Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καλωσόρισμα νέων μελών στην ενότητα του Kafe au lait!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ds

ds 104 δημοσιεύσεις

• Elenikat

Elenikat 84 δημοσιεύσεις

• dooo

dooo 82 δημοσιεύσεις

• Λέγκω

Λέγκω 73 δημοσιεύσεις

Τζένη καλώς επιστρέψατε σπίτι σας! Περαστικά κι αγύριστα να'ναι!:) Φιλάκια πολλά στον Δημητράκη!

Αφροδίτη καλή αρχή με την ομοιοπαθητική και καλά αποτελέσματα με τις εξετάσεις!

Καλησπέρα!

Μμμ η μανιταρόσουπα καλή βγήκε. Ο Μικ την έφαγε πάντως... Και δεν πέθανε ακόμα.

Προσπαθούμε να δούμε πως λειτουργούν τα καλοριφέρ... έχουμε ένα θεμα...

Αφροδιτούλι μου νόμιζα ότι θα μου τόλεγες αν ήταν δικά σου τα ρούχα... Καλά εγώ βέβαια δεν διακρίνομαι για την ευστροφία μου (λόγω εγκυμοσύνης, ε, αλλιώς τί καταλάβατε;;;;)

Θέλω σινεμά και εγώ.

Θέλω να βάλω ένα τζιν. Οχι εγκυμοσύνης. Κανονικό χωρίς λάστιχα.

Ρόζι συγχαρητήρια για τον αποθηλασμό.

Λέγκω, όταν τον ακους να μετράει πιάνε μια απόχη καλού κακού.

Αλλά δεν θα αντιστεκόμουν στην βάφτιση του Θοδωρή. Ομολογώ θα ήταν διασκεδαστικη...

WLn5p2.png

Tzeνακι καλωςηρθατε στο σπιτάκι σας! Σιδερένιος ο Δημητράκης!!!!

Εγώ είμαι πολλλλλλλλλλλυυ φορτό ομως με το πεθέριξ, αμα με πιάσεις απο τη μύτη θα σκάσω....

Οπως ξερετε καποιες εχω ενα θεμα με την Ειρηνη η οποία καμια φορά πετάει πραγματα στα παιδάκια η τα "χτυπαει-παταει" στο κεφάλι...το οποιο θέμα είχε ξεπεραστει σχεδόν με τη μεθοδο της αδιαφορίας (οταν το εκανε σε παιχνιδια) γιατι πιο πολύ ηταν αντιδραση στο δικό μου το αγχος (δεν θελω να χτυπαει αλλα παιδακια τρελενομαι, αν και η στη παιδικη χαρα εχει φαει πολυ ξυλο και μαλλιοτραβηγμα η ιδια, καταλαβαινω οτι εως ενα βαθμο ολα το κανουν αλλα με αγχωνει ιδιαίτερα ντρεπομαι οταν συμβαινει...) ...

Ε ναι λοιπόν ηρθε η πεθερα και εγιναν μεσα σε μολις 2 μερες τα εξης...

Επεισόδιο 1. Χτυπαει η μικρη στο τραπεζι και πεφτει το κλασσικο "ελα να το κανουμε ντα που χτυπησε τη Ρηνουλα..." της λεω με ευγενικο τρόπο, όχι δεν το κανουμε ντα, το τραπεζι, η Ειρηνη πρεπει να ειναι πιο προσεκτικη κλπκλπκπ

Επεισοδιο 2. Και χοντραινει. Ομοίως καπου χτυπαει (εγω ημουν στο ντους ) "και λεει ντα ντα, πεσ κι εσυ ΝΤΑΑΑΑ ΝΤΑ!. πες το." Δηλαδή και να το μαθει να το λεει ετσι????

φωναζα παλι εγώ απο μεσα, ναι ναι δικιο συγγνωμη μου λεει.

Επεισόδιο 3 Μην το πειράζεις αυτό, ο παππούς(τον πατερουλη μου τον ερμο εννουσε!!!) ΔΕΡΝΕΙ! Της απαντησε αναλογα και ο πατερας μου να μην πολυλογώ.

και πριν λιγο... παει η μικρη να ανοιξει ενα συρταρι, Ειρηνη μη θα σε κανω ντα στον πωπό..... ΕΛΕΟΣ!!!! Και της λεω εχουμε πει δεν λεμε ετσι κλπ κλπ

απαντηση...ε καλα στον πωπό ειπα...τι? ουτε στον πωπό? Και μετα απο 2 δευτερολεπτα, με υφος τι μου λεει ρε παιδιααααασ

Ε τι να μην μαθει να βαραει, μονο θα το βαρανε και θα καθεται ανυμπορο δικό μας? !!!!!!@#32445234534%&^%&^%&*&^^&(&^_ να την πνιξω μου ερχεται....λες και μιλαμε για κανα ταγμα στρατιωτων στην πρωτη γραμμη.... της απαντησα κι εγώ αναλόγως αλλά πιο πολύ τα πηρα με τον Β. ο οποιος εβλεπε τηλεόραση και δεν εδωσε σημασια ενω το ειχα θιξει το θεμα και του ειχα πει να την βαλει στη θεση της...

Μιλάμε πολύ βλαχιά έτσι...

Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

ειμαι πολύ νευριασμένη, λες και το εκανε επιτηδες...

eNeap2.pngNziDp2.png

Διαφημίσεις

galat πόσο σε νιώθω!!!

Κι εμένα τέτοιες συμπεριφορές με βγάζουν από τα ρούχα μου.

Κι έχουμε κι εμείς ένα ζητηματάκι με το πως να διεκδικούμε πράγματα,

το οποίο το "δουλεύουμε" και είμαστε σε καλό...

Το επεισόδιο Νο 1 το έχω ζήσει κι εγώ!

Πώς τρελαίνομαι!!! Βέβαια έχω ξεκόψει από τα πεθερικά ακριβώς και για κάτι τέτοιους λόγους...

Πάντως με θεωρούν υπερβολική και ξερόλα!

Σήμερα έφαγα την τρελή ειρωνία από τον άντρα μου!

Κάτι έκανε ο Γιώργος, και του λέει ο Βασίλης "Μα καλά χαζός είσαι?"

Ξέρει πολύ καλά ότι δεν μου αρέσουν τέτοιες εκφράσεις,

τον κοιτάζω λοιπόν και του λέω

"την επόμενη φορά καλέ μου θα σου απαντήσει ανάλογα το παιδί"

και τι μου είπε!

"Άσε μας ρε Εύη με τις υπερβολές σου!

Που εμείς οι άλλοι δεν ξέρουμε να μιλήσουμε στο παιδί.

Σιγά μη γράψεις και κανένα βιβλίο..."

Προς το παρόν δεν είπα τίποτα γιατί ήταν η μητέρα μου μπροστά!

Αλλά αύριο που θα φύγει θα έχουμε μια πολύ μεγάλη κουβέντα!!!

Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

ειμαι πολύ νευριασμένη, λες και το εκανε επιτηδες...

Εδώ φούντωσα εγώ ρε κοπελιά, δεν θα φουντώσεις εσύ;;; Πότε είπαμε ότι φεύγει; Ω ρε μάνα μου τρεις μέρες το καλοκαίρι με τα δικά μου πεθερικά και κόντεψα να τους φάω το λαρύγγι... εσύ πως την παλεύεις τόσες μέρες ήθελα να ξερα!

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

κοίτα να δεις πώς σου γκρεμίζουν μέσα σε μια μέρα ότι με κόπο προσπαθείς να χτίσεις. Αχ βρε γαλατούλι, κάνε λίγο υπομονή. Θα μαλλιάσει η γλώσσα σου, αλλά τι άλλο μπορείς να κάνεις?

Α ξέρω τι μπορείς να κάνεις! να κάνει κάτι η γιαγιά, πχ να της πέσει κάτι στο πάτωμα (κάτι θα βρεις), και να λες στην Ειρήνη, "έλα να κάνουμε ντα τη γιαγιά που της πέφτουν τα πράγματα!" και φυσικά θα δείξεις ΕΣΥ πάνω στη γιαγιά πώς κάνουμε ντα :lol:

H βάφτιση του Σοζ θα είναι, όταν και αν γίνει, από τα must events της χρονιάς!! :D:D

Αφρο καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις.

Εγώ καλημέρα δεννννν είπα, γιατί?!??!?

μπονζουρ!!!!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια τι κάνετε? Εγώ δεν είμαι και στα καλύτερά μου! Με έχουν πιάσει τα ψυχολογικά μου και πολύ φοβάμαι ότι το δωμάτιο με θέα στο βουνό και με τα άσπρα ανθρωπάκια να σε περιποιούνται δε θα το γλιτώσω! Χτες δεν ήταν ο μικρούλης μου στα φόρτε του και δεν ήθελε να φάει τίποτα από όταν γύρισε από το σταθμό και η ηλίθια αγχωμένη όπως είμαι με το κιλό που έχασε, τον πίεσα να φάει λίγο γιαούρτι και το βράδυ ήπιε με τα χίλια ζόρια λίγο γάλα και καταξέρασε! :-(Πόσο ηλίθια μάνα είμαι? Νιώθω απίστευτες τύψεις και με έχει πιάσει τρομερή φοβία μην αρρωστήσει πάλι! Μιλάω κι εγώ, τι να πείτε κι εσείς Τζενούλα και Λεγκω που έχετε περάσει και τα πραγματικά δύσκολα στα νοσοκομείο! Ούφου, νομίζω ότι δεν αντέχω τίποτα! Εντάξει, εντάξει σταματάω εδώ τη διαδυκτιακή ψυχανάλυση!

Για να πάρω τα πάνω μου σκέφτομαι ότι είναι Παρασκευή, φεύγει κι αυτός ο παλιομήνας και ακόμα καλύτερα, έχω κανονίσει ένα prenatal spa για σήμερα, μήπως και πάρω τα πάνω μου! Για να δούμε αξίζει τον κόπο! Τόνιααααα πήραμε αναδρομικά μαθαίνω!

Μαρινάκι, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες!! απλά πρέπει να θυμάσαι ότι δεν ζορίζουμε για φαγητό, εκτός κι αν έχουμε υιοθετήσει Αιθιοπιάκι. Ένα κιλό πάνω, ένα κάτω, δεν είναι τίποτα.

Κάνε λίγο κουράγιο, άλλες 86 μέρες έμειναν!

Διαφημίσεις

125419oj4wb3q90x.gif

Εδώ φούντωσα εγώ ρε κοπελιά, δεν θα φουντώσεις εσύ;;; Πότε είπαμε ότι φεύγει; Ω ρε μάνα μου τρεις μέρες το καλοκαίρι με τα δικά μου πεθερικά και κόντεψα να τους φάω το λαρύγγι... εσύ πως την παλεύεις τόσες μέρες ήθελα να ξερα!

Για μένα αυτό είναι καθημερινότητα....galat,στο σπίτι μας κάθε μέρα γίνεται αυτό....ειδικά το τελευταίο.."να το βαράνε και να μην βαράει;" το έχω ακούσει χιλιάαααααααααααααααααδες φορές...........

Ο μικρός έχει γίνει πολύ νευρικός και όταν τσαντίζεται βαράει τα πάντα στο πέρασμά του..ακόμα και το κεφάλι του στον τοίχο....η γμν ανάγκη βλέπεις ......:evil:

Χμμμμ κι ο Γώγος τελευταία έχει γίνει κάπως επιθετικός και δαγκώνει! Μου το είπε και η δασκάλα στο σταθμό! Δε νομίζω ότι το έχει δει κάπου, αλλά είναι μάλλον ο τρόπος του να αντιδράει! Κι εγώ πάντως αισθάνομαι πολύ άσχημα και μόνο στην ιδέα να δαγκώσει άλλο παιδάκι!

Παρεπιμπτόντως, ψάχνω το παιδικό αντιγριπικό εμβόλιο και δεν το βρίσκω πουθενά! Εσείς το έχετε κάνει?

Χμμμμ κι ο Γώγος τελευταία έχει γίνει κάπως επιθετικός και δαγκώνει! Μου το είπε και η δασκάλα στο σταθμό! Δε νομίζω ότι το έχει δει κάπου, αλλά είναι μάλλον ο τρόπος του να αντιδράει! Κι εγώ πάντως αισθάνομαι πολύ άσχημα και μόνο στην ιδέα να δαγκώσει άλλο παιδάκι!

Παρεπιμπτόντως, ψάχνω το παιδικό αντιγριπικό εμβόλιο και δεν το βρίσκω πουθενά! Εσείς το έχετε κάνει?

Και ο δικός μου δαγκώνει συνέχεια και το βρίσκει αστείο...το υοθέτησε μαλλον απο το γεγονός,που όταν το πρωτόκανε εγώ πεταγόμουν στο ταβάνι και γέλαγε...

Θα κάνεις το εμβόλιο Μαρίνα;;;Της εποχιακής εννοω....στον μικρό δεν το έχουμε κάνει ακόμα...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

γαλατουλα ψυχραιμια θα φυγουν που θα παει ...αυτη την βλακεια με το ντα το κανει η μανα μου και βλεπεις την στεφανια να κανει ντα το πατωμα ,ντα το τραπεζι σαν χαζο και μενα μου τη δινει αυτο αλλα με γραφει και της ξαναλεει

((μαρινακι μου))) σου εχουν πεσει μαζεμενα υπομονη κοριτσακι

Καλημέρες!

Λοιπόν γκάλατακι και σε εμένα προσπαθούν απεγνωσμένα να της μάθουν να δερνει έπιπλα, σκούπες, καναπέδες, τραπεζάκια αλλά δεν τα καταφέρνουν χοχο

Μια μέρα την δάγκωσε ένα παιδάκι στο σταθμό και ο μπαμπάς της την ρώτησε ποιοοοοοοος; είπε αυτή ο Γιάννης και από τότε ο Μικ ντα και ντα ο Γιάννης και η Άννα το ψιλοχαιρόταν έλεγε και αυτή ντα (όλα αυτά διαδραματίζονται την εβδομάδα της μετακόμισης και ήμουν ανήμπορη να πάρω θέση...)ώσπου ανακάλυψα ότι την δάγκωσε ο Θανάσης και έβαλα κάτι γέλια, ευτυχως η Άννα δεν το ξανασκέφτηκε...

Το μόνο που κάνει είναι που και που να δαγκώνει τον μπαμπά της. Και δεδομένου ότι ειμαι τσαντισμένη μαζί του από χτες καλά του κάνει...

Πάντως γκάλατ καλά κάνεις και της εξηγείς να μην χτυπά κλπ, αλλά είναι της ηλικίας θα το ξεπεράσει και μόνη της κάποια στιγμή, άλλα παιδιά το έχουν λιγότερο και άλλα περισσότερο... Αυτό ισχύει και για σένα Μαρινάκι...

ντου τι φτιάχνεις;;;

Σήμερα θα πάω στον γυναικολόγο.... μετά από 2 μήνες, καιρός ήτανε...

WLn5p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα

Εγω ετοιμαζω πραματα μπας και καταφερουμε να φυγουμε το μεσημερι για να κοιμηθουν τα παιδια στο δρομο. Σιγα κ μην προλαβω...

Αφροδιτούλι μου νόμιζα ότι θα μου τόλεγες αν ήταν δικά σου τα ρούχα... Καλά εγώ βέβαια δεν διακρίνομαι για την ευστροφία μου (λόγω εγκυμοσύνης, ε, αλλιώς τί καταλάβατε;;;;)

Λέγκω, όταν τον ακους να μετράει πιάνε μια απόχη καλού κακού.

Αλλά δεν θα αντιστεκόμουν στην βάφτιση του Θοδωρή.

φυσικα κ ειχα σκοπο να στο πω. μεχρι εκει ομως.... Φυσικα καθε φορα το ξεχναγα!

οσο για την βαφτιση του θοδωρη, δε θελω να τη χασω με τιποτα, πλακα κάνετε???

Α, ειμαστε οικογενειακως με κοκκινα ματια! θυμαστε που ηταν καπως το ματι του αγγελου την προηγουμενη εβδομαδα? Ακομα δε περασε καλα, ειναι σαν τον Αυλωνιτη το παιδι, εγω ειμαι πρεζακι με κοκκινα ματια και τεραστιες σακουλες κ η Δαναη σαν να εφαγε μπουνια στο ενα ματι. Καθε μερα εχουμε μαρτυριο για να βαλουμε την αντιβιωση... ο ερως την εχει γλιτωσει προς το παρον.

διωξτε με

GwASp3.png

Φελίνι 2 μήνες??? Για πήγαινε να δεις πόσο είναι ο μπέμπαρος! Για μεγάλο τον κόβω!

Φέλια το αντιγριπικό θα τον κάνω στο μικρό μετά από συμβουλή και της παιδιάτρου μας αλλά και της παιδιάτρου του σταθμού. Βέβαια όλα αυτά προϋποθέτουν ότι θα το βρω πρώτα!;) Α, ναι ο γυναικολόγος λέει να το κάνω κι εγώ, αλλά προς το παρόν έχω πει στη φαρμακοποιό να μου κρατήσει ένα και συνεχώς το αναβάλω!

Πάω να κάνω καμιά δουλειά γιατί στο τέλος θα με απολύσουν και τα ξαναλέμε!

Μπονζουρ!!!

Τι κάνετε;;;Εγώ σήμερα είμαι σαν ζαβλακωμένη...Τάτη έχω κι εγώ γιατρό, το μεσημέρι, λες να συναντηθούμε;

Μαρίνα, μη σκας, να ξέρεις πάντως ότι το άγχος μας για το φαγητό το αντιλαμβάνονται αμέσως και αλλάζει πολύ τη συμπεριφορά τους...Εμένα πάντα τρώει περισσότερο όταν της λέω ''εγώ πάω να φάω, αν θες κι εσύ έλα...''

Γκαλατάκι, μουτς! Κουράγιο!

Σας φιλώ και την κάνω...

df306542d5.pngbb1d25814b.png

τι φτιάχνω καλέ?????

εγώ έπαθα τρελή φρίκη σε ένα πάρτυ που είχα πάει αρχές Οκτώβρη: ήταν το πάρτυ όπου τη Μαρίνα τη πήγε για πρώτη φορά κόψιμο (πώς μου είχε κόψει εκείνη τη μέρα και είχα κι άλλο βρακί της μαζί, ένας Θεός το ξέρει...συνήθως δε παίρνω βρακί, δεν κάνει ατυχήματα. Κακώς βέβαια, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σε πιάσει κόψιμο. Αυτό ισχύει για όλες μας, οπότε όλες μας να έχουμε ένα δεύτερο βρακί μαζί :lol: ) Να συνεχίσω ε? παραμιλώ λίγο? :D

Πού ήμουν? α ναι.

Λοιπόν, που λέτε, άφησα για 2 λεπτά από το οπτικό μου πεδίο τη Μαρίνα. Την άφησα όμως να παίζει με κάτι παιχνιδάκια πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού. Τη βλέπω μετά από 2 λεπτά, να τη πηγαίνει από το χερι (τη μαρίνα και ένα άλλο κοριτσάκι) ένα μεγαλύτερο κοριτσάκι προς το διάδρομο που ήταν τα υπνοδωμάτια. Λέω μέσα μου "α μάλλον θα πάνε να παίξουν στο υπνοδωμάτιο της εορτάζουσας"). Ακολουθώ κι εγώ από πίσω, γιατί ο διάδρομος ήταν σκοτεινός, να τους ανάψω το φως, και να ρίξω κι ένα βλέφαρο (τι μάνα θα ήμουν άλλωστε :P:P). Πλησιάζω κι ακούω το μεγαλύτερο κοριτσάκι - γύρω στα 4-5 έτη- να παίζει τη "μαμά" στη Μαρίνα. Να της λέει "να ζητήσει συγνώμη από το άλλο κοριτσάκι που το χτύπησε" (το άλλο κοριτσάκι πρέπει να ήταν λίίίγο μεγαλύτερο της Μαρίνας). Μιλάμε γύρισε το βλέφαρο ανάποδα, φωτίστηκε ο χώρος από το άσπρο γυαλιστερό του ματιού μου!!!

Με ήρεμο βέβαια τρόπο της είπα ότι "η Μαρίνα έχει μαμά να της πει ότι έκανε κάτι κακό, ΑΝ έκανε, και ότι θα έπρεπε να έρθει να με βρει κι όχι να πάρει το παιδί μου που είναι ΜΙΚΡΟ, ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ακόμα, από το χέρι και να το τραβολογάει στα σκοτάδια".

Μιλάμε συγκρατήθηκα να μη τη μπουφλίσω!!!

Δε πιστεύω ότι χτύπησε η Μαρίνα το άλλο παιδάκι, αλλά και να το έκανε σίγουρα θα ήταν χωρίς πρόθεση. Δε το έχει κάνει ποτέ άλλοτε όμως, γι'αυτό και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι με τις άδικες κατηγορίες.

Βέβαια μετά φύγαμε σχεδόν αμέσως, γιατί είχαμε καταχέσει τρεις φορές τη τουαλέτα (ευτυχώς μέσα στη λεκάνη :P:P ).

Ομολογώ ότι το όλο συμβάν με ταλάνιζε και την επόμενη μέρα, αλλά ο σύζυγος πιστεύει απλά ότι αντέδρασα λίγο υστερικά και δε θα έπρεπε να ασχολούμαι με το ότι ένα παιδάκι ήθελε να παίξει τη μαμά.

Βρε να τη παίξει, με άλλα παιδάκια όμως, όχι με το δικό μου :D

δε ξέρω αν καταλάβατε τιποτα, εγώ τα είπα και ξελάφρωσα.

Αν το ξαναδω αυτό το κοριτσάκι, δε θα του μείνει τρίχα στις κοτσίδες πάντως.

Καλημέρα!

Πωπω γκαλατ...τι κόλλημα η προηγούμενη γενιά με το ντα-ντα:evil:

ρε συ ντου...νταξ να τα βάζουμε με γονείς και πεθέριξ...το 5χρονο δεν είναι το ίδιο βρε κοπελιά...Βαλ' τα καλύτερα με τη μάνα του;)

Και ο Κωστής είναι σε φάση που δέρνει:-( μου το είπαν και απο το σταθμό. Το παλεύουμε όμως.

Σας προειδοποιώ πάντως ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ:mrgreen:

Ερώτηση: ο παιδίατρος μου είπε να δοκιμάσω και χορτόσουπα-κρεατοχορτόσουπα και παιδικό γιαουρτάκι μπας και φάει τίποτα η Σοφία. Δοκίμασα πατάτα-καρότο αλλά ΜΠΑ. Μπορώ να δοκιμάσω και κανονικό γιαούρτι ή όχι ακόμα?

KbCJp2.pngEYukp3.png

ρε συ ντου...νταξ να τα βάζουμε με γονείς και πεθέριξ...το 5χρονο δεν είναι το ίδιο βρε κοπελιά...Βαλ' τα καλύτερα με τη μάνα του;)

άσε, η μάνα του ήτο Ρωσσίδα, οποτε και να της εξηγούσα δε νομίζω ότι θα καταλάβαινε και πααααρα πολλά :lol:

με έθιξε εμμέσως παιδί μου το 5χρονο!!! κατίλαβες? έκανε η μύγα κ@λο κι έχεθε το κόσμο όλο :lol:

καλά νταξ δε πολυτρελάθηκα μετά, απλά εκείνη τη στιγμή φούντωσα, φούντωσα :lol: Η πρώτη φορά είναι δύσκολη.

Το έχω βάλει όμως στο μάτι το σκαζμενο. <εμότικον που τρίβει χέρια>

καλά οκ, σταματάω :D:D

Ερώτηση: ο παιδίατρος μου είπε να δοκιμάσω και χορτόσουπα-κρεατοχορτόσουπα και παιδικό γιαουρτάκι μπας και φάει τίποτα η Σοφία. Δοκίμασα πατάτα-καρότο αλλά ΜΠΑ. Μπορώ να δοκιμάσω και κανονικό γιαούρτι ή όχι ακόμα?

νομίζω ότι είναι λιγάκι νωρίς, πάντως όταν το επιχειρήσεις, να το επιχειρήσεις με κατσικίσιο.

Βάζεις λαδάκι/λεμονάκι στο πατατοκαρότο?

Καλημέρα!

Θέλετε εντυπώσεις από την Πατσούρου; Πήγα χτες!

Υποθέτω θέλετε:lol:

Είναι υπέροχος άνθρωπος, ήπιος, γλυκός και ευγενικός. Το ιατρείο της είναι σπίτι κανονικό, με καναπέδες, αίθουσα θηλασμού με κρεβάτι διπλό και κουνιστή πολυθρόνα και άπειρα μαξιλάρια θηλασμού!!!!!

Αλλά υπάρχει και ένα αρνητικό. Έχει πάρα πολύ κόσμο, περιμέναμε πάνω από μια ώρα να μας δει, ενώ είχαμε ραντεβού:(. Η μικρή εν τω μεταξύ νύσταξε και γκρίνιαζε.

Ελίζα η Πατσούρου λέει γιαούρτι από 10 μηνών, αλλά από 7 μηνών μπορείς να δώσεις μοσχάρι ή κοτόπουλο, ρύζι, όσπρια, και φυσικά φρούτα και λαχανικά, και βιολογικά δημητριακά με κεχρί ή ρύζι

jv42p3.png

DfUyp2.png

Αλλά υπάρχει και ένα αρνητικό. Έχει πάρα πολύ κόσμο, περιμέναμε πάνω από μια ώρα να μας δει, ενώ είχαμε ραντεβού:(. Η μικρή εν τω μεταξύ νύσταξε και γκρίνιαζε.

επειδή και η γυναικολόγος μου και ο ενδοκρινολόγος μου είναι στο ίδιο στυλ, κάνω το εξής κόλπο: κλείνω πάντα το πρώτο ή το δεύτερο ραντεβού. Κανονίζω πότε περίπου θέλω και παίρνω τηλέφωνο σχετικά νωρίς.

Έτσι όλοι είμαστε ευτυχισμένοι και προπάντων η μαρίνα που δε χρειάζεται να περιμένει πολύ ;)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...