Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καλωσόρισμα νέων μελών στην ενότητα του Kafe au lait!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ds

ds 104 δημοσιεύσεις

• Elenikat

Elenikat 84 δημοσιεύσεις

• dooo

dooo 82 δημοσιεύσεις

• Λέγκω

Λέγκω 73 δημοσιεύσεις

Βάσω, τελικά αποθήλασες?????

μπραβο σας!!

εγω οχι και τωρα με την δυσκοιλιοτητα κανει πισωγυρισματα θελει να παρηγοριεται στο στηθος ,κοψαμε και το φρεσκο και γυρισαμε στα παλια

Κορίτσια θενξ για τις συμβουλές

Ελίζα άσε το παιδί, και δοκίμασε σε καμιά εβδομάδα πάλι...

Μάλλον αυτό θα κάνω γιατί πολύ αγχώνομαι καιτο καταλαβαίνει:?

Το μόνο για το οποίο ανοίγει το στόμα είναι το νερό:shock: Αφού στο μπάνιο σκύβει και πίνει σαν σκυλάκι:lol:

KbCJp2.pngEYukp3.png

Καλημέρα!

Χθες η νύχτα έγινε μέρα... 2 με 6 ξύπνια η μπεμπέκα... Πόνοι ήταν, το κρύωμα, απλά έτσι ήθελε αγκαλιά και βόλτες? Δεν ξέρω... Πάντως 4 φορές κοιμήθηκε πάνω μου και με το που την έβαζα στο κρεβάτι ξύπναγε...

τεσπα, ας ελπίζουμε ότι ήταν η τελευταία κρίση...

Λοιπόν για το ξύλο στα παιδάκια... Και ο Αλέκος το έκανε και έσπρωχνε κιόλας (θυμάσαι Τάτι, ήταν και η Αννούλα θύμα του σε μια συνάντηση...). Έχω να σας πω ότι διάβασα κάπου ότι όταν το κάνουν τα παιδάκι χωρίς κακία στα καλά καθούμενα, σημαίνει ότι μπορεί να θέλουν να μιλήσουν και να πλησιάσουν κάποιο παιδάκι αλλά επειδή δεν ξέρουν πώς να εκφραστούν το κάνουν με τη "βία"...

Εγώ στον Αλέκο αφού δεν έπιανε τίποτα (π.χ. εκείνη την ώρα να του πω ότι δεν είναι σωστό κτλ...0 τον συζητούσα σε άσχετες φάσεις... Του έλεγα πού πήγαμε χθες, ποιός ήταν, και γενικά τι έγινε και εκεί έριχνα το δόλωμα ότι δεν πρέπει να χτυπάμε, και αγκαλιάζουμε τα παιδάκια και τα κανουμε καλό καλό και όλο το τροπάριο.

Και σταμάτησε... Μπορεί να συνέπεσε με την περίοδο που θα σταμάταγε βέβαια...

Σταματάω κι εγώ τώρα...

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα!

συγνωμη που μπαινω ετσι!

ξερετε που μπορω να βρω τα λογοτυπα για μπλουζακια σε σχεση με τον θηλασμο?

ευχαριστω!

τα ματια σου η ζωη μας ολη

καλημερα!!!!!

Α ξέρω τι μπορείς να κάνεις! να κάνει κάτι η γιαγιά, πχ να της πέσει κάτι στο πάτωμα (κάτι θα βρεις), και να λες στην Ειρήνη, "έλα να κάνουμε ντα τη γιαγιά που της πέφτουν τα πράγματα!" και φυσικά θα δείξεις ΕΣΥ πάνω στη γιαγιά πώς κάνουμε ντα :lol:

πολυ καλο!!!!!:lol::lol::lol::lol:;);)

Καλημέρα κοριτσάκια τι κάνετε? Εγώ δεν είμαι και στα καλύτερά μου! Με έχουν πιάσει τα ψυχολογικά μου και πολύ φοβάμαι ότι το δωμάτιο με θέα στο βουνό και με τα άσπρα ανθρωπάκια να σε περιποιούνται δε θα το γλιτώσω! Χτες δεν ήταν ο μικρούλης μου στα φόρτε του και δεν ήθελε να φάει τίποτα από όταν γύρισε από το σταθμό και η ηλίθια αγχωμένη όπως είμαι με το κιλό που έχασε, τον πίεσα να φάει λίγο γιαούρτι και το βράδυ ήπιε με τα χίλια ζόρια λίγο γάλα και καταξέρασε! :-(Πόσο ηλίθια μάνα είμαι? Νιώθω απίστευτες τύψεις και με έχει πιάσει τρομερή φοβία μην αρρωστήσει πάλι! Μιλάω κι εγώ, τι να πείτε κι εσείς Τζενούλα και Λεγκω που έχετε περάσει και τα πραγματικά δύσκολα στα νοσοκομείο! Ούφου, νομίζω ότι δεν αντέχω τίποτα! Εντάξει, εντάξει σταματάω εδώ τη διαδυκτιακή ψυχανάλυση!

....υπομονη!!!:cry::cry:

ολοι περναμε δυσκολες μερες,κουραγιο....

Θέλετε εντυπώσεις από την Πατσούρου; Πήγα χτες!

Υποθέτω θέλετε:lol:

Είναι υπέροχος άνθρωπος, ήπιος, γλυκός και ευγενικός. Το ιατρείο της είναι σπίτι κανονικό, με καναπέδες, αίθουσα θηλασμού με κρεβάτι διπλό και κουνιστή πολυθρόνα και άπειρα μαξιλάρια θηλασμού!!!!!

Αλλά υπάρχει και ένα αρνητικό. Έχει πάρα πολύ κόσμο, περιμέναμε πάνω από μια ώρα να μας δει, ενώ είχαμε ραντεβού:(. Η μικρή εν τω μεταξύ νύσταξε και γκρίνιαζε.

καλα τα νεα , μπραβο!!!! (εκτος απο την ωρα αναμονης....:rolleyes::-()

καλη αρχη!!!!!!:-)

να σας πω και τα δικα μου....

μπορει μερικες να εχει τυχει να διαβασετε, οτι κανω αντλησεις με το symphony (3-4 την ημερα)κυριως για ψυχολογικους λογους. το ειχα σρχισει για να αυξησω την παραγωγη γυρω στον 4ο μηνα και τα εχω καταφερει αρκετα καλα!!

τελος παντων κανω θηλαστρο παντα αμεσως μετα απο θηλασμο και βγαζω γυρω στα 60ml, τις 2 τελευταιες μερες δε βγαζω πανω απο 20ml:-(:-(:-(

τι γινεται???

εχω ψιλοαγχωθει....:rolleyes::(

και δεν αισθανομαι και οταν τρωει η μικρη να τρεχει οπως συνηθως....(μπορει να ειναι και η ιδεα μου βεβαια)

κατα τα αλλα δεν εχουμε αλλαξει κατι, θηλαζουμε οσο και πριν (σιγουρα 8 φορες και μπορει και παραπανω) και της προσφερω το στηθος οπως παντα.

τι μπορει να συμβαινει?????:(

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

ds, κατα καιρούς μπορεί να υπαρχουν αυξομειΩσεις στην παραγωγη, ακομα και μειωση να υπαρχει(που δεν μπορεις να το διαπιστωσεις απο τις αντλησεις, οσο περναει ο καιρος τοσο λιγοτερο αντλουμε) η μικρη σου ξερει πως να το χειριστει...

Επισης μηπως τρωει παραπανω απο στερεες? να προσφερεις πρωτα στηθος και μετα στερεες.

Κοριτσια ευχαριστώ πολυ για τις απαντησεις σας με ησυχασατε παρα πολυ, απλα ειναι η ευαισθητη χορδη μου, αν παει να χτυπησει παιδακι(την προλαβαινω συνηθως) θελω να ανοιξει η γη να με καταπιει...

Γενικά παντως το παιδάκι μου είναι υπερβολικά τρυφερο να μην μας νομιζετε αγροικους ε? ολα τα χαιδευει συνεχεια και τα αγκαλιαζει και τα φιλαει, απο κουκλια μεχρι...το καλαμακι στην πορτοκαλαδα! χαχαχα σιροπια οχι αστεια...

Και η πεθεριξ ανωμαλια με αυτο το ντα δεν ξερω, τα παιδια της δεν τα ειχε δειρει ποτε να πεις, και γενικα ειναι διακριτικη και ηρεμη. ΕΥΤΥΧΩΣ φευγει την τεταρτη αυτη τη φορα μονο 10 μερες μας τιμησε.(και αυτο το πσκ θα παει καπου αλλου κιολας μπουαχαχαχαχα)

eNeap2.pngNziDp2.png

ds, κατα καιρούς μπορεί να υπαρχουν αυξομειΩσεις στην παραγωγη, ακομα και μειωση να υπαρχει(που δεν μπορεις να το διαπιστωσεις απο τις αντλησεις, οσο περναει ο καιρος τοσο λιγοτερο αντλουμε) η μικρη σου ξερει πως να το χειριστει...

Επισης μηπως τρωει παραπανω απο στερεες? να προσφερεις πρωτα στηθος και μετα στερεες.

τι να πω.... μπορει να εχεις δικιο...!!!:( θα δειξει!

παντως δεν τρωει παραπανω φαι και παντα τη βαζω πρωτα στο στηθος και μετα στερεες!

κουραγιο με την πεθερα, ερχονται καλυτερες μερες!;)

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Αχ μεσα σε όλα ξεχασα κασι την Λενιώ...κι εμεις δυσκολη νυχτα ειχαμε (τι πρωτότυπο) κουραγιο...ο παιδιατρος μου ειχε πει να της κανω μασαζ στην κοιλιτσα, απο δεξια (δεξια της τσουλουφιτσας) προς τα αριστερα, απο το σημειο που ειναι η σκωληκοειδιτις περιπου εως τον αφαλό σχηματιζοντας ενα πι...δεν ξερω αν με καταλαβες? (δεν ειχαμε κολικους αλλα οταν το εκανα αυτο αμολουσε κατι μπαρμπαδικες) (γλαφυροτατη οπως παντα,ε?)

Αφρο περαστικά σας με τα ματακια

Εγκυουλες περιμενουμε νεα απο ντοκτορ...Μυρτώ οπου να ειναι θα κανεις καμπυλη ζαχαρου τωρα ε?

Σας φιλώ!

eNeap2.pngNziDp2.png

Διαφημίσεις

galat, επειδή η πεθερά σου σίγουρα δεν κάνει για διαπαιδαγώγηση παιδιών ,δώστης κάτι να ασχολείται για το οποίο θα είναι πιστεύω ικανή...

http://majman.net/fly_loader.html

5Aqjp3.png

Καλησπέρα!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια τι κάνετε? Εγώ δεν είμαι και στα καλύτερά μου! Με έχουν πιάσει τα ψυχολογικά μου και πολύ φοβάμαι ότι το δωμάτιο με θέα στο βουνό και με τα άσπρα ανθρωπάκια να σε περιποιούνται δε θα το γλιτώσω! Χτες δεν ήταν ο μικρούλης μου στα φόρτε του και δεν ήθελε να φάει τίποτα από όταν γύρισε από το σταθμό και η ηλίθια αγχωμένη όπως είμαι με το κιλό που έχασε, τον πίεσα να φάει λίγο γιαούρτι και το βράδυ ήπιε με τα χίλια ζόρια λίγο γάλα και καταξέρασε! :-(Πόσο ηλίθια μάνα είμαι? Νιώθω απίστευτες τύψεις και με έχει πιάσει τρομερή φοβία μην αρρωστήσει πάλι! Μιλάω κι εγώ, τι να πείτε κι εσείς Τζενούλα και Λεγκω που έχετε περάσει και τα πραγματικά δύσκολα στα νοσοκομείο! Ούφου, νομίζω ότι δεν αντέχω τίποτα! Εντάξει, εντάξει σταματάω εδώ τη διαδυκτιακή ψυχανάλυση!

Υπομονή,Μαρινάκι μου,λίγος καιρός έμεινε....Αυτό με το φαγητό.το κάνω και γω καμιά φορά...και νιώθω εξίσου ηλίθια μετά..Να χαμε περάσει και Κατοχή ,να το καταλάβαινα..

Τόνιααααα πήραμε αναδρομικά μαθαίνω!

Σπουδαία τα λάχανα!!!Αλλά θα μου πεις από το ολότελα,καλή κι η Παναγιώταινα!!!!!:lol::lol:

Α, ειμαστε οικογενειακως με κοκκινα ματια! θυμαστε που ηταν καπως το ματι του αγγελου την προηγουμενη εβδομαδα? Ακομα δε περασε καλα, ειναι σαν τον Αυλωνιτη το παιδι, εγω ειμαι πρεζακι με κοκκινα ματια και τεραστιες σακουλες κ η Δαναη σαν να εφαγε μπουνια στο ενα ματι. Καθε μερα εχουμε μαρτυριο για να βαλουμε την αντιβιωση... ο ερως την εχει γλιτωσει προς το παρον.

Τί πάθατε καλέ όλοι???Περαστικά σας και καλο Σαββατοκύριακο στο χωριό!!!Λέμε και μεις να ανέβουμε προς Αράχωβα,θα δούμε,καιρού επιτρέποντος...

Τι κάνετε;;;Εγώ σήμερα είμαι σαν ζαβλακωμένη...Τάτη έχω κι εγώ γιατρό, το μεσημέρι, λες να συναντηθούμε;

Μυρτούλι....βλέπω το τικέράκι σου...πότε έφτασες κιόλας στην 25η εβδομάδα....Πώς περνάει έτσι ο καιρός...

Θέλετε εντυπώσεις από την Πατσούρου; Πήγα χτες!

Υποθέτω θέλετε:lol:

Ωραίο το σκηνικό στο ιατρείο!!!Αν δεν το είχε η Πατσούρου φουλ εξοπλισμένο,άλλωστε,ποιος θα το είχε??????:wink:;-)

galat, επειδή η πεθερά σου σίγουρα δεν κάνει για διαπαιδαγώγηση παιδιών ,δώστης κάτι να ασχολείται για το οποίο θα είναι πιστεύω ικανή...

http://majman.net/fly_loader.html

Καλόοοοοοοο!!!!!!!!

Γκαλατάκι,υπομονή.Δεν της δίνεις αυτή τη σούπερ μυγοσκοτώστρα να κάνει και καμιά δουλίτσα?????:lol::lol::lol::lol:

I love mummy's milk!

squsqusvi20080821_-8_Konstantinoulis+is.png

oaNOp3.png

Καλησπέρα!!!! τι νέα; γυρίσατε εγκυούλες από το γιατρό;

έχουμε κι εμείς ένα θεματάκι με την επιθετικότητα του Ιάσονα σε άλλα παιδάκια. Δεν το κάνει συχνά και όταν το κάνει γίνεται ξαφνικά και δεν τον προλαβαίνω και ναι γκαλατάκι νιώθω κι εγώ πολύ άσχημα και θέλω να ανοίξει η γη να με καταπιεί εκείνη τη στιγμή. Ελπίζω αυτή η φάση να περάσει γρήγορα.... Πριν δύο-τρεις μήνες πάντως το έκανε συχνότερα... :cry:

Διαφημίσεις

Γυρίιιιιιιιιιιιιιιισαμεεεεεεεε και συναντηθήκαμε με την Μυρτώ, βεβαίως, βεβαίως και ευτυχώς κουβεντιάζαμε για μία ώρα και που ήταν η αναμονή...

ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!!!!

Και βαδίζουμε προς την τελική ευθεία...

WLn5p2.png

Mπράβο Τατιάνα και Μυρτώ! Αράξτε τώρα να το ευχαριστηθείτε!:D

Ωστε δεν βαράει μόνο η Ευτυχία τα άλλα παιδάκια ε;:rolleyes:

Εμένα μου είπανε πριν λίγο καιρό από το σταθμό ότι είχε μαρκύ χεράκι! Το ήξερα βέβαια κι εγώ, την έχουν εκπαιδεύσει και τα αδέλφια της... της λένε να τους κάνει νταντά και μετά γελάνε, χειρότεροι κι από την πεθερά της γκαλάτ είναι!:oops:

Και μόλις είπα στον μεγάλο να μην της ξαναπούνε να τους βαρέσει, γιατί το κάνει και στα παιδάκια στο σταθμό και θα έχει πρόβλημα, γιατί κανείς δεν θα την παίζει, μου λέει "ας το πάνω μου μαμά, θα το λύσω το πρόβλημα" και της λέει:

"Ευτυχία, κάνε μου νταντά!", φυσικά η μικρή δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και του ρίχνει μερικές, και τότε της λέει το καμάρι μου με σοβαρό ύφος: "Όοοοχι, όοοοχι Ευτυχία, ποτέ δεν κάνουμε νταντά!":shock: Μα πώς δεν το είχα σκεφτεί νωρίτερα, να το είχα εφαρμόσει να λύσω το πρόβλημά μου;:rolleyes::-) :smile: :-)

HXuSp2.pngaS46p2.png

:lol: :lol:

Αυτό με το ξύλο είναι γενικό πρόβλημα νομίζω... Περνάνε φάσεις τα παιδιά... και ο Μάνος κοπανάει ότι βρει στο κεφάλι του Γιάννη... Σήμερα δεν τον πήραμε χαμπάρι και του κοπάνησε ένα αμαξάκι πολύ βαρύ στο κεφάλι.. ο κακομοιρούλης ο Γιάννης έβαλε τα κλάματα...! Και ο Μάνος αγρόν ηγόραζε...

5Aqjp3.png

να σας πω και τα δικα μου....

μπορει μερικες να εχει τυχει να διαβασετε, οτι κανω αντλησεις με το symphony (3-4 την ημερα)κυριως για ψυχολογικους λογους. το ειχα σρχισει για να αυξησω την παραγωγη γυρω στον 4ο μηνα και τα εχω καταφερει αρκετα καλα!!

τελος παντων κανω θηλαστρο παντα αμεσως μετα απο θηλασμο και βγαζω γυρω στα 60ml, τις 2 τελευταιες μερες δε βγαζω πανω απο 20ml:-(:-(:-(

τι γινεται???

εχω ψιλοαγχωθει....:rolleyes::(

και δεν αισθανομαι και οταν τρωει η μικρη να τρεχει οπως συνηθως....(μπορει να ειναι και η ιδεα μου βεβαια)

κατα τα αλλα δεν εχουμε αλλαξει κατι, θηλαζουμε οσο και πριν (σιγουρα 8 φορες και μπορει και παραπανω) και της προσφερω το στηθος οπως παντα.

τι μπορει να συμβαινει?????:(

κοριτσια βοηθεια, με εχει παρει τελειως απο κατω....

αισθανομαι πως επειδη δε βγαζω γαλα, οσο εβγαζα, δε τρωει και η μικρη απο το στηθος οσο ετρωγε....

να αυξησω τα θηλαστρα???:confused::confused::confused:

μου εχει ξανατυχει σε 1-2 αντλησεις να μη βγαλω οσο συνηθως αλλα οχι για τοσο μεγαλο διαστημα(αυριο θα ειναι η 3η μερα).

υπαρχει περιπτωση να κοβεται??? (χωρις να εχω μειωσει θηλασμους ή θηλαστρα)?????

δεν εχω αλλαξει κατι.......:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

τι να κανω???

ξεκινησα και fenugreek.

συγνωμη που δε σας διαβασα πιο πανω, ελπιζω να μην εχει γινει τιποτα πιο σημαντικο και να σας πρηζω εγω με τα δικα μου!!

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

τελικά οσο και να διαβασουμε για το θηλασμο...παντα ανησυχουμε μηπως κοβεται ή μηπως δεν ειναι αρκετο..αχ το εχω κ εγω αυτο τις τελευταιες μερες...δεν αντλω, αλλα δεν νιωθω να 'πρηζομαι' οπως μεχρι προσφατα. νομιζω λογικο ειναι, ρυθμιζεται η παραγωγη με τα νεα δεδομενα (εισαγωγη στερεων και απουσια για δουλεια, για μενα.)

η μικρη σου πως δειχνει;χορταινει;δυσανασχετει;

εσυ πίνεις αρκετο νερό;

για το θεμα του θηλαστρου δεν εχω ιδεα, γιατι παει καιρος που δεν αντλω, απλα το εχω σε περιπτωση που!

Καταρχάς ξέχασα χτες να ευχηθώ καλό υπόλοιπό στις εγκυούλες που πήγαν στο γιατρό και πάνε όλα καλά!!! Με το καλό!!

Ds, νομίζω ότι 8 μηνών είναι ένα κρίσιμο σημείο... αλλά αν δεν έχεις μειώσει τους θηλασμούς και δίνεις στήθος πριν το φαγητό δεν θα έχεις πρόβλημα. Καμιά φορά το στήθος σταματάει να ανταποκρίνεται στο θήλαστρο, χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχεις γάλα. Και όσο για το πρήξιμο, το στήθος μου σπάνια το ένιωθα πρησμένο μετά το 6μηνο... Και στο κάτω κάτω πιστεύω ότι αν το γάλα σου μειώνεται το μωρό σου θα το είχε αντιληφθεί και θα είχε αρχίσει τη "δουλειά" για να επανέλθει...!

5Aqjp3.png

Καλημέρα μικρές μου τυρόπιτες! Εχθές πήγα για καμπύλη ζαχάρου και έφτιαξα κανονικά κεφάλι... αφού με δούλευε η νοσηλεύτρια ότι με 75μλ και ήμουν σουουουουπερ! :)

Σοφούκα, τρελό γέλιο ο γιος σου!!! Πρέπει να ένοιωσε πολύ περύφανος!:-D

Εμάς ο Θοδωρής δεν μπορώ να πω ότι είναι επιθετικός, μάλλον ατσούμπαλος και μερικές φορές έχει ένα θέμα με το δάγκωμα γιατί ο πατηρ του ο εξυπνάκιας τον δάγκωνε για πλάκα και το θεώρησε κι αυτός ότι είναι αστείο. Τα κοριτσάκια μας στην παρέα έχουν "γελάσει" με αντίστοιχα δαγκώματα... μήπως είναι τρόπος πεσίματος τελικά; Στον παιδικό όμως όποτε ρωτάω μου λένε ότι δεν είναι επιθετικός, το αντίθετο μάλιστα.

Επισήμως, λέει πλέον και το όνομά του, συναρμολογεί το μίξερ με χαρακτηριστική ευκολία και το πηγαίνει βόλτες σ'ολο το σπίτι. Πριν λίγο καιρό είχε βγάλει τα μάτια στη βάση και χθες με κάποιο τρόπο την έφτιαξε:confused:

Το ένα, ζίο, τρία συνεχίζεται για να μην πω εντείνεται... θύμα και η φωτογραφική μηχανή!!!

Εχθές, πήγα να κατουρήσω η γυναίκα και ακούω "ωχ, μαμά κοίτα..." (αφού είχε προηγηθεί ένα ζιο τρια), πηγαίνω στην κουζίνα και βλέπω να έχει αδειάσει στο χαλί ένα σακούλι ρύζι και να σκουπίζει να το μαζεψει. Φαντάζομαι ότι το σκούπισε μόνος του είναι η καλη πλευρά των πραγμάτων εεε;:rolleyes:

Σας έπρηξα αλλά με έπιασε η πρωινή μου πολυλογία και ίσως λίιιιιιιγο κουκουβακίαση :lol:

Χμμμ να πάρω να ξυπνήσω την πρωην συμπεθέρα μου ή να το παίξω καλή; Νοιώθω μια καλοσύνη να με ξεχυλίζει πρωινιάτικο:mrgreen:

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Καλημέρα!

Λέγκω, το παιδί σου είναι φιλότιμο και νοικοκύρης (εντάξει, η πρόθεση μετράει:mrgreen:)

Όποια θέλει τον μεγάλο μου δανεικό για διαπαιδαγώγηση να κάνει αίτηση, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας!:cool:

Πλάκα πλάκα, εχθές η δασκάλα της Ευτυχίας μου είπε ότι δεν βαράει πια στο σταθμό και είναι πολύ καλή και συνεργάσιμη! Λέτε να έπιασε τελικά η φοβερή παιδαγωγική μέθοδος του Κίμωνα;:rolleyes:

ds, μην αγχώνεσαι καλέ! Δεν κόβεται έτσι εύκολα το γάλα μετά από 8 μήνες! Δεν γράφεις πουθενά ότι η μικρή είναι ανήσυχη και δείχνει να μη βρίσκει γάλα! Απλά μάλλον τρώει πιο γρήγορα και αποτελεσματικά από παλιά κι εσύ νομίζεις ότι τρώει λίγο! Χαλάρωσε και κοίτα να το ευχαριστηθείς!:wink: Αν οι βρεγμένες πάνες είναι αρκετές, το βάρος της καλό, η διάθεσή της καλή τότε γιατί να ανησυχείς;

Τι καλό μαγείρεψαν σήμερα οι εγκυούλες μας;:mrgreen:

HXuSp2.pngaS46p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...