Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καλωσόρισμα νέων μελών στην ενότητα του Kafe au lait!

Recommended Posts

Ααααα, η μια θεατρο η αλλη εστιατοριο, πολυ προχω σας βρισκω! και γω χαιρομαι που θυγατερα μου μου εδωσε 5 λεπτα ηρεμιας να κοιμησω τον Αγγελο..... Θα βρω μπεμπι σιτερ ρε κ θα δειτε, θα βγαινω συνεχεια! μεχρι κ στα μπουζουκια (ωχ παναγία μου) θα παω για να σας μπω στο ματι

GwASp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ds

ds 104 δημοσιεύσεις

• Elenikat

Elenikat 84 δημοσιεύσεις

• dooo

dooo 82 δημοσιεύσεις

• Λέγκω

Λέγκω 73 δημοσιεύσεις

Κοπελιαααα τι να κάνω ότι προλαβαίνω μέχρι να βγει το δεύτερο!

Γμτ θέλω να πάω σινεμά και θέατρο... Το πουθενά το σκέφτομαι κι εγώ... δεν έχω ξαναδει και παπαϊωαννου αρα νομίζω ότι θα μ'αρέσει! Βασικά θέλω να προλάβω μέχρι να γεννήσω να πάω σε κάποιες παραστάσεις γιατί μετά σωθήκαμε...

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Ροζι, πως παει ο μικρος? Εστρωσε καθολου? Περαστικουλια μωρε!

Έχει ακόμα πυρετό, αλλά ευτυχώς εμετό δεν κάνει... τον έβαλα στο στήθος μετά από πολύ καιρό μέρα...πιπιλούσε ο καημενούλης μια ώρα... με πήρε και ο ύπνος να φανταστείς και δεν το πήρα χαμπάρι πως πέρασε η ώρα... Μετά ήπιε και λίγο φρέσκο, αφού δεν έχω και πολύ γάλα πιά...Τώρα κοιμήθηκε με κούνημα στο καρότσι... Εύχομαι να μην μου τα βγάλει πάλι..!

Λέγκω, τρέξε να προλάβει να πας παντού τώρα!! Μετά θα θες ολόκληρο σχέδιο για να πας κομμωτήριο..!:wink:

5Aqjp3.png

περιμενω κ γω αυτα τα γυρισματα! σημερα ειχα ενα δειγμα (οχι για τον υπνο) αλλα για την κατανοηση. Ειμαι μονη με τα παιδια σπιτι γιατι ο συζυγος δουλευει και οταν νυσταξε ο μικρος λεω στη δαναη "πηγαινε να παιξεις στο δωματιο σου για να βαλω τον αγγελο να κοιμηθει" και πηγε!!!! Ναι πηγε και καθησε κ εφτιαξε ενα παζλ, χωρις φασαρια, χωρις να με αναζητησει!!! Ενταξει για μας αυτο ηταν μεγαλη προοδος! και γενικα σημερα ολη μερα παιζει με διαφορα παιχνιδια μονη της!!! Ετσι εισαι ανθρωπος!

Εντάξει τα παιδάκια μεγαλώνουν! Και νομίζω ότι από δω και πέρα θα είανι όλο και καλύτερα, και θα περνάνε περισσότερο χρόνο μόνα τους!

Κι ο Γιώργος έχει αρχίσει να παίζει μόνος του και μου αρέσει πολύ!

Μπορώ να κάνω και καμιά δουλειά!!!

Διαφημίσεις

αφροδιτη υπομονη.. εγω κι εσυ μολις τις παντρεψουμε θα ειμαστε καθε βραδυ στα μπουζουκια!

αχ κι εγω θελω να δω καποιες μουσικες παραστασεις οπως Παπακωνσταντινου-Ζουγανελη-Μπουλα και ενα αφιερωμα στον Νικο Γκατσο που θα γινει τον οκτωμβρη και θα το επιχειρησω ο κοσμος να χαλασει γιατι περσι τα εχασα ολα

κοπελιές...τερκενλης καστανο σας ερχεται το απογευματακι.... μουτς μουτς

μιαμ, μιαμ..... :) και μια που το ανάφερες είμαι πολύ στενοχωρημένη.... είχα φτιάξει ένα κέηκ με μούστο για να το φέρω το απόγευμα αλλά δυστυχώς μου βγήκε μάπα το γλυκό.....:-(

γαλατούλα η Αθηνούλα σε τρέλανε με τα αλογάκια ε; κούκλα! δωστης ένα γλυκό φιλί, ή άσε θα της το δώσω εγώ το απόγευμα!

Ρόζι περαστικά στο Μάνο!

και εύχομαι καλά αποτελέσματα στο Δημητράκι μας αύριο!

Ds να σου ζήσει η Νεφέλη! πολύ όμορφο όνομα!

Διαφημίσεις

και καποιο αλλο παιδακι βαφτιστηκε αλλα δεν μπορω να θυμηθω αυτη την στιγμη.... συγχωρεστε με.....καλοφωτιστο κι αυτο!

Αναστασάκι η Αλεξάνδρα της Θεοδώρας βαφτίστηκε :)

DaFακι σιδερένιο το πρώτο σας δοντάκι!:)

Αχ...προφητική βγήκες Μαριλένα μου, δεν θα καταφερουμε να ερθουμε...ενα τεράστιο συγγνώμη (απο τις εγκυούλες ιδιαιτέρως για το τσουρεκι-αλλα διπλα μου ειναι ο τερκενλης θα επανορθώσω) ξυπνησα απο τη μεσημεριανη σιεστα με πονολαιμο και φταρνιζομαι συνεχεια, κατι αλλεργικο υποψιαζομαι, αλλα δεν θελω να το ρισκαρω με τα πιτσιρικια εκει... :-( καλα να περασετε ζουζουνες...να μου φιλήσετε όλα τα πιτσιρικακια... μου εχουν λειψει...

αχ αλλη μια κυριακη μεσα...θα την στειλω καμια βολτα με τον πατερα της και θα σιδερώσω...το ξερω με ζουλευετε, ε?

eNeap2.pngNziDp2.png

Κι εμείς δεν πήγαμε τελικά!

Είχαμε πάει σε ένα παιδικό πάρτυ στο Family fun στο Χαλάνδρι και γυρίσαμε στις 16.00... Και ξυπνήσαμε στις 7. Να σου πω Άφρο το σκέφτηκα κι εγώ αυτό με τον κλειστό χώρο, καλύτερα να βρεθούμε έξω...

Ελπίζω να περάσατε τέλεια! Και να σας λείψαμε...

Όλο εξόδους ακούω! Μπράβο! Κι εμείς χθες πήγαμε στη μαμά μου και είδαμε ταινία μέχρι τις 2!

Κανένα νέο από τη Λεγκωμάζωξη?

πολλές διαρροές είχει απ' ότι φαίνεται! Μόνο οι γκαστρούλες θα πήγανε! Δεν βοηθάει και η εποχή με τις ιώσεις!

Εγώ κόλλησα από τη μικρή και σέρνομαι με δέκατα απ' το πρωί!

HXuSp2.pngaS46p2.png

Διαφημίσεις

Mπά... μάλλον η ελβετική ξεροκεφαλιά φταίει...! Η μάνα μου δεν μας έδινε ποτέ αντιπυρετικό όταν ήμασταν παιδία...μόνο από 39, 39.5 και πάνω...

Και για αντιβίωση δεν το συζητούσε!! Ίσως αυτό βοήθησε λίγο...όχι ότι δεν αρρωσταινουμε ποτέ, αλλά δύσκολα...

Ο παππούς μου δεν τους έκανε ποτέ εμβόλια στη μάνα μου και στους θείους μου. Έλεγε γιατί να βάζω αρρώστια μέσα στα υγιή παιδιά μου! Όπως καταλαβαίνεις, και η μάνα μου πήρε λίγο από τη χάρη του... μας εμβολίασε βέβαια, αλλά φάρμακα δεν παίρναμε καθόλου εύκολα...

5Aqjp3.png

Καληνύχτα Ροζάκι! Να έχετε μια ήσυχη νύχτα!

Η τσουλουφίτσα ξεσαλώνει σήμερα... Είναι ξύπνια όλο το απόγευμα σχεδόν. Ίσως ήθελε να πάει στη Λέγκω και μου το δείχνει έτσι!

Καλησπερα!

Ωραία ήταν στην Λεγκομάζωξη! Τα πιτσιρίκια πάλι κάνανε τον γνωστό χαμό αλλά το καταδιασκεδάζουνε... Νομίζω ότι τώρα που γνωρίζονται κιόλας περνάνε κάθε φορά και καλύτερα...

WLn5p2.png

Εμένα το παιδάκι μου να το πω :confused: κυκλοθυμικό; να το πω ιδιόρρυθμο; τη μία έλεγε συνέχεια "παιζάκια, παιζάκια, που'ντα;" την άλλη ήθελε να φύγουμε. Μετά φώναζε τον σούπερμαν της Μυρτούς να φύγουμε μαζί, όταν πήγαμε να φύγουμε μαζί δεν ήθελε κι ήθελε να πάμε με τα πόδια.....:?

τι να πεις...... άβυσσος η ψυχή του νήπιου.....:lol:

Καληνύχτα κοριτσάκια μου.Αύριο ξεκινάω κ γω δουλειά...:(μετά από 15 ολόκληρους μήνες...Wish me good luck...Θα τα λέμε μόνο βραδάκι...Πρώτη φορά θα αφήσω τον Κων/νο τόσες ώρες..έχω ένα άγχος..τουλάχιστον ας κοιμηθεί καλά το βράδυ..Και με προβληματίζει που θα πρέπει να τον ξυπνάω 6.30- 7 παρά να τον θηλάζω,μετά δεν πρόκειται να ξανακοιμάται γμτ..Μάλλον πρέπει να σκεφτώ σοβαρά τον αποθηλασμο..Περαστικά και αγύριστα στα αρρωστούλικα και να πάνε όλα καλά με το Μητσάκο μας.Καλή δύναμη Τζενάκι..Φιλάκια

1205364tzf2wvum33.gif

I love mummy's milk!

squsqusvi20080821_-8_Konstantinoulis+is.png

oaNOp3.png

Καλησπέρα! Περάσαμε τέλεια στη Λέγκω. Λεγκωλίνι ευχαριστούμε πολυυυυ!! Ένιωσα πολύ ακαμάτα με όλα αυτά που είχε φτιάξει πάντως! Εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να προλάβω. Μόνο που πλακώθηκα στα τυροπιτάκια και στους υπέροχους ρεβυθοκεφτέδες, (συνταγή παρακαλώωωω)και δεν δοκίμασα τις πατατούλες φούρνου με το πορτοκάλι.

Όλα τα παιδάκια μεγάλωσαν πολύ και ομόρφυναν! Και πιό πολύ ο μπέμπης της Αφροδίτης που έγινε ολόκληρος παίδαρος!! Είχα και καιρό να πάω σε συνάντηση και χάρηκα πολύ που είδα όλα τα κορίτσια και τα παιδάκια!!

Χάρηκα πολύ που γνώρισα και το Νταφάκι που όντως είναι ανήλικο, σαν αδερφούλες είναι με την κόρη της!! Η Ερατώ είναι μιά φανταστική κουκλίτσα με υπέροχα μπουτάκια. Κι ο σύζιξ της Νταφ επίσης πολύ συμπαθητικός!

Οι κοιλίτσες μεγάλωσαν επίσης, κι όλες οι εγκυούλες είναι πολύ κορμάρες!! :D

Μάρλε μήπως νύσταζε ο Ιάσωνας? Η Νεφέλη δεν είχε κοιμηθεί καλά ούτε το βράδυ ούτε το μεσημέρι, και νύσταζε πολυ και φερόταν κι αυτή περίεργα. Την πιάνει μιά τρομερή υπερένταση και παραφέρεται όταν είναι κουρασμένη.

Mama mia καλή αρχή αύριο.΄

Η Νεφέλη παρόλη τη νύστα της ακόμα δε λέει να κοιμηθεί. Ας ελπίσουμε να κοιμηθεί καλά σήμερα τουλάχιστον... και σύντομα γιατί είμαι πτώμα!

Καληνύχτα κοριτσάκια!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...