Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καλωσόρισμα νέων μελών στην ενότητα του Kafe au lait!

Recommended Posts

Αμάν βρε Μαρίνα το παιδάκι...

Δώσε λαπά και κοτοπουλάκι στήθος.

Βασούλα τρομερή η συνάδελφός σου! Υπάρχουν ακόμα τέτοιοι άνθρωποι!

Δώσε παντζάρια αλλά να έχεις το νου σου ότι θα κάνει κόκκινα κακά και τσίσα μην τρομάξεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ds

ds 104 δημοσιεύσεις

• Elenikat

Elenikat 84 δημοσιεύσεις

• dooo

dooo 82 δημοσιεύσεις

• Λέγκω

Λέγκω 73 δημοσιεύσεις

Βασούλα, Λέγκω επειγόντως βοήθειααααα! Πώς να στουπώσω και το Γώγο μου? δεν τον προλαβαίνω με τη διάρροια! Η διάγνωση γαστρεντερίτιδα και πάλι! Δε θα τη βγάλω καθαρή το νιώθω! Δε μπορώ άλλο να τον βλέπω να ταλαιπωρείται! Σταματάω για να μη σας μαυρίσω!

Σοφούκα χρόνια σου πολλά και να χαίρεσαι την υπέροχη οικογένειά σου!

Ρε γμτ τι ταλαιπωρία είναι αυτή! Λαπαδάκι με μπόλικο λεμονάκι όπως είπε και η Μαριλένα, μπανάνα και μήλο από φρούτα και νεράκι http://www.vita.gr/html/ent/151/ent.2151.asp Ο παιδίατρος τι λέει που ταλαιπωρείται τόσο καιρό το παιδάκι;;;

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Βασούλα τρομερή η συνάδελφός σου! Υπάρχουν ακόμα τέτοιοι άνθρωποι!

Υπέροχη απλά! Για τον πατέρα του παιδιού δεν σχολιάζω:evil:... ένας απ'τους πολλούς!!!

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Συγκινήθηκα αφάνταστα με την συνάδελφο σου Βάσω.

Μαρίνα πολύ νερό να αναπληρώνει τα χαμένα υγρά είναι βασικό!!!!

Και επίσης μόνο λαπά με λεμόνι για αρχή, τα φρούτα (μπανάνα, μήλο) άστα για αργότερα...

ΓΜΤ αμάν πια με τις αρρώστιες!!!!!!!!!!!!!

Η Άννα είχε σήμερα λίγο αίμα (από ραγάδα) στα κακά, και χτες όλη μέρα παραπονιόταν ότι την πονάει ο πωπός της... Το βλαστάρι μου...

WLn5p2.png

Καλησπέραααααα.

Είμαστε στο σπιτάκι μας εδώ και μια ωρίτσα και τραγουδάμε!!!

Ο μικρός με έχει καταπλήξει!!! κουκουβα κουκουβα κουκουβα!!!

Πριν λίγο λοιπόν μου λέει:

"Κεμάλ θέλω μαμά. Κεμάλ θέλω! Μου αρέσει!"

Ψάχνω το youtube και μέχρι να το βρω ο Γιώργος τραγουδάει

"στις ανατολής τα μέλη μια φοά κι ενα καιό...

κυνηγαν τον αποστάτη να τον πιάσουν ζωντανο"...

δεν μπορώ να σταματήσω να γελάωω

Διαφημίσεις

Κορίτσια όσες φορές δοκίμασα λαπαδάκι το έφαγε όλο...ο σκουπιδοτενεκές βεβαίως, βεβαίως! Χτες ήταν τόσο χάλια το απόγευμα που ούτε νερό δεν ήπιε! Τα είδα όλα, λέω δεν το γλιτώνουμε το νοσοκομείο με αφυδάτωση!Σήμερα τα πράγματα φαίνονται λίιιιγο καλύτερα αφού μόνο 2 φορές έκανε διάρροια, μίλησα και με τη δασκάλα του και εκείνη επιμένει ότι εκεί τρώει κανονικότατα και μιας και έφαγα την άπειρη βροχή χωρίς ομπρέλα και πρόλαβα στο τσακ το σχολικό (πολύ γέλιο πρέπει να είχα μέσα στην καταρακτώδη βροχή, με ένα κασκολάκι, χωρίς ομπρέλα, να τρέχω με την κοιλούμπα) ο γιος μου με αποζημίωσε αφού δέχτηκε να φάει και από τα χεράκια μου λίγο πατάτα, καρότο και κοτόπουλο στήθος! Να σας κεράσω τώρα ή να περιμένω εξελίξεις? (Έχω και λαπαδάκι μην πάει χαμένο!)

Φέλια ήμουν σίγουρη ότι είχες κορίτσι αφού άργησες κι εσύ να το επιβεβαιώσεις! Με το καλό να την υποδεχτείς την κούκλα σου!

Φελίνι η Άννα είναι δυσκοίλια και γι αυτό και η ραγαδούλα? Ήθελα να σε ρωτήσω τώρα που είσαι σπίτι τι ώρες την πηγαίνεις σταθμό? Σκεφτόμουν όταν σταματήσω κι εγώ με το καλό μήπως να τον πήγαινα λιγότερες ώρες΄(τώρα πάει 8.30-4.30) αλλά επειδή θα είμαι μόνη μου και με τα δύο :roll:μάλλον δεν είναι και πολύ καλή ιδέα!

Βασούλα, Λέγκω επειγόντως βοήθειααααα! Πώς να στουπώσω και το Γώγο μου? δεν τον προλαβαίνω με τη διάρροια! Η διάγνωση γαστρεντερίτιδα και πάλι! Δε θα τη βγάλω καθαρή το νιώθω! Δε μπορώ άλλο να τον βλέπω να ταλαιπωρείται! Σταματάω για να μη σας μαυρίσω!

περαστικουλια σας!!!:(:(

αν ακολουθησεις ολες τις συμβουλες των προηγουμενων καταπληκτικων μαμαδων και δε δεις αποτελεσμα, δωστου λιγο σκετο ελληνικο καφε με λεμονι....(αυτο μου εδινε η μαμα μου οταν ειχα διαρροια;)) :lol::lol:

περα απο την πλακα ελπιζω να σταματησει αυτο το πραγμα, σας εχει ταλαιπωρησει πολυ....:(:(:(

Σήμερα είδαμε το μωράκι μας...

περιμένουμε

κοριτσάκι!!!!

αχ!! τι ωραια!!! το ζουζουνακι, γερο να 'ναι και με εναν πονο!!!!:)

χρονια πολλα sofuka!!!!!!!:):):):):)

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Μαρίνα λαπά να του δώσεις με λεμόνι,σκληρό μήλο αλεσμένο (όχι το χυμό) και μπανάνα .

Πολλά υγρά επίσης!!!

Σόφι χρόνια πολλά πολλά!!!

ds χωρίς πόνο μαλλον θα βγεί...καισαρική βλέπεις...

ds χωρίς πόνο μαλλον θα βγεί...καισαρική βλέπεις...

καταλαβα και εγω με καισαρικη τη μικρη μου δυστυχως....:(

ειπα στο δευτερο οταν με το καλο ερθει η ωρα να το ψαξω λιγο για κανενα γιατρο που θα αναλαμβανει ΦΤ μετα απο καισαρικη!!(ετσι και αλλιως θα αλλαζα γιατρο)

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Kαλησπέρα!

Ευχαριστώ κορίτσια για τις ευχές σας!

Ένα περίεργο πράγμα βρε παιδί μου, όσο μεγαλώνω, τόσο ομορφαίνω!

(πιπινάκια του καφέ, μη γελάτε ειρωνικά, σας βλέπωωω!:lol: :lol: :lol: )

Περαστικά στα αρρωστούλικα και στα δυσκοίλια!

Λέγκω, θέλω κι εγώ τούρτα με πατούσα Θοδωρίκου επάνω!:-P

Τώρα θα γιορτάσω τα γεννέθλιά μου πηγαίνοντας μισή ώρα κι άλλη μισή ο γυρισμός, μέσα στη βροχή, να πάρω τον γιο μου απ' το τάεκβοντό (και η Ευτυχία παρέα εννοείται). Και είμαι σε δίλλημα... να τη βάλω στο καρότσι με το αδιάβροχο από πάνω, που σημαίνει ότι δεν θα βρέχεται αυτή, αλλά θα γίνω μούσκεμα εγώ, γιατί πού να κρατήσεις ομπρέλα με καρότσι μαζί, ή να τη βάλω στο μέι τάι, να μου βγει ολίγον τι η πίστη, γιατί όπως και να το κάνεις δεν είναι ότι καλύτερο να κουβαλάς 11,5 κιλά μία ώρα περπατώντας, αλλά να τη βγάλουμε σχετικά στεγνές και οι δύο;:roll:

HXuSp2.pngaS46p2.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ το 2 ψηφίζω!

Καλέ επαναλαμβάνω, λαπαδάκι μόνο ο σκουπιδοτενεκές τρώει! Ο Γώγος απλά αρνείται! Τέσπα, τώρα έμαθα ότι κόλλησε και ο άντρας μου και η μάνα μου και ξερνοβολάει διαρκώς! Είμαστε μια ωραίαααααα ατμόσφαιρα! Πώς έχω καταφέρει εγώ και τη βγάζω ακόμα καθαρή, ντεν έχω καταλάβει!

Αλήθεια Φέλια δεν υπάρχει περίπτωση το κοριτσάκι σου να γο γεννήσεις με Φ.Τ. ή τουλάχιστον να προσπαθήσετε?

Με τόσα που μου έχουν πει πολύ έμπειροι γιατροί ούτε το σκέφτομαι..υπάρχουν πολλοί κινδυνοι..θέλω απλά να πάνε όλα καλά ..και με καισαρική δεν με πειράζει καθόλου πλέον...

Πάντως εμένα η κολλητή μου το πρώτο παιδί με καισαρική και στο 2ο την πιάσαν οι πόνοι και γέννησε φυσιολογικά σε 2 ωρίτσες! Οπότε μην το προδιαγράφετε ότι θα γεννήσετε με καισαρική! Ποτέ δεν ξέρεις! Εγώ πάντως τη 2η φορά που βαριόμουν και νύσταζα και δεν είχα καμία όρεξη για γέννες στη 1 η ώρα το βράδυ σκέφτηκα από μέσα μου ότι θα ήταν ωραία να γεννούσα με καισαρική... Όπως και ωραία θα ήταν να έκανα επισκληρίδιο... Αλλά που. Μετά βέβαια έβλεπα στο δωμάτιο τις κοπέλες με καισαρική και έλεγα πάλι καλά!

Χαχαχ άντε βρε Ελένη, που βαριόσουν να γεννήσεις και νύσταζες! Μας έστειλες!:lol: :lol: :lol:

Φέλια και Εύη (και σε όλες τις εγκυούλες βέβαια) σας εύχομαι να έχετε σούπερ γέννες, φυσιολογικές, μ' έναν πόνο!

Τελικά πήγα με το μέι τάι, αλλά δεν έβρεχε:evil: Ο νόμος του Μέρφυ! Ξεπατώθηκα, ζεστάθηκα, γιατί έκοψε και το κρύο Ουφ!

Αποζημιώθηκα όμως, γιατί τα πιτσιρίκια μου μου τραγούδησαν το happy birthday, στα ελληνικά, τα αγγλικά και τα κινέζικα, με γέμισαν φιλιά και μετά τσάκισα και την τούρτα!

896_010-350.jpg

Κερνάω!

HXuSp2.pngaS46p2.png

Τι κανετε καλε? Εμεις περναμε ενα ομορφο, οικογενειακο, χειμωνιατικο απόγευμα στο σπιτι! Ο μικρος εχει ολη μερα που "σκουζει". Ααααααααααααααααα, ααααα, αααααααααααααααα. Το εμαθε κ το κανει συνεχεια, με πονοκεφαλιασε!

Ελενη, σιγουρα η ελευση της τσουλουφιτσας επηρρεασε. παλια δεν στο εκανε ποτε αυτο?Η Δαναη το εκανε κ πριν το αγγελο, και τωρα το κανει μερικες φορες. αλλα τους τρεις πρωτους μηνες της ζωης του μικρου ηταν ανυποφορο. και γω οταν ειχα κουραγιο της ελεγα οτι αμα "μιρλιαζει" δε καταλαβαινω τι λεει κ της ζητουσα να μου το πει καθαρα. Μετα της ελεγα οτι δε χρειαζεται να μου το ζηταει κλαιγοντας αφου ειναι κατι τοσο απλο... Αλλες παλι φορες της το ελεγα με πιο αυστηρο τονο.

και απο το ομορφο απογευματινο καταληγω να συνεχισω σε ενα ομορφο βραδυ. Ο μικρος κοιμηθηκε κ ο μπαμπας προσπαθει να κοιμησει τη δαναη. Τους ακουω που τη ρωτα:

-που μενει το αλογο?

- το σταβλο

-που μενει η αγελαδα?

- τη λιακαδα!

Ευη κοριτσαρος, ετσι! αντε λιγο ακομα!

Φελια τελεια η κορουλα! Να υπαρχει ισορροπια!

ροζι,παλι αρρωστος ο μικρουλης? Περαστικα!

Και ο γωγος παλι αρρωστουλης? παει καλυτερα τουλαχιστον. Μαρινακι, μη σε παιρνει απο κατω φαση ειναι, ολα τα παιδακια αρρωσταινουν τη πρωτη χρονια στον παιδικο!

Σοφακι, πολυχρονη και παντα ευτυχισμενη κ ηρεμη οπως τωρα! Να σε χαιρετε η ομορφη οικογενεια σου κ να την χαιρεσαι και συ! Οσο για τα διλληματα.... τι να πω, ζορι μου φαινονται κ τα δυο...μαλλον το μει τει θα επαιρνα... τι εκανες τελικα? Πολυ μακρια δεν ειναι να πας με τα ποδια μες στη βροχη?

Τατι μου μονο την ελενη θες να ερθει για καφε??? Οκ λοιπον! Ειστε ολοι μαρτυρες, ψεμματα μου λεει, οταν μου λεει πως μ'αγαπα :-(

GwASp3.png

Αχ, ωραια η τουρτα σου σοφακι, ετσι μπορω και τρωω κ γω!

αληθεια τωρα τα μεγαλα σου θελουν αγκαλιτσες κ φιλακια ή τα κυνηγας?

Και γω στη δευτερη γεννα βαριομουν παρα πολυ να γεννησω, ημουν ψοφια κ δεν ειχα καθολου κουραγιο για "σπρωξιμο"! ευτυχως τελειωσε γρηγορα.

GwASp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...