Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

οποτε εγινε αυτο που θελατε κ στο σωστο εμβρυο,οσο για το αιμα που φοβασαι,μη φοβηθεις αμα το δεις,πορει να ειναι αποκολληση,η αιμα της μειωσης,δε σημαινει οτι ειναι αποβολη,εγω ειχα πολλες φορες αιμα,2 αποκολλησεις,κ γενικα αιμα χωρις αποβολη,ετρεμα βεβαια,αλλα δεν ηταν αποβολη.θελει να εισαι λιγο ψυχραιμος,μην πανικοβαλλεσε,θυμησου οτι η γυναικα σου φοβαται πιο πολυ απο σενα,αν δεις πολυ αιμα,το γιατρο τηλεφωνο,μπορει να σας πει να πατε για υπερηχο,να δειτε αν ολα ειναι καλα,μη σκεφτεσε αν θα τον ενοχλεις με τα ιδια κ τα ιδια,εσυ τη δουλεια σου κ αυτος τη δικη του....οσο για αυτο που λες,μη σας τα χαλασει..εκεινος...ειναι πολυ φυσικο να νιωθεις ετσι,το καταλαβαινω απολυτα,προσπαθησε να το ξεπερασεις,δουλεψε το λιγο στο μυαλο σου κ βαλτο σε ενα κουτακι στην ακρη κ αστο για λιγο εκει,δε θα σε βοηθησουν οι τυψεις,οι ενοχες..αφενως γιατι οτι εγινι,εγινε κ αφετερου γιατι οτι κανατε το κανατε με γνωμονα το καλυτερο,οχι απο ματαιοδοξια,συμφερον η οτιδηποτε αλλο...εμενα ξερεις τι μου τη σπαει,γιατι οι γιατροι βαζουν 3εμβρυα κ οχι δυο,γιατι δε σου το κοβουν απο την αρχη κ μετα αν μεινουν ολα σε βαζουν σε μια τετοια διαδικασια,να αποφασισεις εσυ τι θα κανεις,να αφαιρεσεις η οχι,με ολες τις συνεπειες,ειναι ψυχοφθορο κ να ζεις με μια τριδυμη εγκυμοσυνη με προβληματα κα ανασφαλεια για το τι θα γινει με τα μωρα κ να μπεις στη διαδικασια της μειωσης κ της ανασφαλειας για τι τι θα γινει μετα τη μειωση,για να μη πω κ τα υπολοιπα...

Διαφημίσεις

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

diladi otan les aima...apo tin arxi?poia einai ta siptomata?

εγω και τις 3 φορες δεν ειχα πονους η τιποτε αλλο απο πριν σαν προειδοποιηση αλλα οταν πηγαινα τουαλετα εβλεπα αιμα στο εσωρουχο και κατα την ουρηση.

και μετα απο λιγες ωρες αρχισαν οι πονοι.

μετα εμεινα εγκυος στο γιο μου που ειναι τωρα 3 ετων και η αληθεια ειναι οτι φοβομουν παρα πολυ μη παει κατι στραβα.

δε της εδωσε κατι ο γιατρος?εμενα πχ οταν εμεινα εγκυος στο γιο μου αλλαξα γυναικολογο και μου εδεινε προγεστερονη και μαγνησιο μεχρι να κλεισω τον 3ο μηνα

οποτε εγινε αυτο που θελατε κ στο σωστο εμβρυο,οσο για το αιμα που φοβασαι,μη φοβηθεις αμα το δεις,πορει να ειναι αποκολληση,η αιμα της μειωσης,δε σημαινει οτι ειναι αποβολη,εγω ειχα πολλες φορες αιμα,2 αποκολλησεις,κ γενικα αιμα χωρις αποβολη,ετρεμα βεβαια,αλλα δεν ηταν αποβολη.θελει να εισαι λιγο ψυχραιμος,μην πανικοβαλλεσε,θυμησου οτι η γυναικα σου φοβαται πιο πολυ απο σενα,αν δεις πολυ αιμα,το γιατρο τηλεφωνο,μπορει να σας πει να πατε για υπερηχο,να δειτε αν ολα ειναι καλα,μη σκεφτεσε αν θα τον ενοχλεις με τα ιδια κ τα ιδια,εσυ τη δουλεια σου κ αυτος τη δικη του....οσο για αυτο που λες,μη σας τα χαλασει..εκεινος...ειναι πολυ φυσικο να νιωθεις ετσι,το καταλαβαινω απολυτα,προσπαθησε να το ξεπερασεις,δουλεψε το λιγο στο μυαλο σου κ βαλτο σε ενα κουτακι στην ακρη κ αστο για λιγο εκει,δε θα σε βοηθησουν οι τυψεις,οι ενοχες..αφενως γιατι οτι εγινι,εγινε κ αφετερου γιατι οτι κανατε το κανατε με γνωμονα το καλυτερο,οχι απο ματαιοδοξια,συμφερον η οτιδηποτε αλλο...εμενα ξερεις τι μου τη σπαει,γιατι οι γιατροι βαζουν 3εμβρυα κ οχι δυο,γιατι δε σου το κοβουν απο την αρχη κ μετα αν μεινουν ολα σε βαζουν σε μια τετοια διαδικασια,να αποφασισεις εσυ τι θα κανεις,να αφαιρεσεις η οχι,με ολες τις συνεπειες,ειναι ψυχοφθορο κ να ζεις με μια τριδυμη εγκυμοσυνη με προβληματα κα ανασφαλεια για το τι θα γινει με τα μωρα κ να μπεις στη διαδικασια της μειωσης κ της ανασφαλειας για τι τι θα γινει μετα τη μειωση,για να μη πω κ τα υπολοιπα...

na se kala nansi...mas pianeis 100% !apla ta 3 ta vazoun logo ilikias apotiximenon proigoumenon prospathion gia na anevasoun ta pososta!stin proigoumeni mas eixe valei 4 o proigoumenos giatros!

κ γω σταυρο που ημουν 27χρ,κ εχοντας ξαναμεινει εγκυος 3φορες,κ 1εξωμητριο,3βλαστοκυστες,αριστες,μου εβαλαν,οποτε το θεμα ηλικιας παιζετε λιγο,εννοειται οτι οσο πιο μεγαλη η γυναικα,τοσο περισσοτερα,3-4,αλλα ειδες κ σε μενα...στο θεμα μας τωρα...ολα καλα?πιστευω οτι ολα καλα ειναι γιατι αλλιως θα το εγραφες,καλα παντα τοσο αργα μπαινεις εδω?δε βαριεσε βραδιατικο,η εχεις τοση υπερενταση που δε ξερεις τι να κανεις?μαλλον το δευτερο ετσι...παντως μου κανει λιγο εντυπωση που λες οτι σας πιανω 100%,επειδη δε σε γνωριζω προσωπικα,κ απορω πως μπορω να καταλαβαινω καποιον τοσο,απο τα λιγα που γραφουμε εδω..

κ γω σταυρο που ημουν 27χρ,κ εχοντας ξαναμεινει εγκυος 3φορες,κ 1εξωμητριο,3βλαστοκυστες,αριστες,μου εβαλαν,οποτε το θεμα ηλικιας παιζετε λιγο,εννοειται οτι οσο πιο μεγαλη η γυναικα,τοσο περισσοτερα,3-4,αλλα ειδες κ σε μενα...στο θεμα μας τωρα...ολα καλα?πιστευω οτι ολα καλα ειναι γιατι αλλιως θα το εγραφες,καλα παντα τοσο αργα μπαινεις εδω?δε βαριεσε βραδιατικο,η εχεις τοση υπερενταση που δε ξερεις τι να κανεις?μαλλον το δευτερο ετσι...παντως μου κανει λιγο εντυπωση που λες οτι σας πιανω 100%,επειδη δε σε γνωριζω προσωπικα,κ απορω πως μπορω να καταλαβαινω καποιον τοσο,απο τα λιγα που γραφουμε εδω..
isos mas katalaveneis apo tis empiries sou....pantos ola kala pane mexri tora kai proti fora apo tin arxi tou golgotha mas niotho aisiodoxos!!!kati einai ki auto!!!oso gia to arga....doulevo os tis 9 sinithos kai meta mexri na fao na doume kamia tainia na xalaroso paei arga!!!!

Διαφημίσεις

isos mas katalaveneis apo tis empiries sou....pantos ola kala pane mexri tora kai proti fora apo tin arxi tou golgotha mas niotho aisiodoxos!!!kati einai ki auto!!!oso gia to arga....doulevo os tis 9 sinithos kai meta mexri na fao na doume kamia tainia na xalaroso paei arga!!!!

μαλλον,οταν γραφω εδω,σκεφτομαι τον εαυτο μου,πως ενιωθα εγω πριν 2,5χρονια....καλη η αισιοδοξια,να τη κρατησεις,κ αφου ολα πανε καλα,που ανγχωθηκες με το αιμα,αν δειτε,πως θα το καταλαβετε κ ολα αυτα,δε βλεπω γιατι να μην το χαρειτε λιγο,εστω βρε παιδι μου,να ηρεμησετε λιγο,καλο πασχα,καλη ανασταση,δε πιστευω να πατε πουθενα,εγω αυριο φευγω,θα γεμισουμε το αμαξι με πραγματα,παιχνιδια,θα παρω τα αγορια μου κ αν χωρεσω κ γω στο αμαξι,εχει καλως

μαρεσει η καλη σου διαθεση,αληθεια,ποσο ακριβως ειναι τωρα η γυναικα σου?παντως ειδες οτι τσαμπα ανγχωθηκες με τις αποβολες κ τα αιματα?για α υτο σου λεω,αυτο που σας συμβαιανει τωρα,πρεπει να το χαρειτε οσο μπορειτε τωρα που συμβαινει,εγω δε το χαρηκα,λογω προβληματων κ πολυ ανγχους,κ το μετανιωσα

Διαφημίσεις

εφοσον μεχρι τωρα δεν εχει καποιο συμπτωμα της μειωσης,κ γω ειμαι αισιοδοξη...δε βλεπω το λογο για το αντιθετα σταυρο,προς το παρον δεν υπαρχει καπιοιο προβλημα,αρα.....πιστεψε το κ λιγο....

kalispera.molis girisame apo to lito gia elenxo meta apo 15 meres pou kaname tin meiosi....ta pragmata einai os exis to ena paidi einai mia xara kai to allo einai mia xara somatikos mono pou exei ligo amniako ygro.auti tin stigmh vriskomaste stin 16 evdomada.o giatros mas eipe pos exase ygro malon tote me tin meiosi me apotelesma tora na einai ligo.mas eipe pos meta tin 18 evdomada arxizoun kai leitourgoun ta nefra kai arxizei na ourei gia na ftiaxei amniako ygro xana apo ta oura tou opos kai to allo omoios tha kanei....an den leitourgisoun ta nefra na ourisei gia na ftiaxei amniako ygro den tha paei kala!den epireazei omos to allo moro.....auta ....

Σταυρο ελπιζω όλα να πάνε κατ' ευχην!

Παντως οταν σε διαβάζω παντα ανατριχιάζω, ο τρόπος που τα γράφεις, φανταζομαι κ ο τρόπος που τα αντιμετωπίζεις μου θυμιζει περισσοτερο μαθηματικη εξισωση παρα πολυδυμη κυηση! 3-1=2, αλλα μπορει και 2-1=1,αλλα δεν πειράζει γιατι 1 δεν ισουται με κανενα! Οποτε 1 κ στο χέρι παρα δεκα κ καρτέρι. Ελπιζω απλά να έχω τετοια αισθηση κ να μην ισχυει πραγματικα. Η γυναικα σου πως το αντιμετωπιζει το ολο θεμα?

Διαφημίσεις

PROSPATHOUME NA EIMASTE REALISTES....ALLAXANE TA PRAGMATA...AVRIO MPENEI ESPEVMENA STO GAIA GIA PARAKOLOUTHISI KAI DEN XERO EGO TI ALLO....AP OTI KATALAVA AN EXEI DIAROI DEN THA PAEI KALA AN DEN EXEI META TIN 18 EVDOMADA POU THA ARXISEI NA OUREI THA FTIAXEI AMNIAKO YGRO KAI THA PAEI KALA!

AAAA XEXASA NA PO...KAI ENA KALO!!!SIMERA TO PROI OPOS KOIMOMASTAN XIPNISE H GUNAIKA MOU NOMIZE POS TIS ZOULIXA TIN KOILIA ME TO DAXTILO...ANOIGEI TA MATIA KAI ME VLEPEI NA KOIMAME TOU KALOU KAIROU!!!!H PROTI EMFANISI TOUS.....AXAXAXXAXA!!!!ANTE NA PANE OLA KALA TIS EPOMENES MERES STO GAIA GIATI EXO ARXISEI KAI VLEPO ASPRES TRIXES STO STITHOS MOU....!!!!