Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καλωσόρισμα νέων μελών στην ενότητα του Kafe au lait!

Recommended Posts

Καλημέρα...

Ξέρει καμιά αν βγήκε ο Μητσάκος από το νοσοκομείο;;;;

Βασούλι, από σένα εξαρτάται, αν θες να συνεχίσεις το θηλασμό ή όχι...Μην το κάνεις με το ζόρι πάντως!

Ελίζα, ελπίζω να σε δούμε!

Ελένη παρόλο που κι εγώ θέλω να σε δω θα σε συμβούλευα να ακούς το Χαβιέ και να μη φέρνεις την τσουλουφίτσα ακόμα σε κόσμο...Εδώ γίνεται τις μουρλής με τις ιώσεις, σε κάθε συνάντηση εκτός από το γνωστό μπουφέ (βλ. ξεκοίλισαμα) έχουμε αραδιασμένες και όλες τις εκδοχές των ιώσεων, από δω λαρυγγιτιδα, από κει λίγος βήχας, κατι τις σε γαστρεντερίτιδα, απλή μυξούλα συμπαθητική, διαλέχτε, διαλέχτε!!!!

Πάντως πρέπει να σου δώσω και το δωράκι της τσουλουφίτσας σε λίγο δε θα της κάνει!!!

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ds

ds 104 δημοσιεύσεις

• Elenikat

Elenikat 84 δημοσιεύσεις

• dooo

dooo 82 δημοσιεύσεις

• Λέγκω

Λέγκω 73 δημοσιεύσεις

ds μην αγχωνεσαι με τις στερεες η δικη μου εφαγε μετα τους 11 μηνες

μεχρι τοτε ΜΟΝΟ θηλαζε τιποτα ΑΛΛΟ

λογικο ειναι μετα τον 8 μενουν στασιμα στο βαρος για αρκετους μηνες

το ξερω αλλα εμεις ειμαστε στα ορια του φυσιολογικου βαρους, λογω του οτι στην αρχη ειχαμε ενα προβλημα επειδη χρησιμοποιουσα ψευδοθηλες, μετα αρχισε να παιρνει πολυ οποτε κερδισαμε το χαμενο χρονο αλλα αν μου μεινει πολυ καιρο στασιμη θα πεσουμε παλι κατω απο το φυσιολογικο!!!:(:(:(

για αυτο αγχωνομαι....:?:|

επισης ειναι απο τα παιδια που αμα δεν της προσφερω εγω το στηθος δεν προκειται να κλαψει για να φαει...εννοειται πως της προσφερω συνεχεια, δεν την αφηνω πανω απο μια ωρα χωρις να τη βαλω στο στηθος(φυσικα δεν τρωει παντα ή καποιες φορες τρωει λιγο).

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Ds παίρνετε κοριτσάκι μου και 50γρ. την εβδομάδα και στενοχωριέσαι?Νομίζω ότι στη φάση που είστε καλά είναι! Εξάλλου μπορεί την άλλη εβδομάδα να βάλετε πολύ περισσότερο!

Ελίζα ελπίζω να μην ξανακάνει εμετό ο μικρούλης :?. Εγώ ήμουν σίγουρη ότι τη γαστρεντερίτιδα δεν τη γλιτώναμε αφού παρακυκλοφορεί τελευταία στους σταθμούς και όντως την τσιμπήσαμε! Σιγά και μην την αφήναμε!

Τελικά μίλησε καμία με τη Τζενούλα? Ελπίζω να έχουν βγει!

Παρεπιμπτόντως αγοράσαμε πρώτη φορά ρυζάλευρο με βανίλια γιατί ο Γιώργος τώρα με τη διάρροια που δοκίμασα μετά από μήνες τη βιολογική ρυζάλευρο δεν την ήθελε με τίποτα ! Καλέ αυτό είναι τιγκαρισμένο στη ζάχαρη! Ακόμα κι εγώ που είμαι η σούπερ γλυκατζού λίγωσα μετά από λίγες κουταλιές! Ευτυχώς ο Γωγούλης 5-6 κουταλιές και αηδίασε! Τα φρουτάκια του τα τσάκισε όμως το πρωί!

Καλημέρα!

Έχω το παπαγαλάκι στον ώμο και κάνω βόλτες...

Έλπίζω να είμαι μόνο εγώ ξύπνια...

Φιλάκια! Μασούλησα και 2 χλοομπισοτάκια!

ax βρε ελενη, που να ξερω οτι εισαι εδω να ερθω να πιουμε ποτακι... :-) Επειδη κοιμηθηκε νωρις ο μικρος ξυπνησε 3.30 με κεφια! τουλαχιστον δεν γκρινιαζε.

Κι εγώ ξυπνητή ήμουν εκείνη την ώρα!!

Ακριβώς τα ίδια με την Αφροδίτη.

Έκλεισα ραντεβού με την Πατσούρου την Πέμπτη το πρωί.:D

Με τον θηλασμό έχουμε κάποιο προβληματάκι:( Βασικά με την παραγωγή μου. Συμβαίνει ένα από τα τρία

1. Περνάμε τρελό αλμα ανάπτυξης

2. Δεν χορταίνει πλέον μόνο με γάλα

3. Οι ψευδοθηλές έχουν μειώσει την παραγωγή μου.

Βασικά μπορεί να παίζει και συνδιασμός. Τρώει λίγο και αφήνει το στήθος κλαίγοντας. Δοκίμασα ύστερα από 10 φορές που το αφησε να βγάλω την ψευδοθηλή, και το άρπαξε και έφαγε μια χαρά:shock::shock::shock:

Να δω ήταν τυχαίο, ή θα το ξανακάνει;

jv42p3.png

DfUyp2.png

αυτο ειναι το θεμα οτι δεν τα τρωει θα επιμεινω βεβαια σιγα σιγα να τα συνηθισει αλλα η απορια μου ειναι να το κοψω το φρεσκο ή αν μαθει να τρωει τετοια θα ειναι οκ?

βλέποντας και κάνοντας. Δεν ξέρω κι αν κάνει να το αραιώνεις το γάλα σε αυτήν την ηλικία που είναι η Στεφανία....

Τελευταία φορά που μίλησα με τη Τζένη, μου είχε πει ότι θα τη φάει όλη τη βδομάδα μέσα ο Μητσάκος...Από Δευτέρα θα δουν αν θα βγει.

Διαφημίσεις

Βασικά μπορεί να παίζει και συνδιασμός. Τρώει λίγο και αφήνει το στήθος κλαίγοντας. Δοκίμασα ύστερα από 10 φορές που το αφησε να βγάλω την ψευδοθηλή, και το άρπαξε και έφαγε μια χαρά:shock::shock::shock:

να προσπαθείς κάθε φορά να βγάλεις τη ψευδοθηλή!! δεν νομίζω ότι ήταν τυχαίο. Άλλωστε το στοματάκι της Σοφί μεγαλώνει και τώρα μπορεί να θηλάζει πιο αποτελεσματικά!

Βρε, μήπως προσπαθεί να σου πει ότι βαρέθηκε την πλαστικούρα και θέλει το real thing:p Μακάρι!

Ξέχασα να σας πω ότι εγώ το βράδυ κοιμήθηκα:) δλδ

Ξάπλωσα 1 παρα

1 και κάτι ξύπνησε η Σοφία και θ'ήλασε, μέχρι να τελειώσει ξύπνησε και ο Κωστής και κούρνιασε δίπλα μου

κατά τις 3 ξαναξύπνησε ο Κωστής με πυρετο, έδωσα ντεπόν και τον πήρα στο κρεβάτι μου

στις 3.30-4.00 η Σοφία θήλασε

στις 6.30 πάλι

και σηκωθήκαμε 8.30

Χόρτασα ύπνο βρε παιδί μου:mrgreen::mrgreen:

KbCJp2.pngEYukp3.png

Γειά σας κοριτσάρες!

Πες το βρε Ελένη μου ... τελικά δεν είμαι εξωγίηνη!!!:lol:

Καθόλου εξωγήινη! Εγώ να δεις τι παθαίνω. Εντάξει εγώ πονάω κιόλας, αλλά δεν είναι μόνο ο πόνος. Είναι ένα περίεργο συναίσθημα, σαν να νιώθω τα πάντα 10 φορές πιό έντονα. Το βράδυ που θηλάζει πολλή ώρα μέχρί να κοιμηθεί, θέλω να φάω τα χείλια μου. Δαγκώνομαι μέχρι να τελειώσει, γιατί αν τη σταματήσω μετά ξαγρυαπνάει.

Όμως δε θέλω να αποθηλάσω. Στη σκέψη αυτή με πιάνει κατάθλιψη. Απλά εκείνη τη στιγμή δεν το αντέχω. Μετά που την παίρνει ο ύπνος, χαίρομαι που αποκοιμήθηκε στο στήθος μου.

Υπομονή! Σε λίγους μήνους θα θηλάζουμε πάλι χωρίς πόνο κι ενοχλήσεις! :D

Δε θα'χει καλό καιρό το Σαββατοκύριακο?? Ωχ! Ο σύζυξ δε θέλει να πηγαίνει πουθενά με κακοκαιρία. Να δω πως θα τον καταφέρω να με φέρει. :(

Afrodite σιτάρι σίκαλη και τέτοια τρως?

Πάω να προσπαθήσω να κοιμήσω τη μπουμπού.

Μπράβο Παλλαντίν! Είδες τελικά μήπως αυτό ήθελε το κορίτσι?

Μπράβο και για την Πατσούρου...

Ελίζα ζηλεύω! Είδες κανένα όνειρο μήπως?

Χλόη μου ματς! Και στη Νεφέλη!

Διαφημίσεις

Έκλεισα ραντεβού με την Πατσούρου την Πέμπτη το πρωί.:D

συγχαρητηρια!!!!!:):):) (ζηλευω!!!;):D)

Τελευταία φορά που μίλησα με τη Τζένη, μου είχε πει ότι θα τη φάει όλη τη βδομάδα μέσα ο Μητσάκος...Από Δευτέρα θα δουν αν θα βγει.

τοσες μερες???:( κριμα μωρε....!!!

τελος παντων με το καλο οταν βγει ο μικρουλης να πανε ολα καλα!!

ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΕΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΨΕΥΔΟΘΗΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

όπως καταλάβατε θα σας κρατώ ενήμερες

μπραβο!!!!

τα εχω περασει και εγω και ξερω.....;););)

εγω με το που σταματησα τις ψευδοθηλες ειδα αμεσως αυξηση στο γαλα!!!

καλη συνεχεια!!!!! και παλι μπραβο σας!!!!!!!:):)

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

μπραβο!!!!

τα εχω περασει και εγω και ξερω.....;););)

εγω με το που σταματησα τις ψευδοθηλες ειδα αμεσως αυξηση στο γαλα!!!

καλη συνεχεια!!!!! και παλι μπραβο σας!!!!!!!:):)

ευχαριστώ πολύ! δεν ήξερα ότι κι εσύ έχεις χρησιμοποιήσει ψευδοθηλές!

Είδες αύξηση, ε; Άρα δεν είναι ιδέα μου ότι κάτι δεν πάει καλά.

Επίσης, οι θηλές σου πόνεσαν όταν τις έκοψες; Λέτε να πάρω καμιά purelan για ώρα ανάγκης;

Κάτι που με προβληματίζει είναι ότι το μωρό κάνει πολύ συχνά γεύματα, πολύ μικρής διάρκειας (δηλ. τρώει καθε 1 ώρα για 3-5 λεπτά)

jv42p3.png

DfUyp2.png

ευχαριστώ πολύ! δεν ήξερα ότι κι εσύ έχεις χρησιμοποιήσει ψευδοθηλές!

Είδες αύξηση, ε; Άρα δεν είναι ιδέα μου ότι κάτι δεν πάει καλά.

Επίσης, οι θηλές σου πόνεσαν όταν τις έκοψες; Λέτε να πάρω καμιά purelan για ώρα ανάγκης;

Κάτι που με προβληματίζει είναι ότι το μωρό κάνει πολύ συχνά γεύματα, πολύ μικρής διάρκειας (δηλ. τρώει καθε 1 ώρα για 3-5 λεπτά)

χρησιμοποιουσα μεχρι 4 μηνων και ειχαμε και προβλημα στο βαρος, οπως ειπα και πιο πανω, οταν τις εκοψα την πρωτη εβδομαδα πηραμε 200gr.

απο τη τριτη εβδομαδα και μετα ειχα νοικιασει και το symphony ωστε να εχω και αλλη αυξηση για καλο και για κακο...οποτε δε φταιει μονο το οτι εκοψα τις ψευδοθηλες για την περαιτερω αυξηση.

ομως τις πρωτες δυο εβδομαδες (χωρις το θηλαστρο) ειδα μεγαλη διαφορα!!

δε με πονεσε ποτε μετα το στηθος μου, περα απο ελαχιστες φορες που νομιζω πως ειναι και φυσιολογικο!!! (ολα καλα, μην ανησυχεις!!!!;):D)

δεν εβαλα ποτε κρεμα αλλα την ειχα για καλο και για κακο...;)

για το χρονο των γευματων δεν ειμαι η καταλληλη να σου απαντησει γιατι εγω μεχρι και σημερα τη βαζω στο στηθος σχεδον ανα μια ωρα....

εκτος απο το βραδυ που κοιμαται σχετικα καλα!!:D

οτι αλλο θες, αν μπορω να βοηθησω...ευχαριστως!!!!:D

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Κοριτσάκια,τί κάνετε?????Εμείς μια χαρά,μπορώ να πω,στη δουλειά ήταν πολύ χαλαρά,μάλλον ήταν η εβδομάδα υποδοχής για να με καλοϋποδεχτούν μην τυχόν και την 'ξανακάνω' σύντομα!!!:-D:grin::-DΟ Κων/νος έχει αλλάξει προς το πολύ καλύτερο,είναι ήρεμος,κοιμάται αρκετά καλά το βράδυ,κάνει χαρούλες όταν γυρίζω από τη δουλειά...Περίμενε να φύγω για να 'στρώσει', τί να πω....

Βασούλι,έρχεστε Πάτρα και έχει έρθει ο κόσμος τα πάνω κάτω.Βροχή,αέρας,κακό...να προσέχετε πολύ στο δρόμο και αν βρεις λίγο χρόνο πάρε κανα τηλ.μήπως μπορούμε κ μεις για να βρεθούμε.

Αλλάξαμε και παιδίατρο,σήμερα πήγαμε πρώτη επίσκεψη, καλή μου φάνηκε,τουλάχιστον καλύτερη από την προηγούμενη..οψόμεθα...

Σας καληνυχτίζω για την ώρα και μάλλον για τα καλά για απόψε,πάω να δω λίγο τιβι χωρίς άγχος πρωινού ξυπνήματος!!!

I love mummy's milk!

squsqusvi20080821_-8_Konstantinoulis+is.png

oaNOp3.png

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ.ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΩΓΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 5 ΜΗΝΩΝ ΤΟ"ΜΠΟΥΚΙ " ΜΟΥ,ΕΤΣΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ:P:p:pΘΕΛΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΩ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΩ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ...ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΙ ΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ??;);)

Καλημέρα!!! Για μια ακόμα φορά ο καιρός μυρίζεται τα σκ για τα κορδελάκια του, ε?

Χθες πηγα μετά από παααααααααααααααααααααααααααρα πολύ καιρό σινεμά. Είδαμε το ψυχή βαθιά, εξαιρετική δουλειά να το δείτε. Αλλά είναι λίγο ψυχοπλακωτικό...εγώ εκλαψα 3 φορες και με κοροιδευε και ο Β.! Σημερα λέω να κουρευτώ, μεγαλεπίβολα σχέδια!!!!(εχω και 1 χρόνο να παω...)

eNeap2.pngNziDp2.png

Καλημέρα, καλημέρα!!!! τι έγινε κοιμάστε ακόμη;:P

καλώς ήρθατε οι καινούριες στο καφέ!

εγώ πάντως κοιμάμαι ακόμη, το μάτι δε λέει να ανοίξει και έχω έναν ψιλοπονοκέφαλο που με περιτριγυρίζει.... εμ τι να σου κάνει και το έρμο το κεφάλι έπειτα από μια βραδιά στον Λε-Πα ...... ναι κορίτσια, ντρέπομαι που το λέω (γι'αυτό και ο πρόλογος) :oops: αλλά ψες το βράδυ ξενυχτούσα με γυναικεία παρέα στο Καν-Καν :oops::| Ας όψονται αυτά τα μπάτσελορ πως τα λένε:-P:lol: Πάντως πολύ γέλασα:lol::lol:

Κατά τ'άλλα στο σπίτι ζούμε ένα δράμα.... :roll: μου φαίνεται ότι μεγαλώνω 2 παιδιά και το ένα μάλιστα (το μεγαλύτερο) μιλάει άλλη γλώσσα και δεν μπορώ να το διαπαιδαγωγήσω καθόλου.....:? Και λέω φυσικά για τον τρομερό σύζυγο που δεν θέλει να ακούει τον Ιάσονα να γκρινιάζει, να στενοχωριέται ΚΑ-ΘΟ-ΛΟΥ και αυτό σημαίνει ότι κάνουμε ότι θέλει ο Ιάσονας.....:?:???: ή μάλλον ο Ιάσονας κάνει ό,τι θέλει τον Μ. και εγώ με τον Μ. στήνουμε ομηρικούς καυγάδες..... Έχουμε συζητήσει ένα εκατομμύριο φορές πως πρέπει να έχουμε μια κοινή γραμμή αυτός εκεί δεν θέλει να στενοχωριέται ο μικρός και θέλει την ησυχία του όταν είναι σπίτι, δηλαδή να μην ακούει γκρίνιες κλπ κλπ...... είναι δυνατόν;;;; δεν ξέρω τι να κάνω:roll:

Κατά τ'άλλα στο σπίτι ζούμε ένα δράμα.... :roll: μου φαίνεται ότι μεγαλώνω 2 παιδιά και το ένα μάλιστα (το μεγαλύτερο) μιλάει άλλη γλώσσα και δεν μπορώ να το διαπαιδαγωγήσω καθόλου.....:? Και λέω φυσικά για τον τρομερό σύζυγο που δεν θέλει να ακούει τον Ιάσονα να γκρινιάζει, να στενοχωριέται ΚΑ-ΘΟ-ΛΟΥ και αυτό σημαίνει ότι κάνουμε ότι θέλει ο Ιάσονας.....:?:???: ή μάλλον ο Ιάσονας κάνει ό,τι θέλει τον Μ. και εγώ με τον Μ. στήνουμε ομηρικούς καυγάδες..... Έχουμε συζητήσει ένα εκατομμύριο φορές πως πρέπει να έχουμε μια κοινή γραμμή αυτός εκεί δεν θέλει να στενοχωριέται ο μικρός και θέλει την ησυχία του όταν είναι σπίτι, δηλαδή να μην ακούει γκρίνιες κλπ κλπ...... είναι δυνατόν;;;; δεν ξέρω τι να κάνω:roll:

καλημερα και απο μενα!!!!

κουραγιο με τα "παιδια" στο σπιτι.....το εχω και εγω αυτο το αγχος για αργοτερα.....:?:-?:rolleyes:

ελπιζω να συμφωνουμε με τον μπαμπα μας και να μη μας κανει οτι θελει η μικρη, η οποια παρεπιπτοντως εχει βαλει ολες τις βασεις (και μαλιστα γερες;):)) , ωστε να το πετυχει....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλως ηρθατε οι καινουριες και απο μενα!!!:D:D

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Καλημέρα κοπελιές!!!

Σαβ/κο και πάλι δουλειές και βαριέμαι πάρα πολύ!!!

Καλώς τα καινούργια κορίτσια!!!

Marle μηπως ήρθε η ώρα για καινούγιο μωρό στην παρέα σας;;;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...