Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καλωσόρισμα νέων μελών στην ενότητα του Kafe au lait!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ds

ds 104 δημοσιεύσεις

• Elenikat

Elenikat 84 δημοσιεύσεις

• dooo

dooo 82 δημοσιεύσεις

• Λέγκω

Λέγκω 73 δημοσιεύσεις

Ναι, ήταν στον "Όμορφο κόσμο".

Η μαία έλεγε ότι το μωρό πρέπει μόλις πεινάσει να το θηλάζουμε και η παρουσιάστρια (νομίζω η Δούκισσα) ρώτησε με έκπληξη: "Ακόμα κι αν δεν περάσουν 3 ώρες;;;;;"

Η μαία ήταν καλή, νομίζω Αγγελική Αντωνίου λεγόταν και μίλησε σε βίντεο και μια άλλη κυρία που δεν είπε όνομα ή ειδικότητα, πάντως είπαν για 6 μήνες αποκλειστικού θηλασμού, θηλασμό τουλάχιστον για 1 χρόνο και έπειτα όσο επιθυμούν μητέρα και παιδί, για τα οφέλη του θηλασμού κλπ. Τώρα ποιοι τα άκουσαν και τι κατάλαβαν είναι άλλο θέμα.

Εν τω μεταξύ δεν τα άκουσα όλα γιατί με πήρε τηλ. η πεθερά μου, πέτυχε στην τηλεόραση τον θηλασμό και με θυμήθηκε

jv42p3.png

DfUyp2.png

καλημερα!!!!!:D

ds, μη το σκέφτεσαι... δώσε πίσω το θήλαστρο!!!

κατα εκει οδευω.....αργα αλλα σταθερα, να το παρω αποφαση....;)

ΝΤες μην αγχωνεσαι βρε κοριτσακι μετα απο τοσο καιρο μην ανησυχεις το γαλα δεν κοβεται ετσι! Αν η μικρη ηθελε περισσοτερο ενοια συ ειχε αυτη τον τροπο να το βρει!

Ολα θα πανε καλα κοριτσακι ειναι φαση που ολες σχεδον την εχουμε περασει!

thx!!!!!:):)

ΔΣ γλυκειά μου έχεις πάθει μια ασθένεια που την λένε θηλαστροεξάρτηση!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:πολυ καλο!!!!!!!!!!

Δώσε πίσω το συμφονυ, δεν αντλούμε για κρέμες ποτέποτέποτέ εκτός αν έχεις πρόβλημα με αλλεργίες ή αν έχουμε απόθεμα προς κατανάλωση... Στην ηλικία της Νεφέλης εμείς τρώγαμε 2 γεύματα μόνο (φρουτόκρεμα, χορτόσουπα) και όλα τα άλλα θηλασμός... Σε κανένα μήνα μπορείς να αρχίσεις να της δίνεις και γιαούρτι αν θες ...

δεν αντλω για κρεμες, απλα αφου το εχω και δεν της το δινω αλλιως το βαζω στις κρεμες...;)

ο λογος που αντλω πια ειναι καθαρα ψυχολογικος, επειδη με το θηλαστρο πετυχα αυξηση στην παραγωγη, φοβαμαι πως αν το κοψω θα εχω μειωση!

Σήμερα γεννεθλιάζει και το μεγάλο μωρό μου!!!!

Χ Ρ Ο Ν Ι Α

Π Ο Λ Λ Α στο μεγαλο σου μωρο, να τον χαιρεσαι!!!!!!!:D

εμεις περασαμε ενα σ-κ χαλια ,μεγαλο προβλημα με την δυσκοιλιοτητα

και της εκανα την διατροφη εντελως πρασινη και εκοψα και το γαλα αλλα αυτη επιμενει ακομα

ασε που την ξαναπιασε να θελει να θηλαζει ολο το 24ωρο !

αποψε δεν εκλεισα ματι και εχω πιαστει ολοκληρη

πωπω!!!:-( υπομονη!!!! ελπιζω η εβδομαδα να σας μπει καλυτερα!!!

καλα ειναι ο Μητσακος μια χαρα! Μπορω να πω εχει βρει τον παλιο καλο εαυτο του, καταλαβαινεται τι εννοω! Μονο με ξενο κοσμο προς το παρον εχει μια φοβια ακομα αλλα θα το ξεπερασει! Προχτες πηγαμε να παρει παπουτσια κ ουρλιαξε μολις τον πλησιασε η πωλητρια!

Λεγκουλι να τον χαιρεσαι τον Γιωργακι σου πολυχρονος να ειναι! Παω να του τα πω κ απο κοντα!

μπραβο σας πολυ χαιρομαι που εισαστε καλα, μετα απο ολα οσα περασατε, οσο για την κοινωνικοτητα του και εγω νομιζω πως θα επανελθει συντομα!!!!!:D

η Λήδα έχει πυρετό :( δεν πήγε σήμερα στο σχολείο είναι στη γιαγιά........

Για να δούμε...

...περαστικα σας...:-(

μήπως είδατε mega πριν λίγο; Μιλούσαν για τον θηλασμό και παραδόξως τα έλεγαν σωστά! Οι παρουσιάστριες δηλαδή ότι να ναι ρωτούσαν αλλά η μαία που ήταν καλεσμένη τα έλεγε καλά! Επίσης ήταν μια μαμά με ένα μωρό που το έλεγαν Νεφέλη και είχε ροζ κορδέλα! ds πες μου ότι ήσασταν εσείς!!!!!

δεν ημουν εγω,οχι!!:)

το χαζεψα και εγω λιγο παντως, καλα τα λεγανε, οντως.

μονο για το τσιγαρο δεν ξερω αν τα ειπανε σωστα, αν θυμαμαι καλα ακομα και αν εισαι καπνιστρρια δεν αποτελει αντενδειξη για το θηλασμο,(με ορισμενες προυποθεσεις) νομιζω στης Πατσουρου το βιβλιο ειχα διαβασει λιγο για αυτο, αλλα δε θυμαμαι και καλα γιατι δε με αφορουσε το θεμα... διορθωστε με αν κανω λαθος...:oops:

πώς τους έπιασε πάλι ο πόνος?? στο πρωινάδικο ήταν παλλαντινάκι?

στον ομορφο κοσμο με αφορμη την εβδομαδα θηλασμου!!

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!

Χρόνια Πολλά στο Γιώργο! Να χαίρεται την υπέροχη Λέγκω και τους γιους του!

Τζενάκι πολύ χαίρομαι που είστε καλά! Άντε να επιστρέψετε στην καθημερινότητά σας!

Αφροδιτούλι πολύ ωραία η εκδρομή σας! Και τα παιδάκια τέλεια που κοιμούνται στο αυτοκίνητο... Ευκαιρία για ηρεμία και συζήτηση είναι αυτή!

Εγώ με περηφάνια σας λέω ότι η τσουλουφίτσα χθες έφαγε στις 12 και κοιμήθηκε από τις 1.30 μέχρι τις 7 παρά! Τώρα το είπα ελπίζω να μην αλλάξει! Ό,τι και να γίνει πάντως είναι ένα καλό σημάδι!

αααααα ξεχασα, χθες η μικρη σηκωθηκε για πρωτη φορα μονη της μεσα στο παρκο....:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

πολυ συγκηνηθηκα, η περηφανη μανα!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

τη βλεπω ξαφνικα ορθια και τρελλαθηκα!!!!!!:D

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

πάντως όσο περνάει η ώρα και δεν βλέπω την ds να γράφει, τόσο πείθομαι ότι ήταν αυτή η καλεσμένη με το μωρό στην εκπομπή!

άκυρο, με πρόλαβες!

:D;)

εγραφα πολυ για αυτο αργησα.....;)

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

έδειξε καμία να θηλάζει ή όλο λόγια λόγια λόγια?:)

Αφρο, έπρεπε να τους ρωτήσεις "εμένα γιατί με μαλώνατε όταν πάταγα τις ελιές????ΕΕ?", να δούμε τι θα απαντούσαν (κλασσικά το "άάάάάλλλο εσύ", αλλά λέμε τώρα :lol: ).

Διαφημίσεις

Πηγε τσαρκα με το σχολικο η αννουλα σημερα? Για πες τι σου ειπαν?

Κουμπαρααα, περαστικα στο ληδακι, την τσιμπησε παλι, ε?

Εμεις ακομα, πρεζακια λογω των ματιων κ το μανικι ειναι με τη δαναη που δε καθεται να της βαλω κολλυριο...

Αφρο, έπρεπε να τους ρωτήσεις "εμένα γιατί με μαλώνατε όταν πάταγα τις ελιές????ΕΕ?", να δούμε τι θα απαντούσαν (κλασσικά το "άάάάάλλλο εσύ", αλλά λέμε τώρα :lol: ).

τους ρωτησα. "ποιος εμεις???" Ηταν αλλη εποχη τοτε παιδι μου, ειχαμε πολλες υποχρεωσεις, κουραζομασταν κτλ κτλ, χρειαζοταν να δουλευουμε στα χωραφια κτλ κτλ". Βλεπεις ηταν σκληρη η ζωη για εκεινους, μη κοιτας εμας, που ειμσατε χαραμοφάιδες, δε δουλευουμε, μας κρατανε τα παιδια αλλοι και μαλιστα στην αθηνα, που μπορεις να τα αφηνεις να παιζουν ελευθερα εξω! Ασε αν πιασουμε αυτο το θεμα....

Η δαναη μαζεψε ελιες ? θα της αρεσε φανταζομαι!πως πηγαν οι ελιες σας εχουν τιποτα?

τρελλαθηκε την πρωτη ωρα. επαιρνε κατι κλαρακια κ μαζςευε τις ελιες μια μια μεσα σε ενα τελαρο. μετα τις αδειαζε κ τις ξαναβαζε μεσα μετρωντας τες! Την δευτερη ωρα βαρεθηκε κ αρχισε τις βολτες πανω στα πανια! Αμα θελετε παντως, εχει μαθει απεξω πως τις φτιαχνουμε ωστε να καταληξουν στο πιατο μας!

Και ναι εχουν μπολικο καρπο φετος γιαυτο κ ειναι σχετικα μικρες. Θα πανε για λαδι οι περισσοτερες! Εννοειται οτι γυρισαμε με ενα τενεκε λαδι φορτωμενο, ετσι! Δυο ωρες δουλειας να μην πληρωθουμε :P Τουλαχιστον εχουμε προσβαση σε βιολογικα προιοντα, τωρα βραζω και κατι φρεσκα φασολια που μου εδωσαν, για να δουμε τι θα βγει!

Τζενακι, σου αξιζει ενα καλο μασαζακι τωρα, αλλα ποιος ξερει να στο κανει??? Οποτε νιωσετε καλα, βαρα τηλεφωνο!

GwASp3.png

Α, Ελενη, οσο για το ταξιδι με τα παιδια που κοιμοταν, ξανανιωσαμε!!! Ειχαμε να κατσουμε να μιλησουμε τρεις ωρες χωρις διακοπη πανω απο 2 χρονια!!! καλε αναζοπυρωθηκε η σχεση μας λέμε :-) :-) :-)

GwASp3.png

Διαφημίσεις

Άσε να μιλάνε και να αναζοπυρώνεται η σχέση τους γιατί αλλιώς θα πρέπει να κοιμίζουν 3 παιδιά στο αυτοκίνητο...

Άσε που θα πρέπει να αλλάξουν και αυτοκίνητο!

Αλλά μετά τα 2 παιδιά κάπως έτσι αναζοπυρώνεται η σχέση...

Καταρχήν ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!

Λέγκω μου να τον χαίρεσαι τον έρωτα! Χρόνια του Πολλά και Καλά γεμάτα τρέλα και χαρά!!!

Τζενούλα τι καλά που σε "βλέπω" πάλι στο καφέ! Φιλιά στον Ταρζανάκο μας! ;)

Αφροδιτούλι ωραίο το ταξίδι γυρισμού ε; φαντάζομαι την έκπληξή σας για την τύχη που σας φύλαξαν τα ζουζούνια σας! -δωράκι γυρισμού! Είδες; τελικά καλά λένε πως η αγροτιά είναι σκληρή δουλειά! "ξεραθήκανε" τα πουλάκια μου! :lol::lol::lol:

Περαστικά στη Λήδα! Μυρτώ δως της ένα φιλάκι από μας στο ζεστό μετωπάκι! να φύγει γρήγορα ο πυρετός!

Λέγκω, να χαίρεσαι τον Γιώργο σου!!!(ακούς εκείς να έχεις κολλητό το Μήτσο και να μην το ξέρω τόσο καιρό...!!!)

Βάσω, επίσης θαύματα κάνει το λάδι!! Βάζε λίγο παραπάνω ελαιόλαδο στο φαγητό...!

ds,μπράβο το μικρούλι!!! Μεγαλώνει!!!!!:D

Περαστικά στη Λήδα!!

Αφροδίτη, για ελιές πήγατε από τώρα? Εμείς τις μαζεύουμε Χριστούγεννα...μη σου πω μέχρι και τις απόκριες...

Οσο για την αναζωπύρωση...εμείς γιατί καταλήγουμε συνηθως σε καυγά όταν μιλάμε πολύ ώρα στο αυτοκίνητο? ε???????:rolleyes:

Ρόζι φιλάκια σε σένα στον οικοδόμο και στο Γιαννάκο! Αλήθεια με τί έχει κολλήσει τώρα τελευταία??

Με την Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα... Την γράφει και στα ελληνικά και στα αγγλικά... και τώρα παίζουμε το "Ένα σπίτι στο νερό!" Μην ρωτάτε πως παίζεται... δεν έχω ιδέα...!! (τώρα είδε που έγραψα τράπεζα και με ρωτάει τι έγραψα...)

5Aqjp3.png

Οσο για την αναζωπύρωση...εμείς γιατί καταλήγουμε συνηθως σε καυγά όταν μιλάμε πολύ ώρα στο αυτοκίνητο? ε???????:rolleyes:

Και εμείς :lol:

Οπότε αν κοιμάται η Άννα κοιμάμαι και εγώ και δεν έχουμε καυγάδες. Του Μικ του αρέσει να οδηγεί σιωπηλά, με παρεα μουσική... Έχει οδηγήσει και 7ωρο συνεχόμενο έτσι...

Περαστικά στην Λήδα, και αγύριστα...

Κάναμε ένα λάθος την παρέλαβε ο μπαμπάς της έτοιμη να κοιμηθεί από το σχολικό αλλά μόλις πήγε να την βάλει για ύπνο ξύπνησε, δεν τοχει βρε παιδί μου οπότε αφού είχαμε μπόλικη γκρίνια όλο το απόγευμα τώρα την πήρε ο ύπνος μόνη της στο καρεκλάκι της...

Οπότε και μας βλέπω να το γλεντάμε απόψε! Γιούπι!

ΔΣ άσε το θήλαστρο είπαμε! :lol:

Το παιδί σηκώθηκε κιόλας για να σου το πει!

Ελένη πολύ ενθαρρυντικά τα νέα για τον ύπνο, αλλά καλύτερα μην τα πολυλες εγώ όποτε ανακοίνωνα επιτυχία στο θέμα του ύπνου την πλήρωνα ακριβά!:-P:-P

Αφροδίτη για τα λεγόμενα των γονιών σου είναι κλασσικό φαινόμενο. Εγώ έχω να κάνω την απλή παρατήρηση ότι ο άνθρωπος όσο μεγαλώνει γίνεται καλύτερος στην ανατροφή των παιδιών!!!

Βάσω δώσε ελαιόλαδο στην Στεφανία και θα δείτε την τουαλέτα με άλλο μάτι... Επίσης μασάζ στην κοιλίτσα. Και εκείνες τις κινήσεις που κάνουμε για κολικούς. Πόσες μέρες είναι;;;

WLn5p2.png

Μιλώντας αναζοπυρώνεται η σχέση σας εσάς? :lol: :Ppppppppp~~~~~~~~~~~~~~~

ε ναι ρε κοπελια, ολο σεχ, σεχ σεχ, ειπαμε κ μεις να ανταλλαξουμε καμια κουβένα!:-P

Αφροδίτη, για ελιές πήγατε από τώρα? Εμείς τις μαζεύουμε Χριστούγεννα...μη σου πω μέχρι και τις απόκριες...

Με την Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα... Την γράφει και στα ελληνικά και στα αγγλικά... και τώρα παίζουμε το "Ένα σπίτι στο νερό!" Μην ρωτάτε πως παίζεται... δεν έχω ιδέα...!! (τώρα είδε που έγραψα τράπεζα και με ρωτάει τι έγραψα...)

Καλα εμεις δεν πηγαμε για ελιες.... Να δουμε το σοι πήγαμε. Αφου σκεφτομαι ετσι κ "φυγουν" τα παππουδια τι θα γινουν αυτα τα δεντρακια. θα ξαναφαμε αγνο λαδακι?

Α για τους τσακωμους, και μεις ετσι καναμε παλια. αλλα τωρα δε μας επαιρνε, θα ξυπναγαν τα παιδια αμα τσακωνομασταν!:lol:

Καλα ο γαμπρουλης μου ειναι πολυ σουπερ παιδι το εχω πει! Μα απο τωρα να διαβαζει κ να γραφει ελληνικα κ αγγλικα? Θα τον παρουν αληθεια στη ΝΑΣΑ!

GwASp3.png

Καλησπέρα!

...τώρα την πήρε ο ύπνος μόνη της στο καρεκλάκι της...

Οπότε και μας βλέπω να το γλεντάμε απόψε! Γιούπι!

Τατιάνα, τι κάνεις παιδί μου εδώ ακόμα; Η μικρή κοιμάται λέμε!:P:p

Λεγκώπουλο, να τον χαίρεσαι τον άντρα σου! Όλες οι μεγάλες μορφές του αγώνα έχουμε γεννέθλια αυτές τις μέρες χιχι!

Περαστικά στο Ληδάκι!

Φιλάκια σε όλες!

Ρόζι την Παγκρήτια τι;;;;:shock::shock::shock: Ο γιος σου είναι πολύ μπροστά!!!:D

HXuSp2.pngaS46p2.png

Σοφάκι Χρόνια Πολλά!

Να χαίρεσαι το ασκέρι σου που λέει και η Λαμπρινή!

Πάντα ευτυχισμένη και χαρούμενη!

Ευχαριστώ, αλλά αύριο είναι τα γεννέθλιά μου! Εχθές ήταν του Εκτοράκου μου! Έγινε έξι! Ε, και σήμερα ο οικογενειάρχης της Λέγκως, γι' αυτό είπα ότι όλες οι μεγάλες μορφές έχουμε γεννέθλια αυτές τις μέρες!:wink:

HXuSp2.pngaS46p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...