι κανετε?πολλα φιλια στην ελιζα

Λεγκοπουλο εγω σε αγαπαω γιατι μπερδευεις τα ονοματα

ΣΤΕΛΙΟ τον λενε οχι Σπυρο:lol::lol:

βασικα το πραγματικο του ονομα ειναι ενα ξενικο (δεν το συγκρατησα) και εκει μεσα του το κανανε στελιο

συγγενικο μου προσωπο μεγαλωνει ενα παιδι με παρομοιο προβλημα

και ειλικρινα ειναι πολυ δυσκολο να μεγαλωνεις ενα τετοιο παιδι και οσοι το κανουν για μενα αυτοι ειναι οι ηρωες

χρειαζεται να αφιερωθεις σε αυτο και θελει πολυ δυναμη

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...