Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

να σου ζησουνε μαρια!αντε μαζι σχεδον τα καναμε ε?

εμενα ειναι 21 ημερων τωρα,

το βαρος τους ειναι

η Α 1970

η Β 2040

και η Γ 2120!!

σε 10 μερες ετσι οπως παμε θα βγουμε απο τη θερμοκοιτιδα και θα παμε σπιτι!!

ολα τελεια!

και παλι να σας ζησουνε μαρακι.

npbIp1.png

jqdhp1.png

Διαφημίσεις

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

να σου ζησουνε μαρια!αντε μαζι σχεδον τα καναμε ε?

εμενα ειναι 21 ημερων τωρα,

το βαρος τους ειναι

η Α 1970

η Β 2040

και η Γ 2120!!

σε 10 μερες ετσι οπως παμε θα βγουμε απο τη θερμοκοιτιδα και θα παμε σπιτι!!

ολα τελεια!

και παλι να σας ζησουνε μαρακι.

Μπραβο Αναστασία! και σε σας συγχαρητήρια και πολλές ευχές! Υγεια για τα μωράκια και ολους φυσικα, και καλή συνέχεια!

Να σας ζήσουν!!

xx

SM

Να σου ζήσουνε Αναστασία!!! Με το καλό να πάρουμε σπίτι τα μπουμπουκάκια μας. Εμένα δεν μου είπανε ακόμη πότε μπορώ να τα πάρω σπίτι. Ελπίζω πάντως σύντομα γιατί αγχώνομαι που είναι εκεί μοναχούλια :( Και πάλι σας ευχαριστώ για τις ευχές σας

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

και εμεις μαζευτικαμε πριν μια βδομαδα!

το βαρος τους ειναι πολυ καλο!

η πρωτη γεννηθικε 1490 και τωρα ειναι 2720

η δευτερη γεννηθικε 1530 τωρα ειναι 2850

και η τριτη γεννηθικε 1580 ειναι τωρα 2930

αυριο θα παμε να παρουμε σαραντισμο!

εχω βοηθεια απο 2 θειες μου που τα παιδια τους ειναι μεγαλα και δε μενουν μαζι συνταξιουχες ειναι οποτε ποτε η μια ποτε η αλλη ποτε και οι 2 μαζι βοηθανε οταν λειπει ο αντρουλης μου για δουλεια!

η μεγαλη μου η κορουλα εχει ξετρελαθει απο χαρα ολο νινια νινια φωναζει !

npbIp1.png

jqdhp1.png

και εμεις μαζευτικαμε πριν μια βδομαδα!

το βαρος τους ειναι πολυ καλο!

η πρωτη γεννηθικε 1490 και τωρα ειναι 2720

η δευτερη γεννηθικε 1530 τωρα ειναι 2850

και η τριτη γεννηθικε 1580 ειναι τωρα 2930

αυριο θα παμε να παρουμε σαραντισμο!

εχω βοηθεια απο 2 θειες μου που τα παιδια τους ειναι μεγαλα και δε μενουν μαζι συνταξιουχες ειναι οποτε ποτε η μια ποτε η αλλη ποτε και οι 2 μαζι βοηθανε οταν λειπει ο αντρουλης μου για δουλεια!

η μεγαλη μου η κορουλα εχει ξετρελαθει απο χαρα ολο νινια νινια φωναζει !

Φαντάζομαι ποσο γενισε το σπίτι σας!!!!!!

Μακαρι ολες οι τριδυμομανουλες να πανε τοσο καλά οσο εσυ!!!!

Φιλια πολλα!!!!

p7z6p3.pngsQqep3.png

Λοιπόν... μαζευτήκαμε όλοι σπίτι 16/3... Πανικός!!! Αντε να δούμε πώς θα βολευτούμε!!!

Μαρία μου και σε σενα πολλες ευχες για τα παιδακια σου!!!

Θα βρειτε τους ρυθμους σας ..πού θα παει;

p7z6p3.pngsQqep3.png

ειναι πολυ δυσκολα καταρχην δεν μπορω να τα θηλασω αποκληστικα. το βρισκω αδυνατον. κανω απλα 10 αντλησεις την ημερα και το συμπληρωνω με γαλα σκονη. και αυτο δεν ξερω για ποσο καιρο θα εχω ακομα κουραγιο να το κανω. ευελπιστω για αλλο ενα τριμηνο τουλαχιστον.εγω ταιζω με 2 χερια τα 2 μωρα τα οποια εχω στο ριλαξ και ο αντρας μου το αλλο. το βραδυ γινεται το ιδιο. αμα ειναι και οι θειες μου εδω παιρνουμε ολες απο 1 μωρο και εχω και την μεγαλη εγω. πιστευω μεχρι να χρονισουν η μεχρι να περπατησουν....

ξυπνανε το βραδυ 2 φορες και τα 3 μαζι...:confused:

npbIp1.png

jqdhp1.png

Διαφημίσεις

ειναι πολυ δυσκολα καταρχην δεν μπορω να τα θηλασω αποκληστικα. το βρισκω αδυνατον. κανω απλα 10 αντλησεις την ημερα και το συμπληρωνω με γαλα σκονη. και αυτο δεν ξερω για ποσο καιρο θα εχω ακομα κουραγιο να το κανω. ευελπιστω για αλλο ενα τριμηνο τουλαχιστον.εγω ταιζω με 2 χερια τα 2 μωρα τα οποια εχω στο ριλαξ και ο αντρας μου το αλλο. το βραδυ γινεται το ιδιο. αμα ειναι και οι θειες μου εδω παιρνουμε ολες απο 1 μωρο και εχω και την μεγαλη εγω. πιστευω μεχρι να χρονισουν η μεχρι να περπατησουν....

ξυπνανε το βραδυ 2 φορες και τα 3 μαζι...:confused:

εισαι ΘΕΑ

εισαι ΘΕΑ

να σαι καλα αλλα νιωθω οτι τα εχω χαμενα ωρες ωρες ευτυχως που εχω και βοηθεια 2-3 ωρες την ημερα απο τις θειες και 3-4 απο τον αντρα μου και θεωρω οτι το 24ωρο ειναι τοσο λιγο... τελευταιο γευμα κανουμε στις 11-12 το βραδυ και μετα ξυπνανε παλι κατα τις 3 και κατα τις 5-6.

ευτυχως η <<μεγαλη>> μου εχει στρωσει στον υπνο γιατι ειχαμε μεγαλο θεμα πριν μερικους μηνες και πλεον κοιμαται 12 ωρες σερι για βραδυ και 2 ωρες για μεσημερι και παλι καλα που δεν ξυπναει απο τα κλαματα τα βραδια!!

npbIp1.png

jqdhp1.png

να σαι καλα αλλα νιωθω οτι τα εχω χαμενα ωρες ωρες ευτυχως που εχω και βοηθεια 2-3 ωρες την ημερα απο τις θειες και 3-4 απο τον αντρα μου και θεωρω οτι το 24ωρο ειναι τοσο λιγο... τελευταιο γευμα κανουμε στις 11-12 το βραδυ και μετα ξυπνανε παλι κατα τις 3 και κατα τις 5-6.

ευτυχως η <<μεγαλη>> μου εχει στρωσει στον υπνο γιατι ειχαμε μεγαλο θεμα πριν μερικους μηνες και πλεον κοιμαται 12 ωρες σερι για βραδυ και 2 ωρες για μεσημερι και παλι καλα που δεν ξυπναει απο τα κλαματα τα βραδια!!

Αληθεια σου ειπα οτι εισαι ΘΕΑ?

Τους δινεις και δικο σου γαλα?

το μεγαλο σου ποσο ειναι, πως το εχει παρει?

τους δινω και δικο μου γαλα αλλα οχι αποκλειστικα.συμπληρωνω μαζι με σκονη στο μπιμπερο γιατι πρακτικως δεν μπορω να τα καταφερω.δεν ξερω αν γινεται αποκλειστικος θηλασμος τριδυμων εγω παντως δεν μπορω....

η μεγαλη μου ειναι σχεδον 18 μηνων και χαιρεται πολυ με τα μωρα ολο θελει να τα κανει φιλακια τους κανει το αχ κουνελακι με το χερι(αχ κακι κακι μονο αυτο λεει!)και λεει ολο που νινια?(που ειναι τα νινια)χαιρεται παρα πολυ αλλα μερικες φορες ζηλευει λογικο πιστευω ειναι . την παω βολτα μιση ωρα την ημερα και μενουμε μονες μας για εχει εστω και λιγο μονη χρονο μαζι μου και φυσικα οταν κοιμουνται παιζουμε και λιγο.

μεχρι να ξεπεταχτουν να παιζουν και τα 4 μαζι!!

npbIp1.png

jqdhp1.png

κοπελα μου να σας ζησουν τα μωρουδελια σας!!καλη δυναμη σου ευχομαι,καλη ανατροφη,κ καλη υπομονη!!!φανταζομαι ποσο χαρουμενο ειναι το σπιτι που γεμισε με τοσες φωνουλες!!συγχαρητηρια κ σου βγαζω και το καπελο που μεσα σε ολο αυτο τον"χαμο" δινεις κ δικο σου γαλα!!εισαι απιστευτη!!χιλια μπραβο και πολλα πολλα φτου φτου φτου για το κακο το ματι!!!μπραβο κοπελα μου!

1kOup2.pngTxJmp3.png

Διαφημίσεις

σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!βλεπω οτι εσυ τα εχεις καταφερει τελεια στον θηλασμο.πηρα το πμ σου σε ευχαριστω πολυ για την ενημερωση!

τι να κανω σκεφτηκα εστω και το μισο γαλα που πινουν να ειναι μητρικο ειναι καλυτερα απο το καθολου!προς το παρων τα γευματα τους ειναι 60-70γρ ειναι μηπως λιγα?γιατι η μεγαλη μου σε αυτη την ηλικια επινε 120 θυμαμαι οποτε της το εδινα αντλημενο απο μπιμπερο.απο το στηθος δεν ξερω ποσο επινε.

η μηπως επειδη ειναι πιο μικρα πινουν λιγοτερο? (γιατι η μεγαλη μου 40 ημερων ηταν και 4,5 κιλα) συγνωμη για την χαζη ερωτηση!

npbIp1.png

jqdhp1.png

• 2 weeks later...

καλημερα....παιδια σας ειχα ταξει ενα παρτυ...!!!και η μερα εφτασε...τα παιδακια ειναι μια χαρα....το ιδιο ελπιζω και για εσας και της οικογενειες σας!!!λοιπον...περιμενω ολους τους φιλους που θελουν να παρευρεθουν να μου στειλουν ενα π.μ ....!!!