Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΡΙΔΥΜΑ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ετσι μου ειπαν και εμενα,θελω να εχω εμπιστοσυνη στο γιατρο...τα ιδια ακριβως πιστευω και γω..οι κινδυνοι ειναι πολυ μεγαλυτεροι...αλλα...υπαρχει το μεγαλο αλλα μεσα στο μυαλο μου συνεχεια...συγγνωμη αν γινομαι ενοχλητικη αλλα πριν το κανετε οι γιατροι ηταν αισιοδοξοι?δεν πηγε κατι καλα κατα τη μειωση και εγινε αυτο??θα πρεσευχομαι για εσας...

Καλή μου Sofi μακάρι να μην το περνούσες αυτό. Γιατί ασχέτως αν τα πράγματα πάνε καλά ή όχι, όταν προσπαθείς τόσο πολύ για ένα παιδάκι και έρχονται τρία, είναι μεγάλο το ψυχολογικό βάρος της απόφασης που πρέπει να πάρεις.

Εγώ προχώρησα στη μείωση. Σε μένα δεν πήγαν καλά τα πράγματα αλλά ξέρω δυο τρία ζευγάρια που έκαναν μείωση και δεν συνέβη τίποτα κακό. Όπως σου λέει και ο Σταύρος, κανείς δεν μπορεί να σου δώσει απάντηση. Πας με τα στατιστικά που σου δίνει η ιατρική. 5% έναντι 20%.

Κι εγώ άναρωτιέμαι πολλές φορές τώρα μήπως αν δεν είχα κάνει μείωση σε λίγο καιρό θα είχα και τα τρία αγοράκια μου. Από την άλλη, ποτέ δεν ξέρεις, οι περιπτώσεις με τρίδυμη κύηση που πήγε καλά, λένε οι γιατροί,είναι λίγες. Τουλάχιστον σύμφωνα με τους γιατρούς. Εδώ θα βρείς κοπέλες που τα κατάφεραν μια χαρά. Η γνώμη μου είναι ότι όλα είναι τύχη... Τί χαρτί θα τραβήξεις...

Δυστυχώς, όπως λες κι εσύ, ούτε εγώ πρόλαβα να χαρώ. Το πρώτο τρίμηνο το πέρασα μέσα στο δίλλημα και στο βάρος της απόφασης...

Η μείωση σαν διαδικασία, σε μένα τουλάχιστον, δεν είχε φανερές επιπλοκές. Πήγε όπως έπρεπε να πάει. 15 μέρες μετά φάνηκε ότι το θέμα είχε στραβώσει.΄Πώς και γιατί κανείς δεν ξέρει να μου πει.Σου λένε αυτό είναι το 5% που σου λέγαμε. Για κάποιο λόγο φαίνεται ότι υπάρχει πιθανότητα μόλυνσης των σάκων με την παρέμβαση αυτή που γίνεται και με το νεκρό έμβρυο που μένει στον οργανισμό.

Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο μέσα από την καρδιά μου!

emeis auto pou kanoume einai na parakalame na pethanei sintoma to paidaki gia na min molinei to aderfaki tou!!!!o giatrod thelei apotelesmata apo exetasi aimatos kathe treis meres gia na vlepei an uparxei molinsi

Πώς γίνεται αυτό; Σίγουρα κατάλαβες καλά; Η πιθανότητα μόλυνσης νομίζω υπάρχει έτσι κι αλλιώς επειδή άδειασε ο ένας σάκος και ενδέχεται τα νερά να προκαλέσουν μόλυνση. Τουλάχιστον εγώ αυτό είχα καταλάβει. Αν πεθάνει το ένα μωράκι, ο κίνδυνος μόλυνσης είναι ακόμα μεγαλύτερος νομίζω.

den exei alla nera pleon!!!ta oura tha prokalesoun molinsi pleon...!!!an pethanei oso einai mikro tha exei tin tixi tou meiomenou....!!!oso megalonei toso provlimata dimiourgei!!!mas to eipe kathara o giatros...

Εκείνος ξέρει καλύτερα από μένα σίγουρα!

Εγώ ήμουν 24η βδομάδα όταν έγινε η διαρροή, τα νερά έσπασαν την 26η ακριβώς. Ένα 24ωρο έμεινε το ένα μωράκι με άδειο σάκο, μετά άρχισε αμέσως τοκετός

Διαφημίσεις

davazo to thema sou minima pros minima kai thimithika pos to eixa xanadiavasei!!!!mou fenete tin tixi sou tha exoume ki emeis!!!!kai autos pou onomazete theos kathete kai koitaei!!!!!

Εύχομαι με όλη μου τη δύναμη σε σας να πάνε όλα μα όλα καλά!

Καταλαβαίνω τον θυμό σου αλλά μην προδικάζεις τίποτα ακόμα. Θα σου πω μόνο αυτό: τώρα που τέλειωσαν όλα για μας, νιώθω άσχημα για τις στιγμές που απελπίστηκα, για τις στιγμές που θύμωνα με την κατάσταση, για τις στιγμές που φοβόμουν ότι όλα θα τελείωναν. Τα ένιωθα όλα αυτά ενώ τα μωράκια μου ήταν ακόμα ζωντανά ενώ θα μπορούσα να ελπίζω πιο πολύ, να χαίρομαι πιο πολύ. Δεν λέω ότι θα άλλαζε η κατάσταση αλλά ίσως τώρα να μην ένιωθα τύψεις.

Βέβαια, όλα αυτά τα λες εύκολα αλλά δεν μπορείς να τα κάνεις εύκολα πράξη όταν όλα τα γεγονότα είναι άσχημα και δείχνουν ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά... Δεν ξέρω αν βγάζει νόημα αυτό που λέω... Αυτό που θέλω να σου πω είναι να ελπίζεις. Ακόμα πιο πολύ. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Να ελπίζεις πολύ!!

Διαφημίσεις

σημερα πηγαμε στον παρασχο για δευτερη γνωμη!και μας ειπε τα εξης

1ον φοβομαστε λοιμοξη

2ον μετα την μειωση που ηταν στο παιδακι χαμηλα και μετα απο αν πεθανει αυτο που ετσι βλεπω πως θα γινει που ειναι κι αυτο χαμηλα μπορει να αρχισουν συσπασεισ γεννασ και ειμαστε μονο 20 εβδ

απο εκει και περα ειπε μερα με την μερα μηπως φτασουμε 28'29'30 εβδομαδ και μας το παρουν με καισαρικη!!!!με λιγα λογια.....ΓΑΜΑΤΑ!!!!!

σημερα πηγαμε στον παρασχο για δευτερη γνωμη!και μας ειπε τα εξης

1ον φοβομαστε λοιμοξη

2ον μετα την μειωση που ηταν στο παιδακι χαμηλα και μετα απο αν πεθανει αυτο που ετσι βλεπω πως θα γινει που ειναι κι αυτο χαμηλα μπορει να αρχισουν συσπασεισ γεννασ και ειμαστε μονο 20 εβδ

απο εκει και περα ειπε μερα με την μερα μηπως φτασουμε 28'29'30 εβδομαδ και μας το παρουν με καισαρικη!!!!με λιγα λογια.....ΓΑΜΑΤΑ!!!!!

Σταύρο μου καλημέρα. Δυστυχώς οι περιπτώσεις μας μοιάζουν αρκετά εσείς όμως δεν έχετε αίμα και αυτό μειώνει πάρα πολύ τις πιθανότητες για λοίμωξη! Αυτό να σκέφτεστε! Υπάρχουν γυναίκες που τα κατάφεραν αφού δεν είχαν και αίμα!

Σας είπε αν σε περίπτωση που εμφανιστεί λοίμωξη θα έχει γίνει εξ αιτίας της διαρροής ή σημαίνει ότι υπήρχε και δεν φαινόταν λόγω της μείωσης; Γιατί εμένα μου είπαν ότι δεν μπορούμε να το ξέρουμε αυτό.

Θα μείνετε σπίτι ή θα μπείτε νοσοκομείο; Η γυναίκα σου πώς είναι; Να την στηρίζεις όσο περισσότερο μπορείς, εύχομαι να πάνε όλα καλά και να φτάσετε 30 βδομάδες!

α ρε σταυρο...ειχα ναμπω μερες κ διαβασα τωρα τα μην, σου.....δε ξερω τι να σου πω...ασε που δε νομιζω οτι υπαρχει κ κατι που εισαι σε φαση τωρα να ακουσεις...εγινε οτι εγινε τουλαχιστον ας κρατηθει το ενα...μη μπαινεις στη λογικη αν υπαρχει θεος κ τι κανει για ολα αυτα,αστο αυτο,δεν εισαι σε φαση τωρα να σκεφτεις λογικα κ ισως πεις πραγματα που δεν εννοεις...τι να πω,οτι ελπιζω να πανε τα πραγματα οσο καλυτερα γινετε...το ξερεις...

Σταύρο μου καλημέρα. Δυστυχώς οι περιπτώσεις μας μοιάζουν αρκετά εσείς όμως δεν έχετε αίμα και αυτό μειώνει πάρα πολύ τις πιθανότητες για λοίμωξη! Αυτό να σκέφτεστε! Υπάρχουν γυναίκες που τα κατάφεραν αφού δεν είχαν και αίμα!

Σας είπε αν σε περίπτωση που εμφανιστεί λοίμωξη θα έχει γίνει εξ αιτίας της διαρροής ή σημαίνει ότι υπήρχε και δεν φαινόταν λόγω της μείωσης; Γιατί εμένα μου είπαν ότι δεν μπορούμε να το ξέρουμε αυτό.

Θα μείνετε σπίτι ή θα μπείτε νοσοκομείο; Η γυναίκα σου πώς είναι; Να την στηρίζεις όσο περισσότερο μπορείς, εύχομαι να πάνε όλα καλά και να φτάσετε 30 βδομάδες!

ΛΟΙΜΩΞΗ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΡΟΗ!ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ!ΑΝ ΑΝΕΒΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΟΡΟΤΗΤΑΣ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ!!!!

Διαφημίσεις

α ρε σταυρο...ειχα ναμπω μερες κ διαβασα τωρα τα μην, σου.....δε ξερω τι να σου πω...ασε που δε νομιζω οτι υπαρχει κ κατι που εισαι σε φαση τωρα να ακουσεις...εγινε οτι εγινε τουλαχιστον ας κρατηθει το ενα...μη μπαινεις στη λογικη αν υπαρχει θεος κ τι κανει για ολα αυτα,αστο αυτο,δεν εισαι σε φαση τωρα να σκεφτεις λογικα κ ισως πεις πραγματα που δεν εννοεις...τι να πω,οτι ελπιζω να πανε τα πραγματα οσο καλυτερα γινετε...το ξερεις...

ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!ΑΣ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ!!!

Σταυρο καντε κουραγιο και ο θεος ειναι μεγαλος ακομη και αν τετοιες ωρες απο τον πονο μας τον αμφισβητουμε...δε θα αφησει την γυναικα σου και το μωρακι σου,ολα θα πανε καλα...ευκολο να το λεμε,αλλα η ελπιδα πρεπει να υπαρχει και πολλες φορες βοηθαει..ξερω πολλους ανθρωπους που δεν αφησαν την ελπιδα και τις θετικες τους σκεψεις και βγηκαν νικητες..το χω βιωσει στην οικογενεια μου με πολυ δυσκολες καταστασεις.....

σου χω στειλει και πμ...

ειλικρινα Σταυρο σου ευχομαι να πανε ολα καλα και οπως τα θελετε, διαβαζω τις αποψεις σου περι τριδυμων και η αληθεια ειναι οτι με εχεις εκπληξει λιγο. Κυοφορω τριδυμα, ειμαι 27 εβδομαδων, ο γιατρος μου, μου μιλησε για μειωση αλλα εγω απο την αρχη ημουν αρνητικη, ποια καρδια να επιλεξεις να αφαιρεσεις; δυσκολο για μια μητερα, αποφασισα να τα κρατησω οχι μονο γιατι μια μειωση κρυβει κινδυνους (αφου τα 2 απο αυτα ειναι στον ιδιο σακο), αλλα επειδη πιστευω πως αν θελει ο θεος θα αποφασισει εκεινος για την μοιρα τους και οχι εγω παρεμβαινοντας για την συνεχιση της ζωης τους. ετσι απο την πρωτη στιγμη καθηλωθηκα στο κρεβατι,περιδεση τραχυλου πολυ νωρις, ελαχιστες κινησεις και πλεον 2 γιατροι που με παρακολουθουν μου δινουν απειρες ελπιδες πως θα καταφερω να γεννησω στον μηνα μου. εχεις δικιο να φοβασαι την προωροτητα, τον ιδιο φοβο ειχα και εχω γιατι ξερω τις αρνητικες συνεπειες, ομως οταν οι γιατροι σε προειδοποιουν για πιθανοτητες πρεπει να τις λαμβανεις υποψη σου οσο μικρες και αν ειναι. διαβασα πως γιατρος σας ειναι ο Παρασχος, εχω την χειροτερη γνωμη γι΄αυτον, εμενα αυτην την κυηση και τις μοναδες απο τις οποιες ξεκινησα, την θεωρουσε αποβολη! μηπως να παιρνατε και μια 2η γνωμη; ποτε δεν ξερεις, ολα μπορουν να αντιστραφουν.

ειλικρινα Σταυρο σου ευχομαι να πανε ολα καλα και οπως τα θελετε, διαβαζω τις αποψεις σου περι τριδυμων και η αληθεια ειναι οτι με εχεις εκπληξει λιγο. Κυοφορω τριδυμα, ειμαι 27 εβδομαδων, ο γιατρος μου, μου μιλησε για μειωση αλλα εγω απο την αρχη ημουν αρνητικη, ποια καρδια να επιλεξεις να αφαιρεσεις; δυσκολο για μια μητερα, αποφασισα να τα κρατησω οχι μονο γιατι μια μειωση κρυβει κινδυνους (αφου τα 2 απο αυτα ειναι στον ιδιο σακο), αλλα επειδη πιστευω πως αν θελει ο θεος θα αποφασισει εκεινος για την μοιρα τους και οχι εγω παρεμβαινοντας για την συνεχιση της ζωης τους. ετσι απο την πρωτη στιγμη καθηλωθηκα στο κρεβατι,περιδεση τραχυλου πολυ νωρις, ελαχιστες κινησεις και πλεον 2 γιατροι που με παρακολουθουν μου δινουν απειρες ελπιδες πως θα καταφερω να γεννησω στον μηνα μου. εχεις δικιο να φοβασαι την προωροτητα, τον ιδιο φοβο ειχα και εχω γιατι ξερω τις αρνητικες συνεπειες, ομως οταν οι γιατροι σε προειδοποιουν για πιθανοτητες πρεπει να τις λαμβανεις υποψη σου οσο μικρες και αν ειναι. διαβασα πως γιατρος σας ειναι ο Παρασχος, εχω την χειροτερη γνωμη γι΄αυτον, εμενα αυτην την κυηση και τις μοναδες απο τις οποιες ξεκινησα, την θεωρουσε αποβολη! μηπως να παιρνατε και μια 2η γνωμη; ποτε δεν ξερεις, ολα μπορουν να αντιστραφουν.
μου κανεις πλακα σιγουρα!!ο θεος δεν σου εκανε την χαρη να αποκτησεις φυσιολογικα ενα παιδι!η επιστημη σε βοηθησε!!!ηδη εχεισ παρεμβει στο εργο του αν το θες κι ετσι.....με την εξωσοματικη!!!!και μου λεσ πωσ δεν μπορεις να παρεμβεις στο αν θα συνεχισει καποιο την ζωη του:::εγω μετα απο τετοια αποτυχια που ειχαμε που εγινε απο την μειωση!!!παλι το ιδιο θα επελεγα!!!!αν εχεις ρωτησει διαβασει ψαξει τοτε ειναι εγκλημα να συνεχιστει τετοια εγκυμοσυνη!!!στατιστηκο εγκλημα!!!και απο το κεντρο του γηπεδου αν σουταρει καποιος το φυσιολογικο ειναι να το χασει....αλλα μπορει και να το βαλει!!!δεν μου περνουσε ποτε απο το μυαλο να προχωρισουμε μια γενα με 80% πιθανοτιτες για κατω απο 30 εβδομαδεσ!!!!!!αν και τωρα παρακαλαμε να φτασουμε εκει!!!ασχετο το ενα με το αλλο!!!εσυ πηγενεις καλα....και αλλες κοπελες πηγαν καλα...αλλα πολλεσ πηγαν ασχημα!!!!πολυ ασχημα!!!!οσο για τον παρασχο εμενα γενικος δεν μ αρεσουν ολοι αυτοι...πολυκαταστημα παιδιων ειναι!!!!μ αρεσουν ποιο οικογενειακεσ καταστασεισ!!!πηγα στον παρασχο γιατι ηθελα ν ακουσω την γνωμη τησ πρωτης φιρμασ στην ελλαδα!!!εμεις εχουμε αλλο γιατρο!!!

παντως απορω με κατι....ολες που εχετε τριδυμα μου λετε πως ο γιατρος σασ ελεγε για μειωση!!!εμεις εχουμε παει σε 5 γιατρους μεχρι τωρα για γνμες και ολοι μας ειπαν πως εγω δεν μπορω να σου προτεινω τιποτα!!!κανεις δεν μασ προτεινε τιποτα!!!πως σε εσασ σασ προτεινουν και εμας κανενασ δεν σηκωνε τιν ευθηνη για τοι ενα η το αλλο!!!!οσο για τισ πιθανοτιτες αποτυχιας στην μειωση ειναι μικροτερες απο την αποτυχια απο απλη αμνιοπαρακεντηση!!!!!!!!δεν το λεω εγω!οι στατιστικες το λενε!!!

βλεπω οτι εχεις θυμωσει απεναντι μου γιατι προφανως παρεξηγησες τα λογια μου, ναι εχω κανει 9 εξωσωματικες και το αποτελεσμα αυτων ηταν 4 αποβολες και δοξα τω θεω ενα παιδακι.σε 4 κεντρα εξωσωματικης εγινα πειραματοζωο και πριν καταληξω στον γιατρο που εχω τωρα επισκεφτηκα και εγω τον παρασχο γιατι τον θεωρουσα, οπως λες και εσυ κορυφαιο και ηθελα την γνωμη του. ομως τελικα ολα για την τιμη και το χρημα γινονται. αυτος την κυηση τριδυμων που εχω τωρα την εβγαζε παλλινδρομηση και μου προτεινε να σταματησω τα χαπια και να αποβαλλω. γιατι θα πρεπει παντα να βλεπουμε το ποτηρι μισοαδειο; ολα αντιμετωπιζονται φτανει να το παλευουμε η επιστημη εχει προχωρησει τοσο πολυ και ολοι εχουμε δικαιωμα στο θαυμα. και θεωρω θαυμα το γεγονος οτι ενω 2 εμβρυα εμφυτευτηκαν το ενα απο αυτα διαχωριστηκε και προεκυψαν τριδυμα. ισως να ειμαι λαθος και προφανως δεν συμφωνεις αλλα αυτα πιστευω μετα απο τοσο κλαμα, απογοητευση, καταθλιψη και τοση στενοχωρια που εχω περασει στο παρελθον. ασε που ουτε αμνοιοπαρακεντηση δεχτηκα να κανω ποτε. δεν τα παω καλα με τις πιθανοτητες. οτι θελει ο θεος ας μου δωσει.

παιδια αυτο που εχω να πω ειναι το εξης,υπαρχουν κοπελεσ που τα εχουν καταφερει με τριδυμα σαν τη φιλη μας και αλλεσ και περισοτερες που δεντα εχουν καταφερει,απλα δεν ακουγεται τοσο οσο καποια που τα καταφερε...περα απο ολα αυτα ομως ο θεος υπαρχει παντου κ στις εξωσωματικες κ στις φυσιολογικες συληψεις.....οταν μια εξωσωματικη πετυχαινει κ συνεχιζει πρωτα το θελει ο θεος κ συνεχιζει κ μετα ο γιατρος...οταν αντιμετωπιζουμε προβληματα κ διλληματα ο θεος πρεπει να βοηθησει,γιατι οι ιδιοι οι γιατροι λενε οτι δεν ειναι θεοι.......

και την καιτη ο θεος θα τη βοηθησει να τα καταφερει μεχρι το τελος,που το ευχομαι, κ το μωρο του σταυρου παλι ο θεος..

οι γιατροι κανουν οτι κανουν κ μεχρι εκει....

βεβαια γιατρος με γιατρο εχει διαφορα κ σιγουρα πρεπει να τους ακουμε αλλα πανω απ ολα αυτα υπαρχει μια ανωτερη δυναμη...

γι αυτο δεν πρεπει να λεμε μεγαλα λογια γιατι τιποτα τελικα δεν ειναι στο χερι μας..ευχομαινα πανε ολα καλα για ολο τον κοσμο...

Kανεις δεν μπορει να κρινει την αποφαση κανενος. Ο καθενας πραττει αναλογα με το πως βλεπει τα πραγματα.

Ευχομαι Σταυρο να πανε ολα καλα, οπως ευχομαι και στην φιλη με τα τριδυμα να φτασει και να γεννησει σε οσο μεγαλυτερη εβδομαδα γινεται.

Παιδια ολα αυτα ειναι λαχειο, ειτε κυοφορουμε ενα μωρακι ειτε δυο ή παραπανω.

Εχασα μωρο στην 33 εβδομαδα, γεννησα προωρα διδυμακια στην 32 και γεννησα οριακα προωρα 1 μωρο στις 36+6. Οπως βλεπετε δεν υπαρχει κατι στανταρ.

Σταυρο μου δικη μου γνωστη που κυοφορουσε τριδυμα την επεισαν οι γιατροι να κανει μειωση και να αφησει 1. Οταν εκανε την μειωση μετα της ειπαν τους κινδυνους απο αυτο που εκανε (σηψαιμια κτλ κτλ) και μιλαμε για μεγαλογιατρο :wink: .

ζωη,πηγαν ολα καλα με την φιλη σου τελικα??μιας κ το ανεφερες....

Ναι, η φιλη μου γεννησε ενα μωρακι, κανονικα στον μηνα της

Εχω και 2 γνωστες που γεννησαν τριδυμακια.

Γεννησαν περιπου 34 μ 35 εβδομαδα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...