Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

ναι τρομαζω στην ιδεα των τριδυμων γιατι εχω ηδη αλλο ενα αγορακι 2,5 ετων και δεν ξερω αν θα τα καταφερω με τοσα παιδια. αυτο βεβαια ερχεται στην πορεια και η καθε οικογενεια βρισκει εστω και αργα τους ρυθμους της, ναι ξερω οτι θα ειναι πολυ δυσκολο και το πιο πιθανο ειναι να παρω μια γυναικα για βοηθεια. τωρα ως στοχο εχω να περασουν οι μηνες και να γεννησω οσο το δυνατο πιο αργα, ο γιατρος μου μου ειπε οτι εχω πιθανοτητες γιατι ναι μεν ειμαι ψιλη και η σωματικη μου διαπλαση βοηθαει αλλα και το γεγονος οτι εχω γεννησει παλι ειναι θετικο γιατι εχει ανοιξει η μητρα μου. το αρνητικο βεβαια ειναι οτι τα 2 ειναι μονοζυγωτικα και μοιραζονται τον ιδιο πλακουντα και σακο με φοβο μηπως το ενα τρεφεται περισσοτερο απο το αλλο, επιπλεον ειναι πολυ χαμηλα στη μητρα. ειναι να μην αγχωνομαι; γι΄αυτο το σκοπο ειμαι στο κρεβατι και στερουμαι τον γιο μου τον οποιο εχει αναλαβει η γιαγια του

Διαφημίσεις

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...

Η δική μου εμπειρία είναι η εξής:

Κατ' αρχήν η εγκυμοσύνη μου ήταν πολύ καλή. Ήμουν στο κρεβάτι βέβαια όλη την εγκυμοσύνη αλλά ο γιατρός με είχε κυρίως προληπτικά. Δεν είχα καθόλου εμετούς και αναγούλες παρά μόνο τρομερή όσφρηση... ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!! Γέννησα στις 33 εβδομάδες χωρίς περίδεση παρόλου που ο γιος μου ήταν πολύ χαμηλά στον τράχηλο! Ο τοκετός έγινε εκείνη την ημέρα επειδή την διάλεξε ο γιατρός (χωρίς κανένα λόγο) απλά δεν ήθελε να τραβήξει παραπάνω την εγκυμοσύνη γιατί δεν ήθελε να ριψοκινδυνέψει τίποτα (φοβόταν καμιά ξαφνική αιμοραγία). Τα παιδιά ήταν πολύ καλά... έμεινα στην θερμοκοιτίδα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα (λίγο οξυγόνο, εξετάσεις κλπ.)... ΑΑΑΑ Γέννησα στο ΓΑΙΑ και ήμουν πολύ ικανοποιημένη απ' όλα!!! Τα δυο παιδιά έμειναν περίπου 1 μήνα και η τρίτη και μικρότερη (μόλις 1430γρ. στην γέννησή της) έμεινε και 1 εβδομάδα παραπάνω γιατί κάτι παρουσίασε στα κακά της! (Να σημειώσω ότι το πιο μικρό δεν χρειάστηκε καθόλου οξυγόνο...). Τώρα είμαστε όλοι στο σπίτι απο τις 15 Φλεβάρη και μπορώ να σας πω ότι τα πάμε περίφημα!!! Με πολύ κούραση βέβαια. Είμαστε όλοι μέρα αγκαλιά με τα μπιμπερό... τους αποστηρωτές ... και τα Pampers (6 μήνες δωρεάν απο την P&G!!!!!!, και το ειδικό γάλα που πίνουμε χορηγία απο το ΤΕΒΕ!!!) Τ

Τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικα όσο τα περίμενα. 1 άνθρωπος με πολύ οργάνωση και τηρώντας αυστηρά το πρόγραμμα μπορεί να τα κουμαντάρει. Εγώ το μόνο που θέλω είναι να μπορεί κάποιος άνθρωπος κάθε μέρα να μου κάνει 1 τάισμα για να μπορέσω να κοιμηθώ και 1 - 2 φορές την εβδομάδα να πάω για κανένα καφεδάκι... (αυτός ο άνθρωπος είναι είτε η μάνα μου είτε ο άντρας μου, οπότε όλα πάνε ρολόι). Το άριστο θα ήταν να έχω και μια γυναίκα για τις δουλειές του σπιτιού... αργότερα ίσως να γίνει κι αυτό!!!!

Αυτό που απλά θέλω να πω είναι ότι εμένα μου πήγαν όλα καλά και πιστεύω ότι με θετική σκέψη όλα πάνε καλά γενικώς!!! ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!!

kalispera....eimaste egios kai emeis se tridimakia alla fovomaste poli kai h gunaika mou alla kirios ego....diavazo gia proorotites diavazo gia provlimata mathisiaka kai alla...an kanoume miosi kindinevoun kai ta alla?an kanoume miosi exasfalizoume pos tha exoun kaliteri sinexia ta alla 2???genikos opos katalavenete eimaste poli mperdemenoi....meta apo 3 exosomatikes fagame keramida...!!!poli tha ektimousa tin voithia sas...

kalispera....eimaste egios kai emeis se tridimakia alla fovomaste poli kai h gunaika mou alla kirios ego....diavazo gia proorotites diavazo gia provlimata mathisiaka kai alla...an kanoume miosi kindinevoun kai ta alla?an kanoume miosi exasfalizoume pos tha exoun kaliteri sinexia ta alla 2???genikos opos katalavenete eimaste poli mperdemenoi....meta apo 3 exosomatikes fagame keramida...!!!poli tha ektimousa tin voithia sas...

Δύσκολες ώρες και δύσκολες ερωτήσεις. Εγώ είχα δίδυμα, φυσιολογικής σύλληψης. Παρ' όλα αυτά τα γέννησα 27 εβδομάδων, λόγω επιπλοκών. Έχω φίλη με τρίδυμα από εξωσωματική και τα πήγε μέχρι τον 8ο, 45 χρονών παρακαλώ. Όλα είναι σχετικά. Κανείς δεν μπορεί να σας εγγυηθεί πως η μείωση δεν θα επηρεάσει τα άλλα. Μάλλον θέλει πολύ καλό γιατρό. Απ' την άλλη η απόφαση αυτή είναι πολύ δύσκολη και είστε οι μόνοι που μπορείτε να την πάρετε. Καλή τύχη.

Διαφημίσεις

ti na po....to kalos giatros einai sxetiko!!gia mena oloi oi giatroi einai kaloi...tora an mou poune tipota asxetoi opos emena autos einai kalos o allos einai kalos tha amfisvitiso ego ton giatro gia 2-3 logia kapoion asxeton idioton opos eimai ki ego...panta oi dikoi mas giatroi,logistes,dikigoroi einai oi kaliteroi....apo ekei kai pera opos katalavenete einai tromero to dilima...emeis pote den perimename tria paidakia. 1 gero thelame.... alla kai auta dika mas einai...alla kai an proxorisoume kai vgaloume ugiestata tria terastia xara!!!ti einai kalitero omos mathimatika????na proxorisoun tria?na proxorisoun dio?me opoious kindinouus pou exoun ta 2 diaforetika enxirimata???

λοιπον,εγω εχω 3δυμα,μου ειχαν πει για μειωση αλλα επειδη ειχα περασει πολλα δεν ηθελα με τιποτα να διακινδυνευσω να χασω κ τα αλλα δυο,ξερω περιπτωσεις που εκαναν μειωση κ πηγε καλα κ αλλες που δεν πηγαν καλα,ξερω περιπτωσεις που με τριδυμα εφτασαν μεχρι τον ενατο,εγω γεννησα 28εβδομαδων κ δε θα σου πω τι τερασαμε ολοι μας 3μηνες στο μητερα με τρια μωρα 1000γρ,το θεμα ειναι οτι δε ξερεις ποτε απο πριν πως θα ερθουν τα πραγματα,αν εκανες αυτο η αν εκανες το αλλο τι θα γινοταν,κανεις δε μπορει να στο πει αυτο,ουτε εγω μπορω να σε επηρεασω στο τι θα κανεις,ειναι μεγαλη αποφαση κ μεγαλη ευθυνη.εμενα μου βγηκε σε καλο,παρα τα οσα περασαμε τα παιδια μου τωρα ειναι 2χρ. κ μια χαρα,αλλα αυτο δεν ειναι ο κανονας,δε ξερω αν ειναι η εξαιρεση,αλλα ευχαριστω τη παναγια που με βοηθησε.εγω δε μπορουσα να παρω αυτη την αποφαση της μειωσης,φοβομουνα υπερβολικα,δε ξερω ομως τι θα εκανα αν ηξερα τι μπορει να γινει,αν πραγματικα ηξερα κ οχι γενικα τα προβληματα που μπορει να ειχαμε ολοι μας.δε ξερω αν σε βοηθησα η σε μπερδεψα χειροτερα,αλλα αυτη ειναι μια αποφαση που θα παρει πρωτα η γυναικα σου γιατι αυτη ξερει τι εχει περασει κ τι μπορει να περασει κανοντας μειωση,θα σε παρακολουθω,ελπιζω ολα να πανε καλα,οτι θες μπορεις να με ρωτησεις

λοιπον,εγω εχω 3δυμα,μου ειχαν πει για μειωση αλλα επειδη ειχα περασει πολλα δεν ηθελα με τιποτα να διακινδυνευσω να χασω κ τα αλλα δυο,ξερω περιπτωσεις που εκαναν μειωση κ πηγε καλα κ αλλες που δεν πηγαν καλα,ξερω περιπτωσεις που με τριδυμα εφτασαν μεχρι τον ενατο,εγω γεννησα 28εβδομαδων κ δε θα σου πω τι τερασαμε ολοι μας 3μηνες στο μητερα με τρια μωρα 1000γρ,το θεμα ειναι οτι δε ξερεις ποτε απο πριν πως θα ερθουν τα πραγματα,αν εκανες αυτο η αν εκανες το αλλο τι θα γινοταν,κανεις δε μπορει να στο πει αυτο,ουτε εγω μπορω να σε επηρεασω στο τι θα κανεις,ειναι μεγαλη αποφαση κ μεγαλη ευθυνη.εμενα μου βγηκε σε καλο,παρα τα οσα περασαμε τα παιδια μου τωρα ειναι 2χρ. κ μια χαρα,αλλα αυτο δεν ειναι ο κανονας,δε ξερω αν ειναι η εξαιρεση,αλλα ευχαριστω τη παναγια που με βοηθησε.εγω δε μπορουσα να παρω αυτη την αποφαση της μειωσης,φοβομουνα υπερβολικα,δε ξερω ομως τι θα εκανα αν ηξερα τι μπορει να γινει,αν πραγματικα ηξερα κ οχι γενικα τα προβληματα που μπορει να ειχαμε ολοι μας.δε ξερω αν σε βοηθησα η σε μπερδεψα χειροτερα,αλλα αυτη ειναι μια αποφαση που θα παρει πρωτα η γυναικα σου γιατι αυτη ξερει τι εχει περασει κ τι μπορει να περασει κανοντας μειωση,θα σε παρακολουθω,ελπιζω ολα να πανε καλα,οτι θες μπορεις να με ρωτησεις

an katalava kala nansi....an eixes metrisei tous kindinous pio emperistatomena tha ekanes miosi mou les e?ego ena exo na po!!!an stin prospathia mas na kanoume 1 paidi katalixoume me enan atelioto golgotha emeis kai pio poli oi psixoules pou tha genithoun kai kirios h gunaika mou!!!!!kalitera na min kanoume pote paidi!!!!vlepo kai diavazo istories edo mesa re paidia.... kai den exo akousei pote kati 100 % thetiko gia tridimi egimosini...olo kapoies epiplokes upirxan oi opoies poles htan monimes epiplokes!!!!apo tin alli exthes akousa proti fora ego tis kardies h gunaika mou tis eixe xanaakousei!!!!de leo...siginitiko...!!!alla......poso megalo risko pernoume re paidia???poso pio megalo apo to na proxorisoun 2 anti gia tria??tin deutera prota o theos tha kanoume kai tin auxeniki.....

stavros__1980, είναι πολύ ανθρώπινες οι αγωνίες σου.

Το διάβασμα καλό κάνει, αλλά μέχρι ένα σημείο γιατί σου προσθέτονται άγχη που πέρασαν άλλοι με το φόβο μην τα περάσεις και εσύ.

Εύχομαι να πάνε όλα πάρα πολύ καλά! Καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σας.

an katalava kala nansi....an eixes metrisei tous kindinous pio emperistatomena tha ekanes miosi mou les e?ego ena exo na po!!!an stin prospathia mas na kanoume 1 paidi katalixoume me enan atelioto golgotha emeis kai pio poli oi psixoules pou tha genithoun kai kirios h gunaika mou!!!!!kalitera na min kanoume pote paidi!!!!vlepo kai diavazo istories edo mesa re paidia.... kai den exo akousei pote kati 100 % thetiko gia tridimi egimosini...olo kapoies epiplokes upirxan oi opoies poles htan monimes epiplokes!!!!apo tin alli exthes akousa proti fora ego tis kardies h gunaika mou tis eixe xanaakousei!!!!de leo...siginitiko...!!!alla......poso megalo risko pernoume re paidia???poso pio megalo apo to na proxorisoun 2 anti gia tria??tin deutera prota o theos tha kanoume kai tin auxeniki.....

σταυρο,το 100%δεν υπαρχει για καμια εγκυμοσυνη,πολλα παιδια στο μητερα στην εντατικη δεν ηταν πολυδυμη κυηση,οποτε θα σου ξαναπω οτι ειναι κ θεμα τυχης,δεν μπορω να σου απαντησω απολυτα τι θα εκανα αν ηξερα πραγματικα τους κινδυνους κ δεν ηταν μονο λογια γιατρων,μη περιμενεις να στο πω,σου ειπα εμενα μου πηγαν καλα τα πραγματα,κ σε αλλους που ξερω πηγαν,αλλα σου φτανει αυτο?ξερω οτι ειναι μια δυσκολη αποφαση,που εγω δε τη πηρα,κ ναι οταν τα βλεπεις στον υπερηχο η τα ακους το κανει ακομα πιο δυσκολο,ειπες θα πατε για αυχενικη,ασε να δειτε.οσο για το ρισκο που λες,ρισκο ειναι κ στις δυο περιπτωσεις,μακαρι να ξεραμε το αποτελεσμα απο πριν,αλλα δυστυχως δε γινετε,δε μου ειπες ομως η γυναικα σου ειναι καλα,εχει προβληματα?παντως θα σου πω με σιγουρια αυτο,ΘΑ ΞΑΝΑΕΚΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ,ΠΑΡΟΛΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗς ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗς Κ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ,ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕ

Διαφημίσεις

na se kala eleutheria. nansi h gynaika mou tora exei arxisei kai psiloftiaxnei to kefi tis...min fantasteis tipota poli vevea...ola tis mirizoun ola tin enoxloun...eixame kai kati aimoragies vgazei leei kati kafe...de ta exo dei vevea pote alla o giatros mas exei pei pos den einai kati na mas anisixei...episis exei kati kaoures kai me to paramikro kourazete en itan mia poli anthektiki kai akourasti gunaika....!!!

Σταυρο καταρχην συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη κ με το καλό να δεχτειτε τα νέα μέλη στην οικογενεια!

Εγω στα 26 μου έμεινα έγκυος με 2 εξωσ. κ με κατεψυγμένα, ειχαμε τοποθετησει 3. Οταν πηραμε τηλ. για να δουμε τις μονάδες της χοριακης ήταν παρα πολυ υψηλες κ παρεπεμπαν σε 3δυμα. Μεχρι να κανω τον υπερηχο σκεφτομουν τι θα έκανα αν ηταν 3δυμα, ο αντρας μου ηταν πάρα πολυ αγχωμένος...τελικά ειχα αποφασισει να τα κρατησω. Βεβαια, οταν αποδειχτηκε οτι ηταν διδυμα πηγε η καρδια μου στην θεση της. Ομως ακομη αναρωτιεμαι εκεινο το 3ο εμβρυο, που δεν εμφυτευθηκε πως θα ηταν να έπαιζε αναμεσα στις κορουλες μου. Αν χρειαζοταν να κανω μειωση θα το σκεφτομουν μια ζωη.Η αποφαση ειναι δυσκολη κ πρεπει να ειναι κυριως της γυναικας σου. Εσυ στηριξε την, γιατι αν τυχον νιωσει οτι την πιεζεις δε θα σου το συγχωρησει ποτε. Μακαρι να πανε ολα καλά κ να έχετε 3 υγιεστατα μωράκια στην αγκαλια σας!!!!

fantazese omos na min epeze kanena???h mipos fantazese ta 2 na epezan kai to ena na min mporouse na pexei mazi tous???h mipos kai ta tria na min mporousan na pexoun h na diavasoun h na doun h na akousoun???an kapoios mou egiotan oti tha geniontousan 3 igiestata paidia oute pou tha to skeftomoun...!!!o megalos mou tromos kai emena kai tis gunaikas mou einai oti stin prospathia mas na kanoume ena gero paidi h duo h tria katadikasoume se distixia 1,2,h tria paidia!!!!

Εγω προσωπικά δε θα το φανταζομουν έτσι με τπτ! Αν θελεις κ μπορεις να το κάνεις, πρέπει να σκεφτεσαι θετικα. Είναι δυσκολη η τριδυμη κυηση, για ολους, γι αυτο η αποφαση ειναι καθαρα δικη σας αφου κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει τπτ! Ομως κ η διδυμη κυηση εχει κινδυνους αλλα ελεγα θα τα καταφερω (αν κ πέρασα πααααρα πολλα που δεν ειναι της παρουσης). Αν σκεφτεστε έτσι, τοτε μου φαινεται οτι ειστε πιο κατασταλαγμένοι για το που κλίνεται. Ευχομαι να παρετε την σωστοτερη αποφαση με το ελάχιστο κόστος.

Απλα σκεψου θετικα...!:P

βρε σταυρο,θα τρελαθεις ετσι οπως πας με τοσες ερωτησεις που κανεις δε μπορει να σου δωσει απαντηση,εννοειται πως αν ηξερες οτι θα ειχες 3υγιη παιδια δε θα το συζητουσαμε καν,ρισκο ειναι σου ξαναειπα οτι κ αν κανεις,μια κοπελα απο εδω εκανε μειωση κ εδω κ 2 μηνες εχει αιμα κ φοβαται κ για τα αλλα 2,προχωραει ομως η εγκυμοσυνη,ξερω κ αλλες περιπτωσεις που δεν ειχαν καποιθο προβλημα,οταν σε διαβαζω πιστευω οτι δε ξερεις τι να κανεις,λογικο,αλλα επειδη φοβασαι τις συνεπειες,αν υπαρχουν,κλινεις προς τη μειωση.η γυναικα σου τι λεει,κλινει καπου?οσο για τις καουρες κ το αιμα κ γω τα ειχα,περιδεση θα κανει?εγω εκανα προληπτικα γυρω στον 4μηνα.κ κατι ακομα,για οτι κανεις δεν υπαρχουν εγγυησεις,πρεπει να συμφωνησετε με τη γυναικα σου για την οποια αποφαση,μαζι,κ να πειτε οτι θα κανουμε αυτο κ θα δεχτουμε κ τις συνεπειες,να ειστε οσο γινετε αποφασισμενοι,κ οτι ειναι να γινει θα γινει,δεν υπαρχουν πολλες λυσεις,η το ενα η το αλλο κ τελος γιατι θα αρχισετε τα χαπια!τη δευτερα ειπες αυχενικη,αντε να δουμε,δε θα της παρουν αιμα μαλλον γιατι δε μπορει να γινει αναλυση για 3 παιδια,σε ανγχωσα τωρα!αθηνα θα την κανετε?αν θες μπορω να σου πω που πηγα εγω,πηγα σε 2 γιατρους για να διασταυρωσουμε,γενικα με ξετιναξαν στις εξετασεις κ ας ημουν 27χρονων

Διαφημίσεις

Εχοντας στο ιστορικο μου διδυμη κυηση με φυσιολογικη συλληψη, η οποια δεν πηγε π.καλα, διοτι επαθα προεκλαψια, γεννησα προωρα και χασαμε το ενα μας μωρακι απο λοιμωξη στην θερμοκοιτιδα, θα σου πω οτι αν μου τυχαιναν διδυμα ή αν εκανα εξωσωματικη και ειχα τριδυμα δεν θα εκανα μειωση παρα τους κινδυνους που διατρεχω και που εχω σε καθε εγκυμοσυνη μου.

Οταν μετα τα διδυμα εμεινα ξανα εγκυος εννοειται οτι ο γιατρος δεν μπορουσε να μου δωσει 100% οτι θα πανε ολα καλα. Κανεις δεν δινει ουτε μονη κυηση ποσο σε πολυδυμη. Εννοειται οτι οι πολυδυμες εχουν αυξημενους κινδυνους.

Το τι θα κανετε ειναι καθαρα δικη σας αποφαση και δεν νομιζω οτι πρεπει να επηρεαστειτε απο καμια μας.

Ευχομαι να πανε ολα καλα σε οποια αποφαση και να παρετε.

Εγω προσωπικά δε θα το φανταζομουν έτσι με τπτ! Αν θελεις κ μπορεις να το κάνεις, πρέπει να σκεφτεσαι θετικα. Είναι δυσκολη η τριδυμη κυηση, για ολους, γι αυτο η αποφαση ειναι καθαρα δικη σας αφου κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει τπτ! Ομως κ η διδυμη κυηση εχει κινδυνους αλλα ελεγα θα τα καταφερω (αν κ πέρασα πααααρα πολλα που δεν ειναι της παρουσης). Αν σκεφτεστε έτσι, τοτε μου φαινεται οτι ειστε πιο κατασταλαγμένοι για το που κλίνεται. Ευχομαι να παρετε την σωστοτερη αποφαση με το ελάχιστο κόστος.

Απλα σκεψου θετικα...!:P

h alithia einai pos klinoume pros tin miosi giati exoume xestei apo to fovo....!!!!na se kala.....

Εχοντας στο ιστορικο μου διδυμη κυηση με φυσιολογικη συλληψη, η οποια δεν πηγε π.καλα, διοτι επαθα προεκλαψια, γεννησα προωρα και χασαμε το ενα μας μωρακι απο λοιμωξη στην θερμοκοιτιδα, θα σου πω οτι αν μου τυχαιναν διδυμα ή αν εκανα εξωσωματικη και ειχα τριδυμα δεν θα εκανα μειωση παρα τους κινδυνους που διατρεχω και που εχω σε καθε εγκυμοσυνη μου.

Οταν μετα τα διδυμα εμεινα ξανα εγκυος εννοειται οτι ο γιατρος δεν μπορουσε να μου δωσει 100% οτι θα πανε ολα καλα. Κανεις δεν δινει ουτε μονη κυηση ποσο σε πολυδυμη. Εννοειται οτι οι πολυδυμες εχουν αυξημενους κινδυνους.

Το τι θα κανετε ειναι καθαρα δικη σας αποφαση και δεν νομιζω οτι πρεπει να επηρεαστειτε απο καμια μας.

Ευχομαι να πανε ολα καλα σε οποια αποφαση και να παρετε.

eixe provlimata me didimi poso mallon me tridima???pou mporei na katsoun kai 3 mines se entatiki kai exo akousei para pola gia endonosokomiakes limoxeis!!!emeis ti theloume telika???3 paidia me auximeno kindino???h 2 paidia me ligotero kindino auximeno de alla safos ligotero!!!

βρε σταυρο,θα τρελαθεις ετσι οπως πας με τοσες ερωτησεις που κανεις δε μπορει να σου δωσει απαντηση,εννοειται πως αν ηξερες οτι θα ειχες 3υγιη παιδια δε θα το συζητουσαμε καν,ρισκο ειναι σου ξαναειπα οτι κ αν κανεις,μια κοπελα απο εδω εκανε μειωση κ εδω κ 2 μηνες εχει αιμα κ φοβαται κ για τα αλλα 2,προχωραει ομως η εγκυμοσυνη,ξερω κ αλλες περιπτωσεις που δεν ειχαν καποιθο προβλημα,οταν σε διαβαζω πιστευω οτι δε ξερεις τι να κανεις,λογικο,αλλα επειδη φοβασαι τις συνεπειες,αν υπαρχουν,κλινεις προς τη μειωση.η γυναικα σου τι λεει,κλινει καπου?οσο για τις καουρες κ το αιμα κ γω τα ειχα,περιδεση θα κανει?εγω εκανα προληπτικα γυρω στον 4μηνα.κ κατι ακομα,για οτι κανεις δεν υπαρχουν εγγυησεις,πρεπει να συμφωνησετε με τη γυναικα σου για την οποια αποφαση,μαζι,κ να πειτε οτι θα κανουμε αυτο κ θα δεχτουμε κ τις συνεπειες,να ειστε οσο γινετε αποφασισμενοι,κ οτι ειναι να γινει θα γινει,δεν υπαρχουν πολλες λυσεις,η το ενα η το αλλο κ τελος γιατι θα αρχισετε τα χαπια!τη δευτερα ειπες αυχενικη,αντε να δουμε,δε θα της παρουν αιμα μαλλον γιατι δε μπορει να γινει αναλυση για 3 παιδια,σε ανγχωσα τωρα!αθηνα θα την κανετε?αν θες μπορω να σου πω που πηγα εγω,πηγα σε 2 γιατρους για να διασταυρωσουμε,γενικα με ξετιναξαν στις εξετασεις κ ας ημουν 27χρονων
h alithia einai pos kleinoume pros tin miosi...diavasa kai ego tin kopela kai pistevo me auta pou exo diavasei pos tha genisei ta didimakia pelon mia xara....alla exo diavasei kai tin pegg an gnorizeis tin periptosi...... kai akoma kleo!!!!!athina eimaste kai tin auxeniki tha tin kanoume sto lito

eixe provlimata me didimi poso mallon me tridima???pou mporei na katsoun kai 3 mines se entatiki kai exo akousei para pola gia endonosokomiakes limoxeis!!!emeis ti theloume telika???3 paidia me auximeno kindino???h 2 paidia me ligotero kindino auximeno de alla safos ligotero!!!

Σταυρο μου, εγω ειχα προβλημα.

Και στην πρωτη μου εγκυμοσυνη (μονη) επαθα κεντρικη αποκολληση και στην δευτερη με τα διδυμα προεκλαμψια. Ανεβαινε η πιεση μου (οπως και στην τριτη) απλα ο γιατρος μου (στις δυο πρωτες εγκυμοσυνες) δεν μπορουσε να αξιολογησει τα πραγματα και την πατησα.

Και το πρωτο το εχασα και το ενα απο τα διδυμα.

Λαθος γιατρου, καθαρα, στην δικη μου περιπτωση.

Σταύρο αξίζει να διαβάσεις ένα ποστ εδώ με μια κοπέλα που έκανε τελικά μείωση και τώρα κινδυνεύει να χάσει και τα άλλα δύο...

Έχω συνάδελφο που γέννησε 3δυμα στις 36! εβδομάδες και μόνο το ένα μπήκε θερμοκοιτίδα για 2 μέρες.

Έχω γνωστή που γέννησε μόνο ένα και τελικά το μωρό δεν τα κατάφερε...

Θεοί δεν είμαστε ούτε μπορούμε να πάρουμε τη θέση του.

Εύχομαι τα καλύτερα!

h alithia einai pos kleinoume pros tin miosi...diavasa kai ego tin kopela kai pistevo me auta pou exo diavasei pos tha genisei ta didimakia pelon mia xara....alla exo diavasei kai tin pegg an gnorizeis tin periptosi...... kai akoma kleo!!!!!athina eimaste kai tin auxeniki tha tin kanoume sto lito

αν καταλαβα μου λες για καποια πεγκυ,δε μου ερχετε τωρα η περιπτωση της,θα σου ελεγα να πατε σε ποιο εξειδικευμενο γιατρο,υπαρχει κ στο ψυχικο κ στο κολωνακι που ειναι πολυ καλος,στο λεω απο προσωπικη πειρα,εγω να φανταστεις δεν την εκανα ουτε στο μητερα που θα γεννουσα,με εστειλαν κατευθειαν σε αυτους.δε μου απαντας σε αυτα που σε ρωτησα πιο πανω

σταυρο τα δικα μου παιδια εκατσαν 3 μηνες στην εντατικη,αλλα σου ειπα οτι υπηρχαν κ πολλα παιδια ,τα περισσοτερα δηλαδη,που ηταν διδυμα αλλα κ μονο ενα μωρο που ηταν εκει μεσα με διαφορα προβληματα,τυχερα ειναι,συμψωνω οτι με τα 3δυμα αυξανονται οι κινδυνοι,καταλαβαινω το φοβο σου,ελπιζω,πραγματικα στο λεω,οτι αποφασισετε να σας παει καλα

Σταύρο αξίζει να διαβάσεις ένα ποστ εδώ με μια κοπέλα που έκανε τελικά μείωση και τώρα κινδυνεύει να χάσει και τα άλλα δύο...

Έχω συνάδελφο που γέννησε 3δυμα στις 36! εβδομάδες και μόνο το ένα μπήκε θερμοκοιτίδα για 2 μέρες.

Έχω γνωστή που γέννησε μόνο ένα και τελικά το μωρό δεν τα κατάφερε...

Θεοί δεν είμαστε ούτε μπορούμε να πάρουμε τη θέση του.

Εύχομαι τα καλύτερα!

oxi veveaa den mporoume na paroume tin thesi tou....alla stin prokimeni periptosi kanenas theos de mas voithise na silavoume tria....o theos de mas timise na mporesoume na silavoume monoi mas alla h epistimi voithise!!!!xero ki ego kales kai kakes periptoseis....apla xanaleo...ti mas exasfalizei ligo perisotero apo tis periptoseis???diladi an epiane 4 na proxorage 4????5 na proxorage 5???

oxi veveaa den mporoume na paroume tin thesi tou....alla stin prokimeni periptosi kanenas theos de mas voithise na silavoume tria....o theos de mas timise na mporesoume na silavoume monoi mas alla h epistimi voithise!!!!xero ki ego kales kai kakes periptoseis....apla xanaleo...ti mas exasfalizei ligo perisotero apo tis periptoseis???diladi an epiane 4 na proxorage 4????5 na proxorage 5???
des omos kai mia kopela onoma pegg pou tin parakoloutho edo kai kairo....stin arxi psonise gia tridima kai rotouse ti karotsia na parei....meta eixe thema na aferouse ena....den aferese to ena pethane mesa tis to allo meta apo 2 meres to trito genithike 640 gramaria kai meta apo 3 mines kai taxidi sti germania kai meta apo poles epiplokes kai enxeiriseis sta matia....pige spiti me to koritsaki tis kai akoma den exei xemperdepsei!!!!!