Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καλωσόρισμα νέων μελών στην ενότητα του Kafe au lait!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ds

ds 104 δημοσιεύσεις

• Elenikat

Elenikat 84 δημοσιεύσεις

• dooo

dooo 82 δημοσιεύσεις

• Λέγκω

Λέγκω 73 δημοσιεύσεις

ΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Νομίζα τε οτι θα ξεμπερδευατε τόσο ευκολα από μενα????

¨Οχιιιιι επεστρεψα!!!!!

Λοιπόν

1)Χρόνια πολλά στους πολλούς εορταζόμενους

2)Περαστικα στο ταλιμπάνιον

3)Μπραβο στη μαμά του για τα καλά νεα από γιατρο (αα γεννάς πολυ κοντα με την αδερφή μου)

4)Δεν ζηλευω, το Παρίσι είναι μια αηδια:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

(ας ήμουνα εκει κ έτρωγα κρουασαν κ μέσα στο σηκουάνα:mrgreen:)

5)Μάλλον η θηλή σε ποναει επειδή μετα από λίγο το μωρό απομακρυνεται, κ χανει τη σταση

6)Βιβλίο που μου άρεσε πολύ τώρα τελευταια ήταν ''από τη Μηδεια στη Σταχτοπούτα'' της Λ. Ζωγράφου... έλεγε πράγματα που δεν τα είχα ξαναακούσει στη ζωή μου...σούπερρρρρ... το έχει διαβασει κάποια???

7)Στο χωριό έχω μια ξαδερφη.. πως να το πω... κατι σαν σιριαλ κίλερ αλλά αντι να σκοτώνει έχει σαν πόρωση να κολλάει τον κοσμακη ιώσεις....

Έτσι πηγαινει σε όλες τις κοινωνικές εκδηλώσει κ επισκεψεις ενω είναι χαλια οικογενειακα με ιώσεις κ φιλάει τον κόσμο....

κ ενώ την αποφευγω από τότε που έμεινα έγκυος αφου με ενημερώνει η μανα μου για την κατασταση της υγειας της λέγοντας της όταν πάει να με φιλήσει ''μη μη με φιλάς είμαι άρρωστη κ θα σας κολλήσω....''

προχτες στο γάμο δεν είχε πει σε κανέναν οτι το ήταν χάλια απόγαστρενεριτιδα κ σε κάποια φάση μου λέει ''εσενα έψαχνα έλα εδώ... κ με φιλάει...''

κ μετα από λίγο ετρχε το παιδι της στο προαυλιο της εκκλησιας για εμετο... κ τη ρωταω τι εγινε κ μου λέει '' τιποτα μωρε έχουμε ιωση γαστρεντεριτιδας ολοι...'':evil::evil::evil::evil::evil:

κ εγω από το πρωι έχω κανει 2 επισκεψεις στη τουαλέτα .. σαν.. επειγον περιστατικο..... λετε να ειναι τυχαιοοοοοο:mad::-x:-x:-x

D9kvp2.png?3X2batCM

Καλημερούδια τι κάνετε? Έχει φανταστικό ήλιο και μου έχει φτιάξει τη διάθεση!

Είχα κάποιες μέρες που δεν μπήκα στο καφέ και θέλω να ευχηθώ καθυστερημένα χρόνια πολλά σε λιλιπούτειους και μη εορτάζοντες! Άρχισαν τα κεράσματα που αναμένεται να διαρκέσουν κανένα δίμηνο, αλλά η ρημάδα η ζυγαριά κανένα έλεος δε δείχνει!

Δε θυμάμαι και πολλά να σχολιάσω μόνο για μια τυχερούλα που κρυώνει κάπου στο Σηκουάνα απολαμβάνοντας κρουασάν! Πόσο τη λυπάμαι!

Λεγκούλι περαστικά στο Θοδωρίκο, ελπίζω σήμερα να είναι καλύτερα! Εντομεταξύ και εμένα η μαία μου μου είπε ότι στην 3η περιτύλιξη κάνουν καισαρική, αλλά και όταν κάποια στιγμή είχα ρωτήσει το γιατρό μου στο τέλος της 1ης εγκυμοσύνης αν βλέπει να υπάρχει περιτύλιξη μου είχε πει τι σημασία έχει και να υπάρχει μέχρι να πας σπίτι μπορεί να έχει λυθεί, ενώ ακόμα και αν δε βλέπω αυτή τη στιγμή το επόμενο 5λεπτο δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί! Τέσπα όλα να πάνε καλά και να γεννήσουμε όλες γερά μωράκια όσο γίνεται πιο εύκολα!

Ο Γώγος μου έχει μαγκέψει επικίνδυνα! Χτες άρπαξε μία κούπα με τσάι από το κέντρο του τραπεζιού, μας κοίταζε επειδικτικά και έχυνε το περιεχόμενο και στο τέλος...άφησε με χάρη την κούπα να συναντήσει τα πλακάκια!

Διαφημίσεις

Να σας πω....γιατί το cafe μας έγινε Kafe;;;; (εμένα αυτό με χάλασε, εδώ έχει γίνει γενική μετακόμιση!!! :) )

Γιούπι...πολύ γέλασα με την σήριαλ κίλερ ξαδέρφη...εσείς πάλι όχι και τόσο φαντάζομαι!!!Περαστικά!

Χθες η κόρη μου μου είπε ''μαμά είσαι χαζή''...νιώθω μια συγκίνηση άλλο πράγμα!

Και επιτέλους: Καλημέρα και καλή εβδομάδα, λαμπερή, φωτεινή και όμορφη!

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Διαφημίσεις

Αν θέλετε το πιστεύετε αυτή τη στιγμή το πρόβλημά μου είναι ο Κωστής και όχι η Σοφία , ούτε τα 2, αλλά που θα πάει θα στρώσει.

εγω σε πιστευω γλυκια μου! και σε νιωθω!!! Τον Αγγελο θα ηταν παιχνιδακι να τον μεγαλωσω ως εμπειρη πια. Αλλα η μεγαλη ειναι πολυυυ ζορικη, οχι σαν παιδι, αλλα σαν ηλικια! Θα στρωσει, αυτο ελπιζω κ γω, αλλα τοτε θα αρχισει ο μικρος:?!
(να σου πω κιόλας, πήγα κι εγώ στην Κωνσταντά και είμαι αρκετά ευχαριστημένη).

Εγω στην ειχα προτεινει??? δε θυμαμαι καθολου... :oops:

Μιας που την ανεφερες παντως, να σας ενημερωσω οτι καθως ο μικρος πηρε τις δυο ομοιοπαθητικες καψουλες, σταματησε το αιμα και δεν ξαναχρησιμοποιησα κρεμα συγκαματος! Κοντευουμε 10 μερες τωρα!!!

Κορίτσια, σας έχω πει ότι ανυπομονώ να μεγαλώσουν λίγο τα βλαστάρια μας να τα πηγαίνουμε παιδικό θέατρο τα Σάββατα????!

α, εμεις πηγαμε χτες! καλα ηταν αλλα δε τρελλαθηκα. μας ειχαν "παστωσει" σε ενα μικρο θετρακι τοσο κοσμο... και ηταν και καποιοι που δεν μπορουσαν, μαλλον δεν ηθελαν να "μαζεψουν" τα παιδια τους, ενω τους το ειχαν ζητησει οι ηθοποιοι ευγενικα παμπολες φορες... αν ηταν λιγο καλυτερες οι συνθηκες ειμαι σιγουρη οτι θα διασλεδαζαμε πολυυυυ περισσοτερο. Παντως, ψαχνωντας βρηκα καποιες ομαδες που διοργανωνουν παιδικο θεατρο ή κουκλοθεατρο σε σπιτια σχολεια κτλ. θα σας ενδιεφερε να οργανωσουμε ενα???? Ισως μας βγει λιγο πιο ακριβο απο ενα θεατρο εξω (10 ευρω ειχε το εισιτηριο κατ ΄άτομο), αλλα τα 10-15 παιδια θα μπορουν να συμμετεχουν καλυτερα κ να το ευχαριστηθουν!

Εκτός από συμπεθεριλικια έχουμε και κουμπαριές στο φόρουμ??? Μπράβο!!!

ναι, ναι! Εγω σε εχω συμπεθερα κ τη Μυρτω κουμπαρα, αρα εσυ την μυρτω την εχεις κουμπαροσυμπεθερα! Μια οικογένεια ειμαστε όλοι! Αντιστοιχα εγω την Λεγκω την εχω πρωην κουμπαροσυμπεθερα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

GwASp3.png

πηγα και εγω στη Κωνσταντα, μαλλον για αυτο το αναφερε η Marle....ειναι καλη και συνεργάσιμη.Θα τη παρω σημερα τηλεφωνο γιατι η μικρη εχει πολυ βηχα και την ενοχλει και στον υπνο....

αν κανονισετε για θεατρο ενδιαφερομαι και εγω...πριν μερικους μήνες πηγαμε με τη μικρη σε ενα θεατρο που βρηκα μεσα απο εδω αλλα ηταν πολυ μικρουλα και δε καταλαβαμε πολλα.....

πηγα και εγω στη Κωνσταντα, μαλλον για αυτο το αναφερε η Marle....ειναι καλη και συνεργάσιμη.Θα τη παρω σημερα τηλεφωνο γιατι η μικρη εχει πολυ βηχα και την ενοχλει και στον υπνο

και μενα τα ιδια εχει η μικρη μου! Δεν κοιμηθηκαμε καθολου σημερα...

Οντως ειναι πολυ καλη η κωνσταντα! και γω θα την παρω σημερα να μου πει πως θα συνεχισουμε με τον μικρο. Να σημειωσω οτι τον μικρο δεν τον ειδε καθολου, απο το τηλ τα καναμε ολα. Τις εξετασεις τις εστειλα με φαξ κ συζηταγαμε απο το τηλ. Παντα απεφευγε τις πολλες επισκεψεις αλλα τωρα να με εξυπηρετησει ετσι??? μου εκανε εντυπωση! οταν πηγατε της ειπατε οτι πηγατε απο μενα?? Η αληθεια ειναι οτι την εχω προτεινει σε πολυ κοσμο κ απο το φορουμ με τις αλλεργιες, λετε γιαυτο?

GwASp3.png

Διαφημίσεις

Η Χλόη δεν έχει πληκτρολόγιο και δε μπορεί να γράψει. Μας μιλάει όμως νοερώς...

Άφρο κοίτα τι βρήκα:

Παραμυθοχώρα http://www.kivotosmython.gr/

Το ξέρει καμιά από εσάς??? εμένα πάντως μου κέντρισε το ενδιαφέρον!!!!!!

δεν ηξερα οτι πας και εσυ εκει, εμενα μου τη προτεινε ο ομοιοπαθητικος μου....οταν ξαναπαω ομως θα της το πω.

αυτο που λες μου εκανε και εμενα εντυπωση που ειναι τοσο προθυμη να εξυπηρετησει τηλεφωνικα ακομη και αν δε σε εχει δει ουτε μια φορα....και εμενα με τη μικρη με βοηθησε να αποφυγω την αντιβιωση που μου ειχε προτεινει η παιδιατρος που ειχα.....

περαστικα στη μικρη σου Αφροδιτη.... η Κωνσταντα μου ειχε πει για τις μυξουλες τους οτι ειναι αμυνα προς το ξενιστη-μικροβιο και οτι αν δεν ειναι ερεθισμενος ο λαιμος ή τα αυτια , δεν ανησυχουμε πολυ...επισης μου ειπε να αποφευγω τον πολυ φυσιολογικο ορο στη μυτουλα, μονο σε πολυ δυσκολες καταστασεις.....

περαστικα στη μικρη σου Αφροδιτη.... η Κωνσταντα μου ειχε πει για τις μυξουλες τους οτι ειναι αμυνα προς το ξενιστη-μικροβιο και οτι αν δεν ειναι ερεθισμενος ο λαιμος ή τα αυτια , δεν ανησυχουμε πολυ...επισης μου ειπε να αποφευγω τον πολυ φυσιολογικο ορο στη μυτουλα, μονο σε πολυ δυσκολες καταστασεις.....

γιατι?εγω τον χρησιμοποιω παρα πολυ....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Η Χλόη δεν έχει πληκτρολόγιο και δε μπορεί να γράψει. Μας μιλάει όμως νοερώς...

Άφρο κοίτα τι βρήκα:

Παραμυθοχώρα http://www.kivotosmython.gr/

Το ξέρει καμιά από εσάς??? εμένα πάντως μου κέντρισε το ενδιαφέρον!!!!!!

το ειδα κ γω χτες που εψαχνα κ φαινεται ενδιαφερον.

επισης ειδα αυτο http://www.aeroplio.gr/gianipiagogeiaGR.htm

Για να μαζευτουμε οι ενδιαφερομενοι να δουμε ποσοι θα ειμαστε κ να το οργανωσουμε.

GwASp3.png

Ρενέ, και ο μικρός μου ενώ με την πιπίλα όταν του την έδωσα αρχικά μετά με πονούσε, με το δάχτυλο δεν είχαμε πρόβλημα... Το έκοψε(μεταφορικά..!) μόνος του όταν έβγαλε δόντια..περίπου 5 μηνών ήταν... Σε πονάει όλη τη διάρκεια του θηλασμού? Ή μόνο αρχικα?

Καλημέρα.

Σας ευχαριστώ όλες για τη βοήθεια και τη συμπαράσταση!!!!

Χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί δεν μου το έκανε καθόλου!!!!!!!!!!!!

Τί να πώ, μακάρι να ήταν κάτι τυχαίο...

Κάθε μέρα ένα θαύμα μας περιμένει, αρκεί να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για να το δούμε.

0DCdp3.png

http://www.babybaby.gr/showarticle.jsp;jsessionid=295ACAD1E37231D2B7A7A9BCE62A4B8E?CMCCode=02050417&extLang=

Εγώ έλεγα γιαυτό χθες Αφροδιτούλι....είμαι κι εγώ μέσα!!!

Λοιπόν τώρα κατάλαβα...το concept είναι εδώ να υποδεχόμαστε τα καινούρια μέλη και να τους λέμε εμείς πίνουμε το καφεδάκι μας στο parentscafe...ε;;;; Δηλαδή να μην το ξε#$%^&^ε με το μπλα-μπλα εδώ αλλά εκεί...

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...