Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δωρο για φιλη που γεννησε!(τούρτα με πάνες)

Recommended Posts

δεν εχω λογια να πω!! ξανα πολλα ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου!!!! πολυ χαιρομαι που σας αρεσε... :D:D

κατσαριδακι μου θα βγαλω μια ειδικη τιμη για σενα!!!:wink::wink:

Super!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 476
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

ξανα και ξανα θα πω ευχαριστω... να εισαστε καλα!!! πολυ χαιρομαι που σας αρεσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οσο για το κοστος... δεν μπορω να πω οτι βγαινει οικονομικο... εξαρταται βεβαια απο τους οροφους που θα κανεις και ποσα στολιδια ( μωρουδιακα) θα βαλεις.. οπως και κορδελες κτλ... κοντα στα 70 πηγε χωρις να εχω κανει ακριβως τον υπολογισμο

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Ειναι οντως μια πολυ καλη ιδεα...Εχω κι εγω πολλες φιλες που γεννησαν ή θα γεννησουν και θα κανω το ιδιο...Μπορουμε να το κανουμε πιο οικονομικο αν βαλουμε λιγοτερα πραματακια...

Α και για οσες μαμαδες δεν πιανουν τα χερια τους υπαρχουν κι αυτα με καλες τιμες..

edit admin

ναι ναι Σοφια μου γινεται... πολυ ωραια κι αυτα που εχει στην σελιδα( την μια η αλλη δεν ανοιγει) και καλες τιμες... εγω προτιμω να φαινονται τα παμπερς, να μην ειναι τελειως τυλιγμενο αλλα αυτο ειναι θεμα γουστου... θα κατσω αυριο να τα υπολογισω ακριβως ποσο βγηκε... με τις αποδειξεις και να βγαλω και τις κορδελες που μου στοιχισαν ο κουκος τ αηδονι:evil::evil: να δω ποσο βγαινει ακριβως και θα σας πω....

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Ωχ σωστα-το διορθωνω:

edit admin

Αφου σκεφτομαι οταν με το καλο γυρισω πισω και αν ανοιξω το καταστημα που σκεφτομαι με οργανωση βαφτισεων, να φτιαχνω και τετοια...Μου αρεσει πολυ σαν ιδεα!!!

Διαφημίσεις

Ωχ σωστα-το διορθωνω:

edit admin

Αφου σκεφτομαι οταν με το καλο γυρισω πισω και αν ανοιξω το καταστημα που σκεφτομαι με οργανωση βαφτισεων, να φτιαχνω και τετοια...Μου αρεσει πολυ σαν ιδεα!!!

κι εγω το δουλευω στο μυαλο μου κι εχω και χωρο που μπορω να το κανω αλλα ακομα ειμαι υπο σκεψη.... βασικα απο τοτε που εκανα την βαπτιση της Ελενας και τσαντηστικα με τις τιμες... πρεπει να μπορεις να εχεις ομορφα πραγματα σε καλες τιμες γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι... σου ευχομαι να κανεις αυτο που εχεις φανταστει!!:-D:grin:

Καλά, δεν είχα ξαναδει! Άψογο:)

ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωω!!! καλε τι ωραια που ειναι να ακουω οτι ειναι ομορφοοοοοο

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Από το edit admin είχα παραγγείλει πριν ένα μήνα περίπου για το μωρό της κολλήτης μου και με 60? μου έφτιαξε μια τούρτα 4 όροφη με τα εξής :

55 πάνες pampers newborn (2-5kgr)

1 μπουρνούζι με κουκούλα mothercare

2 φορμάκια εσώρουχα (1 μακρύ μανίκι & 1 με κοντό)

1 ζευγάρι καλτσάκια

1 σαλιάρα

1 σκουφάκι

1 ζευγάρι γαντάκια

1 σφουγγαράκι

1 μπιμπερό

1 πιπίλα

1 clip μανταλάκι για την πιπίλα

2 βαμβακερά πανάκια

1 αρκουδάκι

θα σας βάλω και φώτο μόλις έρθει ο άνδρας μου που είναι computer genius γιατί εγώ....!!!!

Άλλαξε συνήθειες... ΟΧΙ πλανήτη!!!!

Διαφημίσεις

Πάντως εγώ στον Antenna την παρασκευή είδα την κοπέλα από το edit admin

και φτιάχνει πολύ ωραίες τούρτες

Από το edit admin είχα παραγγείλει πριν ένα μήνα περίπου για το μωρό της κολλήτης μου και με 60? μου έφτιαξε μια τούρτα 4 όροφη με τα εξής :

55 πάνες pampers newborn (2-5kgr)

1 μπουρνούζι με κουκούλα mothercare

2 φορμάκια εσώρουχα (1 μακρύ μανίκι & 1 με κοντό)

1 ζευγάρι καλτσάκια

1 σαλιάρα

1 σκουφάκι

1 ζευγάρι γαντάκια

1 σφουγγαράκι

1 μπιμπερό

1 πιπίλα

1 clip μανταλάκι για την πιπίλα

2 βαμβακερά πανάκια

1 αρκουδάκι

θα σας βάλω και φώτο μόλις έρθει ο άνδρας μου που είναι computer genius γιατί εγώ....!!!!

κοριτσι μου τελικα δεν εχω καταλαβει την ειδες στον αντ1 αλλα μετα θυμηθηκες οτι ειχες παραγγειλει και πριν απο ενα μηνα... και καποιες αλλες φορες οπως διαβασα στα υπολοιπα ποστ σου??:roll::roll::roll:

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

τι καλα τι καλα!! τελικα ειναι ωραιο!! εγω το εβλεπα ωραιο αλλα οταν κατι το φτιαχνεις δεν εισαι αντικειμενικος!! πολυ χαρα εχω... αυριο που θα γυρισει στο σπιτι κι η Λεχωνα μας θα δουμε αν θα της αρεσει ... ελπιζω ναι!! και παλι ευχαριστω...

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

κι εγω το δουλευω στο μυαλο μου κι εχω και χωρο που μπορω να το κανω αλλα ακομα ειμαι υπο σκεψη.... βασικα απο τοτε που εκανα την βαπτιση της Ελενας και τσαντηστικα με τις τιμες... πρεπει να μπορεις να εχεις ομορφα πραγματα σε καλες τιμες γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι... σου ευχομαι να κανεις αυτο που εχεις φανταστει!!

Να εισαι καλα Theni-σου ανταποδιδω την ευχη!

ναι βρε έχω παραγγείλει και γι αυτό την γνώρισα την κοπέλα όταν την είδα στον Αντεννα αφού αυτή τις παραδίδει κιόλας

Άλλαξε συνήθειες... ΟΧΙ πλανήτη!!!!

Υπεροχη ιδεα και θα την υλοποιησω σιγουρα στην κολλητη μου που περιμενει κοριτσακι. Αν μου το κανανε εμενα δωρο στην εγκυμοσυνη θα ειχα ξετρελαθει. Ειναι πολυ πρωτοτυπη ιδεα. Μαλλον ομως πρεπει να το παρω γιατι ειμαι αχρηστη στο να το φτοιαξω μονη μου. Δεν θα ειναι πυργος με πανες αλλα πυργος της Πιζας αν το κανω μονη μου.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...