Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καλωσόρισμα νέων μελών στην ενότητα του Kafe au lait!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ds

ds 104 δημοσιεύσεις

• Elenikat

Elenikat 84 δημοσιεύσεις

• dooo

dooo 82 δημοσιεύσεις

• Λέγκω

Λέγκω 73 δημοσιεύσεις

Χρόνια Πολά στη Νεφέλη! Να τη χαίρεστε.. Χλοίτσα και η Νεφελίτσα γιορτάζει?

Παλλαντίν, ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Θα σε ενημερώσω τι θα κάνουμε τελικά!

Πήγαμε ωραία βόλτα το πρωί κα μετά για φαί.

Καλησπέρα Ντιεσάκι Χρόνια Πολλά στη Νεφελίτσα σας!! Τι είναι σήμερα? :oops:

Eμείς σας ευχαριστούμε για τα χρόνια πολλά, οι ευχές είναι πάντα ευπρόσδεκτες, αλλά γιορτάζουμε της αναλήψεως! :D

Σήμερα έφτιαξα κάτι πολύ ωραία μπισκοτάκια με μπανάνα και σταφίδες! Αφροσιτάκι, στην επόμενη συνάντηση θα σου φέρω!! Δεν έχουν καθόλου ζάχαρη, αυγά και γαλακτοκομικά.

Οποια θέλει συνταγή, να μου πει.

Για πείτε μου λε κορίτσια, εσείς οι εγκυούλες πρήζεστε? Η κοιλιά μου είναι τούμπανο!! Το πρωί ξυπνάω 3 μηνών, και μέχρι το βράδυ έχω γίνει 6!! :lol: Eντάξει βέβαια, έφαγα κάτι πολύ βαριές μελιτζάνες, αλλά τόσο πολύ πιά??

Διαφημίσεις

Και άλλες φωτο

http://s247.photobucket.com/albums/gg156/felinidoc/House%20Warming/

Αλλά πείτε μου φαίνονται;;;;

Χλόη, εμενα η κοιλιά μου πρωί βράδυ είναι τεράστια...

Και εσύ υπερβάλλεις, δεν φαίνεσαι καθόλου...

WLn5p2.png

Φελίνι, είσαι και κάτι βδομάδες παραπάνω από μένα :lol:

Όμως δεν υπερβάλλω λε Φελινάκι! Αισθάνομαι σαν να έχω καταπιεί ένα τεράστιο μπαλόνι. Δε μπορώ να αναπνεύσω!! Δεν είναι το πως δείχνω, αλλά πως νιώθω. Το πάθαινα και στη Νεφέλη αυτό, αλλά όχι τόσο πολύ.

Κοίτα αυτή η εγκυμοσύνη μου φάνηκε πιο δύσκολη εμένα, ίσως γιατί έχουμε και ένα παιδί να φροντίζουμε κλπ και γενικά μου φάνηκε ότι βάρυνα γρήγορα κλπ. Στην Άννα θυμάμαι είχα τραβήξει ζόρι μόνο τις τελευτάιες μέρες...

WLn5p2.png

Κοίτα αυτή η εγκυμοσύνη μου φάνηκε πιο δύσκολη εμένα, ίσως γιατί έχουμε και ένα παιδί να φροντίζουμε κλπ και γενικά μου φάνηκε ότι βάρυνα γρήγορα κλπ. Στην Άννα θυμάμαι είχα τραβήξει ζόρι μόνο τις τελευτάιες μέρες...

Ακριβώς έτσι και σε μένα!

Άσε που πιστεύω ότι θα το γεννήσω νωρίς αυτό το παιδί!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!!Πολύ όμορφες οι φωτό Φελίνι!Και πολύ όμορφο το σπίτι.Φαίνεται τεράστιο!!!!Καλορίζικο,να στε καλά να το χαίρεστε κάθε ώρα και στιγμή.Δε μου λες κιόλας,από πού κρατά η σκούφια σου???Είμαστε συνεπώνυμες (το είδα στο φατσοβιβλίο της Αφροδίτης),λέω μήπως βγούμε τίποτα ξαδερφάκια!!!!:lol::lol::lol::lol:

Ds,να το χαίρεσαι το Νεφελάκι σου!!!Πολλά φιλάκια να της δώσεις στα στρουμπουλομαγουλάκια!!!!!

Χλόη,εγώ θέλω συνταγή!!!Όλο λέω να αρχίσω δίαιτα και όλο δεν μπορώ.Το μυαλό θέλει,αλλά το στόμα αρνείται..πού θα πάει αυτό το χάλι?????

Πώς περάσατε σήμερα???Κατεβήκατε τελικά στην παρέλαση???

Πολλά φιλάκια σε όλους,μαμάδες και ζουζούνια!!!!!

I love mummy's milk!

squsqusvi20080821_-8_Konstantinoulis+is.png

oaNOp3.png

Ακριβώς έτσι και σε μένα!

Άσε που πιστεύω ότι θα το γεννήσω νωρίς αυτό το παιδί!

Ax Ευάκι, εγώ νομίζω ότι όπου ναναι...

Και δεν θέλω είναι ακόμα νωρίς... Ελπίζω να είναι μόνο η φαντασία μου, τουλάχιστον 15 μέρες ακόμα να αντέξουμε...

WLn5p2.png

Εγώ Τατιάνα μου θέλω να φτάσω τουλάχιστον στην 38η εβδομάδα...

Ωστόσο έχω ένα πρόγραμμα άστα να πάνε...

Πηγαινοέρχομαι καθημερινά στη Νάουσα εδώ και 10 μέρες και θα το κάνω για τουλάχιστον άλλες 15-20 (φεύγω στις 5:30 το πρωί και απιστρέφω στις 5:00 το απόγευμα) μετά με τον μικρό, να ετοιμάσω φαγητό για την επόμενη μέρα, να τακτοποιήσω τα επιφανειακα.

Δεν κάθομαι καθόλου! Ούτε τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες!!!

Διαφημίσεις

dsάκι να χαίρεσαι τη Νεφελίτσα! Χρόνια της Πολλά!!!:)

Χρόνια Πολά στη Νεφέλη! Να τη χαίρεστε..

ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες σας!!! ειστε ολες καταπληκτικες και πολυυυυυυυυυυυ γλυκες!!!!!!:D:D

Καλησπέρα Ντιεσάκι Χρόνια Πολλά στη Νεφελίτσα σας!! Τι είναι σήμερα? :oops:

Eμείς σας ευχαριστούμε για τα χρόνια πολλά, οι ευχές είναι πάντα ευπρόσδεκτες, αλλά γιορτάζουμε της αναλήψεως! :D

thx χλοη!!!

λοιπον σημερα ειναι μια απο τις πολλες γιορτες της Παναγιας οπως μας ειπε και ο παπας που βαφτισε τη μικρη.

επισης μας ειπε πως το "Νεφελη" δεν γιορταζει της Αναληψεως οπως νομιζα και εγω αλλα της Παναγιας, γιατι η Παναγια ειναι η Νεφελη των ουρανων!

μας προτεινε ως καλυτερη ημερομηνια για το συγκεκριμενο ονομα τη χθεσινη, αλλα και οποιαδηποτε αλλη γιορτη της Παναγιας ειναι οκ.

στην αρχη δεν ξεραμε τι να κανουμε και δεν μπορουσαμε να αποφασισουμε ποτε τελικα να τη γιορταζουμε, αλλα μας το ειπε και αλλος παπας πριν απο λιγες μερες...

Φυσικα δε στο λεω για να σε πεισω ή οτιδηποτε αλλο, αξαλλου και εγω της Αναληψεως ειχα σκοπο να τη γιορταζω;) , απλα λεω αυτα που μαθαινω :);)

Και άλλες φωτο

http://s247.photobucket.com/albums/gg156/felinidoc/House%20Warming/

Αλλά πείτε μου φαίνονται;;;;

αυτες οι photos ειναι πιο καλες και τα ζουζουνια φαινονται καλυτερα....:D:D:D

Ds,να το χαίρεσαι το Νεφελάκι σου!!!Πολλά φιλάκια να της δώσεις στα στρουμπουλομαγουλάκια!!!!!

Όλο λέω να αρχίσω δίαιτα και όλο δεν μπορώ.Το μυαλό θέλει,αλλά το στόμα αρνείται..πού θα πάει αυτό το χάλι?????

thx!!!!!:D

και εγω λεω να την παρω τη ριμαδοαποφαση και μαλλον ειμαι πολυ κοντα στο μεγαλο βημα γιατι και εγω αισθανομαι πως δεν παει αλλο....:-(;)

καλο κουραγιο μας.....;)

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Καλημέρα!! Ο Μάνος σήμερα ξύπνησε στις 5... μάλλον ήθελε να χαιρετίσει τη γιαγιά που έφυγε στις 6 για Αθήνα.. Φανταστείτε εικόνα στις 5:30 να τον σηκωνω άρον άρον από την γουρούνα που ήταν έτοιμος να αρχίσει τις βόλτες στο σπίτι!!

5Aqjp3.png

Δε μου λες κιόλας,από πού κρατά η σκούφια σου???Είμαστε συνεπώνυμες (το είδα στο φατσοβιβλίο της Αφροδίτης),λέω μήπως βγούμε τίποτα ξαδερφάκια!!!!

Λες βρε;;; :lol::lol::lol:

Να σου πω ο παππούς μου (εξού και το επώνυμο) ήταν πόντιος από την Τραπεζούντα. Στην Πάτρα όμως δεν έχω συγγενείς... Καλά δεν είναι και το σπάνιο επώνυμο...

Εγώ Τατιάνα μου θέλω να φτάσω τουλάχιστον στην 38η εβδομάδα...

Ωστόσο έχω ένα πρόγραμμα άστα να πάνε...

Μμμμ κοίτα εγώ ζορίστικα λίγο με την μετακόμιση αλλά τότε ήμουν καλά, τώρα τις τελευταίες μέρες έχω κάτι ενοχλήσεις. Την Παρασκευή έχω γιατρό οπότε είδωμεν τί θα μου πει. Και εγώ θέλω να φτάσω την 38η, με την Άννα έφτασα την 40η αλλά δεν μας βλέπω μέχρι τόσο...

Καλημέρα!! Ο Μάνος σήμερα ξύπνησε στις 5... μάλλον ήθελε να χαιρετίσει τη γιαγιά που έφυγε στις 6 για Αθήνα.. Φανταστείτε εικόνα στις 5:30 να τον σηκωνω άρον άρον από την γουρούνα που ήταν έτοιμος να αρχίσει τις βόλτες στο σπίτι!!

Αχ βρε Ρόζι... και η Άννα πάντως σήμερα ήταν πρωινή, ευτυχώς την πήρε ο Μικ λίγο στο σαλόνι γιατί εγώ είχα τεζάρει....

ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες σας!!! ειστε ολες καταπληκτικες και πολυυυυυυυυυυυ γλυκες!!!!!!:D:D

Ολοι σου ευχήθηκαν εκτός από εμένα που ως γνωστόν είμαι λίγο γκάου

ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!:-D

Νεστινγκ Απντειτ: Σήμερα μανιταρόσουπα και ομελέτα... Όποιος θέλει ας έρθει για φαγητό....:mrgreen:

WLn5p2.png

Καλημέρα!

ds, να χαίρεσαι τη Νεφέλη σου!

Φελίνι, σούπερ οι φωτογραφίες!:P

Πως τα περάσατε εχθές?

Εμείς βγήκαμε το μεσημέρι για φαγητό. Πολύ καιρό είχαμε...

Συναντήσαμε και τυχαια στο δρόμο την Daf-oικογένεια. Είμαστε γειτόνισσες!:D Η μικρή Ερατώ ήταν πανευτυχής στο μει-ται στην αγκαλιά του μπαμπά της.

Μυρτούλι και Μάρλε, μην απογοητεύεστε με τις πάνες. Δεν τα πήρα και τα χρόνια τα παιδάκια σας. Ακόμα μικρουλάκια είναι!

Έχω να δηλώσω ότι η Μαρίνα της dooo, η Νεφέλη της Χλόης και δεν θυμάμαι ποια άλλα είναι εξαιρέσεις!!!

Τα περισσότερα παιδιά βγάζουν την πάνα πιο κοντά στα 3 όχι στα 2. Coolάρετε. Αφήστε τα παιδιά ήσυχα και ξαναπροσπαθήστε την άνοιξη:wink:

(κι εγώ την ίδια απογοήτευση είχα φάει περυσι με τον Κωστή)

Σήμερα έφτιαξα κάτι πολύ ωραία μπισκοτάκια με μπανάνα και σταφίδες! Αφροσιτάκι, στην επόμενη συνάντηση θα σου φέρω!! Δεν έχουν καθόλου ζάχαρη, αυγά και γαλακτοκομικά.

Οποια θέλει συνταγή, να μου πει.

Για πείτε μου λε κορίτσια, εσείς οι εγκυούλες πρήζεστε? Η κοιλιά μου είναι τούμπανο!! Το πρωί ξυπνάω 3 μηνών, και μέχρι το βράδυ έχω γίνει 6!! :lol: Eντάξει βέβαια, έφαγα κάτι πολύ βαριές μελιτζάνες, αλλά τόσο πολύ πιά??

Συνταγή πληζ!!

Χλόη υπομονή, σύντομα θα είσαι πρωί-βράδυ 6 μηνών:mrgreen: Κι εγώ ακριβώς έτσι αισθανόμουνα στη 2η εγκυμοσύνη στην αρχή.

KbCJp2.pngEYukp3.png

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

Γυρισαμε κ εμεις επιτελους σπιτι μας! Ο Μητσακος ειναι μια χαρα , πολυ ταλαιπωρημενος βεβαια αλλα τελος καλο ολα καλα! Λιγο χεσμενος ειναι ακομα αλλα θα το ξεπερασει!

Σας ευχαριστω ολες σας για τις ευχες! Μακαρι να μην συμβει σε κανενα μωρακι αυτο που περασαμε αυτες τις μερες με τον Μητσακο μας.

Φιλιαα

eNortjK1UrIwNrMwVrIGXDAS2gKo16.png[/

Δε μου λείπει κάτι και η περιγραφή που είχες κάνει προχθές δε μου θυμίζει τίποτα κιόλας.

Μιας και δεν εμφανίστηκε κανείς να τα ζητάει ειπες να μας πάρεις μια-μια?

KbCJp2.pngEYukp3.png

Kαλημέρα και από μένα!

ds, να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου. Πολύχρονη και γερή!

Τζένη, χρόνια σας πολλά και πάλι - γρήγορα να αναρρώσει και όπως ακριβώς το λές: κανένα μωράκι να μην περνάει τέτοια.

Καλημέρα σας και καλά να περάσετε και σήμερα (δυο μερούλες μόνο για το Σαββατοκύριακο!)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...