Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Εγώ έχω τρίδυμα 6 χρονων και σήμερα ανακάλυψα αυτό το site.

Να ζήσουν οι μανούλες των τριδύμων.Καλό κουράγιο σε όλες.

Μήπως ξέρει κανείς πόσοι είναι οι γονείς με τρίδυμα;;

Εγω έχω 2 αγόρια και 1 κορίτσι και δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή.

Διαφημίσεις

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Διαφημίσεις

• 4 weeks later...

ελενακι 123 καλημερα!

ειμαι καινουργια, και ειμαι στην 9η βδομαδα με τριδυμα. Μιας και τα καταφερες ισως ναι εισαι η πιο καταληλη για να μου δωσει πληροφοριες για την εγκυμοσυνη τριδυμων.

Ο γιατρος μου προτεινει μειωση ,αλλα δυσκολευομαι παρα πολυ να παρω μια τετοια αποφαση.

Γεννησες προωρα? τι δυσκολιες αντιμετωπισες?

Περιμενω οσο περισσοτερες πληροφοριες μπορεις να μου δωσεις για την εμπειρια σου.

ευχαριστω πολυ

• 4 weeks later...

καλησπέρα σας

περιμένουμε τριδυμάκια και είμαι στον 8ο μήνα. Αναρωτιώμαστε αν (για τους πρώτους μήνες) επιτρέπεται να τα κοιμίζουμε στο ίδιο κρεβατάκι. Υπάρχει πρόβλημα χώρου στην κρεβατοκάμαρά μας, για αυτό το λόγο θα σας παρακαλούσα όποια μανούλα ή πατερούλης γνωρίζει κάτι να μας διαφωτίσει!!

καλησπέρα σας

περιμένουμε τριδυμάκια και είμαι στον 8ο μήνα. Αναρωτιώμαστε αν (για τους πρώτους μήνες) επιτρέπεται να τα κοιμίζουμε στο ίδιο κρεβατάκι. Υπάρχει πρόβλημα χώρου στην κρεβατοκάμαρά μας, για αυτό το λόγο θα σας παρακαλούσα όποια μανούλα ή πατερούλης γνωρίζει κάτι να μας διαφωτίσει!!

Εχω διδυμα και τα εβαζα στην ιδια κουνια μεχρι 5 μηνων περιπου...τωρα για 3..φανταζομαι οτι τις πρωτες 40 μερες με 2 μηνες ισως και ναι...μετα θα κουνιουνται πιο πολυ και θα πρεπει να τα χωρισεις..

• 3 months later...

Πριν 5 χρόνια που τα παιδάκια μου ήταν μωρά μία εταιρία με πάνες(απο τις επωνυμες) μου έστελε ΔΩΡΕΑΝ 90 πακέτα με πάνες με φορτηγο.

Οποια μητέρα τριδύμων ενδιαφέρεται για την προσφορά ας ρωτήσει (αν ισχύει ακόμα η προσφορά )στην εταιρία με τις πάνες. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που να αποδεικνύει πως έχω τρίδυμα.

Ελπίζω η εταιρία να μην σταμάτησε αυτό το δώρο λόγω οικονομικής κρίσης!!!!!!

είμαι διδυμομάνα και απλά σου "βγάζω το καπέλο"... και σε όσες έχουν τρίδυμα... κουράγιο και υπομονή, να είστε όλοι καλά.

Διαφημίσεις

Και ο δικός μου για τρία κάνει όμως!!!:D

ούτε για πλάκα μη το λες... δεν έχεις νοιώσει τι σημαίνει 2 και πολύ παραπάνω 3

Πριν 5 χρόνια που τα παιδάκια μου ήταν μωρά μία εταιρία με πάνες(απο τις επωνυμες) μου έστελε ΔΩΡΕΑΝ 90 πακέτα με πάνες με φορτηγο.

Οποια μητέρα τριδύμων ενδιαφέρεται για την προσφορά ας ρωτήσει (αν ισχύει ακόμα η προσφορά )στην εταιρία με τις πάνες. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που να αποδεικνύει πως έχω τρίδυμα.

Ελπίζω η εταιρία να μην σταμάτησε αυτό το δώρο λόγω οικονομικής κρίσης!!!!!!

Γεια σε όλες. Ειμαι κι εγώ εγκυος σε τρίδυμα στην 26η εβδομάδα. Ευχομαι να πάνε ολα καλά σε όλες τις μέλλουσες μαμάδες που περιμένουν.

Elenaki123 η πληροφορία σου ακούγεται πολύ ενδιαφέρουσα, μήπως μπορείς να πεις ποια είναι η εταιρεία? Μ'ενδιαφέρει η προσφορά και θα ήθελα να ρωτήσω αν ισχυει ακόμα. Πραγματικά αυτό θα ειναι μια μεγααααλη βοήθεια...ελπίζω κι εγω να μην το σταμάτησαν!!!

Ευχαριστω

Sophie*

xx

SM

Δεν ξέρω αν επιτρέπεται από το forum να δώσουμε όνομα εταιρίας αλλά έίναι απο τις μεγάλες εταιρίες.(Pa......)

Ελπίζω να πάνε όλα καλά και μην το βάζεις κάτω...

Ο θεός σου έχει δώσει το καλύτερο δώρο...3 μωράκια!!!!

Δεν ξέρω αν επιτρέπεται από το forum να δώσουμε όνομα εταιρίας αλλά έίναι απο τις μεγάλες εταιρίες.(Pa......)

Ελπίζω να πάνε όλα καλά και μην το βάζεις κάτω...

Ο θεός σου έχει δώσει το καλύτερο δώρο...3 μωράκια!!!!

:cool:

Ευχαριστω πολύ!! Θα επικοινωνήσω με την εταιρεία και θα σας ενημερώσω!

:wink:

Sophie*

xx

SM

• 1 month later...

ΝΑ ΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ...ΤΡΔΥΜΑ ΣΤΙΣ 50 ΗΜΕΡΕΣ...ΔΥΟ ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΗ....ΤΡΕΧΩ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ...ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ...ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ....ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΑΝΕΣ.....

Διαφημίσεις

• 2 months later...
  • 2 weeks later...

Ειμαι και εγω μανα με τριδυμα και ειναι 3 μηνων. Γεννησα στην 29 ευδομαδα. Μεινανε στην θερμοκυτιδα 40 μερες. Εχω 2 αγορια και 1 κοριτσι.Εχει πολυ κουραση αλλα ειναι το ποιο ωραιο πραγμα στη ζωη.

καλησπερα,ειμαι 8 εβδομαδων εγκυος σε τριδυμα,λιγο πανικοβληθηκα στην αρχη αλλα τωρα το θελω πολυ,περιμενω πως και πως,βεβαια ειμαι πολυ αγχωμενη γιατι ειχα 2 ατυχες εγκυμοσυνες και φοβαμαι πως δεν θα τα καταφερω παλι.βεβαια η γιατρος μου δειχνει πολυ ικανοποιημενη απο το μεγεθος των εμβρυων και οτι ξεφυγαμε τον κινδυνο και το εχει σιγουρο οτι θα φτασω στο τελος και με τα τρια.εδω και 2 εβδομαδες ειμαι στο κρεββατι γιατι δημιουργηθηκε ενα αιματωμα στην μητρα,εβαλα ενεσεις για να τα διαλυσουμε.

και εσεις ξαπλα την βγαλατε ή κυκλοφορουσατε?

Να ζήσουν οι μανούλες των τριδύμων.Καλό κουράγιο σε όλες.

Μήπως ξέρει κανείς πόσοι είναι οι γονείς με τρίδυμα;;

Εγω έχω 2 αγόρια και 1 κορίτσι και δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή.

Και μετά παραπονιέμαι εγώ με τα δίδυμα. :mrgreen:

• 2 weeks later...

elenaki123: μόνο 11 κιλά? πως τα κατάφερες????

Να πω και γω λίγο την ιστορία μου... μετά από 2 εξωμήτρια και 1 αποβολή λόγω θρομβοφιλίας και NK (natural killers), έκανα την 2η εξωσωματική μου και τώρα είμαι στη 12η εβδομάδα με τρίδυμα. Έκανα την αυχενική διαφάνεια προχθές και ο γιατρός είπε ότι είναι μια χαρά και τα 3 (απ' όσο φαίνονται βέβαια). PAP - A δεν μου είπε να κάνω γιατί λέει ότι δεν υπάρχει λόγος με τα τρίδυμα... πάντως όλα δείχνουν καλά. Την Τετάρτη θα πάω να δει και τον τράχηλό μου και βλέπουμε. Στην αρχή με έβαλε και μένα στο δίλημμα για το αν θα τα κρατήσω αλλά με τον άντρα μου δεν το σκεφτήκαμε και πολύ... είναι δικά μας! Βέβαια ο γιατρός με ενημέρωσε ότι δεν προκειται να σηκωθώ καθόλου απο το κρεβάτι και ότι θα πρέπει να προσέχω πολύ την διατροφή μου. Το μόνο που επαναλαμβάνει είναι "Κρεβάτι - Καναπές και ΠΟΛΛΗ ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ!" Βαριέμαι βέβαια μεσα στο σπίτι αλλά δεν πειράζει... αξίζει τον κόπο.

Γενικά είμαι πολύ χαρούμενη με τα τρίδυμα (αν και στην αρχή μου φαινόταν τρομακτικό τουλάχιστον!!!!), και χαίρομαι γιατί διαβάζοντας σήμερα όλα τα σχόλια των κοριτσιών που έχουν τρίδυμα ή έχουν γεννήσει τρίδυμα μου έχουν δώσει πολύ θάρρος και ελπίδα καθώς ο μοναδικός μου φόβος είναι η προωρότητα των παιδιών!!! Τώρα πιστεύω πολύ ότι αν προσέξω αρκετά τη διατροφή μου και μείνω στο κρεβάτι θα μπορέσω να ξεπεράσω το φράγμα των 32 εβδομάδων και τα παιδάκια μου να είναι υγιέστατα!!!!

Φιλάκια πολλά σε όλες τις τριδυμομανούλες και καλό μας κουράγιο!!!

Εχω τριδυμες κορουλες 32 μηνων , οι δυο ομοζυγωτικες ή αλλη μονη της.

Γεννησα στις 34 εβδομαδες , ειχα πολυ καλη εγκυμοσυνη αναλογικα με τα 27 κιλα που ειχα παρει :cool:.

Εγω ειμαι υπο κατταρευση πλεον και δηλωνω αδυναμη να διαχειριστω αυτα που καθημερινα προκυπτουν.

Εχουν τις καλες στιγμες τους αλλα θεωρω οτι σε αυτη την ηλικια εχουν περισοτερες "κακες" και γενικα εχω κουραστει.

Ευχομαι σε ολες τις τριδυμομανουλες να γεννησουν οσο πιο αργα γινεται , υγιεστατα παιδακια. Επισης μην διαβασετε το ποστ απο την αρχη :P , διαβαστε μονο το τελος :D

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΩ ΜΠΑΙΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ 10 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ:P:p:p:p